anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Resort Els Pins boeken

Camping Resort Els Pins is een prachtige 2 sterren camping in het Spaanse Malgrat de Mar, in het groene Barcelona. Een moderne middelgrote camping met zo’n 214 plaatsen. Een geschikte kampeerplaats voor gezinnetjes en vrienden. Deze kampeerplek heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft nette plaatsen met lekker veel rust en privacy. In het campingoverzicht vind je nuttige gegevens en info over het park en vertellen wij over onze top-10 boekingssites die je helpen bij het boeken van een kampeervakantie in Malgrat de Mar.

Aanbiedingen Camping Resort Els Pins april 2024

Lekker ontspannen erop uit met het gezin, kinderen of juist met z’n tweeën? Camping Resort Els Pins reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Dit kindvriendelijke kampeerterrein is gesitueerd in het knusse Malgrat de Mar. Het ligt midden in de regio Barcelona in Spanje. Je kunt kiezen uit verschillende goedkope staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Belangrijk: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Een aanzienlijk deel van de gezinscampings in Malgrat de Mar zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Camping Resort Els Pins kampeer aanbieding. Alleen, let op: doorgaans is het zo dat de beste staanplaatsen dan niet meer te boeken zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Op onze website lees je ook meer over Kindvriendelijke camping.

  • Vakantiepark Resort Els Pins is een geliefd 2 sterren kampeerpark in Malgrat de Mar, in de omgeving van Catalonie.
  • Gunstig gelegen staplekken voor jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Goede sanitaire ruimtes (wc, douches) op deze familiecamping en in de buurt is er genoeg te doen voor de kinderen.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, het personeel is erg vriendelijk.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Resort Els Pins boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Camping Resort Els Pins en gerelateerde parken reserveer je via meer dan 10 klantgerichte boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je simpel, en soms ook 5-sterren campings in Malgrat de Mar bekijkt zijn: eurocampings.nl & casamundo.nl. Je kunt ook direct bij de eigenaar boeken. Dit kan middels een belletje, via de mail of via de boekingsmodule op de website.

  2. Kies een staplek of accommodatie

    Deze populaire middelgrote camping heeft ongeveer 214 campingplekken. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Je kunt meestal kiezen voor lekker ruime plaatsen die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Andere kampeerders houden juist van een fijnschalige staanplaats waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Op of rondom deze plek vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, bungalows, chalets, vakantiehuisjes, tiny houses, vakantieboerderij.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Selecteer de dag van aankomst en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of meivakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. Veel plekjes zijn namelijk al snel vol. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als Pinksteren, Hemelvaart of Pasen zijn de plekjes sneller vol. Het is ook goed om te denken aan de nationale feestdag: februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje.

  4. Boeking bevestigen en betalen

    Op het moment dat je jouw staanplaats en het aantal dagen hebt samengesteld vul je de resterende gegevens nog even in en voltooi je de boeking. Bij een touroperator kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Soms wordt gevraagd om direct een aanbetaling te doen. Het overige bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging volgt per mail. Op de dag dat je aankomst dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Inpakken en vertrekken

    Tijd om alles bij elkaar te pakken! Ga je op vakantie met je eigen tent? Bijvoorbeeld een koepeltent, piramide tent, familietent, noktent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere haringen, scheerlijnen, tafeltje en stoelen, grondzeil, tentstokken, waslijn en wasknijpers, gasflessen, voortent/luifel, verlichting, kooktoestel en kookgerei. Ga je met een caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als caravanspiegels, rubberen hamer, disselslot, slingers, kentekenbewijs, waslijn, campinglamp, reserve waterpomp, gasfles en skottelbraai of bbq, bezem en stoffer en blik. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht is +/- 1468 kilometer (16 uur reistijd). Per mail kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Selecteer vertrekdatum en achterhaal actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Resort Els Pins is een populaire Spaanse camping in Malgrat de Mar in de buurt van Catalonie. We spreken over een middelgrote camping met om en nabij de 214 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 1468 km. Calculeer een reistijd in van 16 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). Mensen praten hier Spaans. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. Het netnummer is +34. De netspanning is 220 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112/061. Een standaard campingovernachting in dit gebied kost plus minus €35,25 per staanplaats. In Spanje bevinden zich zo’n 43 miljoen landgenoten. De hoofdstad is Madrid. Een belangrijke religie in dit gebied is: Rooms-katholiek (94%). Belangrijke luchthaven(s): Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje. Check ook kampeeropties in Zaragoza, Mont-ras en Tana.

Naam campingCamping Resort Els Pins
LandSpanje
OmgevingBarcelona
PlaatsMalgrat de Mar
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen214 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)1468 kilometer
Reistijd 16 uur

Goedkoop kamperen op Camping Resort Els Pins

Lekker rustig en goedkoop kamperen op Camping Resort Els Pins? Deze accommodatie beheert meerdere staplekken tegen een lage prijs. Dit zijn de kleinschalige plekken met een oppervlakte van circa 30 m2. Heel geschikt voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Doorgaans met elektra (10 met 6 ampère) en een watertappunt. De XL-staplekken vanaf 110 m2 zijn extra groot en om die reden ook geschikt voor een grote familietent, camper of caravan. Overnachten in een eigen caravan of tent is een van de goedkoopste vormen van vakantie. Op deze vakantieplek is de prijs ongeveer €35,25 per nacht. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeeruitrusting, tankkosten, laadkosten, kosten voor eten en drinken en activiteiten. Hieronder geven wij jou concrete tips voor een gunstige campingvakantie in Barcelona.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Neem een boodschappenkrat vol met spullen mee en eet zo min mogelijk buiten de deur.
  3. Zoek een goedkope tweedehands caravan of tent.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (gemiddeld zo’n €22,25 per 24 uur).
  5. Kies eventueel voor een last-minute en boek niet te vroeg je reis.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping Resort Els Pins bieden veel mogelijkheden voor caravan, camper, tent of vouwwagen. In de opsomming hieronder lees je over de diverse type staplekken en wat hiervan de voordelen zijn. Doorzoek ook het aanbod parken in de omgeving zoals: Camping Bon Sol, Camping La Playa Ibiza & Camping Playa De Taurán.

  • Tentplek: Groene tentplaats geschikt voor noktent, pop-up tent, tunneltent, piramide tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Je hebt altijd alles bij de hand.
  • Camper / kampeerauto: Overnachten in alle comfort, perfect voor een roadtrip. Bezoek de mooiste plekjes van Catalonie en Spanje.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Bekijk prijzen van staplek op vakantiepark Resort Els Pins

Ontdek vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Camping Resort Els Pins boeken, of op een omliggende camping? Onderstaand geven we een toelichting op onze top-10 reisorganisaties met een ruime keuze in verschillende soorten kampeerplekken. Een ruim aanbod, het is gebruiksvriendelijk en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  2. Vacanceselect: Aantrekkelijk voorwaarden voor inchecken en uitchecken.
  3. Eurocampings / ACSI: Ook voor andere topbestemmingen in Europa.
  4. Allcamps: De beste aanbiedingen voor een lang weekend of weekje weg.
  5. Suncamp Holidays: Genieten van een autovakantie met deze reisorganisatie.
  6. ROAN: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  7. Eurocamp: Prettige website waar je het boeken eenvoudig wordt gemaakt.
  8. Rent-a-Tent: Zeer geschikt aanbod voor jong en oud.
  9. Vacansoleil: De mooiste staplekken voor jouw camper, caravan of tent.
  10. Booking.com: Prettige staanplaatsen voor een zorgeloze vakantie.
Tip: doorzoek ook alle campingreizen naar Catalonie bij Nederlandse reisbureaus zoals D-reizen, Corendon, TUI, Vakantiediscounter, Prijsvrij en Reisknaller, Suntip, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Alltours.

Weerbericht voor de komende 7 dagen

Deze vakantie luxe kamperen in Malgrat de Mar? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Je verblijft hier in een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De gem. jaartemperatuur is 16,2 graden celsius °C. Met ongeveer 36,4 graden celsius is juli de periode met de meest aangename temperatuur. De periode januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 13,2 graden. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode mei, juni en september. In onderstaand schema vind je het 7-daagse weerbericht voor Malgrat de Mar .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

FAQ: een campingvakantie boeken

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

De staanplaatsen liggen langs straatjes. Er is beperkt privacy. Er zijn twee velden met speeltoestellen, waarop onder andere een springkussen en een familieglijbaan liggen. De zwembaden bevinden zich op twee verschillende locaties. Het strand is half zand en dicht bij zee kiezel. Een kant wordt begrensd door rotsblokken, de andere kant loopt ver door. De zee is snel diep aflopend.

Waar kan ik camping Resort Els Pins voordelig boeken?

Camping Resort Els Pins is een levendig recreatiepark in het Spaanse Malgrat de Mar. De dagtarieven zijn ongeveer gelijk aan omliggende parken (vanaf €35,25 per nacht). Is de zomervakantie voor jou een must? Plaats dan vroegtijdig een reservering. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi schaduwrijke plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren middels de site van ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Catalonie. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op goede campingketens zoals Alannia, Villagi Gran Vacanze, Aquadis Loisirs, Yelloh! Village, Qualité campings, First Camp of Huttopia, Flower Campings, LeadingCampings, Sandaya, Ciela Village, Campéole campings.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Barcelona is een omgeving waar je heerlijk kunt kamperen. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Een fantastisch uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Onder andere hardlopen of tafeltennissen. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In dit gebied bekijk je sfeervolle dorpen waar je duikt in de regionale cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Spaanse speciaalzaken en proef de lokale snacks en lekkernijen. In de buurt van de kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en banken.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Camping Resort Els Pins is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie is te bereiken op 1468 km reisafstand van Utrecht. Dit houdt in 16 uur rijden. Je kunt de inchecktijden opvragen via de parkreceptie. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. Een vignet is niet verplicht. Het volledige adres van de camping (Avenida de la Pomareda s/n) is online op te vragen.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

Het gaat hier om een middelgrote camping met op dit moment 214 verschillende plekken. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Er zijn kleine plekken tot circa 20 m2 (perfect voor twee), maar ook de wat grotere plekken tot 120 m2 voor families. Het sanitair (WC en douches) is prima. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Vraag naar de schaduwplekken. Check ook even of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie