anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Et Gîte D’étapes L’estela boeken

Camping Et Gîte D’étapes L’estela is een heerlijke 3 sterren camping in het Franse Le Monastier-sur-Gazeille, midden in Haute-Loire. Dit betreft heen middelgrote camping met plusminus 61 plaatsen. Bij uitstek een geschikte uitvalsbasis voor jonge kinderen en vrienden. Deze locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft diverse (schaduwrijke) campingplekken en er zijn voldoende voorzieningen. Op onze camping-vergelijker bekijk je praktische details over dit verblijf en vertellen wij over de meest gebruiksvriendelijke boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Le Monastier-sur-Gazeille.

Aanbiedingen Camping Et Gîte D’étapes L’estela april 2024

Even heerlijk genieten met je gezin, kids of met je partner? Camping Et Gîte D’étapes L’estela reserveren is dan zeker een goed idee! Deze kindvriendelijke accommodatie is een van de hotspots in het mooie Le Monastier-sur-Gazeille. Het ligt midden in de regio Haute-Loire in Frankrijk. Je hebt de keuze uit heerlijke staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Ons advies: het wordt aanbevolen om tijdig te boeken. Veel van de gezinscampings in Le Monastier-sur-Gazeille zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Je kunt kiezen voor een last-minute Camping Et Gîte D’étapes L’estela kampeer aanbieding. Echter, de kans is groot dat de beste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Zie ook onze pagina met alle informatie over Goedkope camping.

  • Vakantiepark Et Gîte D’étapes L’estela is een heerlijk 3 sterren kampeerterrein in Le Monastier-sur-Gazeille, in de streek Auvergne-Rhone-Alpes.
  • Heerlijke staplekken voor een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, het personeel is erg vriendelijk.
  • Check de campingwebsite voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Camping Et Gîte D’étapes L’estela boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Camping Et Gîte D’étapes L’estela en soortgelijke parken reserveer je voordelig en snel bij verschillende populaire boekingssites. De meest populaire plek om te boeken is ANWB Campings. Andere sites waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Le Monastier-sur-Gazeille kunt reserveren zijn: roan.nl & vakantiediscounter.nl. Rechtstreeks boeken kan ook. Je kunt dit doen per telefoon, via het mailadres (zie website) of via de website van de campinghouder.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze gezellige middelgrote camping heeft ruim 61 kampeerplekken. De staanplekken zijn heel gemixed. Je kunt gaan voor extra ruime kampeerplekken die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Anderen prefereren juist een knusse campingplek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Op en rondom deze accommodatie heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, vakantieboerderij, chalets, groepsaccommodaties, tiny houses, vakantiehuisjes.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Kies de aankomstdatum en de duur van jouw vakantie. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de meivakantie of zomervakantie? Boek dan op tijd. De tofste plekken zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen is het drukker dan normaal. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Zodra je de campingplek en reisperiode hebt geselecteerd voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij de bekende touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige aanbieders moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het restant van het totaalbedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Wanneer je aankomt kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Inpaklijst en vertrek

    Je vakantie gaat bijna beginnen! Ga je met een eigen tent? Denk aan een daktent, piramide tent, pop-up tent, noktent? Zorg dan in ieder geval voor grondzeil, scheerlijnen, haringen, tafeltje en stoelen, hamer, slaapzakken, koelkast/koelbox, voortent/luifel, gasflessen, waslijn en wasknijpers. Ga je op reis met een caravan? Dingen die je zeker niet mag vergeten zijn haringen en scheerlijnen, rubberen hamer, caravanspiegels, slingers, voortent, luifel, grondzeil, waslijn, campinglamp, reserve waterpomp, bezem en stoffer en blik, disselweger. Warme kleding is ook erg belangrijk. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De reisafstand vanaf Utrecht bedraagt gemiddeld gezien 999 kilometer (11 uur rijden). Via de vakantiepark receptie ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Kies vertrekdatum en vind actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Et Gîte D’étapes L’estela is een interessante Franse camping in Le Monastier-sur-Gazeille in de gemeente Auvergne-Rhone-Alpes. We noemen dit een middelgrote camping met wel 61 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 999 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 11 uur. Je voert hier betalingen uit met de Euro (EUR). De voertaal is Frans. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. De telefooncode is +33. Het landelijke voltage is 230 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een basis-campingovernachting in deze omgeving kost je doorgaans €25,25 per staanplaats. In Frankrijk wonen zo’n 60 miljoen bewoners. De hoofdstad is Parijs. De meeste mensen behoren tot de religie: rooms-katholiek. Aantrekkelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Check ook kampeeropties in Lisboa, Hartola en Hitzum.

Naam campingCamping Et Gîte D’étapes L’estela
LandFrankrijk
RegioHaute-Loire
PlaatsLe Monastier-sur-Gazeille
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal staplekken61 plaatsen
Afstand (via Utrecht)999 kilometer
Actuele reistijd 11 uur

Goedkoop kamperen op Camping Et Gîte D’étapes L’estela

Lekker rustig en goedkoop kamperen op Camping Et Gîte D’étapes L’estela? Deze kampeerplek heeft een aantal voordelige staanplaatsen. Het betreft de kleine plekken met een oppervlakte van circa 20 m2. Perfect voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Vaak met 6 ampère met watertappunt dichtbij. De grote staanplaatsen vanaf 110 m2 geven je extra ruimte en om die reden ideaal voor kampeerders met een camper of grote caravan. Op een camping staan met eigen tent of caravan geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. In dit gebied is de prijs ongeveer €25,25 per overnachting. Daarbij komen nog kosten zoals kampeeruitrusting, autokosten (brandstof, onderhoud), boodschappen of uit eten en excursies of activiteiten. In het stukje hieronder check je concrete tips voor een goedkope campingvakantie in Haute-Loire.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Ga buiten het hoogseizoen op vakantie.
  2. Neem boodschappen mee naar je vakantiebestemming en kook met een eigen gasfornuis.
  3. Kijk of je kampeerspullen tweedehands kunt kopen.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (vanaf €18,25 per 24 uur).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en boek niet te vroeg je reis.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Et Gîte D’étapes L’estela zijn doorgaans geschikt voor vouwwagen, tent, camper of caravan. In de opsomming hieronder check je de mogelijke soorten staanplaatsen en wat de voordelen hiervan zijn. Bekijk ook parken in de regio zoals: Minicamping À L’ombre Du Château, Camping La Plage of Camping De L’ile Verte.

  • Tentplek: Gezellige tentplaats geschikt voor piramide tent, tunneltent, opblaasbare tent, noktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Snel op te zetten en eenvoudig uit te breiden met voortent.
  • Camper / kampeerauto: Perfect voor een rondreis. Geniet van de ongekende vrijheid van Auvergne-Rhone-Alpes en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe, maar toch het gevoel van kamperen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Genieten van een prachtige vakantiewoning op het park (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Et Gîte D’étapes L’estela

Bekijk vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Online een staanplaats op Camping Et Gîte D’étapes L’estela boeken, of een vergelijkbare plek? In de opsomming hieronder geven we onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar deze- en soortgelijke kampeerplekken. Het aanbod is enorm, het is gebruiksvriendelijk en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Honderden tevreden recensies van Nederlandse kampeerders.
  2. Vacanceselect: Altijd een actueel aanbod met voldoende beschikbaarheid.
  3. Eurocampings / ACSI: Duidelijk prijzen en geen onverwachte kosten.
  4. Allcamps: Prettige klantenservice en ondersteuning.
  5. Suncamp Holidays: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  6. ROAN: Voor een onbezorgde kampeervakantie op mooie plekken.
  7. Eurocamp: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  8. Rent-a-Tent: Voor vakanties voor het hele gezin.
  9. Vacansoleil: De ruimste keuze aan campings, accommodaties én periodes.
  10. Booking.com: Stel vooraf al je vragen direct aan de klantenservice.
Tip: vergelijk ook de beschikbare campingreizen naar Auvergne-Rhone-Alpes bij de grotere reisbureaus zoals Sunweb, Vakantiediscounter, TUI, D-reizen, Corendon of BeachCheck, de Jong Intra Vakanties, Alltours, Suntip, Reisknaller.

Het weer vandaag en de komende 7 dagen voor

Deze vakantie luxe kamperen in Le Monastier-sur-Gazeille? Houd rekening met het weer! Dit gebied heeft een zeeklimaat. Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 17,3 graden °C. Met zo’n 28,5 graden celsius °C is juli de heetste maand. De periode januari is echter de meest koude met gem. 9,2 graden °C. Een heerlijke comfortabele reisperiode is mei, juni en september. In het volgende lijstje tref je het 7-daagse weerbericht voor Le Monastier-sur-Gazeille .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en 7-daagse verwachting

Belangrijke vragen en antwoorden over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

Een oase van rust biedt deze kleinschalige camping, gelegen aan een rivier en aan de voet van een vulkaan. Ideaal voor natuurliefhebbers die zoeken naar een rustige en groene omgeving. De kampeerplaatsen liggen heerlijk onder de bomen. Het zwembad met rondom ligstoelen zorgt voor verkoeling. Voor de kleintjes is er een speeltuin. Bij Marie-Helene en Pierre kun je zowel voor het diner als voor het ontbijt boeken. Actief bezig zijn kan op de tennisbanen of op de vele wandelpaden in de omgeving.

Waar en hoe kan ik camping Et Gîte D’étapes L’estela goedkoop boeken?

Camping Et Gîte D’étapes L’estela is een mooi recreatiepark in het Franse Le Monastier-sur-Gazeille. De kosten voor een overnachting liggen in lijn met kampeerlocaties in de direct omgeving (vanaf €25,25 voor een staplek p/ nacht). Ben je gebonden aan de zomervakantie? Plaats dan vroegtijdig een reservering. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi groen plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Kan jij op elk moment weg? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren via de ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Auvergne-Rhone-Alpes. Bekijk ook soortgelijke accommodaties op betrouwbare campingketens zoals First Camp, Capfun, Yelloh! Village, Alannia, Qualité campings, Aquadis Loisirs & Sandaya, Campéole campings, Ciela Village, Orbitur, Huttopia, LeadingCampings.

Wat is er in de omgeving te doen?

Haute-Loire is een omgeving waar je heerlijk kunt kamperen. Het is een heerlijke groene omgeving met veel natuur. Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Wat dacht je van tennissen of golfen. Een zwembad in de buurt is aanwezig. Rondom deze plek vind je mooie dorpjes waar je duikt in de lokale cultuur en gebruiken. Probeer ook zeker de lokale Franse winkels en maak kennis met de lokale keuken. Nabij deze kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en kledingwinkels.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping Et Gîte D’étapes L’estela is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie ligt op 999 kilometer vanaf Utrecht. Dit houdt in 11 uur reistijd met de auto. Het is verstandig om nog even de inchecktijden te controleren. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het juiste adres van de camping (route du Moulin de Savin) kun je nakijken via de website.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

We beschrijven dit als een middelgrote camping met wel 61 overnachtingsplekken. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 45 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar tevens wat grotere comfortplekken tot 100 m2 voor complete gezinnen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Er is stroom en een waterpunt. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Controleer ook vooraf of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie