anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Bellessise boeken

Bellessise is een mooie sterren camping in het Franse Sarlande, in de vakantieregio Dordogne. Het betreft een kleine camping met zo’n 4 plaatsen. Een geschikte stek voor families met jonge kids maar ook zeker voor senioren. Deze kampeerplek heeft een centrale ligging, heeft mooie ruime kampeerplekken en er zijn voldoende voorzieningen. Hier vind je uitgebreide tips over het park en ontdek je de handigste boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Sarlande.

Aanbiedingen Bellessise april 2024

Wil je er even lekker op uit met jouw gezin, kinderen (van peuters tot pubers) of lekker samen? Bellessise reserveren is zeker de overweging waard. Dit kindvriendelijke verblijf is gelegen in het aangename Sarlande. Het ligt midden in de regio Dordogne in Frankrijk. Je hebt de keuze uit voordelige staplekken voor caravan, vouwwagen, tent of camper. Handig: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel van de gezinscampings in Sarlande zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Natuurlijk, je kunt gaan voor een last-minute Bellessise kampeer aanbieding. Maar, meestal is het dan zo dat de mooiste staanplaatsen dan al weg zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Check ook onze pagina met informatie over Tunneltent.

  • Vakantiepark Bellessise is een rustgevend sterren kampeerbestemming in Sarlande, in het natuurrijke Nouvelle-Aquitaine.
  • Grote en kleine staplekken voor een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • Goede sanitaire ruimtes (wc, douches) op deze familiecamping en elektriciteit is aanwezig.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, klantgericht personeel.
  • Check de campingwebsite en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Bellessise boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Bellessise en gerelateerde parken kan je vaak reserveren via meerdere populaire boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere boekingssites waar je bijzondere, en zelfs 5-sterren campings in campings in Sarlande kunt vergelijken zijn: campings.nl en booking.com. Je kunt ook direct bij de eigenaar boeken. Dit kan via het telefoonnummer, door het sturen van een mailtje of via de boekingsmodule op de website.

  2. Uitzoeken van een staanplaats

    Deze populaire kleine camping heeft ongeveer 4 campingplekken. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Je kunt kiezen voor XL-plaatsen welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Houd je het liever wat kleiner? Kies dan voor een knusse plaats, perfect voor de kleine kampeerder. In de buurt van deze bestemming vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, chalets, tiny houses, vakantieboerderij.

  3. Aankomst- en vertrekdatum invullen

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de vertrekdag. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of meivakantie? Boek dan ruim voor de vertrekdatum. Veel plekjes zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook gedurende de feestdagen als Pasen, Hemelvaart of Pinksteren is het wat drukker dan normaal. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Afronden en betalen

    Indien je de staanplaats hebt samengesteld voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij de bekende touroperators kan je veilig en snel betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het restant van de reissom betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Op de dag van aankomst kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Een inpaklijst maken

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je lekker met de tent? Bijv. met een piramide tent, noktent, opblaasbare tent, daktent? Denk dan ook zeker aan tafeltje en stoelen, parasol, hamer, tentstokken, grondzeil, luchtbed en pomp, slaapzakken, kooktoestel en kookgerei, koelkast/koelbox, waslijn en wasknijpers. Boek je een plekje voor de caravan? Let dan ook op spullen zoals voortent, luifel, grondzeil, haringen en scheerlijnen, kentekenbewijs, levellers, caravanspiegels, gasfles en skottelbraai of bbq, bezem en stoffer en blik, waslijn, reserve waterpomp, campingstoel en inklaptafel. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De afstand gecalculeerd vanaf Utrecht bedraagt om en nabij de 994 kilometer (11 uur rijden). Per mail ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Kies vertrekdatum en vind de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Bellessise is een populaire Franse camping in Sarlande in de omgeving van Nouvelle-Aquitaine. Dit is een kleine camping met +/- 4 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 994 km. De gemiddelde reistijd is 11 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De inwoners spreken Frans. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +33. De stroomspanning is 230 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een gemiddelde campingovernachting in dit gebied kost €25,75 per 24 uur. In Frankrijk bevinden zich zo’n 60 miljoen mensen. De landelijke hoofdstad is Parijs. Mensen zijn hier qua religie rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Let op: nationale feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Klik eventueel door naar overnachtingsmogelijkheden in Gironde, Tisno en Schoonhoven.

Naam campingBellessise
LandFrankrijk
OmgevingDordogne
PlaatsSarlande
Soort campingKleine camping
Aantal staanplaatsen4 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)994 kilometer
Huidige reistijd 11 uur

Goedkoop kamperen op Bellessise

Wil je goedkoop kamperen op Bellessise? Het park biedt een aantal betaalbare staanplaatsen. Dit zijn met name de kleine plekken van plusminus 50 m2. Ruim genoeg voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. Meestal met elektriciteit (5 – 16 met 6 ampère) en waterput/watertappunt. De grote plekken vanaf 80 m2 geven extra comfort. en zijn handig voor een grotere caravan of camper. Op een camping staan met eigen tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. Op deze bestemming betaal je gemiddeld genomen €25,75 per plek, per dag. Daarbovenop heb je nog zaken als kampeerbenodigdheden, tankkosten, laadkosten, eten/drinken en uitstapjes. In het gedeelte hieronder kan je aan de slag met concrete tips voor een voordelige campingvakantie in Dordogne.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Vergelijk vooraf grondig alle prijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Doe vooraf boodschappen en eet zoveel mogelijk bij je caravan of tent.
  3. Koop je kampeerspullen tweedehands.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (al voor €18,25 per overnachting).
  5. Overweeg ook een last-minute en boek niet te vroeg je reis.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Bellessise zijn doorgaans geschikt voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Onderstaand vind je de diverse accommodaties / staanplaatsen en wat hiervan de voordelen zijn. Zoek ook naar parken in de regio zoals: Domaine Ecôtelia, Camping Argelès Vacances & Camping De La Tour.

  • Tentplek: Ideale tentplaats geschikt voor vis-à-vis tent, opblaasbare tent, noktent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Kan bijna achter elke auto, geen speciaal rijbewijs nodig.
  • Caravan: Alles is aanwezig en je hebt een lage afschrijving.
  • Camper / kampeerauto: De flexibiliteit maakt dat een rondreis eenvoudig gemaakt kan worden. Eenvoudig uitstapjes maken naar andere gedeelten van Nouvelle-Aquitaine en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Genieten van een prachtige vakantiewoning op het park (op aanvraag).

Bekijk prijzen van staplek op vakantiepark Bellessise

Ontdek vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Bellessise boeken, of een vergelijkbare plek? In het stukje hieronder vind je onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar deze kampeerplek en omliggende parken. Het aanbod is enorm, je kunt gebruik maken van verschillende filters en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: Aantrekkelijk acties voor feestdagen, zomervakantie en voorjaar.
  2. Vacanceselect: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  3. Eurocampings / ACSI: Interessant aanbod met last minute vakanties.
  4. Allcamps: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  5. Suncamp Holidays: Zoek en boek jouw vakantie eenvoudig via de website.
  6. ROAN: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
  7. Eurocamp: Vertrouwd kamperen bij een erkende aanbieder.
  8. Rent-a-Tent: Speciale acties in zowel het voorjaar als najaar.
  9. Vacansoleil: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  10. Booking.com: Ruim aanbod met diverse staplekken en accommodaties.
Tip: doorzoek ook de beschikbare campingreizen naar Nouvelle-Aquitaine bij erkende reisbureaus zoals TUI, Vakantiediscounter, Sunweb, Corendon, D-reizen of Reisknaller, BeachCheck, Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties, Alltours.

Weersverwachtingen

Deze vakantie luxe kamperen in Sarlande? Neem dan de actuele weersvoorspellingen goed door. Je verblijft hier in een zeeklimaat. De temperatuur over het hele jaar ligt op 17,2 graden. Met 28,3 graden celsius is juli de periode met de meest aangename temperatuur. De periode januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 9,1 graden °C. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is mei, juni en september. Hieronder bekijk je het 7-daagse weerbericht voor Sarlande .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en 7-daagse verwachting

Veelgestelde vragen over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

Deze kleine camping biedt zeer ruime staanplaatsen en is omringd door weilanden en bossen. Het stallencomplex is omgebouwd tot sanitairruimte. De campingwinkel heeft producten van eigen bodem. De camping geeft aan dat de kleine camping niet geschikt is voor kinderen, honden, campers en caravans.

Waar kan ik camping Bellessise goedkoop reserveren?

Bellessise is een ideaal gelegen recreatiepark in het Franse Sarlande. De kosten voor een overnachting zijn ongeveer gelijk aan andere parken in de regio (vanaf €25,75 per 24 uur). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Maak dan snel een reservering. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi groen plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Kan jij ook makkelijk buiten de vakanties vertrekken? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren bij ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Nouvelle-Aquitaine. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op internationale campingketens zoals Yelloh! Village, Capfun, Alannia, Villagi Gran Vacanze, Aquadis Loisirs, Qualité campings & Flower Campings, Campéole campings, Sandaya, Orbitur, Huttopia, Ciela Village.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Dordogne is een heerlijke vakantieregio. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. Een fantastisch uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Voorbeelden zijn kanoën of crossfit. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. Rondom deze plek vind je gemoedelijke dorpen waar je duikt in de lokale cultuur. Loop eens binnen bij een van de lokale Franse speciaalzaken en proef de lokale snacks en lekkernijen. In het gebied van deze kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en bioscopen.

Hoe is de ligging van dit kampeerpark?

Bellessise is uitstekend bereikbaar. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 994 kilometer afstand van Utrecht. Dat wil zeggen 11 uur reistijd. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het juiste adres van de camping (Bellessise) is online op te vragen.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

Het betreft een kleine camping met ongeveer 4 verschillende plekken. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 40 m2 (ideaal voor stellen), maar tevens grote ruime plekken tot 90 m2 voor gezinnen met kinderen. Qua sanitaire voorzieningen is er voldoende. De plekken hebben elektriciteit en water. Mogelijk kun je reserveren voor een schaduwplek. Kijk in de boekingsbevestiging of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie