anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Le Fun boeken

Camping Le Fun is een fijne 4 sterren camping in het Franse Fitou, in het veelzijdige Aude. We omschrijven dit als een middelgrote camping met om en nabij de 126 plaatsen. De perfecte kampeerplek voor jonge kinderen en solo reizigers. De camping is mooi centraal gelegen, heeft prachtige staplekjes en er zijn voldoende voorzieningen. Op onze camping-vergelijker tref je nuttige info over dit verblijf en ontdek je de meest gebruiksvriendelijke boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Fitou.

Aanbiedingen Camping Le Fun april 2024

Even heerlijk genieten met het gezin, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of even helemaal alleen? Camping Le Fun reserveren is dan altijd een goed idee! Dit kindvriendelijke park is gelegen in het groene Fitou. Het is gelegen in het mooie groene Aude in Frankrijk. Het is heerlijk vertoeven op de goedkope staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Goed om te weten: boek ruim voor vertrekdatum. Veel bekende gezinscampings in Fitou zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Zit je niet vast aan een bepaalde periode? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Le Fun kampeer aanbieding. Alleen, meestal is het dan zo dat de beste staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Zie ook onze pagina met alle informatie over Kamperen in Frankrijk.

  • Vakantiepark Le Fun is een fantastisch 4 sterren kampeerterrein in Fitou, in de regio Languedoc-Roussillon.
  • Grote en kleine staplekken voor jouw tent, caravan, vouwwagen of camper.
  • Goede sanitaire ruimtes (wc, douches) op deze familiecamping en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Goede bereikbaarheid, de eigenaar doet zijn best om gasten tevreden te stellen.
  • Breng een bezoekje aan de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Le Fun boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Camping Le Fun en soortgelijke accommodaties zijn eenvoudig te reserveren bij diverse Nederlandse boekingssites. Een heel populaire plek is ANWB Campings. Andere boekingssites waar je soortgelijke, maar ook 5-sterren campings in Fitou kunt vinden zijn: vacanceselect.com & allcamps.nl. Sommige mensen boeken liever rechtstreeks. Dit kan per telefoon, met behulp van een mailtje of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze gezellige middelgrote camping heeft circa 126 staanplaatsen. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Er is keuze uit grote ruime plekken plekken die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Andere kampeerders houden juist van een kleinschalige campingplek waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Op en nabij deze accommodatie vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, bungalows, chalets, vakantieboerderij, vakantiehuisjes, tiny houses.

  3. Aankomst en vertrek

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de dag van vertrek. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Wij adviseren dan om op tijd te boeken. Veel plekjes zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of Pasen zijn de plekjes sneller vol. Het is ook goed om te denken aan de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Afronden en betalen

    Wanneer je de staplek en het aantal nachten hebt samengesteld moet je enkel nog even jouw naam en contactgegevens invullen. Bij veel van de moderne touroperators kan je gewoon betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige aanbieders is een aanbetaling noodzakelijk. Het overige bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Op de dag van aankomst dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Een inpaklijst maken

    Bereid je goed voor. Ga je met de tent? Denk aan een belltent, noktent, opblaasbare tent, pop-up tent? Belangrijkste spullen zijn dan grondzeil, haringen, scheerlijnen, tafeltje en stoelen, parasol, koelkast/koelbox, voortent/luifel, luchtbed en pomp, kooktoestel en kookgerei, gasflessen. Ga je op reis met een caravan? Vergeet dan niet spullen zoals haringen en scheerlijnen, voortent, luifel, grondzeil, caravanspiegels, slingers, rubberen hamer, disselweger, koffie en thee, waslijn, gasfles en skottelbraai of bbq, bezem en stoffer en blik. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De afstand bekeken vanaf Utrecht is zo’n 1290 kilometer (14 uur rijden). Via de camping kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Vind geschikte vertrekdatum en spot actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Camping Le Fun is een aantrekkelijke Franse camping in Fitou in de omgeving Languedoc-Roussillon. Dit is een middelgrote camping met circa 126 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 1290 kilometer. De actuele inschatting van de reistijd is 14 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). De lokale taal is Frans. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. De telefooncode is +33. De stroomspanning is 230 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een gewone campingovernachting in deze omgeving kost je doorgaans €25,75 per overnachting. In Frankrijk leven plus minus 60 miljoen landgenoten. De nationale hoofdstad is Parijs. De belangrijkste religie is rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Check ook kampeermogelijkheden in Landes, Cáceres en Les Vans.

Naam campingCamping Le Fun
LandFrankrijk
OmgevingAude
PlaatsFitou
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen126 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)1290 kilometer
Actuele reistijd 14 uur

Goedkoop kamperen op Camping Le Fun

Wil je goedkoop kamperen op Camping Le Fun? Deze kampeerplek heeft een aantal voordelige staanplaatsen. Vaak kom je dan uit op de kleinschalige plekken met een oppervlakte van circa 20 m2. Heel geschikt voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Normaliter met elektra (10 – 16 ampère) en een watertappunt. De XL-staplekken vanaf 105 m2 zijn extra groot en zijn perfect voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Kamperen met een eigen tent of caravan is flexibel en heel goedkoop. Rondom deze plek betaal je als kampeerder zo’n €25,75 per 24 uur. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeerartikelen, kosten voor tanken of laden, boodschappen en activiteiten. In het stukje hieronder delen wij de beste tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Aude.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Sla zoveel mogelijk boodschappen vooraf in en eet zo min mogelijk buiten de deur.
  3. Koop je kampeerspullen tweedehands.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (al voor €18,75 voor een overnachting).
  5. Overweeg ook een last-minute en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Ook kan een vroegboekkorting interessant zijn en reserveer ruim van tevoren jouw staplek.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Le Fun zijn doorgaans geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. In het stukje hieronder vergelijk je de verschillende soorten staanplaatsen en wat de voordelen hiervan zijn. Zoek ook naar parken in de buurt zoals: Camping Ile De Boulancourt, Camping Kanopée Village en Camping Floral.

  • Tentplek: Eigen tentplaats geschikt voor koepeltent, tunneltent, piramide tent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel bed met opvallend veel ruimte.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: Het ideale vervoersmiddel voor een avontuurlijke roadtrip. Je ontdekt ook de andere stukken van Languedoc-Roussillon en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een luxe verblijf inclusief sanitaire voorzieningen (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark Le Fun

Ontdek vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Camping Le Fun boeken, of op een van de omliggende parken? In het stukje hieronder doorzoek je onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar deze kampeerplek en omliggende parken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Groot aanbod met betaalbare staanplaatsen.
  2. Vacanceselect: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  3. Eurocampings / ACSI: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  4. Allcamps: Aantrekkelijke acties in de zomer- en voorjaarsvakantie.
  5. Suncamp Holidays: Aantrekkelijk acties voor feestdagen, zomervakantie en voorjaar.
  6. ROAN: Een heerlijke kampeervakantie met het hele gezin!
  7. Eurocamp: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  8. Rent-a-Tent: Boek je reis met goed voorwaarden.
  9. Vacansoleil: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  10. Booking.com: Altijd veilig boeken en betalen van je verblijf.
Tip: check ook de beschikbare campingreizen naar Languedoc-Roussillon bij erkende reisbureaus zoals D-reizen, Corendon, Vakantiediscounter, Prijsvrij, Sunweb of Alltours, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Suntip, BeachCheck.

Weerbericht voor de komende 7 dagen

Plannen om te luxe kamperen in Fitou? Houd dan wel het weer in de gaten. Je verblijft hier in een zeeklimaat. Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 17,4 graden celsius. Met zo’n 28,7 graden celsius °C is juli de maand waar het hier het warmst wordt. De periode januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 9,2 °C. Qua weer is een fijne reisperiode mei, juni en september. In het volgende lijstje delen wij het 7-daagse weerbericht voor Fitou .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

FAQ: een campingvakantie boeken

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

De camping ligt in een baai van de Middellandse Zee. De door halfhoge begroeiing van elkaar gescheiden staanplaatsen liggen tussen de dennen- en olijfbomen. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor watersporten zoals windsurfen, kitesurfen en zwemmen. Vanaf de camping vertrekken mountainbikeroutes en wandelroutes rond het meer.

Hoe en waar kan ik camping Le Fun goedkoop boeken?

Camping Le Fun is een heerlijk recreatiepark in het Franse Fitou. De prijzen liggen redelijk gelijk met kampeerplekken in de omgeving (vanaf €25,75 per plek, per dag). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Boek dan bij voorkeur op tijd. Zo ben je zeker van een lekker rustig plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Let dan ook op last-minute deals. Campings als deze kan je goedkoop reserveren bij ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Languedoc-Roussillon. Bekijk ook soortgelijke accommodaties op uitstekende campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Capfun, Qualité campings, Alannia, First Camp, Aquadis Loisirs en Huttopia, Orbitur, Campéole campings, LeadingCampings, Flower Campings, Ciela Village.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Aude is een omgeving waar je heerlijk kunt kamperen. Het is een heerlijke groene omgeving met veel natuur. Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Ook in het bos en aan het water. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Onder andere varen of mountainbiken. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In de buurt bezoek je gemoedelijke plekken waar je jezelf onderdompelt in de lokale cultuur en gebruiken. Ontdek ook zeker de lokale Franse ijssalons en vraag naar typische lokale lekkernijen. Nabij deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en pinautomaten.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Camping Le Fun kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie ligt op 1290 km afstand van Utrecht. Dat is z’n 14 uur rijden. Check altijd nog even de uiterlijke inchecktijd. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het adres voor navigatie naar de camping (Croix du Bayle) check je vooraf nog even op de site.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

Het betreft een middelgrote camping met op dit moment 126 plekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 40 m2 voor 2 personen, maar daarnaast extra grote plekken tot 95 m2 voor 5 – 7 personen. Je hebt hier voldoende en schone sanitaire faciliteiten. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Controleer ook vooraf of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie