anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Les Cèdres boeken

Camping Les Cèdres is een mooie 2 sterren camping in het Franse Apt, in het rustgevende Vaucluse. We omschrijven dit als een middelgrote camping met zo’n 97 plaatsen. Een ideale locatie voor families met jonge kids en wandelaars en fietsers. Deze kampeerplek heeft een centrale ligging, heeft fijne staplekjes en er zijn voldoende voorzieningen. In het campingoverzicht check je bruikbare informatie over deze kampeerplek en check je de handigste boekingssites met de beste deals voor een kampeervakantie in Apt.

Aanbiedingen Camping Les Cèdres april 2024

Op zoek naar een heerlijke plek voor een vakantie met het gezin, peuters en kinderen of lekker een weekje alleen? Camping Les Cèdres reserveren is al jaren een begrip. Dit kindvriendelijke park is een van de hotspots in het levendige Apt. Het is gelegen in de regio Vaucluse in Frankrijk. Ze bieden diverse zeer betaalbare staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Tip: wacht niet te lang met boeken. Een groot deel van de aanwezige gezinscampings in Apt zijn meestal al snel volgeboekt. Zit je niet vast aan een bepaalde periode? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Les Cèdres kampeer aanbieding. Echter, de kans is groot dat de meest gewilde staanplaatsen dan al weg zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Check ook onze pagina met informatie over Camping kortingsacties.

  • Vakantiepark Les Cèdres is een rustgevend 2 sterren kampeerbestemming in Apt, in de regio Provence-Alpen-Cote-D-Azur.
  • Prachtige plekjes voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en de kampeervelden bieden volop plezier voor de kinderen.
  • Een mooie centrale ligging, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Breng een bezoekje aan de website en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Les Cèdres boeken

  1. Kies een boekingssite

    Camping Les Cèdres en soortgelijke parken reserveer je via een aantal erkende boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je eenvoudig, en soms ook 5-sterren campings in Apt kunt boeken zijn: camping.info en vakantiediscounter.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, met behulp van een mailtje of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Uitzoeken van een staanplaats

    Deze gezellige middelgrote camping heeft circa 97 campingplekken. Het aanbod staplekken is divers. Je kunt meestal kiezen voor lekker ruime staplekken die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Je hebt ook een kleinschalige kampeerplek waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. In de buurt van deze plek heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, bungalows, vakantieboerderij, chalets.

  3. Aankomst- en vertrekdatum invullen

    Kies de datum dat je wilt aankomen en ook de vertrekdag. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de meivakantie of zomervakantie? Boek dan tijdig om zeker te zijn van een plekje. De leukste plekken zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of 1e en 2e Paasdag zijn de kampeerplekken gewild. Houd ook rekening met de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Indien je jouw plek en periode hebt geselecteerd moet je alleen nog afronden en betalen. Bij veel van de moderne touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de campings wordt gevraagd om direct een aanbetaling te doen. Het resterende bedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Op de dag dat je aankomst moet je deze bij je hebben en bij de receptie laten zien.

  5. Inpaklijst en vertrek

    Tijd om alles bij elkaar te pakken! Ga je met de tent? Bijv. met een pop-up tent, tunneltent, daktent, vis-à-vis tent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn tentstokken, parasol, tenttapijt, grondzeil, hamer, verlichting, luchtbed en pomp, slaapzakken, voortent/luifel, koelkast/koelbox. Van plan om met de caravan te gaan? Vergeet dan niet spullen zoals slingers, caravanspiegels, voortent, luifel, grondzeil, disselslot, haringen en scheerlijnen, bezem en stoffer en blik, koffie en thee, waslijn, campingstoel en inklaptafel, gasfles en skottelbraai of bbq. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De afstand vanaf Utrecht bedraagt +/- 1141 km (12,5 uur reistijd). Via de boekingssite ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Kies vertrekdatum en spot aantrekkelijke (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Les Cèdres is een prima Franse camping in Apt in de omgeving van Provence-Alpen-Cote-D-Azur. We spreken over een middelgrote camping met zo’n 97 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 1141 km. De gemiddelde reistijd is 12,5 uur. Je kunt hier betalen met de Euro (EUR). De mensen spreken Frans. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +33. De elektra-spanning is 230 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een standaard campingovernachting in deze omgeving kost €25,75 per dag/nacht. In Frankrijk zijn nu zo’n 60 miljoen ingeschreven bewoners. De nationale hoofdstad is Parijs. Een belangrijke religie in dit gebied is: rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Check ook campingplekken in Parma, Clohars Carnoet en Penmarc’h.

Naam campingCamping Les Cèdres
LandFrankrijk
GebiedVaucluse
PlaatsApt
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen97 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)1141 kilometer
Reistijd indicatie/td>12,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Les Cèdres

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Camping Les Cèdres? Het park verhuurt ook gunstige staanplaatsen. Dit zijn met name de kleinschalige plekken van zo’n 30 m2. Heel geschikt voor een tent of vouwwagen en mogelijk een kleinere caravan. In de regel met stroom (10 – 16 ampère) en watertappunt- en afvoer. De grote plekken vanaf 85 m2 bieden extra veel ruimte en daarmee ideaal voor een grote tent, camper of caravan. Erop uit met jouw eigen tent of caravan is nog altijd de goedkoopste manier van vakantie. In deze regio betaal je gemiddeld genomen €25,75 voor een overnachting. Daarbovenop heb je nog zaken als kampeerartikelen, tolwegen, brandstof, boodschappen of uit eten en dagjes uit. In het gedeelte hieronder kan je aan de slag met concrete tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Vaucluse.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Kies een vakantieperiode buiten het hoogseizoen.
  2. Neem een boodschappenkrat vol met spullen mee en kook je avondeten zelf.
  3. Koop je kampeeruitrusting tweedehands.
  4. Verblijf ook een aantal nachten op een boerencamping (zo’n €18,25 voor een staplek p/ nacht).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Ook kan een vroegboekkorting interessant zijn en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping Les Cèdres zijn ideaal voor tent, camper, caravan of camper. Bijgaand vind je de diverse staplekken inclusief de belangrijkste voordelen. Klik ook verder naar parken in de regio zoals: Camping Les Tournesols, Camping Coin De Ciel & Domaine De La Cigalière.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor noktent, piramide tent, pop-up tent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Kan bijna achter elke auto, geen speciaal rijbewijs nodig.
  • Caravan: Alles is aanwezig en je hebt een lage afschrijving.
  • Camper / kampeerauto: Het biedt een uitkomst voor rondreizen. Bezoek de mooiste plekjes van Provence-Alpen-Cote-D-Azur en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Volledige luxe inclusief kookgelegenheid (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark Les Cèdres

Profiteer van de vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Camping Les Cèdres boeken, of op een van de omliggende parken? In de opsomming hieronder check je onze top-10 reisorganisaties voor het boeken van diverse soorten staplekken. Je profiteert van een ruim aanbod, je kunt supersnel filteren en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Geschikte aanbieder voor lange vakanties (2 – 3 weken).
  2. Vacanceselect: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Vertrouwd kamperen bij een erkende aanbieder.
  4. Allcamps: Alleen de populairste bestemmingen en parken.
  5. Suncamp Holidays: Alleen de populairste bestemmingen en parken.
  6. ROAN: Duidelijke beschrijvingen en toelichtingen van de parken.
  7. Eurocamp: Genieten van een autovakantie met deze reisorganisatie.
  8. Rent-a-Tent: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
  9. Vacansoleil: Gunstige prijzen en boekingsvoorwaarden.
  10. Booking.com: Vind eenvoudig en voordelig jouw ideale staplek.
Tip: bekijk ook eens last-minute campingreizen naar Provence-Alpen-Cote-D-Azur bij Nederlandse reisbureaus zoals Prijsvrij, Sunweb, Corendon, D-reizen, Vakantiediscounter en Alltours, Thomas Cook, Reisknaller, Suntip, de Jong Intra Vakanties.

Het actuele weerbericht

Deze zomer luxe kamperen in Apt? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Dit gebied heeft een zeeklimaat. De temperatuur over het hele jaar ligt op 17,3 graden celsius. Met gemiddeld 28,5 °C is juli de heetste periode. De maand januari is gemiddeld de koudste maand met 9,2 graden celsius. Een heerlijke comfortabele reisperiode is mei, juni en september. In het volgende blok delen wij het 7-daagse weerbericht voor Apt .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en verwachting van komende week

Veelgestelde vragen over jouw campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

Deze stadscamping ligt op vijf minuten lopen van het centrum en is populair bij campers. Het is een vlak, vierkant terrein met hoge bomen. De meeste plaatsen liggen aan grindpaden, soms achter elkaar met weinig privacy. Er is een apart tentenveld en een kleine klimruimte. Vanaf de camping loopt een fietsroute over een oude spoorbaan. Op 800 m ligt een zwembad.

Hoe kan ik camping Les Cèdres goedkoop boeken?

Camping Les Cèdres is een sfeervol recreatiepark in het Franse Apt. De kosten zijn goed te vergelijken met accommodaties in de buurt (vanaf €25,75 per 24 uur). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Je hebt dan vaak een mooi plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Let dan ook op last-minute deals. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren via ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Provence-Alpen-Cote-D-Azur. Bekijk ook de accommodaties op goede campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Aquadis Loisirs, Capfun, Yelloh! Village, Qualité campings, First Camp of Sandaya, Huttopia, Flower Campings, Campéole campings, LeadingCampings, Orbitur.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Vaucluse is een geweldig leuke vakantiebestemming. Ben je liefhebber van de natuur? Wandelend of fietsend kom je op de mooiste plekjes. Geniet aan het water of in het bos. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Zoals bijv. watersporten of yoga. Een zwembad in de buurt is aanwezig. Rondom deze plek bekijk je sfeervolle plaatsen waar je kennismaakt met de lokale cultuur en gebruiken. Loop eens binnen bij een van de lokale Franse ijssalons en maak kennis met de lokale keuken. In de omgeving van deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en bioscopen.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping Les Cèdres is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie is te bereiken op 1141 kilometer reisafstand van Utrecht. Dit betekent 12,5 uur autorijden. Het is verstandig om nog even de inchecktijden te controleren. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het adres voor navigatie naar de camping (63 Impasse de la Fantasie) kun je nakijken via de website.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

Het is een middelgrote camping met op dit moment 97 staanplaatsen. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 40 m2 voor 2 personen, maar daarnaast grote ruime plekken tot 110 m2 voor grote gezinnen. De sanitaire voorzieningen zijn prima. De plekken hebben elektriciteit en water. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Kijk in de boekingsbevestiging wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie