anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping La Maltournée boeken

Camping La Maltournée is een heerlijke 2 sterren camping in het Franse Châteauneuf-sur-Loire, in het veelzijdige Loiret. Het gaat om een middelgrote camping met ruim 198 plaatsen. Een gezellige plaats voor jonge gezinnen met kinderen en alleengaande kampeerders. De camping heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft mooie grote kampeerplekken voorzien van elektriciteit en drinkwater. In het campingoverzicht check je nuttige gegevens en info over het kampeerterrein en bieden wij jou de meest populaire boekingssites voor de mooiste kampeervakanties in Châteauneuf-sur-Loire.

Aanbiedingen Camping La Maltournée april 2024

Even lekker ertussenuit met jouw familie, kleuters en kinderen of met een vriendengroep? Camping La Maltournée reserveren is dan een uitstekende keuze! Deze kindvriendelijke plek is een van de mooiste verblijven in het prachtige Châteauneuf-sur-Loire. Dit is een plaats in de regio Loiret in Frankrijk. Je hebt de keuze uit zeer betaalbare staplekken voor tent, camper, caravan of camper. Belangrijk: boek ruim voor vertrekdatum. Een deel van de gezinscampings in Châteauneuf-sur-Loire zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Je kunt kiezen voor een last-minute Camping La Maltournée kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: in de praktijk is het vaak zo dat de beste staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Of klik door naar onze pagina over Kindvriendelijke camping.

  • Vakantiepark La Maltournée is een geliefd 2 sterren kampeerbestemming in Châteauneuf-sur-Loire, in het natuurrijke Midden-Frankrijk.
  • Keuze uit verschillende staplekken voor een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • Het sanitair is in orde op deze familiecamping en er is genoeg vermaak en avontuur voor kinderen in de regio.
  • Een mooie centrale ligging, de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
  • Bekijk de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Camping La Maltournée boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Camping La Maltournée en gerelateerde parken reserveer je voordelig en snel bij meer dan 10 Nederlandse boekingssites. Een populaire site hiervoor is ANWB Campings. Andere sites waar je gave, en zelfs 5-sterren campings in Châteauneuf-sur-Loire kunt boeken zijn: vacansoleil.nl & casamundo.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Je kunt dit doen per telefoon, door het sturen van een mailtje of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Campingplek kiezen

    Deze erkende middelgrote camping heeft grofweg 198 plekjes. De staanplekken zijn heel gemixed. Je hebt vaak mooie grote staanplaatsen voor een camper of grotere caravan. Anderen prefereren juist een knusse staanplaats voor een tent of vouwwagen. Op of rondom deze plek zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, groepsaccommodaties, tiny houses, vakantieboerderij, chalets, bungalows.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies een gewenste aankomstdatum en de dag van vertrek. Overweeg je het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de meivakantie of zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. De meest gewilde plekken zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook bij aankomst op feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren of Pasen is het vaak drukker. Het is ook goed om te denken aan de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Wanneer je jouw staplek doorgegeven hebt voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij de grote Nederlandse touroperators kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan wordt gevraagd om direct een aanbetaling te doen. Het overige bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Bij aankomst dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Tijd om alles bij elkaar te pakken! Ga je met een eigen tent? Misschien met een tunneltent, vis-à-vis tent, familietent, belltent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere grondzeil, tentstokken, haringen, hamer, tenttapijt, voortent/luifel, verlichting, luchtbed en pomp, koelkast/koelbox, slaapzakken. Op pad met de caravan? Vergeet dan niet spullen zoals caravanspiegels, kentekenbewijs, haringen en scheerlijnen, rubberen hamer, voortent, luifel, grondzeil, campingstoel en inklaptafel, disselweger, campinglamp, gasfles en skottelbraai of bbq, reserve waterpomp. Warme kleding is ook erg belangrijk. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De afstand vanaf Utrecht is zo’n 643 km (7 uur rijden). Via de vakantiepark receptie is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Klik op een vertrekdatum en achterhaal deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping La Maltournée is een mooie Franse camping in Châteauneuf-sur-Loire in de omgeving Midden-Frankrijk. Het valt in de categorie middelgrote camping met om en nabij de 198 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 643 kilometer. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 7 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). Mensen praten hier Frans. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +33. De elektra-spanning is 230 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een doorsnee campingovernachting in deze streek kost ongeveer €25,25 per dag. In Frankrijk bevinden zich zo’n 60 miljoen mensen. De landelijke hoofdstad is Parijs. Qua religie kunnen we zeggen: rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Check ook kampeermogelijkheden in Jud. Cluj, Cinuos-chel & Etroubles.

Naam campingCamping La Maltournée
LandFrankrijk
OmgevingLoiret
PlaatsChâteauneuf-sur-Loire
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plekken198 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)643 kilometer
Huidige reistijd 7 uur

Goedkoop kamperen op Camping La Maltournée

Wil je goedkoop kamperen op Camping La Maltournée? Deze kampeerplek verhuurt ook gunstige staplekken. Je huurt dan de kleine plekken van zo’n 45 m2. Ideaal voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Normaliter inclusief 8 / 16 ampère stroom en watervoorzieningen. De grote plekken vanaf 80 m2 zijn ruimer opgezet en zodoende ideaal voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Een paar weken op pad met een eigen tent of caravan geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. In deze streek betaal je als kampeerder zo’n €25,25 voor een staanplaats per nacht. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerbenodigdheden, kosten voor tanken of laden, boodschappen en dagjes uit. In het stukje hieronder geven wij jou 6 tips om te besparen op jouw campingvakantie in Loiret.

Tips om te besparen op jouw boeking

  1. Vergelijk vooraf grondig alle prijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Neem je eigen eten en drinken mee en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Reserveer een aantal nachten op een mooie boerencamping (al vanaf €18,25 per staanplaats, per dag).
  5. Overweeg ook een last-minute en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

De beste staplek voor jouw tent, caravan, camper of vouwwagen

Kampeerplekken op camping La Maltournée zijn ideaal voor tent, vouwwagen, caravan of camper. In het stukje hieronder bieden we de mogelijke type verblijfsvormen met de voordelen. Klik ook verder naar parken in de buurt zoals: Camping Les Chevaliers De Malte, Camping Domaine Le Quercy en Camping Le Lac Des Charmilles.

  • Tentplek: Ruime tentplaats geschikt voor pop-up tent, piramide tent, belltent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Gemakkelijk op te zetten, veel comfort.
  • Caravan: Alles bij de hand in je eigen rijdende slaapplek.
  • Camper / kampeerauto: Een maximaal gevoel van vrijheid, perfect voor een rondreis. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Midden-Frankrijk en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Voor een toiletbezoek of warme douche hoef je niet de camping over (op aanvraag).

Een mooie staplek op vakantiepark La Maltournée

Boek met vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Camping La Maltournée boeken, of een vergelijkbare plek? Hieronder bieden we onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Het aanbod is enorm, het is gebruiksvriendelijk en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Een heerlijke kampeervakantie met het hele gezin!
  2. Vacanceselect: Zowel interessant voor gezinnen met kinderen als ouderen.
  3. Eurocampings / ACSI: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  4. Allcamps: Mooie staplekken met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
  5. Suncamp Holidays: Aanbiedingen voor weekendjes en weekjes weg.
  6. ROAN: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
  7. Eurocamp: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  8. Rent-a-Tent: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  9. Vacansoleil: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
  10. Booking.com: Vind eenvoudig en voordelig jouw ideale staplek.
Tip: bekijk ook eens de mooiste campingreizen naar Midden-Frankrijk bij nationale reisbureaus zoals TUI, Sunweb, Prijsvrij, D-reizen, Vakantiediscounter en Thomas Cook, Suntip, Reisknaller, de Jong Intra Vakanties, Alltours.

Het actuele weerbericht

Plannen om te luxe kamperen in Châteauneuf-sur-Loire? Check dan vooraf wel even het weer. Deze regio heeft een zeeklimaat. De gem. jaartemperatuur is 17,1 graden. Met zo’n 28,1 graden celsius °C is juli de warmste maand. De maand januari is echter de meest koude met gem. 9,0 graden celsius. Een aanbevolen reisperiode is mei, juni en september. Hierna check je het 7-daagse weerbericht voor Châteauneuf-sur-Loire .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

Belangrijke vragen en antwoorden over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

De langgerekte camping ligt direct aan de Loire. De staanplaatsen op het middendeel liggen in de beschutting van hoge dennen. In de rivier kan men kanovaren, vissen en pootjebaden. Winkels en restaurants liggen op loopafstand in Chateauneuf. Er is een fietsroute naar Orleans. Men verhuurt fietsen en kanos.

Waar en hoe kan ik camping La Maltournée voordelig boeken?

Camping La Maltournée is een veelzijdig recreatiepark in het Franse Châteauneuf-sur-Loire. De dagtarieven zijn goed te vergelijken met kampeerplekken in de omgeving (vanaf €25,25 per 24 uur). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Boek dan bij voorkeur op tijd. Je hebt dan vaak een heerlijk plekje en misschien wordt je beloond met vroegboekkorting. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Let dan ook op last-minute deals. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren bij de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Midden-Frankrijk. Bekijk ook soortgelijke accommodaties op uitstekende campingketens zoals Yelloh! Village, Capfun, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, First Camp, Aquadis Loisirs + Sandaya, LeadingCampings, Flower Campings, Orbitur, Campéole campings, Huttopia.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Loiret is een plek waar veel kampeerders graag komen. Er is hier een prachtige natuur. Ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Zoals in het bos of aan het water. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Bijvoorbeeld ponyrijden of mountainbiken. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. In de omgeving ontdek je toeristische plaatsen waar je in contact komt met de plaatselijke cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Franse speciaalzaken en proef de lokale snacks en lekkernijen. In de buurt van de kampeerplek vind je ook altijd wel een supermarkt, bakkerij en kledingwinkels.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Camping La Maltournée is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 643 km vanaf Utrecht. Dit is ongeveer 7 uur reizen in de auto. Je kunt de inchecktijden opvragen via de parkreceptie. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het volledige adres van de camping (Route de la Plage) kun je nakijken via de website.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

Het is een middelgrote camping met ongeveer 198 plekjes. De kampeerplekken zijn geschikt voor jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Kies voor een kleine plek van zo’n 25 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar ook extra grote plekken tot 115 m2 voor 5 – 7 personen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Een schaduwplek is op aanvraag. Check ook even of honden en huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie