anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Les Rives Du Céou boeken

Camping Les Rives Du Céou is een vaak geboekte sterren camping in het Franse Saint-Chamarand, in het bijzondere Lot. We omschrijven dit als een kleine camping met zo’n 50 plaatsen. Een zeer geschikte plaats voor families met jonge kids maar ook zeker voor senioren. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken, heeft mooie grote kampeerplekken met voldoende privacy. Op campingsoverzicht.nl tref je bruikbare informatie over dit verblijf en vertellen wij over de meest gebruiksvriendelijke boekingssites voor de tofste kampeervakanties in Saint-Chamarand.

Aanbiedingen Camping Les Rives Du Céou april 2024

Lekker ontspannen erop uit met familie, kids of lekker een weekje alleen? Camping Les Rives Du Céou reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Deze kindvriendelijke bestemming ligt in het prachtige Saint-Chamarand. Het is gelegen in de regio Lot in Frankrijk. Je hebt de keuze uit ruime staplekken voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Let op: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Veel van de ANWB-gezinscampings in Saint-Chamarand zijn vaak al vroeg in het jaar vol. Natuurlijk, je kunt gaan voor een last-minute Camping Les Rives Du Céou kampeer aanbieding. Maar, in de praktijk is het vaak zo dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Zie ook onze pagina met alle informatie over Kamperen in een vouwwagen.

  • Vakantiepark Les Rives Du Céou is een gunstig gelegen sterren kampeerbestemming in Saint-Chamarand, in de omgeving Midi-Pyreneeen.
  • Fijne (schaduwrijke) plekken voor de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, het personeel is erg vriendelijk.
  • Check de campingwebsite en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Camping Les Rives Du Céou boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping Les Rives Du Céou en soortgelijke parken reserveer je via diverse populaire boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere websites waar je eenvoudig, en soms ook 5-sterren campings in Saint-Chamarand kunt reserveren zijn: eurocampings.nl & casamundo.nl. Sommige mensen boeken liever rechtstreeks. Direct boeken kan vaak telefonisch, door het sturen van een mailtje of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Kampeerplek selecteren

    Deze geliefde kleine camping heeft ongeveer 50 campingplekken. Er is voor elke kampeerder wat wils. Je kunt meestal kiezen voor XL-staplekken voor een grote caravan of camper. Je kunt ook gaan voor een kleine staanplaats, perfect voor de kleine kampeerder. In de buurt van deze accommodatie zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, tiny houses, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, bungalows.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Selecteer de dag van aankomst en de duur van jouw vakantie. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Dit kan zijn de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Boek dan op tijd. Veel staplekken zijn vaak al vroeg in het seizoen gereserveerd. Net als de seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart of Pinksteren zijn de plekjes sneller vol. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boekingsbevestiging en betalen

    Als je de campingplek en reisperiode ingevuld hebt voer je de gevraagde gegevens in en regel je de betaling. Bij de meeste touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Dikwijls is een aanbetaling noodzakelijk. Het restant van het totaalbedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging volgt per mail. Op de dag dat je aankomst is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Paklijst voor kamperen

    Bereid je goed voor. Ga je op vakantie met je eigen tent? Misschien met een piramide tent, koepeltent, familietent, tunneltent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere tenttapijt, grondzeil, tentstokken, tafeltje en stoelen, parasol, slaapzakken, gasflessen, koelkast/koelbox, waslijn en wasknijpers, verlichting. Van plan om met de caravan te gaan? Let dan ook op spullen zoals rubberen hamer, kentekenbewijs, slingers, disselslot, caravanspiegels, disselweger, reserve waterpomp, campinglamp, waslijn, campingstoel en inklaptafel. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. In de avond kan het flink afkoelen. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht is zo’n 1084 kilometer (12 uur rijden). Via de vakantiepark receptie kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: een aantrekkelijk reis samenstellen?

Vind geschikte vertrekdatum en vind deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Camping Les Rives Du Céou is een geweldige Franse camping in Saint-Chamarand in de gemeente Midi-Pyreneeen. We noemen dit een kleine camping met circa 50 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 1084 kilometer. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 12 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). Mensen praten hier Frans. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +33. De stroom voltage is 230 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een doorsnee campingovernachting in dit gebied kost €25,75 per staanplaats. In Frankrijk bevinden zich zo’n 60 miljoen landgenoten. De landelijke hoofdstad is Parijs. Mensen zijn hier qua religie rooms-katholiek. Belangrijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). De nationale feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Doorzoek ook ons aanbod kampeermogelijkheden in Loire-Atlantique, Vic-sur-Cère of Douville.

Naam campingCamping Les Rives Du Céou
LandFrankrijk
GebiedLot
PlaatsSaint-Chamarand
Type campingKleine camping
Aantal staanplaatsen50 plaatsen
Afstand (via Utrecht)1084 kilometer
Reistijd indicatie/td>12 uur

Goedkoop kamperen op Camping Les Rives Du Céou

Lekker rustig en goedkoop kamperen op Camping Les Rives Du Céou? Deze plek verhuurt allerlei gunstige staanplaatsen. Dit zijn de kleine plekken van plusminus 40 m2. Voldoende voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. Vaak met elektra (10 – 16 ampère) met watertappunt dichtbij. De grote plekken vanaf 120 m2 zijn extra ruim en daarmee perfect voor een grote tent, camper of caravan. Op een camping staan met eigen tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. In deze streek betaal je als kampeerder zo’n €25,75 voor een overnachting. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeerspullen, autokosten, kosten voor eten en drinken en excursies. In het gedeelte hieronder vind je concrete tips voor een betaalbare campingvakantie in Lot.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Ga buiten het hoogseizoen op vakantie.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en eet zoveel mogelijk bij je caravan of tent.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Verblijf eventueel goedkoop op een boerencamping (al voor €18,25 per dag).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en boek vlak voor vertrek.
  6. Kijk of je gebruik kunt maken van vroegboekkorting en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

Kies jouw staplek en accommodatie

Kampeerplekken op camping Les Rives Du Céou zijn perfect voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Onderstaand check je de verschillende verblijfsvormen en wat de voordelen hiervan zijn. Doorzoek ook het aanbod parken in de buurt zoals: Camping Pascalounet, Camping La Vallée Verte en Camping La Pommeraie.

  • Tentplek: Mooie tentplaats geschikt voor belltent, vis-à-vis tent, piramide tent, noktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Eenvoudig opzetten en een hoog comfort.
  • Caravan: Je hebt je eigen sanitair, keuken en bed.
  • Camper / kampeerauto: Overnachten in alle comfort, perfect voor een roadtrip. Binnen een mum van tijd ontdek je de rest van Midi-Pyreneeen en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: De luxe van huis maar dan lekker in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een luxe verblijf inclusief sanitaire voorzieningen (op aanvraag).

Een mooie staplek op vakantiepark Les Rives Du Céou

Reserveer met vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Camping Les Rives Du Céou boeken, of op een soortgelijk park? In de opsomming hieronder benoemen we onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van deze en vergelijkbare kampeerplekken. Een ruim aanbod, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
  2. Vacanceselect: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
  3. Eurocampings / ACSI: Klantgerichte klantenservice die helpt bij jouw boeking.
  4. Allcamps: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
  5. Suncamp Holidays: Vertrouwd kamperen bij een erkende aanbieder.
  6. ROAN: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  7. Eurocamp: Ruime keuze aan campings, staplekken en accommodaties.
  8. Rent-a-Tent: Gemakkelijke boekingsmodule met veel positieve reviews.
  9. Vacansoleil: Altijd kamperen inspirerende plekken met voldoende bezienswaardigheden.
  10. Booking.com: Aanbiedingen voor weekendjes en weekjes weg.
Tip: informeer ook naar alle campingreizen naar Midi-Pyreneeen bij nationale reisbureaus zoals D-reizen, TUI, Sunweb, Prijsvrij, Vakantiediscounter en Reisknaller, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, BeachCheck, Suntip.

Weersverwachting 7 dagen voor

Deze vakantie luxe kamperen in Saint-Chamarand? Let dan goed op het weer. Je verblijft hier in een zeeklimaat. De gemiddelde temp. over 12 maanden is zo’n 17,2 graden °C. Met circa 28,4 graden °C is juli de tijd om dit gebied zeker te bezoeken. De maand januari is flink kouder met gemiddeld 9,1 graden celsius °C. Een heerlijke reistijd is mei, juni en september. Hierna ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Saint-Chamarand .

Weersvoorspellingen zondag 28 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

FAQ over jouw aanstaande campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

De staanplaatsen zijn weliswaar afgebakend, maar niet strikt gescheiden. Er is een grote speelweide met enkele speeltoestellen. De camping beschikt over een voetbalveld, tennisbaan, tafeltennistafels en een jeu-de-boulesbaan. Er is een visvijver. Het sanitair is modern en schoon.

Bij wie kan ik camping Les Rives Du Céou goedkoop reserveren?

Camping Les Rives Du Céou is een prachtig recreatiepark in het Franse Saint-Chamarand. De actuele tarieven zijn ongeveer gelijk aan kampeerplekken in de omgeving (vanaf €25,75 voor een overnachting). Ben je gebonden aan de zomervakantie? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Je hebt dan vaak een mooi schaduwrijke plekje en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Let dan ook op last-minute deals. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren via de site van de ANWB of via de website van de camping in Midi-Pyreneeen. Check ook de accommodaties op internationale campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, Alannia, First Camp, Yelloh! Village, Aquadis Loisirs & Campéole campings, Flower Campings, Orbitur, Huttopia, Ciela Village, LeadingCampings.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Lot is een zeer aan te raden reisbestemming. Zo is er voldoende natuur in de buurt. Je kunt hier uren wandelen en fietsen. Denk aan in het bos & aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Onder andere skeeleren of crossfit. Uiteraard kan je hier ook lekker zwemmen in de buurt. Rondom deze plek zijn er toeristische plekjes waar je kunt opgaan in de plaatselijke cultuur. Bezoek ook eens de typische Franse horeca en proef de lokale snacks en lekkernijen. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten en kledingwinkels.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Camping Les Rives Du Céou is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie heeft een afstand van 1084 kilometer reisafstand van Utrecht. Dit houdt in 12 uur autorijden. Je kunt de inchecktijden opvragen via de parkreceptie. Er is voldoende parkeergelegenheid. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het juiste adres van de camping (Pont de Rhodes) kun je nakijken via de website.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

Het gaat hier om een kleine camping met circa 50 plekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 40 m2 voor stelletjes, maar ook grote ruime plekken tot 110 m2 voor families. Qua sanitaire voorzieningen is er voldoende. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Bekijk ook vooraf of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie