anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Simos Camping Elafonisos boeken

Simos Camping Elafonisos is een prachtig gelegen sterren camping in het Griekse Elafonissos, in de vakantieregio Peloponnisos. Een moderne middelgrote camping met plusminus 217 plaatsen. Een ontspannen plek voor jonge kinderen en natuurliefhebbers. Deze plek is goed te vinden, heeft nette campingplekken met genoeg vermaak voor de kids. In het campingoverzicht lees je belangrijke tips over het park en vergelijk je de meest populaire boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Elafonissos.

Aanbiedingen Simos Camping Elafonisos april 2024

Even tijd voor vakantie met familie, kids of lekker een weekje alleen? Simos Camping Elafonisos reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Dit kindvriendelijke verblijf is een van de mooiste verblijven in het gezellige Elafonissos. Het is gesitueerd in de regio Peloponnisos in Griekenland. Het is heerlijk vertoeven op de ruime staplekken voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Tip: wacht niet te lang met boeken. Veel van de beschikbare gezinscampings in Elafonissos zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Simos Camping Elafonisos kampeer aanbieding. Alleen, let op: je ziet meer en meer dat de beste staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Zie ook onze pagina met alle informatie over Kamperen in een tacaravan.

  • Vakantiepark Simos Elafonisos is een rustgevend sterren recreatiepark in Elafonissos, in de omgeving Peloponnisos.
  • Een ongedwongen plek om te kamperen met jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en voldoende mogelijkheden voor kinderen in de buurt.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Surf naar de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Simos Camping Elafonisos boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Simos Camping Elafonisos en omliggende parken reserveer je snel en eenvoudig via een aantal toonaangevende boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Elafonissos kunt boeken zijn: eurocampings.nl en booking.com. Rechtstreeks boeken kan ook. Dit kan middels een belletje, via de mail of via de boekingsmodule op de website.

  2. Het kiezen van een kampeerplek

    Deze gezellige middelgrote camping heeft om en nabij de 217 plekjes. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Je kunt meestal kiezen voor grote ruime plekken staplekken voor een caravan inclusief bijzettent. Je kunt ook kiezen voor een bescheiden plaats waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Nabij deze bestemming zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, vakantieboerderij, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, chalets, bungalows.

  3. Kies vertrek- en aankomst

    Kies een beschikbare aankomstdag en de vertrekdag. Overweeg je het hoogseizoen (juli of augustus)? Dit kan zijn de zomervakantie of meivakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De mooiste plekjes zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook tijdens feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren of Pasen is het drukker dan normaal. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 25 maart Onafhankelijkheidsdag, 28 oktober Nationale Feestdag.

  4. Boeken en betalen

    Indien je de campingplek en reisperiode hebt geselecteerd voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Boek je via een tussenpartij? Bij veel touroperators kan je veilig en snel betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige campings moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het openstaande bedrag betaal je dan bijvoorbeeld 1 maand voor aankomst. De boekingsbevestiging volgt per mail. Op de dag van aankomst is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Het inpakken kan beginnen! Ga je met de tent? Misschien met een belltent, opblaasbare tent, vis-à-vis tent, pop-up tent? Denk dan ook zeker aan scheerlijnen, tafeltje en stoelen, tentstokken, hamer, grondzeil, waslijn en wasknijpers, voortent/luifel, kooktoestel en kookgerei, koelkast/koelbox, gasflessen. Boek je een plekje voor de caravan? Vergeet dan niet spullen zoals levellers, haringen en scheerlijnen, voortent, luifel, grondzeil, kentekenbewijs, slingers, disselweger, reserve waterpomp, gasfles en skottelbraai of bbq, koffie en thee, waslijn. Warme kleding is ook erg belangrijk. In de avond kan het flink afkoelen. De afstand vanaf Utrecht bedraagt zo’n 2186 kilometer (24 uur onderweg). Via de camping kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Selecteer vertrekdatum en bekijk scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Simos Camping Elafonisos is een aantrekkelijke Griekse camping in Elafonissos in de regio Peloponnisos. Het is een middelgrote camping met om en nabij de 217 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 2186 kilometer. De gemiddelde reistijd is 24 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). De lokale taal is Grieks. Het type stekker is C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +30. De netspanning is 220 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 151. Een normale campingovernachting in deze regio kost €26,75 per staanplaats. In Griekenland leven nu zo’n 10,6 miljoen ingeschreven mensen. De nationale hoofdstad is Athene. De meeste mensen behoren tot de religie: grieks orthodox (98%). Voorbeelden van luchthaven(s): Athene (ATH), Thessaloniki (SKG) en Heraklion (HER). De nationale feestdag is 25 maart Onafhankelijkheidsdag, 28 oktober Nationale Feestdag. Liever een andere bestemming? Spot dan kampeeropties in Cuneo, Koudum en Zeeland.

Naam campingSimos Camping Elafonisos
LandGriekenland
RegioPeloponnisos
PlaatsElafonissos
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal overnachtingsplekken217 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)2186 kilometer
Huidige reistijd 24 uur

Goedkoop kamperen op Simos Camping Elafonisos

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Simos Camping Elafonisos? Deze accommodatie heeft ook betaalbare staanplaatsen. We hebben het dan over de kleine plekken van rond de 20 m2. Heel geschikt voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. Vaak met stroomaansluiting (10 – 16 ampère) en watervoorzieningen. De XL-staplekken vanaf 100 m2 geven extra comfort. en daarmee prettig voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Erop uit met jouw eigen tent of caravan is flexibel en heel goedkoop. Op deze vakantiebestemming betaal je gemiddeld €26,75 voor een overnachting. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeerspullen, tolwegen, brandstof, boodschappen, restaurants en dagjes uit. Onderstaand delen wij een aantal handige tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Peloponnisos.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Ga buiten het hoogseizoen op vakantie.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Koop je kampeerspullen tweedehands.
  4. Je kunt besparen door te kiezen voor een boerencamping (doorgaans zo’n €19,75 per overnachting).
  5. Overweeg ook een last-minute en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Simos Elafonisos bieden veel mogelijkheden voor tent, caravan, camper of vouwwagen. In de opsomming hieronder vergelijk je de verschillende type staplekken inclusief de belangrijkste voordelen. Vind ook parken in de omgeving zoals: Kalamitsi Beach Camping Village, Camping Melissi en Creta Camping.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor familietent, daktent, tunneltent, piramide tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een riant bed met een lekker dik matras en veel ruimte.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: Het biedt een uitkomst voor rondreizen. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Peloponnisos en Griekenland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent van alle gemakken voorzien (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark Simos Elafonisos

Controleer vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Simos Camping Elafonisos boeken, of een vergelijkbare plek? Hieronder geven we onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar veel kampeerplekken en staplaatsen. Een ruim aanbod, je kunt eenvoudig zoeken en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: De specialist op het gebied van onbezorgd kamperen.
  2. Vacanceselect: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  3. Eurocampings / ACSI: Veilig en vertrouwd online een betaling doen.
  4. Allcamps: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
  5. Suncamp Holidays: Altijd een actueel aanbod met voldoende beschikbaarheid.
  6. ROAN: Aantrekkelijk acties voor feestdagen, zomervakantie en voorjaar.
  7. Eurocamp: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
  8. Rent-a-Tent: Boek je reis met goed voorwaarden.
  9. Vacansoleil: Boek vroegtijdig voor extra voordeel in het hoogseizoen.
  10. Booking.com: Aantrekkelijke acties in de zomer- en voorjaarsvakantie.
Tip: informeer ook naar alle campingreizen naar Peloponnisos bij populaire reisbureaus zoals D-reizen, Prijsvrij, Vakantiediscounter, Sunweb, TUI of BeachCheck, Alltours, de Jong Intra Vakanties, Suntip, Thomas Cook.

7-daagse weerbericht

Binnenkort luxe kamperen in Elafonissos? Houd rekening met het weer! Er is hier een mediterraan klimaat. De jaartemperatuur is hier circa 21,2 graden celsius. Met 28,2 graden celsius °C is juli de warmste maand. De maand januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 16,1 graden. Een heerlijke comfortabele reisperiode is mei, juni en september. In de volgende opsomming kan je aan de slag met het 7-daagse weerbericht voor Elafonissos .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en verwachting van komende week

Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

De camping ligt op 50 m van het strand. De staanplaatsen zijn van elkaar afgescheiden door bomen en planten en beschikken over voldoende schaduw. De camping beschikt over diverse faciliteiten waaronder een pendeldienst van de haven naar de camping.

Op welke manier kan ik camping Simos Elafonisos goedkoop boeken?

Simos Camping Elafonisos is een mooie recreatiepark in het Griekse Elafonissos. De actuele tarieven zijn te vergelijken met kampeerlocaties in de direct omgeving (vanaf €26,75 per dag/nacht). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Boek jouw kampeerplek dan op tijd. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een heerlijk plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Let dan ook op last-minute deals. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren bij de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Peloponnisos. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op goede campingketens zoals Yelloh! Village, First Camp, Aquadis Loisirs, Alannia, Qualité campings, Capfun en Orbitur, Flower Campings, LeadingCampings, Campéole campings, Ciela Village, Huttopia.

Wat zijn hier de populaire bezienswaardigheden?

Peloponnisos is een omgeving waar je heerlijk kunt kamperen. In de omgeving is veel natuur te vinden. Ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Geniet aan het water of in het bos. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Bijvoorbeeld hardlopen of dagtochten. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. Rondom deze plek bezoek je mooie steden waar je wordt ondergedompeld in de lokale cultuur en gebruiken. Ontdek ook zeker de lokale Griekse speciaalzaken en probeer de lokale specialiteiten. Rondom de kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten en andere handige winkels.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Simos Camping Elafonisos is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 2186 km afstand van Utrecht. Dit is ongeveer 24 uur reistijd met de auto. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Parkeerruimte is er voldoende. Op de meeste snelwege moet tol betaald worden. Er geldt geen vignetplicht. Het adres voor navigatie naar de camping (Simos Beach) check je vooraf nog even op de site.

Wat voor staplekken zijn er?

Het gaat hier om een middelgrote camping met ongeveer 217 plekjes. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 40 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar daarnaast ruim opgezette plekken tot 105 m2 voor 5 – 7 personen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Bekijk de boekingsvoorwaarden of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie