anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping La Saousse boeken

Camping La Saousse is een geliefde sterren camping in het Franse Malaucène, in het natuurrijke Vaucluse. Dit is een kleine camping met ruim 26 plaatsen. Een uitstekende locatie voor families met jonge kids en solo reizigers. Het park heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft fijne campingplekken met genoeg toiletten en douches. Op campingsoverzicht.nl bieden wij nuttige informatie over het kampeerterrein en informeren wij jou over onze top-10 boekingssites met de beste deals voor een kampeervakantie in Malaucène.

Aanbiedingen Camping La Saousse april 2024

Even lekker ertussenuit met je gezin, kleuters en kinderen of met een groep vrienden? Camping La Saousse reserveren is dan zeker een goed idee! Deze kindvriendelijke kampeerplek is een van de mooiste plekjes in het groene Malaucène. Dit is een plaats in de regio Vaucluse in Frankrijk. Het is heerlijk vertoeven op de gunstig gelegen staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Ons advies: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Het merendeel van de gezinscampings in Malaucène zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Je kunt kiezen voor een last-minute Camping La Saousse kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: we zien vaak dat de gunstigste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Bekijk ook onze actuele pagina over Goedkope camping.

  • Vakantiepark La Saousse is een heerlijk sterren kampeerbestemming in Malaucène, in de omgeving van Provence-Alpen-Cote-D-Azur.
  • Heerlijke staplekken voor de tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • De sanitaire ruimtes zijn netjes ingericht op deze familiecamping en elektriciteit is aanwezig.
  • Een mooie centrale ligging, klantgericht personeel.
  • Check de campingwebsite om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping La Saousse boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Camping La Saousse en soortgelijke parken reserveer je heel eenvoudig via een aantal Nederlandstalige boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere waar je mooie, en zelfs 5-sterren campings in campings in Malaucène kunt vinden zijn: vacanceselect.com en eurocamp.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan via het telefoonnummer, via de mail of aan de hand van het boekingsformulier.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze kleine camping heeft circa 26 plekken. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Veel kampeerders houden van extra grote staanplaatsen voor een caravan inclusief bijzettent. Je hebt ook een knusse plaats waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Op en rondom deze plek zijn er ook wat meer luxe stacaravans, vakantieboerderij, bungalows, tiny houses, chalets, groepsaccommodaties.

  3. Kies reisperiode

    Selecteer de dag van aankomst en het aantal nachten dat je wilt kamperen. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de meivakantie of zomervakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De meest gewilde plekken zijn soms al voor een jaar vooruit gereserveerd. Dit zien we ook vaak met seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het wat drukker dan normaal. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boekingsbevestiging en betalen

    Op het moment dat je jouw staanplaats en het aantal dagen hebt samengesteld voer je de gevraagde gegevens in en regel je de betaling. Bij veel van de moderne touroperators kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige aanbieders dien je meteen een aanbetaling te doen. Het overige bedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Wanneer je aankomt is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Tijd om alles bij elkaar te pakken! Kampeer je in een tent? Bijvoorbeeld een koepeltent, belltent, noktent, opblaasbare tent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn scheerlijnen, hamer, parasol, haringen, tafeltje en stoelen, gasflessen, koelkast/koelbox, waslijn en wasknijpers, verlichting, kooktoestel en kookgerei. Neem je de caravan mee? Denk dan ook zeker aan rubberen hamer, caravanspiegels, haringen en scheerlijnen, disselslot, levellers, campinglamp, disselweger, campingstoel en inklaptafel, koffie en thee, gasfles en skottelbraai of bbq. Warme kleding is ook erg belangrijk. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 1096 kilometer (12 uur rijden). Per mail kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: een aantrekkelijk reis samenstellen?

Kies vertrekdatum en spot aantrekkelijke (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping La Saousse is een geweldige Franse camping in Malaucène in de buurt van Provence-Alpen-Cote-D-Azur. We spreken over een kleine camping met circa 26 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 1096 kilometer. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 12 uur. In de winkel heb je de volgende valuta nodig: Euro (EUR). De lokale taal is Frans. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +33. De netspanning is 230 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze omgeving kost zo’n €26,25 per staplek. In Frankrijk leven tegenwoordig 60 miljoen ingeschreven inwoners. Bezoek zeker eens de hoofdstad Parijs. Mensen zijn hier qua religie rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Qua nationale feestdagen kunnen we vermelden: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Liever een andere bestemming? Spot dan campingplaatsen in Paris, Bauduen en Bazas.

Naam campingCamping La Saousse
LandFrankrijk
StreekVaucluse
PlaatsMalaucène
Soort campingKleine camping
Aantal overnachtingsplekken26 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)1096 kilometer
Reistijd 12 uur

Goedkoop kamperen op Camping La Saousse

Lekker vrij en goedkoop kamperen op Camping La Saousse? Deze bestemming biedt meerdere voordelige staplekken. Je komt dan uit op de kleinschalige plekken met een oppervlakte van circa 50 m2. Bedoeld voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. Vaak met 6 ampère met watertappunt dichtbij. De grote plekken vanaf 80 m2 zijn extra ruim en daarmee handig voor een grote familietent, camper of caravan. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. In deze streek is de prijs ongeveer €26,25 voor een staplek p/ nacht. Daarbovenop heb je nog zaken als kampeerartikelen, kosten voor tanken of laden, boodschappen en excursies. Hieronder delen wij praktische tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Vaucluse.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Reserveer een staanplaats buiten het hoogseizoen.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Zoek een goedkope tweedehands caravan of tent.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (gemiddeld zo’n €18,75 per 24 uur).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

De juiste staplek voor jouw accommodatie

Kampeerplekken op camping La Saousse zijn ruim opgezet, perfect voor jouw camper, tent, vouwwagen of caravan. In de opsomming hieronder vergelijk je de diverse staplekken met de voordelen. Check ook parken in de regio zoals: Camping Ferme Pédagogique De Prunay, Camping Les Boudougnes en Camping Les Ripettes.

  • Tentplek: Gezellige tentplaats geschikt voor vis-à-vis tent, belltent, opblaasbare tent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Goedkoper dan een caravan, gemakkelijk in onderhoud.
  • Caravan: Je eigen sanitair, koelkast en bed.
  • Camper / kampeerauto: Super handig als je een rondreis gaat maken. Je ontdekt ook de andere stukken van Provence-Alpen-Cote-D-Azur en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Volledige luxe inclusief kookgelegenheid (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Genieten van een prachtige vakantiewoning op het park (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark La Saousse

Ga voor een vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Snel en voordelig een staanplaats op Camping La Saousse boeken, of een soortgelijke plek? Onderstaand bespreken we onze top-10 reisorganisaties met een actueel aanbod van deze en vergelijkbare kampeerplekken. Een ruim aanbod, je kunt gemakkelijk filteren op plaats of faciliteiten en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: Onbezorgd boeken met ANVR en SGR garantie.
  2. Vacanceselect: Altijd een actueel aanbod met voldoende beschikbaarheid.
  3. Eurocampings / ACSI: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  4. Allcamps: Stel vooraf al je vragen direct aan de klantenservice.
  5. Suncamp Holidays: Veilig en vertrouwd online een betaling doen.
  6. ROAN: Een van de meest populaire boekingssites in Nederland.
  7. Eurocamp: De beste meivakantie en zomervakantie deals.
  8. Rent-a-Tent: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
  9. Vacansoleil: Altijd een actueel aanbod met voldoende beschikbaarheid.
  10. Booking.com: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
Tip: doorzoek ook het aanbod van campingreizen naar Provence-Alpen-Cote-D-Azur bij de grotere reisbureaus zoals Vakantiediscounter, Sunweb, Prijsvrij, TUI, Corendon & Thomas Cook, BeachCheck, Alltours, Reisknaller, de Jong Intra Vakanties.

Bekijk het actuele weerbericht

Deze zomer luxe kamperen in Malaucène? Let dan goed op het weer. Je verblijft hier in een zeeklimaat. De jaartemperatuur is hier circa 17,3 graden. Met circa 28,4 graden °C is juli de warmste maand. De maand januari is minder geschikt voor kamperen met gemiddeld 9,1 graden °C. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is mei, juni en september. Hierna ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Malaucène .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

Dit kampeerterrein bestaat uit twee delen. De toegangsweg naar het hoogste deel is smal en steil. Het is mogelijk om tractorhulp te krijgen bij het plaatsen van caravans. Er is uitzicht op de Mont Ventoux. Het sanitair is eenvoudig. Het terrein is een goed uitgangspunt voor uitstapjes in de streek.

Waar en hoe kan ik camping La Saousse goedkoop reserveren?

Camping La Saousse is een ideaal gelegen recreatiepark in het Franse Malaucène. De tarieven liggen redelijk gelijk met kampeerplekken in de omgeving (vanaf €26,25 voor een staanplaats per nacht). Zit je vast aan de zomervakantie? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Zo ben je zeker van een lekker rustig plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren middels de site van ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Provence-Alpen-Cote-D-Azur. Bekijk ook de accommodaties op goede campingketens zoals Capfun, Aquadis Loisirs, Villagi Gran Vacanze, Yelloh! Village, Alannia, First Camp of Sandaya, Flower Campings, LeadingCampings, Ciela Village, Huttopia, Orbitur.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Vaucluse is een zeer aan te raden reisbestemming. Val jij in de categorie natuurliefhebbers? De omgeving kan je al wandelend of fietsend lekker rustig verkennen. Denk aan in het bos & aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Voorbeelden zijn hiken of racefietsen. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. Rondom deze plek ontdek je leuke plekjes waar je duikt in de kenmerkende cultuur. Probeer ook zeker de lokale Franse cafeetjes en probeer de lokale streekgerechten. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en openbaar vervoer stations.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping La Saousse kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 1096 kilometer afstand van Utrecht. Dat wil zeggen 12 uur met de auto. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Je kunt de auto gemakkelijk kwijt op een van de kampeerplekken. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het adres van de camping (la Madelaine) is op te zoeken via de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het is een kleine camping met zo’n 26 staplekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 25 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar tevens extra grote plekken tot 100 m2 voor grote gezinnen. Het sanitair (WC en douches) is prima. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Schaduwplekken op aanvraag. Kijk in de boekingsbevestiging of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie