anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping De La Pointe boeken

Camping De La Pointe is een heerlijke sterren camping in het Franse Bourg et Comin, in het bekende Aisne. Het betreft een middelgrote camping met circa 85 plaatsen. Een fijne stek voor jonge gezinnen met kinderen en een kleine vriendengroep. Het park is gunstig gelegen, heeft ruim opgezette plekken en er zijn voldoende voorzieningen. In het campingoverzicht lees je uitgebreide uitleg over het kampeerterrein en verwijzen we je naar de meest populaire boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Bourg et Comin.

Aanbiedingen Camping De La Pointe april 2024

Wil je er even lekker op uit met familie, kleuters en kinderen of lekker samen? Camping De La Pointe reserveren is dan zeker een goed idee! Dit kindvriendelijke park is een van de hotspots in het levendige Bourg et Comin. Het ligt in de regio Aisne in Frankrijk. Er zijn hier ruim opgezette staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Tip: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Een deel van de gezinscampings in Bourg et Comin zijn vaak al vroeg in het jaar vol. Je kunt kiezen voor een last-minute Camping De La Pointe kampeer aanbieding. Alleen, meestal is het dan zo dat de beste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Op deze website lees je ook alles over Kamperen voor jongeren.

  • Vakantiepark De La Pointe is een modern sterren kampeerbestemming in Bourg et Comin, in de streek Hauts-De-France.
  • Prachtige plekjes voor jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en voldoende mogelijkheden voor kinderen in de buurt.
  • Een prettige ligging in het groen, klantgericht personeel.
  • Ga naar de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Camping De La Pointe boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping De La Pointe en soortgelijke parken reserveer je via meerdere gecertificeerde boekingssites. Een populaire site hiervoor is ANWB Campings. Andere waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Bourg et Comin kunt boeken zijn: flowercampings.com en villatent.nl. Je kunt ook direct bij de eigenaar boeken. Direct boeken kan vaak telefonisch, per mail of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Het kiezen van een kampeerplek

    Deze middelgrote camping heeft ongeveer 85 kampeerplekken. Het aanbod staplekken is divers. Je kunt meestal kiezen voor ruim opgezette kampeerplekken voor een camper of grotere caravan. Anderen prefereren juist een knusse plaats waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Nabij deze accommodatie zijn er ook wat meer luxe stacaravans, chalets, bungalows, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, vakantieboerderij.

  3. Kies de vertrekdatum

    Kies een beschikbare aankomstdag en de dag van vertrek. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld kamperen in de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Boek dan ruim voor de vertrekdatum. De mooiste plekjes zijn vaak al vroeg in het jaar gereserveerd. Dit geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het wat drukker dan normaal. Daarbij heb je ook de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeken en betalen

    Wanneer je de staplek en het aantal nachten aangegeven hebt vul je jouw naam en contactgegevens in om de boeking te voltooien. Bij een touroperator betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige campings is een aanbetaling nodig. De rest van het bedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging volgt per mail. Print deze uit. Bij aankomst moet je deze bij je hebben en bij de receptie laten zien.

  5. Een inpaklijst maken

    Het inpakken kan beginnen! Ga je lekker met de tent? Bijvoorbeeld een daktent, koepeltent, tunneltent, vis-à-vis tent? Zorg dan in ieder geval voor parasol, hamer, tentstokken, grondzeil, scheerlijnen, luchtbed en pomp, koelkast/koelbox, voortent/luifel, gasflessen, verlichting. Ga je op reis met een caravan? Denk dan ook zeker aan slingers, levellers, disselslot, haringen en scheerlijnen, voortent, luifel, grondzeil, bezem en stoffer en blik, campingstoel en inklaptafel, koffie en thee, reserve waterpomp, waslijn. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. In de avond kan het flink afkoelen. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt +/- 395 km (4,5 uur onderweg). Via de camping kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Klik op een vertrekdatum en bekijk scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in april 2024

Park Camping De La Pointe is een leuke Franse camping in Bourg et Comin die gelegen is in Hauts-De-France. Dit is een middelgrote camping met circa 85 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 395 km. De actuele inschatting van de reistijd is 4,5 uur. Je voert hier betalingen uit met de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Frans. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +33. Het landelijke voltage is 230 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze streek kost je doorgaans €26,25 per dag. In Frankrijk wonen zo’n 60 miljoen landgenoten. Bezoek zeker eens de hoofdstad Parijs. De meeste mensen behoren tot de religie: rooms-katholiek. Belangrijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). De nationale feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Klik eventueel door naar campingplaatsen in Haute-Savoie, Krk & Giessenburg.

Naam campingCamping De La Pointe
LandFrankrijk
GebiedAisne
PlaatsBourg et Comin
Type campingMiddelgrote camping
Aantal plekken85 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)395 kilometer
Reistijd 4,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping De La Pointe

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Camping De La Pointe? Deze plek verhuurt verschillende staplekken tegen een lage prijs. Vaak kom je dan uit op de kleine plekken van rond de 40 m2. Bedoeld voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. Doorgaans met stroomaansluiting (10 – 16 ampère) en watertappunt- en afvoer. De grote staplekken vanaf 70 m2 bieden wat meer ruimte en om die reden een uitkomst voor kampeerders met een camper of grote caravan. Erop uit met jouw eigen tent of caravan is flexibel en heel goedkoop. Rondom deze plek rekent men gemiddeld €26,25 voor een staplek p/ nacht. Daarbovenop volgen er nog wel kosten zoals: kampeerspullen, kosten voor tanken of laden, eten/drinken en uitstapjes. In het stukje hieronder geven wij jou nuttige tips voor een betaalbare campingvakantie in Aisne.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Overweeg wildkamperen/paalkamperen en ga niet in het hoogseizoen.
  2. Neem een boodschappenkrat vol met spullen mee en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Je kunt besparen door te kiezen voor een boerencamping (al voor €18,75 per 24 uur).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en boek niet te vroeg je reis.
  6. Ook kan een vroegboekkorting interessant zijn en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping De La Pointe zijn uitermate geschikt voor vouwwagen, tent, camper of caravan. In het stukje hieronder delen wij de diverse verblijfsvormen met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Zoek ook naar parken in de omgeving zoals: Camping Le Picardy, Camping Montmorency of Le Domaine De La Pierre Percée.

  • Tentplek: Mooie tentplaats geschikt voor pop-up tent, vis-à-vis tent, daktent, piramide tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel bed met opvallend veel ruimte.
  • Caravan: Je kunt de caravan lekker laten staan als je een dagtochtje maakt.
  • Camper / kampeerauto: Veel gekozen voor onder andere rondreizen. Geniet van de ongekende vrijheid van Hauts-De-France en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een luxe verblijf inclusief sanitaire voorzieningen (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark De La Pointe

Ontdek vroegboekkorting en last minute deals

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Camping De La Pointe boeken, of een vergelijkbare plek? In het bijgaande stukje vind je onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Een ruim aanbod, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: Voor een onbezorgde kampeervakantie op mooie plekken.
  2. Vacanceselect: Ideale plekken voor een camper, caravan, tent of vouwwagen.
  3. Eurocampings / ACSI: Je kunt elk moment van de dag boeken via internet.
  4. Allcamps: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  5. Suncamp Holidays: Een mooi aanbod met landelijke- en natuurparken.
  6. ROAN: Al jarenlang een favoriet onder de Nederlandse kampeerders.
  7. Eurocamp: Eenvoudig en snel online betalen.
  8. Rent-a-Tent: Vind eenvoudig en voordelig jouw ideale staplek.
  9. Vacansoleil: Duidelijk prijzen en geen onverwachte kosten.
  10. Booking.com: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
Tip: bekijk ook eens toffe campingreizen naar Hauts-De-France bij grote landelijke reisbureaus zoals Sunweb, Prijsvrij, Corendon, Vakantiediscounter, TUI & Alltours, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Reisknaller, BeachCheck.

Het actuele weerbericht

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Bourg et Comin? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Er is hier een zeeklimaat. De temperatuur ligt over een heel jaar gemiddeld op 17,1 graden celsius. Met ongeveer 28,2 graden is juli een aangename warme maand. De periode januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 9,1 graden celsius. Qua weer is een fijne reisperiode mei, juni en september. In onderstaand schema tonen wij het 7-daagse weerbericht voor Bourg et Comin .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

De camping heeft ruime staanplaatsen. Er zijn zowel plaatsen met (half)schaduw, als zonnige plaatsen. Er zijn verschillende huuraccommodaties aanwezig. De camping beschikt over een uitgebreid restaurant. De camping heeft een overdekt zwembad.

Waar en hoe kan ik camping De La Pointe goedkoop reserveren?

Camping De La Pointe is een gezellig recreatiepark in het Franse Bourg et Comin. De tarieven liggen redelijk gelijk met andere parken in de regio (vanaf €26,25 voor een overnachting). Zit je vast aan de zomervakantie? Zet je kampeerplek dan direct vast. Zo ben je zeker van een mooi groen plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Soms is het dan interessant om een last-minute actie te boeken. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren bij de ANWB of via de website van de camping in Hauts-De-France. Bekijk ook soortgelijke accommodaties via populaire campingketens zoals Qualité campings, Alannia, Yelloh! Village, Aquadis Loisirs, First Camp, Villagi Gran Vacanze & Campéole campings, Orbitur, LeadingCampings, Flower Campings, Sandaya, Ciela Village.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Aisne is een plek waar veel kampeerders graag komen. Er is hier een prachtige natuur. Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Zoals in het bos of aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Zoals bijv. ponyrijden of een quad huren. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. Rondom deze plek bekijk je sfeervolle dorpen waar je duikt in de lokale cultuur. Probeer ook zeker de lokale Franse restaurants en probeer de lokale streekgerechten. In het gebied van deze kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten en openbaar vervoer stations.

Is dit kampeerpark gemakkelijk te bereiken?

Camping De La Pointe is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie heeft een afstand van 395 km afstand van Utrecht. Dat wil zeggen 4,5 uur reizen in de auto. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het volledige adres van de camping (5 Rue de Moulins) kan je bekijken via internet.

Welke staplekken worden er aangeboden?

We spreken over een middelgrote camping met wel 85 overnachtingsplekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt kiezen voor een kleine plek 45 m2 voor stelletjes, maar ook ruim opgezette plekken tot 110 m2 voor families. De sanitaire faciliteiten bieden genoeg voor iedereen. De plekken hebben elektriciteit en water. Je kunt vooraf een verzoek indienen voor een schaduwplek. Kijk in de boekingsbevestiging of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie