anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping À La Ferme boeken

Camping À La Ferme is een geliefde sterren camping in het Franse Saint-Lieux-Lafenasse, in het veelzijdige Tarn. We omschrijven dit als een kleine camping met om en nabij de 6 plaatsen. Een gezellige camping voor gezinnetjes maar ook zeker voor senioren. De camping is goed te vinden, heeft nette campingplekken die zijn voorzien van alle basisfaciliteiten. In het campingoverzicht check je belangrijke tips over het kampeerterrein en informeren wij jou over erkende boekingssites voor de mooiste kampeervakanties in Saint-Lieux-Lafenasse.

Aanbiedingen Camping À La Ferme april 2024

Op zoek naar een heerlijke plek voor een vakantie met de hele familie, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of met je partner? Camping À La Ferme reserveren is al jaren een favoriet onder kampeerders. Deze kindvriendelijke accommodatie vinden we terug in het sfeervolle Saint-Lieux-Lafenasse. Het ligt in de regio Tarn in Frankrijk. Je vindt hier ruime staplekken voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Ons advies: wacht niet te lang met boeken. Veel van de gezinscampings in Saint-Lieux-Lafenasse zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Je zou kunnen wachten op een last-minute Camping À La Ferme kampeer aanbieding. Maar, meestal is het dan zo dat de meest gewilde staanplaatsen dan al weg zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Op onze website lees je ook meer over Kamperen in Oostenrijk.

  • Vakantiepark À La Ferme is een modern sterren kampeerbestemming in Saint-Lieux-Lafenasse, in het natuurrijke Midi-Pyreneeen.
  • Lekker vrij in de natuur met jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en er is genoeg te doen voor kinderen in de nabije omgeving.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, de medewerkers zorgen voor een aangename sfeer.
  • Zie de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping À La Ferme boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Camping À La Ferme en soortgelijke plekken reserveer je snel en eenvoudig via verschillende gebruiksvriendelijke boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere boekingssites waar je gave, en zelfs 5-sterren campings in Saint-Lieux-Lafenasse kunt reserveren zijn: camping.info en allcamps.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Dit kan telefonisch, door het sturen van een mailtje of aan de hand van het boekingsformulier.

  2. Kies een staplek of accommodatie

    Deze geliefde kleine camping heeft zo’n 6 kampeerplekken. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Populair zijn de mooie grote kampeerplekken welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Je hebt ook een wat meer intieme en kleine kampeerplek voor een tent of vouwwagen. Nabij de camping kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, chalets, tiny houses, groepsaccommodaties.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies de gewenste datum van aankomst en de vertrekdag. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Dit kan zijn de meivakantie of zomervakantie? Boek dan ruim voor de vertrekdatum. De mooiste plekjes zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend zijn de kampeerplekken gewild. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Zodra je de campingplek en reisperiode hebt geselecteerd voer je de gevraagde gegevens in en regel je de betaling. Bij de grote Nederlandse touroperators betaal je – zoals je gewend bent – met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe vraagt men om een aanbetaling van 25% of 30%. De rest van het bedrag betaal je dan bijvoorbeeld 1 maand voor aankomst. De boekingsbevestiging volgt per mail. Op de dag dat je aankomst zal de receptie hierom vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Het inpakken kan beginnen! Ga je met de tent? Zoals een belltent, piramide tent, opblaasbare tent, tunneltent? Denk dan sowieso aan tentstokken, parasol, grondzeil, haringen, scheerlijnen, voortent/luifel, waslijn en wasknijpers, kooktoestel en kookgerei, luchtbed en pomp, koelkast/koelbox. Op pad met de caravan? Denk dan ook zeker aan disselslot, voortent, luifel, grondzeil, kentekenbewijs, levellers, haringen en scheerlijnen, campingstoel en inklaptafel, waslijn, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp, gasfles en skottelbraai of bbq. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De afstand vanaf Utrecht bedraagt +/- 1185 kilometer (13 uur rijden). Per mail kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Bepaal de vertrekdatum en bekijk de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Camping À La Ferme is een veel gekozen Franse camping in Saint-Lieux-Lafenasse in de buurt van Midi-Pyreneeen. We spreken over een kleine camping met +/- 6 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 1185 km. Calculeer een reistijd in van 13 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Frans. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. Het netnummer is +33. Het landelijke voltage is 230 Volt. Het nationale noodnummer is 112. Een gewone campingovernachting in deze streek kost plus minus €25,25 per dag. In Frankrijk bevinden zich zo’n 60 miljoen bewoners. De hoofdstad is Parijs. De belangrijkste religie is rooms-katholiek. Goede luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Qua nationale feestdagen kunnen we vermelden: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Zoek ook kampeerplaatsen in Komárom-Esztergom, Truro en Rindby.

Naam campingCamping À La Ferme
LandFrankrijk
RegioTarn
PlaatsSaint-Lieux-Lafenasse
Soort campingKleine camping
Aantal plekken6 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)1185 kilometer
Reistijd 13 uur

Goedkoop kamperen op Camping À La Ferme

Binnenkort goedkoop kamperen op Camping À La Ferme? Deze bestemming heeft diverse voordelige staplekken. Je komt dan uit op de kleinschalige plekken van rond de 25 m2. Bedoeld voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. In de regel met elektra (10 – 16 ampère) met watertappunt dichtbij. Grote kampeerplekken vanaf 75 m2 bieden extra veel ruimte en daardoor dus ook prettig voor ook geschikt voor een grote familietent, camper of caravan. Kamperen met een eigen tent of caravan is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. Rondom deze plek betaal je als kampeerder zo’n €25,25 per staplek, per dag. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeerartikelen, tankkosten, laadkosten, kosten voor eten en drinken en excursies. In het gedeelte hieronder geven wij jou praktische tips voor een gunstige campingvakantie in Tarn.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Vergelijk vooraf grondig alle prijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Sla zoveel mogelijk boodschappen vooraf in en eet zoveel mogelijk bij je caravan of tent.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (gemiddeld zo’n €18,25 per staplek, per dag).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en boek al ruim van tevoren.

Accommodatie en staplek kiezen

Kampeerplekken op camping À La Ferme zijn ideaal voor vouwwagen, tent, camper of caravan. In het onderstaande gedeelte vind je de mogelijke verblijfsvormen en welke voordelen daarbij horen. Check ook parken in de omgeving zoals: Camping Le Hautacam, Camping Beau Rivage of Camping En Ferme D’accueil Azaigouat.

  • Tentplek: Groene tentplaats geschikt voor koepeltent, opblaasbare tent, familietent, pop-up tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Gemakkelijk op te zetten, veel comfort.
  • Caravan: Minder afhankelijk van het weer.
  • Camper / kampeerauto: Ideaal voor een verre wereldreis. Breng een bezoekje aan populaire bezienswaardigheden van Midi-Pyreneeen en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een luxe verblijf inclusief sanitaire voorzieningen (op aanvraag).

Zoek een staplek op vakantiepark À La Ferme

Ontdek vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Camping À La Ferme boeken, of op een soortgelijk park? Hieronder check je onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar deze kampeerplek en omliggende parken. Er is veel aanbod, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je hebt verschillende betaalopties.

  1. ANWB camping: Onvergetelijke campingvakanties beginnen hier!
  2. Vacanceselect: Snel en gemakkelijk de perfecte staplek zoeken.
  3. Eurocampings / ACSI: Een van de grootste campingspecialisten van Nederland.
  4. Allcamps: Genieten van een autovakantie met deze reisorganisatie.
  5. Suncamp Holidays: Groot aanbod met betaalbare staanplaatsen.
  6. ROAN: Aantrekkelijke staplekken voor een fijne kampeervakantie.
  7. Eurocamp: Aantrekkelijke acties in de zomer- en voorjaarsvakantie.
  8. Rent-a-Tent: Heldere en transparante prijzen, gemakkelijk in gebruik.
  9. Vacansoleil: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  10. Booking.com: Vertrouwd kamperen bij een erkende aanbieder.
Tip: check ook de beschikbare campingreizen naar Midi-Pyreneeen bij populaire reisbureaus zoals D-reizen, Prijsvrij, Corendon, TUI, Sunweb en Thomas Cook, Alltours, Reisknaller, BeachCheck, de Jong Intra Vakanties.

Bekijk het actuele weerbericht

Van plan om te luxe kamperen in Saint-Lieux-Lafenasse? Let dan goed op het weer. Je hebt hier een zeeklimaat. De jaartemperatuur is hier circa 17,1 °C. Met zo’n 28,1 graden celsius °C is juli de warmste maand. De periode januari is gemiddeld de koudste maand met 9,0 graden °C. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode mei, juni en september. Hieronder kan je aan de slag met het 7-daagse weerbericht voor Saint-Lieux-Lafenasse .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

Veelgestelde vragen over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

Op de eenvoudige camping op een licht hellend terrein liggen de schaduwrijke staanplaatsen deels op weide, deels in een bos. Er is ook een veldje waar kinderen met een tent bij elkaar kunnen staan. Op ongeveer een half uur lopen ligt een groot stuwmeer waar gezwommen, gevaren en gevist kan worden. Het sanitair is eenvoudig en matig onderhouden.

Op welke manier kan ik camping À La Ferme voordelig boeken?

Camping À La Ferme is een geliefd recreatiepark in het Franse Saint-Lieux-Lafenasse. De kosten zijn ongeveer gelijk aan kampeerplekken in de omgeving (vanaf €25,25 per staplek, per dag). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Plaats dan vroegtijdig een reservering. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi centraal plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren middels de site van ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Midi-Pyreneeen. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op uitstekende campingketens zoals Alannia, First Camp, Capfun, Yelloh! Village, Qualité campings, Aquadis Loisirs + Campéole campings, Flower Campings, Huttopia, Ciela Village, LeadingCampings, Sandaya.

Wat zijn de lokale bezienswaardigheden?

Tarn is een echte aanrader voor de kampeerder. Zo is er voldoende natuur in de buurt. Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Denk aan kajakken of mountainbiken. Uiteraard kan je hier ook lekker zwemmen in de buurt. In de buurt tref je gemoedelijke stadjes waar je kunt opgaan in de lokale cultuur en gebruiken. Loop eens binnen bij een van de lokale Franse cafeetjes en proef de lokale snacks en lekkernijen. In de buurt van de kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en banken.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Camping À La Ferme kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie heeft een afstand van 1185 km van Utrecht. Dit is ongeveer 13 uur reistijd. Het is verstandig om nog even de inchecktijden te controleren. Er is voldoende parkeergelegenheid. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het volledige adres van de camping (la Liouro) vind je ook op de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het betreft een kleine camping met nu 6 staplekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt kiezen voor een kleine plek 25 m2 voor een kleine tent, maar daarnaast ruim opgezette plekken tot 90 m2 voor 4 – 6 personen. Het aanbod van sanitair is prima. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Lees in de voorwaarden of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie