anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Des Arcades boeken

Camping Des Arcades is een prachtige 3 sterren camping in het Franse Saint-Pantaléon, in het natuurrijke Lot. Het is een middelgrote camping met ruim 85 plaatsen. Een gemoedelijke uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen en wandelaars en fietsers. De accommodatie heeft prima toegangswegen, heeft diverse (schaduwrijke) campingplekken met prima voorzieningen en faciliteiten. Op deze pagina bekijk je handige details over dit verblijf en zie je in 1 overzicht onze top-10 boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Saint-Pantaléon.

Aanbiedingen Camping Des Arcades april 2024

Even lekker ertussenuit met jouw familie, kinderen (van peuters tot pubers) of lekker samen? Camping Des Arcades reserveren is zeker de overweging waard. Dit kindvriendelijke park vinden we terug in het knusse Saint-Pantaléon. Deze plek ligt midden in de regio Lot in Frankrijk. Je hebt de keuze uit ruime staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Goed om te weten: het wordt aanbevolen om tijdig te boeken. Het merendeel van de gezinscampings in Saint-Pantaléon zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Natuurlijk, je kunt gaan voor een last-minute Camping Des Arcades kampeer aanbieding. Echter, doorgaans is het zo dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan al vergeven zijn. Kijk voor regels m.b.t. honden en huisdieren even op de website. Op onze website lees je ook meer over Kamperen in een tent.

  • Vakantiepark Des Arcades is een geliefd 3 sterren kampeerpark in Saint-Pantaléon, in de regio Midi-Pyreneeen.
  • Prachtige plekjes voor een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en er zijn veel leuke dingen voor kinderen in de buurt.
  • Uitstekende bereikbaarheid, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Breng een bezoekje aan de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Des Arcades boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping Des Arcades en soortgelijke parken reserveer je heel eenvoudig via allerlei Nederlandstalige boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere plekken waar je soortgelijke, maar ook 5-sterren campings in Saint-Pantaléon kunt vinden zijn: camping.info & pitchup.com. Rechtstreeks boeken kan ook. Dit kan telefonisch, via het mailadres (zie website) of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Campingplek kiezen

    Deze fraaie middelgrote camping heeft om en nabij de 85 plekken. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Je kunt meestal kiezen voor ruim opgezette overnachtingsplekken voor een grote caravan of camper. Natuurlijk kan je ook gaan voor een fijnschalige campingplek, perfect voor de kleine kampeerder. In de buurt van deze plek zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, vakantieboerderij, chalets, vakantiehuisjes, bungalows, groepsaccommodaties.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Kies de aankomstdatum en ook de vertrekdag. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. De mooiste plekjes zijn vaak al vroeg in het jaar gereserveerd. Dit geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook bij aankomst op feestdagen zoals Pinksteren, Hemelvaart of Pasen is het wat drukker dan normaal. Houd ook rekening met de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Afronden en betalen

    Zodra je de staanplaats hebt samengesteld moet je enkel nog even jouw naam en contactgegevens invullen. Bij de meeste touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de campings moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het resterende bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Op de aankomstdag kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Kampeerchecklist

    De dag van vertrek komt dichterbij! Kampeer je in een tent? Bijvoorbeeld een koepeltent, vis-à-vis tent, pop-up tent, tunneltent? Vergeet dan niet spullen als grondzeil, haringen, tentstokken, tenttapijt, parasol, verlichting, waslijn en wasknijpers, gasflessen, voortent/luifel, kooktoestel en kookgerei. Op pad met de caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als rubberen hamer, voortent, luifel, grondzeil, haringen en scheerlijnen, levellers, kentekenbewijs, campingstoel en inklaptafel, reserve waterpomp, koffie en thee, bezem en stoffer en blik, waslijn. Denk ook aan lekkere warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De reisafstand vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 1130 km (12,5 uur rijden). Via de boekingssite kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Kies vertrekdatum en achterhaal deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Des Arcades is een aantrekkelijke Franse camping in Saint-Pantaléon in de omgeving Midi-Pyreneeen. We spreken over een middelgrote camping met om en nabij de 85 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 1130 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 12,5 uur. Je kunt hier betalen met de Euro (EUR). De spreektaal is Frans. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. Het netnummer is +33. De stroomspanning is 230 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een basis-campingovernachting in dit gebied kost €25,75 per dag. In Frankrijk zijn tegenwoordig 60 miljoen inwoners. Bezoek zeker eens de hoofdstad Parijs. Samenvatting religie: rooms-katholiek. Goede luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Doorzoek ook ons aanbod overnachtingsmogelijkheden in León, Gowerton of Miland.

Naam campingCamping Des Arcades
LandFrankrijk
GebiedLot
PlaatsSaint-Pantaléon
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen85 plaatsen
Afstand (via Utrecht)1130 kilometer
Huidige reistijd 12,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Des Arcades

Lekker vrij en goedkoop kamperen op Camping Des Arcades? Deze kampeerplek biedt verschillende gunstige staanplaatsen. Vaak kom je dan uit op de kleinschalige plekken van rond de 50 m2. Heel geschikt voor een tent, vouwwagen of zelfs een kleinere caravan. Normaal gesproken met elektriciteit (5 – 16 met 6 ampère) en waterput. De grote campingplekken vanaf 95 m2 zijn extra ruim en daardoor dus ook prettig voor ideaal voor kampeerders met een camper of grote caravan. Kamperen met een eigen tent of caravan is een van de goedkoopste vormen van vakantie. Op deze bestemming betaal je gemiddeld genomen €25,75 per overnachting. Daarbij komen nog kosten zoals kampeeruitrusting, tolwegen, brandstof, boodschappen of uit eten en dagjes uit. In het gedeelte hieronder bieden wij een aantal handige tips voor een voordelige campingvakantie in Lot.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Vermijd zoveel mogelijk het hoogseizoen.
  2. Sla zoveel mogelijk boodschappen vooraf in en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Koop je kampeeruitrusting tweedehands.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (al vanaf €18,75 voor een dag).
  5. Kies eventueel voor een last-minute en boek vlak voor vertrek.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en boek al ruim van tevoren.

Kies jouw staplek en accommodatie

Kampeerplekken op camping Des Arcades zijn ideaal voor vouwwagen, tent, camper of caravan. In de opsomming hieronder beschrijven wij in het kort de belangrijkste soorten staanplaatsen met de voordelen. Zoek ook naar parken in de buurt zoals: Aire Naturelle L’oraille, Camping Les Ulèzes & Camping À La Ferme Carrique.

  • Tentplek: Groene tentplaats geschikt voor piramide tent, belltent, noktent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel verblijf en kan bijna achter elke auto.
  • Caravan: De vakantie begint al zodra je de auto start.
  • Camper / kampeerauto: Veel gekozen voor onder andere rondreizen. Ontdek ook andere delen van Midi-Pyreneeen en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe, maar toch het gevoel van kamperen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Voor een toiletbezoek of warme douche hoef je niet de camping over (op aanvraag).

Bekijk prijzen van staplek op vakantiepark Des Arcades

Controleer vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Camping Des Arcades boeken, of een gerelateerde camping? In het bijgaande gedeelte delen we onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. deze- en soortgelijke kampeerplekken. Er is veel aanbod, het is gebruiksvriendelijk en je hebt verschillende betaalopties.

  1. ANWB camping: Prettige comfortplaatsen voor het hele gezin.
  2. Vacanceselect: Uitstekende bereikbaarheid en klantenservice.
  3. Eurocampings / ACSI: Aantrekkelijke vroegboekacties en last-minute deals.
  4. Allcamps: De ruimste keuze aan campings, accommodaties én periodes.
  5. Suncamp Holidays: Veilig en vertrouwd online een betaling doen.
  6. ROAN: Aantrekkelijke vroegboekacties en last-minute deals.
  7. Eurocamp: Gunstige prijzen en boekingsvoorwaarden.
  8. Rent-a-Tent: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
  9. Vacansoleil: Honderden tevreden recensies van Nederlandse kampeerders.
  10. Booking.com: Vertrouwd kamperen bij een erkende aanbieder.
Tip: zie ook toffe campingreizen naar Midi-Pyreneeen bij nationale reisbureaus zoals Corendon, D-reizen, Sunweb, TUI, Prijsvrij & de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, BeachCheck, Alltours, Suntip.

Het weer vandaag en de komende 7 dagen voor

Ga je lekker luxe kamperen in Saint-Pantaléon? Houd rekening met het weer! Er is hier een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld 17,1 graden celsius. Met om en nabij de 28,1 graden celsius is juli een aangename warme maand. De periode januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 9,0 graden. Een prettige reisperiode is mei, juni en september. Hieronder bieden wij het 7-daagse weerbericht voor Saint-Pantaléon .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de komende 7 dagen

Veelgestelde vragen over jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Het beeld van de camping wordt bepaald door het middeleeuwse gebouw annex watermolen. De kampeerder kan genieten van de gevarieerde begroeiing van bomen en struiken. Verkoeling kan gevonden worden in het zwembad dat uitgerust is met een waterglijbaan en een kleuterbad dat een diepte heeft van 55 cm. De invloed van het water is nog volop te zien, er is een bruggetje dat toegang geeft tot de receptie en een vijver waarin gevist kan worden.

Hoe kan ik camping Des Arcades goedkoop reserveren?

Camping Des Arcades is een aangenaam recreatiepark in het Franse Saint-Pantaléon. De actuele tarieven zijn redelijk gelijk aan kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €25,75 voor een dag). Zit je vast aan de zomervakantie? Maak dan snel een reservering. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren bij de ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Midi-Pyreneeen. Check ook de accommodaties via populaire campingketens zoals Capfun, Alannia, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, First Camp en Sandaya, Flower Campings, Huttopia, Ciela Village, LeadingCampings, Orbitur.

Wat kan ik beleven in de omgeving?

Lot is een populair en veel gekozen reisdoel. Er is hier een prachtige natuur. Ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Onder andere paardrijden of yoga. Een zwembad in de buurt is aanwezig. Nabij bezoek je toeristische plekken waar je wordt ondergedompeld in de plaatselijke cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Franse cafeetjes en probeer de lokale specialiteiten. In de buurt van de kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en kledingwinkels.

Hoe is de ligging van dit kampeerpark?

Camping Des Arcades kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 1130 km reisafstand van Utrecht. Dit is ongeveer 12,5 uur autorijden. Het inchecken en uitchecken gebeurt via de receptie. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het volledige adres van de camping (Moulin de St. Martial, D653) kan je bekijken via internet.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

We spreken over een middelgrote camping met circa 85 plekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Kies voor een kleine plek van zo’n 35 m2 voor een kleine tent, maar ook wat grotere comfortplekken tot 100 m2 voor 5 – 7 personen. Je hebt hier voldoende en schone sanitaire faciliteiten. De plekken hebben elektriciteit en water. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Bekijk ook vooraf of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie