anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping La Parée Préneau boeken

Camping La Parée Préneau is een heerlijke sterren camping in het Franse Saint-Hilaire-de-Riez, in het natuurrijke Vendée. Het betreft een middelgrote camping met ruim 217 plaatsen. Een fijne locatie voor jonge gezinnen met kinderen en alleengaande kampeerders. Deze camping is gunstig gelegen, heeft nette kampeerplekken en voldoende voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Hier check je handige informatie over deze vakantiebestemming en check je de meest gebruikte Nederlandse boekingssites voor de beste deals en last-minute kampeervakanties in Saint-Hilaire-de-Riez.

Aanbiedingen Camping La Parée Préneau mei 2024

Wil je er even lekker op uit met jouw familie, kinderen (van peuters tot pubers) of met vrienden? Camping La Parée Préneau reserveren is al jaren een favoriet onder kampeerders. Dit kindvriendelijke park ligt midden in het schitterende Saint-Hilaire-de-Riez. Dit is een plaats in de regio Vendée in Frankrijk. Er zijn hier goedkope staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Ons advies: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Veel van de ANWB-gezinscampings in Saint-Hilaire-de-Riez zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Je zou kunnen wachten op een last-minute Camping La Parée Préneau kampeer aanbieding. Maar, de kans is groot dat de beste staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Check ook onze pagina met informatie over Kamperen in een tent.

  • Vakantiepark La Parée Préneau is een geliefd sterren park in Saint-Hilaire-de-Riez, in het unieke Pays-De-La-Loire.
  • Keuze uit verschillende staplekken voor de tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en er is genoeg te doen voor kinderen in de nabije omgeving.
  • Een prettige ligging in het groen, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Breng een bezoekje aan de website en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping La Parée Préneau boeken

  1. Maak keuze voor boekingssite

    Camping La Parée Préneau en verwante parken reserveer je voordelig en snel bij meer dan 10 Nederlandse boekingssites. Veel Nederlanders boeken hun plek via ANWB Campings. Andere sites waar je simpel, en soms ook 5-sterren campings in Saint-Hilaire-de-Riez bekijkt zijn: vacansoleil.nl en rent-a-tent.nl. Rechtstreeks reserveren kan vaak ook. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, met behulp van een mailtje of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Het kiezen van een campingplek

    Deze gezellige middelgrote camping heeft om en nabij de 217 plaatsen. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Populair zijn de ruim opgezette staplekken voor een grote caravan of camper. Anderen prefereren juist een knusse campingplek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. In de buurt van het park zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, vakantiehuisjes, bungalows, tiny houses, groepsaccommodaties, vakantieboerderij.

  3. Kies vertrek- en aankomst

    Kies een beschikbare aankomstdag en de vertrekdag. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Bijvoorbeeld kamperen in de zomervakantie of meivakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. De mooiste plekjes zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als volgeboekt. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als Pasen, Hemelvaart of Pinksteren zijn de kampeerplekken gewild. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boekingsbevestiging en betalen

    Zodra je jouw plek en periode doorgegeven hebt voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij de online touroperators betaal je – zoals je gewend bent – met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe is een aanbetaling nodig. Het restant van het totaalbedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging volgt per mail. Wanneer je aankomt kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Een inpaklijst maken

    Een goede voorbereiding is het halve werk. Kampeer je in een tent? Bijv. met een opblaasbare tent, familietent, vis-à-vis tent, belltent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere scheerlijnen, grondzeil, tafeltje en stoelen, tenttapijt, tentstokken, kooktoestel en kookgerei, luchtbed en pomp, gasflessen, slaapzakken, waslijn en wasknijpers. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Vergeet dan ook niet caravanspiegels, haringen en scheerlijnen, levellers, voortent, luifel, grondzeil, rubberen hamer, waslijn, gasfles en skottelbraai of bbq, campingstoel en inklaptafel, koffie en thee, campinglamp. Warme kleding is ook erg belangrijk. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht is +/- 885 kilometer (9,5 uur reistijd). Door middel van Google Maps kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Bepaal de vertrekdatum en achterhaal deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Belangrijke gegevens over de kampeervakantie in mei 2024

Park Camping La Parée Préneau is een leuke Franse camping in Saint-Hilaire-de-Riez in de omgeving van Pays-De-La-Loire. Dit is een middelgrote camping met wel 217 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 885 km. De actuele inschatting van de reistijd is 9,5 uur. Je voert hier betalingen uit met de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Frans. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +33. Het landelijke voltage is 230 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een gewone campingovernachting in deze streek kost je doorgaans €26,25 per staplek. In Frankrijk leven hedendaags 60 miljoen ingeschreven mensen. De landelijke hoofdstad is Parijs. De belangrijkste religie is rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). De nationale feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Zoek ook kampeerplaatsen in Vas, Vittangi & Inver.

Naam campingCamping La Parée Préneau
LandFrankrijk
RegioVendée
PlaatsSaint-Hilaire-de-Riez
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plekken217 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)885 kilometer
Reistijd 9,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping La Parée Préneau

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Camping La Parée Préneau? Het park verschaft meerdere voordelige staanplaatsen. Je komt dan uit op de kleinschalige plekken van om en nabij de 35 m2. Voldoende voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Normaal gesproken met 6 ampère en waterput. De grote campingplekken vanaf 70 m2 geven extra comfort. en zijn ideaal voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Met je eigen tent of caravan kamperen is flexibel en heel goedkoop. Rondom deze plek is het tarief ongeveer €26,25 voor een overnachting. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeeruitrusting, kosten voor tanken of laden, boodschappen, restaurants en dagjes uit. Onderstaand vind je een aantal handige tips voor een voordelige campingvakantie in Vendée.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Reserveer een aantal nachten op een mooie boerencamping (doorgaans zo’n €18,75 voor een dag).
  5. Maak een last-minute reservering en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek al ruim van tevoren.

De juiste staplek voor jouw accommodatie

Kampeerplekken op camping La Parée Préneau bieden veel mogelijkheden voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Hieronder vergelijk je de verschillende staplekken en welke voordelen daarbij horen. Bekijk ook parken in de buurt zoals: Camping Les Patis, Camping Du Lac De Bujaleuf & Camping Les Berges Du Doux.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor belltent, daktent, vis-à-vis tent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Alles bij de hand in je eigen rijdende slaapplek.
  • Camper / kampeerauto: Perfect voor een rondreis. Eenvoudig uitstapjes maken naar andere gedeelten van Pays-De-La-Loire en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe, maar toch het gevoel van kamperen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Genieten van een prachtige vakantiewoning op het park (op aanvraag).

Bekijk tarieven van staplek op vakantiepark La Parée Préneau

Ontdek vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites mei 2024

Via internet een staanplaats op Camping La Parée Préneau boeken, of een camping in de buurt? In de opsomming hieronder verstrekken we onze top-10 reisorganisaties met een ruime keuze in deze kampeerplek en omliggende parken. Er is veel keuze, je kunt eenvoudig zoeken en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Klantgerichte klantenservice die helpt bij jouw boeking.
  2. Vacanceselect: Al jarenlang een van de favoriete boekingssites van Nederlandse kampeerder.
  3. Eurocampings / ACSI: Biedt jaarlijks veel Nederlanders een mooie vakantiebestemming.
  4. Allcamps: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
  5. Suncamp Holidays: Interessante last-minute deals en vroegboekkorting.
  6. ROAN: Onvergetelijke campingvakanties beginnen hier!
  7. Eurocamp: Heel divers aanbod op verschillende plekken.
  8. Rent-a-Tent: Altijd kamperen inspirerende plekken met voldoende bezienswaardigheden.
  9. Vacansoleil: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
  10. Booking.com: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
Tip: zie ook de mooiste campingreizen naar Pays-De-La-Loire bij Nederlandse reisbureaus zoals Sunweb, TUI, Prijsvrij, D-reizen, Vakantiediscounter & BeachCheck, Alltours, Suntip, Reisknaller, Thomas Cook.

Actuele weerbericht

Ga je lekker luxe kamperen in Saint-Hilaire-de-Riez? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Dit gebied heeft een zeeklimaat. De temperatuur ligt over een heel jaar gemiddeld op 17,1 graden °C. Met ongeveer 28,2 graden °C is juli de maand met de hoogste temperaturen. De periode januari is niet heel prettig voor kampeerders met gem. 9,1 graden °C. Een aanbevolen reisperiode is mei, juni en september. Hieronder check je het 7-daagse weerbericht voor Saint-Hilaire-de-Riez .

Weersvoorspellingen woensdag 1 mei 2024 en de verwachtingen voor deze week

Veelgestelde vragen en antwoorden rondom de campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

De camping ligt op ca. 1 km afstand van het strand. De staanplaatsen worden van elkaar gescheiden door hagen en bomen zorgen voor voldoende schaduw. In de maanden juli en augustus is er animatie. Er is een bar, snackbar en supermarkt. In de omgeving zijn vele fietsroutes.

Op welke manier kan ik camping La Parée Préneau voordelig reserveren?

Camping La Parée Préneau is een sfeervol recreatiepark in het Franse Saint-Hilaire-de-Riez. De actuele kosten zijn te vergelijken met accommodaties in de buurt (vanaf €26,25 per plek, per dag). Ben je gebonden aan de zomervakantie? Zet je kampeerplek dan direct vast. Misschien heb je dan geluk, krijg je een heerlijk plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Campings als deze kan je goedkoop reserveren middels de site van ANWB of telefonisch/via de website van de camping in Pays-De-La-Loire. Check ook de accommodaties op betrouwbare campingketens zoals First Camp, Villagi Gran Vacanze, Capfun, Aquadis Loisirs, Qualité campings, Yelloh! Village of LeadingCampings, Flower Campings, Sandaya, Huttopia, Ciela Village, Orbitur.

Wat zijn de lokale bezienswaardigheden?

Vendée is een echte aanrader voor de kampeerder. Ontdek de prachtige natuur. Te voet of te fiets kan je de omgeving eenvoudig verkennen. Denk aan in het bos & aan het water. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Wat dacht je van vissen of klimmen. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In de omgeving zijn er mooie dorpjes waar je wordt ondergedompeld in de nationale cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Franse bakkerijen en proef de lokale snacks en lekkernijen. Nabij deze kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en bioscopen.

Hoe is de ligging van dit kampeerpark?

Camping La Parée Préneau is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie is te bereiken op 885 kilometer afstand van Utrecht. Dit houdt in 9,5 uur reizen in de auto. Voorkom een dichte slagboom en check de uiterlijke inchecktijd. Parkeerruimte is er voldoende. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het juiste adres van de camping (23 Avenue de la Paree Prenau) check je vooraf nog even op de site.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

Het betreft een middelgrote camping met ongeveer 217 plekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 30 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar ook wat grotere comfortplekken tot 120 m2 voor families. Qua sanitaire voorzieningen is er voldoende. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Mogelijk kun je reserveren voor een schaduwplek. Informeer bij eigenaar of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie