anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Flower Camping Les 3 Ours boeken

Flower Camping Les 3 Ours is een veel gekozen 3 sterren camping in het Franse Montbarrey, in de regio Jura. Dit is een middelgrote camping met zo’n 93 plaatsen. Een gezellige camping voor jonge gezinnen met kinderen en stelletjes. De accommodatie heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft nette kampeerplekken en er zijn voldoende voorzieningen. In ons overzicht tref je belangrijke uitleg over het park en bieden wij jou de meest gebruiksvriendelijke boekingssites die je helpen bij het boeken van een kampeervakantie in Montbarrey.

Aanbiedingen Flower Camping Les 3 Ours april 2024

Een welverdiende vakantie met jouw gezin, kleuters en kinderen of met een groep vrienden? Flower Camping Les 3 Ours reserveren is dan zeker een goed idee! Deze kindvriendelijke kampeerplek ligt midden in het schitterende Montbarrey. Dit is een plaats in de regio Jura in Frankrijk. Ze bieden diverse gunstig gelegen staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Tip: wacht niet te lang met boeken. Een groot deel van de aanwezige gezinscampings in Montbarrey zijn meestal al snel volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Flower Camping Les 3 Ours kampeer aanbieding. Alleen, let op: we zien steeds vaker dat de mooiste staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Op deze website lees je ook alles over Zwitserland.

  • Vakantiepark Les 3 Ours is een modern 3 sterren recreatiepark in Montbarrey, in het natuurrijke Franche-Comte.
  • Grote en kleine staplekken voor jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Uitstekende bereikbaarheid, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Check de campingwebsite voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Flower Camping Les 3 Ours boeken

  1. Selecteer boekingssite

    Flower Camping Les 3 Ours en gelijksoortige kampeerplekken reserveer je heel eenvoudig via allerlei gebruiksvriendelijke boekingssites. De meest populaire plek om te boeken is ANWB Campings. Andere websites waar je soortgelijke, maar ook 5-sterren campings in Montbarrey ontdekt zijn: vacansoleil.nl & villatent.nl. Rechtstreeks boeken kan ook. Dit kan telefonisch, via de mail of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Campingplek kiezen

    Deze fraaie middelgrote camping heeft ruim 93 staplekken. Er zijn verschillende type staanplaatsen. Er zijn grote ruime plekken plaatsen welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Je hebt ook een bescheiden plaats, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Op of rondom deze bestemming vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, tiny houses, chalets, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, vakantiehuisjes.

  3. Kies vertrek- en aankomst

    Kies de aankomstdatum en het aantal nachten dat je wilt kamperen. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Dit kan zijn de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Boek dan op tijd. De mooiste plekjes zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook bij aankomst op feestdagen zoals het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen zijn de kampeerplekken gewild. Houd ook rekening met de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeken en betalen

    Wanneer je jouw staanplaats en het aantal dagen aangegeven hebt voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij een touroperator kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan is een aanbetaling noodzakelijk. Het openstaande bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Op de aankomstdag moet je deze bij je hebben en bij de receptie laten zien.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Een goede voorbereiding is belangrijk. Ga je lekker met de tent? Misschien met een noktent, koepeltent, tunneltent, daktent? Belangrijkste spullen zijn dan parasol, grondzeil, tafeltje en stoelen, scheerlijnen, haringen, gasflessen, voortent/luifel, kooktoestel en kookgerei, slaapzakken, koelkast/koelbox. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als slingers, haringen en scheerlijnen, disselslot, caravanspiegels, voortent, luifel, grondzeil, koffie en thee, campingstoel en inklaptafel, waslijn, gasfles en skottelbraai of bbq, disselweger. Denk ook aan lekkere warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt gemiddeld gezien 708 km (8 uur rijden). Per mail kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Kies vertrekdatum en doorzoek scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Belangrijke gegevens over de kampeervakantie in april 2024

Park Flower Camping Les 3 Ours is een leuke Franse camping in Montbarrey in de streek Franche-Comte. Dit is een middelgrote camping met wel 93 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 708 km. De gemiddelde reistijd is 8 uur. Je kunt hier betalen met de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Frans. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. Lokale telefoonnummers beginnen met +33. De elektra-spanning is 230 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een basis-campingovernachting in deze regio kost ongeveer €25,25 per overnachting. In Frankrijk wonen ongeveer 60 miljoen inwoners. Bezoek zeker eens de hoofdstad Parijs. Qua religie kunnen we zeggen: rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Doorzoek ook ons aanbod kampeerplekken in Wielkopolskie, Brockenhurst & Kurort Seiffen.

Naam campingFlower Camping Les 3 Ours
LandFrankrijk
StreekJura
PlaatsMontbarrey
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plekken93 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)708 kilometer
Huidige reistijd 8 uur

Goedkoop kamperen op Flower Camping Les 3 Ours

Wil je goedkoop kamperen op Flower Camping Les 3 Ours? Deze accommodatie verschaft diverse gunstige staanplaatsen. Dit zijn met name de kleine plekken van om en nabij de 35 m2. Heel geschikt voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Vaak incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en waterput. De grote campingplekken vanaf 75 m2 zijn mooi ruim opgezet en daarom een uitkomst voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Een paar weken op pad met een eigen tent of caravan is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. Rondom deze plek is de prijs ongeveer €25,25 per dag/nacht. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeerartikelen, tolwegen, brandstof, uitgaven bij de supermarkt en activiteiten. Hieronder geven wij jou de beste tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Jura.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Vermijd het hoogseizoen en ga kamperen in het laagseizoen.
  2. Doe vooraf boodschappen en kook met een eigen gasfornuis.
  3. Koop tweedehands kampeerspullen.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (doorgaans zo’n €18,25 voor een overnachting).
  5. Maak een last-minute reservering en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Kijk of je gebruik kunt maken van vroegboekkorting en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Welke staplek is geschikt?

Kampeerplekken op camping Les 3 Ours zijn perfect voor tent, vouwwagen, caravan of camper. In het onderstaande gedeelte bekijk je de belangrijkste accommodaties / staanplaatsen en wat hiervan de voordelen zijn. Bekijk ook parken in de buurt zoals: Camping Bois Guillaume, Camping Du Banel en Camping Les Cascades.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor koepeltent, tunneltent, piramide tent, belltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Eenvoudig opzetten en een hoog comfort.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: Het biedt een uitkomst voor rondreizen. Verken de prachtige omgeving van Franche-Comte en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent met eigen kookvoorzieningen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: De luxe en het comfort van thuis, maar dan op het vakantiepark (op aanvraag).

Een mooie staplek op vakantiepark Les 3 Ours

Ontdek vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Flower Camping Les 3 Ours boeken, of een vergelijkbare plek? Onderstaand benoemen we onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van veel kampeerplekken en staplaatsen. Een ruim aanbod, je kunt eenvoudig zoeken en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: Veilig en vertrouwd online een betaling doen.
  2. Vacanceselect: Speciale acties in zowel het voorjaar als najaar.
  3. Eurocampings / ACSI: Vertrouwd kamperen bij een erkende aanbieder.
  4. Allcamps: Veilig en eenvoudig online boeken.
  5. Suncamp Holidays: Al vele jaren jouw vertrouwde adres voor een onbezorgde vakantie.
  6. ROAN: Ruim aanbod met voordelige staplekken.
  7. Eurocamp: Prettige comfortplaatsen voor het hele gezin.
  8. Rent-a-Tent: Al vele jaren jouw vertrouwde adres voor een onbezorgde vakantie.
  9. Vacansoleil: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
  10. Booking.com: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
Tip: informeer ook naar de mooiste campingreizen naar Franche-Comte bij erkende reisbureaus zoals Sunweb, TUI, Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en de Jong Intra Vakanties, Reisknaller, Alltours, Thomas Cook, BeachCheck.

Weersverwachting 7 dagen voor

Van plan om te luxe kamperen in Montbarrey? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. In deze omgeving heerst een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld zo’n 17,1 graden. Met gemiddeld 28,2 °C is juli de periode met de meest aangename temperatuur. De maand januari is gemiddeld de koudste maand met 9,1 graden °C. Een aanbevolen reisperiode is mei, juni en september. In het volgende lijstje tref je het 7-daagse weerbericht voor Montbarrey .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en verwachting van komende week

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

Deze familiecamping ligt aan de oever van de rivier de Loue op een mooi terrein met oude bomen. Een aantal staanplaatsen ligt aan de rivier. Kinderen vermaken zich in het zwembad, in de speeltuin, op de trampolines of in de rivier. Op de camping zijn wandel- en fietsroutes beschikbaar. Vlakbij de camping liggen mountainbikesroutes! De camping beschikt over een prive kiezelstrandje. In het riviertje kan je zwemmen, kanoen, (vlieg)vissen of heerlijk spelen.

Op welke manier kan ik camping Les 3 Ours voordelig boeken?

Flower Camping Les 3 Ours is een knus recreatiepark in het Franse Montbarrey. De kosten voor een overnachting zijn goed te vergelijken met kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €25,25 per staplek, per dag). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Zet je kampeerplek dan direct vast. Zo ben je zeker van een mooi groen plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren via ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Franche-Comte. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op bekende campingketens zoals Qualité campings, First Camp, Villagi Gran Vacanze, Yelloh! Village, Alannia, Aquadis Loisirs + Orbitur, LeadingCampings, Sandaya, Ciela Village, Huttopia, Flower Campings.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Jura is een geweldig leuke vakantiebestemming. Het is een heerlijke groene omgeving met veel natuur. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Zowel aan het water als in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Wat dacht je van hiken of klimmen. Uiteraard kan je hier ook lekker zwemmen in de buurt. In de buurt vind je levendige dorpen waar je helemaal op kunt gaan in de lokale cultuur en gebruiken. Loop eens binnen bij een van de lokale Franse restaurants en probeer de lokale specialiteiten. Nabij deze kampeerplek vind je ook altijd wel een supermarkt, bakkerij en bioscopen.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Flower Camping Les 3 Ours is uitstekend bereikbaar. Deze campingvakantie is te bereiken op 708 kilometer afstand van Utrecht. Dat wil zeggen 8 uur autorijden. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het volledige adres van de camping (28 Rue du Pont) vind je op de site.

Welke staplekken kan ik kiezen?

Het is een middelgrote camping met ongeveer 93 verschillende plekken. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Er zijn kleine plekken tot circa 20 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar daarnaast grote ruime plekken tot 90 m2 voor complete gezinnen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Lees in de voorwaarden of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie