anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping La Carabasse boeken

Camping La Carabasse is een veel gekozen sterren camping in het Franse Vias-Plage, in het bijzondere Hérault. Een moderne zeer grote camping met 1141 plaatsen. De perfecte camping voor families met jonge kinderen en een kleine vriendengroep. Het park is uitstekend bereikbaar, heeft nette kampeerplekken en er zijn voldoende voorzieningen. In ons overzicht bieden wij relevante uitleg over deze kampeerplek en vergelijk je erkende boekingssites met de beste aanbiedingen voor een kampeervakantie in Vias-Plage.

Aanbiedingen Camping La Carabasse april 2024

Even lekker uitrusten met het gezin, kinderen (van peuters tot pubers) of met je partner? Camping La Carabasse reserveren is dan misschien wel iets voor jou! Dit kindvriendelijke kampeerterrein ligt in het veelzijdige Vias-Plage. Het is gelegen in het populaire Hérault in Frankrijk. Er zijn hier ruim opgezette staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Handig: boek ruim voor vertrekdatum. Veel van de gezinscampings in Vias-Plage zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Zit je niet vast aan een bepaalde periode? Dan kan je wachten op een last-minute Camping La Carabasse kampeer aanbieding. Alleen, we zien steeds vaker dat de meest gewilde staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Bekijk ook meer informatie over Kleine camping.

  • Vakantiepark La Carabasse is een prachtig sterren park in Vias-Plage, in het natuurrijke Languedoc-Roussillon.
  • Een ideale plek om te verblijven met jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Het sanitair is in orde op deze familiecamping en voldoende mogelijkheden voor kinderen in de buurt.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, de medewerkers zorgen voor een aangename sfeer.
  • Ga naar de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Camping La Carabasse boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Camping La Carabasse en soortgelijke parken zijn eenvoudig te reserveren bij een aantal Nederlandstalige boekingssites. Een heel populaire plek is ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je bijzondere, en zelfs 5-sterren campings in campings in Vias-Plage kunt reserveren zijn: roan.nl en vacansoleil.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Je kunt dit doen per telefoon, via het mailadres (zie website) of via de website van de campinghouder.

  2. Staplek of accommodatie kiezen

    Deze erkende zeer grote camping heeft om en nabij de 1141 plekjes. Het is een mooie mix van staanplaatsen. Je hebt vaak mooie grote kampeerplekken die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Andere kampeerders houden juist van een wat meer intieme en kleine staanplaats, perfect voor de kleine kampeerder. Rondom het park het vakantiepark heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, tiny houses, groepsaccommodaties, chalets, vakantiehuisjes, vakantieboerderij.

  3. Kies reisperiode

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de vertrekdag. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de meivakantie of zomervakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. De tofste plekken zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals 1e en 2e Paasdag, Hemelvaart of Pinksteren is er veel interesse in de staplekken. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking afronden en betalen

    Wanneer je jouw staplek hebt samengesteld moet je enkel nog even jouw naam en contactgegevens invullen. Bij de meeste touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe is een aanbetaling nodig. Het restant van de reissom betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging sturen ze per mail naar je toe. Wanneer je aankomt kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Paklijst voor kamperen

    Het is bijna tijd om te gaan! Ga je op pad met de tent? Zoals een piramide tent, belltent, tunneltent, opblaasbare tent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere grondzeil, haringen, hamer, tafeltje en stoelen, scheerlijnen, gasflessen, verlichting, koelkast/koelbox, kooktoestel en kookgerei, voortent/luifel. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Spullen waar je dan om moet denken zijn voortent, luifel, grondzeil, rubberen hamer, haringen en scheerlijnen, slingers, levellers, reserve waterpomp, campinglamp, waslijn, disselweger, bezem en stoffer en blik. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand vanaf Utrecht bedraagt +/- 1231 km (13,5 uur reistijd). Via de camping kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Bepaal de vertrekdatum en spot deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping La Carabasse is een mooie Franse camping in Vias-Plage in de omgeving van Languedoc-Roussillon. Het is een zeer grote camping met wel 1141 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 1231 km. Calculeer een reistijd in van 13,5 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De spreektaal is Frans. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +33. Het landelijke voltage is 230 Volt. Het noodnummer is 112. Een basis-campingovernachting in deze regio kost +/- €26,25 per staplek. In Frankrijk bevinden zich nu zo’n 60 miljoen landgenoten. De landelijke hoofdstad is Parijs. Qua religie kunnen we zeggen: rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Klik eventueel door naar campingplaatsen in Venezia, Saint-Girons-Plage en Breznice.

Naam campingCamping La Carabasse
LandFrankrijk
OmgevingHérault
PlaatsVias-Plage
Soort campingZeer grote camping
Aantal staanplaatsen1141 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)1231 kilometer
Huidige reistijd 13,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping La Carabasse

Lekker rustig en goedkoop kamperen op Camping La Carabasse? Deze accommodatie verhuurt verschillende goedkope staplekken. Dit zijn de kleine plekken van ongeveer 30 m2. Ideaal voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Normaliter met 6 ampère en waterput. De grote plekken vanaf 85 m2 bieden wat meer ruimte en zodoende prettig voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Een paar weken op pad met een eigen tent of caravan is nog altijd de goedkoopste manier van vakantie. Rondom deze plek betaal je als kampeerder zo’n €26,25 per 24 uur. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerbenodigdheden, autokosten (brandstof, onderhoud), uitgaven bij de supermarkt en activiteiten. Onderstaand delen wij 6 tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Hérault.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Vergelijk vooraf grondig alle prijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en kook je eten zelf bij je tent of vouwwagen.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (vanaf €18,75 per staanplaats, per dag).
  5. Overweeg ook een last-minute en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping La Carabasse bieden voldoende ruimte voor je vouwwagen, camper, caravan of tent. In het stukje hieronder lees je over de verschillende soorten staanplaatsen met daarbij ook de voordelen. Check ook parken in de buurt zoals: Camping Les Pierres Couchées, Camping Emeraude of Camping La Pointe.

  • Tentplek: Ruime tentplaats geschikt voor belltent, familietent, opblaasbare tent, noktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Gemakkelijk op te zetten, veel comfort.
  • Caravan: Alles is aanwezig en je hebt een lage afschrijving.
  • Camper / kampeerauto: Perfect voor een rondreis. Je ontdekt ook de andere stukken van Languedoc-Roussillon en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een exclusief vakantiehuis met alle luxe zoals je thuis gewend bent (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark La Carabasse

Ontdek vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Direct een staanplaats op Camping La Carabasse boeken, of op een van de omliggende parken? In de opsomming hieronder geven we een toelichting op onze top-10 reisorganisaties met een actueel aanbod van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Je profiteert van een ruim aanbod, het is gebruiksvriendelijk en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Veilig en vertrouwd online een betaling doen.
  2. Vacanceselect: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  3. Eurocampings / ACSI: Duidelijk prijzen en geen onverwachte kosten.
  4. Allcamps: Snel en gemakkelijk de perfecte staplek zoeken.
  5. Suncamp Holidays: Veel verschillende soorten staplekken.
  6. ROAN: De ruimste keuze aan campings, accommodaties én periodes.
  7. Eurocamp: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  8. Rent-a-Tent: Vertrouwd kamperen bij een erkende aanbieder.
  9. Vacansoleil: Veel verschillende soorten staplekken.
  10. Booking.com: Aantrekkelijke vroegboekacties en last-minute deals.
Tip: informeer ook naar alle campingreizen naar Languedoc-Roussillon bij nationale reisbureaus zoals Sunweb, TUI, Corendon, Vakantiediscounter, Prijsvrij of Alltours, Suntip, Reisknaller, Thomas Cook, BeachCheck.

Het weer vandaag en de komende 7 dagen voor

Van plan om te luxe kamperen in Vias-Plage? Neem dan de actuele weersvoorspellingen goed door. Er is hier een zeeklimaat. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 17,4 graden celsius °C. Met om en nabij de 28,7 °C is juli de periode met de meest aangename temperatuur. De periode januari is echter de meest koude met gem. 9,2 graden °C. Een prettige reisperiode is mei, juni en september. In het volgende lijstje ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Vias-Plage .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

Levendige camping aan de mediterrane kust. De camping verhuurt stacaravans, er zijn geen kampeerplaatsen beschikbaar. Er zijn sportmogelijkheden, kinderclubs en entertainment als karaoke, quizavonden, bingo en muzikale optredens. Er is een zwembad in lagune-stijl, met glijbanen en een peutergedeelte.

Bij wie kan ik camping La Carabasse voordelig reserveren?

Camping La Carabasse is een mooi recreatiepark in het Franse Vias-Plage. De kosten voor een overnachting zijn ongeveer gelijk aan campingplekken in de regio (vanaf €26,25 voor een dag). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Ben je flexibel? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Mogelijk kan je deze camping goedkoop reserveren bij ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Languedoc-Roussillon. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op internationale campingketens zoals Alannia, Aquadis Loisirs, Yelloh! Village, Capfun, Qualité campings, First Camp + Huttopia, Orbitur, LeadingCampings, Ciela Village, Campéole campings, Flower Campings.

Wat zijn hier de populaire bezienswaardigheden?

Hérault is een plek waar veel kampeerders graag komen. In de omgeving is veel natuur te vinden. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Ook in het bos en aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Voorbeelden zijn ponyrijden of dagtochten. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In de omgeving bestaan idyllische plekken waar je in contact komt met de regionale cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Franse horeca en proef de lokale keuken. In de omgeving van deze kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en bioscopen.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping La Carabasse is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 1231 km reisafstand van Utrecht. Dit is ongeveer 13,5 uur reizen in de auto. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het volledige adres van de camping (Route de Farinette) is op te zoeken via de site.

Welke staplekken kan ik kiezen?

We spreken over een zeer grote camping met nu 1141 plekjes. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt kiezen voor een kleine plek 25 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar tevens extra grote plekken tot 115 m2 voor 4 – 6 personen. Het sanitair (WC en douches) is prima. Er zijn ook voldoende stroom en water. Je kunt vooraf een verzoek indienen voor een schaduwplek. Check ook even of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie