anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Baie De La Chapelle boeken

Camping Baie De La Chapelle is een fijne 3 sterren camping in het Franse Chorges, midden in Hautes-Alpes. Het gaat om een middelgrote camping met ruim 70 plaatsen. Een leuke uitvalsbasis voor jonge gezinnen met kinderen en ouderen. Deze locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft nette plekken met lekker veel rust en privacy. Op deze pagina bieden wij nuttige informatie over het park en vergelijk je de meest populaire boekingssites voor de beste plekjes en kampeervakanties in Chorges.

Aanbiedingen Camping Baie De La Chapelle april 2024

Lekker ontspannen erop uit met jouw familie, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of met je partner? Camping Baie De La Chapelle reserveren is dan zeker een goed idee! Deze kindvriendelijke accommodatie ligt in het mooie Chorges. Dit is een plaats in de regio Hautes-Alpes in Frankrijk. Je kunt kiezen uit zeer betaalbare staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Handig: boek ruim voor vertrekdatum. Veel bekende gezinscampings in Chorges zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Soms is het wel slim om te kijken naar een last-minute Camping Baie De La Chapelle kampeer aanbieding. Alleen, let op: de kans is groot dat de gunstigste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Voor de policy rondom honden en huisdieren kan je het beste even op de website kijken. Op deze website lees je ook alles over Kamperen in Oostenrijk.

  • Vakantiepark Baie De La Chapelle is een rustgevend 3 sterren park in Chorges, in het groene Provence-Alpen-Cote-D-Azur.
  • Lekker vrij in de natuur met jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Goede bereikbaarheid, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Camping Baie De La Chapelle boeken

  1. Maak keuze voor boekingssite

    Camping Baie De La Chapelle en soortgelijke parken reserveer je snel en eenvoudig via meer dan 10 Nederlandstalige boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere waar je eenvoudig, en soms ook 5-sterren campings in Chorges kunt vinden zijn: suncamp.nl & allcamps.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Dit kan telefonisch, via de mail of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze gezellige middelgrote camping heeft circa 70 staanplaatsen. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Veel kampeerders houden van extra ruime plekken die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Je hebt ook een knusse kampeerplek, perfect voor de kleine kampeerder. Op en nabij deze plek vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, tiny houses, vakantiehuisjes, bungalows, vakantieboerderij, chalets.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies de aankomstdatum en de duur van jouw vakantie. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld kamperen in de zomervakantie of meivakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De leukste plekken zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart of Pinksteren is het vaak drukker. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boekingsbevestiging en betalen

    Indien je jouw staanplaats en het aantal dagen hebt gekozen voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij de meeste touroperators kan je gewoon betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. In sommige gevallen moet je eerst een aanbetaling doen. Het overige bedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging volgt per mail. Bij aankomst moet je deze bij je hebben en bij de receptie laten zien.

  5. Inpakken en vertrekken

    Een goede voorbereiding is belangrijk. Ga je met de tent? Misschien met een koepeltent, belltent, piramide tent, daktent? Vergeet dan niet spullen als haringen, tafeltje en stoelen, parasol, tentstokken, hamer, gasflessen, verlichting, voortent/luifel, slaapzakken, koelkast/koelbox. Boek je een plekje voor de caravan? Spullen waar je dan om moet denken zijn caravanspiegels, rubberen hamer, levellers, kentekenbewijs, disselslot, gasfles en skottelbraai of bbq, reserve waterpomp, campingstoel en inklaptafel, disselweger, koffie en thee. Zorg ook voor warme kleding. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand gecalculeerd vanaf Utrecht bedraagt gemiddeld gezien 1058 kilometer (11,5 uur onderweg). Via de boekingssite kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Voer de gewenste vertrekdatum in en doorzoek scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Camping Baie De La Chapelle is een prima Franse camping in Chorges in de regio Provence-Alpen-Cote-D-Azur. Het valt in de categorie middelgrote camping met wel 70 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 1058 km. Calculeer een reistijd in van 11,5 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De spreektaal is Frans. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +33. De stroomspanning is 230 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een doorsnee campingovernachting in dit gebied kost ongeveer €25,75 per 24 uur. In Frankrijk bevinden zich ongeveer 60 miljoen ingeschreven mensen. De populairste (hoofd)stad is Parijs. Qua religie kunnen we zeggen: rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Qua nationale feestdagen kunnen we vermelden: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Liever een andere bestemming? Spot dan overnachtingsmogelijkheden in Sterea Ellada, Cupra Marittima & Drolshagen.

Naam campingCamping Baie De La Chapelle
LandFrankrijk
StreekHautes-Alpes
PlaatsChorges
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen70 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)1058 kilometer
Reistijd indicatie/td>11,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Baie De La Chapelle

Wil je goedkoop kamperen op Camping Baie De La Chapelle? Deze accommodatie beheert diverse gunstig geprijsde staanplaatsen. Het betreft de kleinschalige plekken van om en nabij de 50 m2. Heel geschikt voor een tent, vouwwagen of zelfs een kleinere caravan. Normaliter met stroom (10 – 16 ampère) en een watertappunt. De grote campingplekken vanaf 85 m2 bieden extra veel ruimte en om die reden ook geschikt voor een grotere caravan of camper. Een paar weken op pad met een eigen tent of caravan is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. Op deze vakantieplek is de prijs ongeveer €25,75 voor een staanplaats per nacht. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeeruitrusting, tolwegen, brandstof, eten/drinken en uitstapjes. In de opsomming hieronder delen wij 6 tips voor een betaalbare campingvakantie in Hautes-Alpes.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Reserveer een staanplaats buiten het hoogseizoen.
  2. Neem boodschappen mee naar je vakantiebestemming en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (al vanaf €18,75 per 24 uur).
  5. Maak een last-minute reservering en boek niet te vroeg je reis.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en reserveer ruim van tevoren jouw staplek.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping Baie De La Chapelle zijn uitermate geschikt voor caravan, vouwwagen, tent of camper. In het stukje hieronder bieden we de mogelijke type staplekken met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Zoek ook naar parken in de regio zoals: Camping La Pioppa, Camping Les Mimosas en Camping Parc De Bormes.

  • Tentplek: Eigen tentplaats geschikt voor pop-up tent, vis-à-vis tent, piramide tent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een riant bed met een lekker dik matras en veel ruimte.
  • Caravan: Tijdens de reis overnachten waar jij dat wilt.
  • Camper / kampeerauto: Goedkoop reizen door dure landen. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Provence-Alpen-Cote-D-Azur en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Bij aankomst staat alles voor je klaar in je eigen vakantiehuisje (op aanvraag).

Zoek een staplek op vakantiepark Baie De La Chapelle

Boek met vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Online een staanplaats op Camping Baie De La Chapelle boeken, of een vergelijkbare plek? In het stukje hieronder vind je onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van verschillende soorten kampeerplekken. Het aanbod is enorm, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Interessante last-minute deals en vroegboekkorting.
  2. Vacanceselect: Gebruiksvriendelijke boekingsmodule met veel tevreden reizigers.
  3. Eurocampings / ACSI: De ruimste keuze aan campings, accommodaties én periodes.
  4. Allcamps: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  5. Suncamp Holidays: Gemakkelijk en voordelig een kampeervakantie boeken.
  6. ROAN: Uniek aanbod met reizen in de voorjaarsvakantie.
  7. Eurocamp: Alleen de populairste bestemmingen en parken.
  8. Rent-a-Tent: Voor vakanties voor het hele gezin.
  9. Vacansoleil: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  10. Booking.com: Gunstige boekingsvoorwaarden voor jouw droomvakantie.
Tip: zie ook de beschikbare campingreizen naar Provence-Alpen-Cote-D-Azur bij de grotere reisbureaus zoals Sunweb, D-reizen, TUI, Corendon, Vakantiediscounter & de Jong Intra Vakanties, Reisknaller, Alltours, Thomas Cook, BeachCheck.

Weersverwachtingen (komende 7 dagen)

Binnenkort luxe kamperen in Chorges? Let dan goed op het weer. Dit gebied heeft een zeeklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is 17,4 °C. Met circa 28,7 graden is juli de tijd om dit gebied zeker te bezoeken. De maand januari is minder geschikt voor kamperen met gemiddeld 9,2 °C. Een fijne kampeertijd is mei, juni en september. Hierna bieden wij het 7-daagse weerbericht voor Chorges .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

FAQ: een campingvakantie boeken

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

Vanaf deze terrassencamping is mooi uitzicht op het meer en bergen. De staanplaatsen liggen helemaal apart en liggen deels onder de bomen. Deels hebben ze voldoende schaduw, op een andere deel niet. Er is maar een beperkt aantal plaatsen geschikt voor een caravan. Campers zijn niet toegestaan.

Hoe en waar kan ik camping Baie De La Chapelle goedkoop boeken?

Camping Baie De La Chapelle is een veelzijdig recreatiepark in het Franse Chorges. De prijzen liggen in lijn met andere parken in de regio (vanaf €25,75 per staanplaats, per dag). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Boek jouw kampeerplek dan op tijd. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi plekje en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Kan jij ook makkelijk buiten de vakanties vertrekken? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren bij ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Provence-Alpen-Cote-D-Azur. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op bekende campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Aquadis Loisirs, Capfun, First Camp, Yelloh! Village, Qualité campings of Huttopia, Campéole campings, Ciela Village, Orbitur, Sandaya, LeadingCampings.

Wat kan ik beleven in de omgeving?

Hautes-Alpes is een geliefde vakantiebestemming. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Zoals in het bos of aan het water. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Zoals bijv. tennissen of tafeltennissen. Uiteraard kan je hier ook lekker zwemmen in de buurt. In de buurt vind je authentieke stadjes waar je duikt in de kenmerkende cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Franse restaurants en maak kennis met de lokale keuken. In het gebied van deze kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en banken.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Camping Baie De La Chapelle is uitstekend bereikbaar. Deze campingvakantie is gelegen op 1058 kilometer afstand van Utrecht. Dit houdt in 11,5 uur rijden. Het is verstandig om nog even de inchecktijden te controleren. Parkeerruimte is er voldoende. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het volledige adres van de camping (Baie Saint-Michel) kun je nakijken via de website.

Welke staplekken worden er aangeboden?

We beschrijven dit als een middelgrote camping met circa 70 staplekken. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 20 m2 (ideaal voor stellen), maar tevens extra grote plekken tot 120 m2 voor grote gezinnen. Het sanitair (WC en douches) is prima. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Lees in de voorwaarden of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie