anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Sites Et Paysages Le Village Du Port boeken

Camping Sites Et Paysages Le Village Du Port is een vaak geboekte sterren camping in het Franse Saint-Sozy, in het groene Lot. Een moderne kleine camping met ongeveer 60 plaatsen. De perfecte stek voor jonge kinderen en wandelaars en fietsers. Het park heeft een centrale ligging, heeft gunstig gelegen staplekjes met genoeg toiletten en douches. Op onze camping-vergelijker bekijk je handige gegevens en info over het kampeerterrein en bieden wij jou de meest gebruikte Nederlandse boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Saint-Sozy.

Aanbiedingen Camping Sites Et Paysages Le Village Du Port april 2024

Even lekker uitrusten met het hele gezin, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of juist met z’n tweeën? Camping Sites Et Paysages Le Village Du Port reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Deze kindvriendelijke kampeerplek is een van de mooiste verblijven in het prachtige Saint-Sozy. Het is gesitueerd in de regio Lot in Frankrijk. Je vindt hier voordelige staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Let op: boek op tijd. Veel van de ANWB-gezinscampings in Saint-Sozy zijn meestal al snel volgeboekt. In theorie kan je wachten op een last-minute Camping Sites Et Paysages Le Village Du Port kampeer aanbieding. Echter, je ziet meer en meer dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Kijk voor regels m.b.t. honden en huisdieren even op de website. Of klik door naar onze pagina over Kamperen in Frankrijk.

  • Vakantiepark Le Village Du Port is een fantastisch sterren kampeerpark in Saint-Sozy, in het groene Occitanie.
  • Lekker vrij in de natuur met de tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • De familiecamping beschikt over goede sanitaire faciliteiten en er is genoeg vermaak en avontuur voor kinderen in de regio.
  • Goede bereikbaarheid, de eigenaar doet zijn best om gasten tevreden te stellen.
  • Surf naar de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Sites Et Paysages Le Village Du Port boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Camping Sites Et Paysages Le Village Du Port en soortgelijke parken kan je vaak reserveren via meer dan 10 gecertificeerde boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere websites waar je simpel, en soms ook 5-sterren campings in Saint-Sozy ontdekt zijn: vacansoleil.nl en vacansoleil.nl. Sommige mensen boeken liever rechtstreeks. Direct boeken kan vaak telefonisch, door het sturen van een mailtje of via de website van de campinghouder.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze fraaie kleine camping heeft zo’n 60 kampeerplekken. Het aanbod staplekken is divers. Je kunt meestal kiezen voor extra ruime staanplaatsen voor een camper of grotere caravan. Je kunt ook kiezen voor een kleine kampeerplek, perfect voor de kleine kampeerder. Nabij deze bestemming zijn er ook wat meer luxe stacaravans, chalets, vakantieboerderij, bungalows, vakantiehuisjes, tiny houses.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Kies de gewenste datum van aankomst en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Bijvoorbeeld tijdens de meivakantie of zomervakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De leukste plekken zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren of Pasen is het drukker dan normaal. Het is ook goed om te denken aan de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Betalen en afronden

    Zodra je de campingplek en reisperiode hebt geselecteerd vul je de resterende gegevens nog even in en voltooi je de boeking. Bij de erkende touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige campings is een aanbetaling noodzakelijk. Het openstaande bedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging sturen ze per mail naar je toe. Wanneer je aankomt dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Paklijst voor kamperen

    Tijd om alles bij elkaar te pakken! Ga je met de tent? Wellicht met een piramide tent, koepeltent, familietent, belltent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn haringen, tenttapijt, parasol, tentstokken, scheerlijnen, luchtbed en pomp, verlichting, kooktoestel en kookgerei, voortent/luifel, gasflessen. Op pad met de caravan? Denk dan ook aan slingers, kentekenbewijs, rubberen hamer, levellers, caravanspiegels, reserve waterpomp, campinglamp, disselweger, gasfles en skottelbraai of bbq, waslijn. Warme kleding is ook erg belangrijk. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De reisafstand vanaf Utrecht is om en nabij de 1054 kilometer (11,5 uur reistijd). Via de vakantiepark receptie kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Bepaal de vertrekdatum en vind de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Camping Sites Et Paysages Le Village Du Port is een geweldige Franse camping in Saint-Sozy in de regio Occitanie. Het wordt beschreven als een kleine camping met circa 60 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 1054 km. Calculeer een reistijd in van 11,5 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). De mensen spreken Frans. Het type stekker is C + F. De telefooncode is +33. De elektriciteit is 230 Volt. Het nationale noodnummer is 112. Een normale campingovernachting in deze regio kost je doorgaans €25,75 per 24 uur. In Frankrijk wonen hedendaags 60 miljoen bewoners. De nationale hoofdstad is Parijs. Mensen zijn hier qua religie rooms-katholiek. Belangrijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Check ook campingplaatsen in Appenzell Innerrhoden, Villiers-le-Morhier en Sainte-Eulalie-en-Born.

Naam campingCamping Sites Et Paysages Le Village Du Port
LandFrankrijk
OmgevingLot
PlaatsSaint-Sozy
Type campingKleine camping
Aantal plaatsen60 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)1054 kilometer
Reistijd indicatie/td>11,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Sites Et Paysages Le Village Du Port

Deze zomer goedkoop kamperen op Camping Sites Et Paysages Le Village Du Port? Deze kampeerplek heeft diverse gunstig geprijsde staplekken. Vaak kom je dan uit op de kleine plekken met een oppervlakte van circa 50 m2. Ruim genoeg voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Gewoonlijk met stroom (10 – 16 ampère) en waterput. De grotere plekken vanaf 120 m2 zijn ruimer opgezet en zijn een uitkomst voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Erop uit met jouw eigen tent of caravan is een van de goedkoopste vormen van vakantie. Op deze bestemming betaal je gemiddeld genomen €25,75 per 24 uur. Daarbovenop heb je nog zaken als kampeerartikelen, kosten voor tanken of laden, uitgaven bij de supermarkt en dagjes uit. Bijgaand vind je concrete tips voor een goedkope campingvakantie in Lot.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Ga buiten het hoogseizoen op vakantie.
  2. Neem boodschappen mee naar je vakantiebestemming en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (doorgaans zo’n €18,75 per dag).
  5. Maak een last-minute reservering en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

De juiste staplek voor jouw accommodatie

Kampeerplekken op camping Le Village Du Port zijn perfect voor tent, camper, caravan of camper. Onderstaand lees je over de verschillende soorten staanplaatsen met daarbij ook de voordelen. Vind ook parken in de regio zoals: Camping Les Étangs Du Moulin, Camping La Muse & Le Cattiaux Camping.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor daktent, noktent, piramide tent, vis-à-vis tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Goedkoper dan een caravan, gemakkelijk in onderhoud.
  • Caravan: Minder afhankelijk van het weer.
  • Camper / kampeerauto: Perfect voor een rondreis. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Occitanie en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Onbezorgd vakantie vieren in een mooie bungalow (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark Le Village Du Port

Bekijk vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Direct een staanplaats op Camping Sites Et Paysages Le Village Du Port boeken, of op een van de omliggende parken? In het bijgaande gedeelte doorzoek je onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van veel kampeerplekken en staplaatsen. Je profiteert van een ruim aanbod, het is gebruiksvriendelijk en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Duidelijke beschrijvingen en toelichtingen van de parken.
  2. Vacanceselect: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Prettige website waar je het boeken eenvoudig wordt gemaakt.
  4. Allcamps: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  5. Suncamp Holidays: Jouw adres voor een onvergetelijke kampeervakantie.
  6. ROAN: De beste meivakantie en zomervakantie deals.
  7. Eurocamp: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  8. Rent-a-Tent: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  9. Vacansoleil: Interessante last-minute deals en vroegboekkorting.
  10. Booking.com: Ruim aanbod met diverse staplekken en accommodaties.
Tip: informeer ook naar alle campingreizen naar Occitanie bij erkende reisbureaus zoals Corendon, Prijsvrij, TUI, Vakantiediscounter, D-reizen of Reisknaller, Thomas Cook, BeachCheck, Alltours, de Jong Intra Vakanties.

Actuele weerbericht

Deze zomer luxe kamperen in Saint-Sozy? Houd rekening met het weer! Deze omgeving wordt gekenmerkt door een zeeklimaat. De jaartemperatuur is hier circa 17,0 °C. Met om en nabij de 28,0 graden is juli de maand waar het hier het warmst wordt. De periode januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 9,0 graden °C. Een heerlijke reistijd is mei, juni en september. In onderstaand schema vind je het 7-daagse weerbericht voor Saint-Sozy .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

FAQ over jouw aanstaande campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

Kindvriendelijke camping aan de oever van de rivier de Dordogne, tussen Souillac en Rocamadour. De camping biedt naast kampeerplaatsen ook huuraccommodaties aan, zoals huisjes, ingerichte tenten en gites. Er is een openluchtzwembad met peuterbadje, enkele speeltoestellen en sportvelden. Ideale plek voor een bezoek aan deze steden op een afstand van minder dan 20 km, maar ook een plek om te kanoen, te wandelen en natuurlijk om te vissen.

Hoe en waar kan ik camping Le Village Du Port goedkoop reserveren?

Camping Sites Et Paysages Le Village Du Port is een betaalbaar recreatiepark in het Franse Saint-Sozy. De tarieven liggen in lijn met campingplekken in de regio (vanaf €25,75 voor een staanplaats per nacht). Zit je vast aan de zomervakantie? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Zo ben je zeker van een van de mooiere plekken en misschien wordt je beloond met vroegboekkorting. Kan jij op elk moment weg? Let dan ook op last-minute deals. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren bij ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Occitanie. Doorzoek eventueel ook de accommodaties via populaire campingketens zoals Capfun, Alannia, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, First Camp, Yelloh! Village + Ciela Village, LeadingCampings, Huttopia, Campéole campings, Sandaya, Orbitur.

Wat zijn hier de populaire bezienswaardigheden?

Lot is een omgeving waar je heerlijk kunt kamperen. Het is een heerlijke groene omgeving met veel natuur. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Denk aan in het bos & aan het water. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Zoals bijv. skeeleren of yoga. In de regio is er ook een zwembad. Nabij bestaan toeristische plaatsen waar je kunt opgaan in de plaatselijke cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Franse slagerijen en maak kennis met de lokale keuken. Nabij deze kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Is dit kampeerpark gemakkelijk te bereiken?

Camping Sites Et Paysages Le Village Du Port is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie ligt op 1054 km vanaf Utrecht. Dat is z’n 11,5 uur reistijd met de auto. Check altijd nog even de uiterlijke inchecktijd. Parkeerruimte is er voldoende. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het adres voor navigatie naar de camping (Le Port) kun je nakijken via de website.

Welke staplekken kan ik kiezen?

Dit is een kleine camping met zo’n 60 plekjes. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Kies voor een kleine plek van zo’n 35 m2 voor een kleine tent, maar ook wat grotere comfortplekken tot 105 m2 voor 5 – 7 personen. Het aanbod van sanitair is prima. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Je kunt vooraf een verzoek indienen voor een schaduwplek. Lees in de voorwaarden wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie