anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Les Dunes boeken

Camping Les Dunes is een mooie sterren camping in het Franse Brétignolles-sur-Mer, in het bekende Vendée. Een moderne zeer grote camping met grofweg 774 plaatsen. Bij uitstek een geschikte uitvalsbasis voor gezinnetjes en vrienden. Het park heeft prima toegangswegen, heeft fijne staanplaatsen met voldoende privacy. Hier bieden wij uitgebreide info over deze vakantiebestemming en informeren wij jou over de beste boekingssites voor de beste plekjes en kampeervakanties in Brétignolles-sur-Mer.

Aanbiedingen Camping Les Dunes april 2024

Lekker genieten met het gezin, kleuters en kinderen of met een vriendengroep? Camping Les Dunes reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Deze kindvriendelijke kampeerplek ligt midden in het knusse Brétignolles-sur-Mer. Het is gelegen in de regio Vendée in Frankrijk. Je kunt kiezen uit verschillende voordelige staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Handig: boek ruim voor vertrekdatum. Veel bekende gezinscampings in Brétignolles-sur-Mer zijn vaak al vroeg in het seizoen volgeboekt. Je kunt kiezen voor een last-minute Camping Les Dunes kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: doorgaans is het zo dat de beste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Op onze website lees je ook meer over Naturisten vakantieparken.

  • Vakantiepark Les Dunes is een modern sterren kampeerpark in Brétignolles-sur-Mer, in de omgeving van Pays-De-La-Loire.
  • Keuze uit verschillende staplekken voor jouw tent, caravan, vouwwagen of camper.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en in de buurt is er genoeg te doen voor de kinderen.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
  • Bekijk de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Camping Les Dunes boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Camping Les Dunes en soortgelijke accommodaties reserveer je voordelig en snel bij een aantal klantgerichte boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je eenvoudig, en soms ook 5-sterren campings in Brétignolles-sur-Mer kunt vinden zijn: vacanceselect.com en casamundo.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan middels een belletje, met behulp van een mailtje of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Uitzoeken van een staanplaats

    Deze gezellige zeer grote camping heeft om en nabij de 774 campingplekken. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Er is keuze uit XL-plekken die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Houd je het liever wat kleiner? Kies dan voor een wat meer intieme en kleine staanplaats waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Op en rondom de camping zijn er ook wat meer luxe stacaravans, chalets, bungalows, tiny houses, vakantieboerderij, groepsaccommodaties.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies een gewenste aankomstdatum en de vertrekdag. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de zomervakantie of meivakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. Veel plekjes zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen is het drukker dan normaal. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking afronden en betalen

    Indien je de staplek en het aantal nachten doorgegeven hebt moet je enkel nog even jouw naam en contactgegevens invullen. Bij de grote Nederlandse touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Regelmatig moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het resterende bedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging volgt per mail. Op de dag van aankomst is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Voorbereiding voor je reis

    Het is bijna tijd om te gaan! Ga je met de tent? Zoals een koepeltent, familietent, belltent, pop-up tent? Vergeet dan niet spullen als parasol, tafeltje en stoelen, scheerlijnen, tenttapijt, grondzeil, voortent/luifel, gasflessen, verlichting, slaapzakken, luchtbed en pomp. Op pad met de caravan? Vergeet dan niet spullen zoals kentekenbewijs, slingers, disselslot, voortent, luifel, grondzeil, levellers, campingstoel en inklaptafel, waslijn, koffie en thee, gasfles en skottelbraai of bbq, bezem en stoffer en blik. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De reisafstand gerekend vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 901 km (10 uur onderweg). Via de camping ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Klik op een vertrekdatum en doorzoek gunstige (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Les Dunes is een veel gekozen Franse camping in Brétignolles-sur-Mer in de gemeente Pays-De-La-Loire. We spreken over een zeer grote camping met wel 774 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 901 km. De reistijd is ongeveer 10 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De spreektaal is Frans. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. De telefooncode is +33. Het net-voltage is 230 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een normale campingovernachting in dit gebied kost zo’n €25,25 per 24 uur. In Frankrijk zijn plus minus 60 miljoen landgenoten. De hoofdstad is Parijs. De mensen zijn hier ook religieus: rooms-katholiek. Aantrekkelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Qua nationale feestdagen kunnen we vermelden: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Zoek ook kampeermogelijkheden in Vaud, Vinaròs en Slapton.

Naam campingCamping Les Dunes
LandFrankrijk
StreekVendée
PlaatsBrétignolles-sur-Mer
Type campingZeer grote camping
Aantal plaatsen774 plaatsen
Afstand (via Utrecht)901 kilometer
Reistijd 10 uur

Goedkoop kamperen op Camping Les Dunes

Wil jij graag goedkoop kamperen op Camping Les Dunes? Deze plek beheert allerlei gunstig geprijsde staanplaatsen. Vaak kom je dan uit op de kleinschalige plekken van ongeveer 25 m2. Ideaal voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Normaliter inclusief 8 / 16 ampère stroom met watertappunt dichtbij. De XL-staplekken vanaf 115 m2 bieden wat meer ruimte en om die reden een uitkomst voor een grotere caravan of camper. Kamperen met een eigen tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. Op deze bestemming is de prijs ongeveer €25,25 per dag. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeerspullen, tolwegen, brandstof, boodschappen en andere uitstapjes. Onderstaand delen wij praktische tips voor een goedkope campingvakantie in Vendée.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Reserveer een staanplaats buiten het hoogseizoen.
  2. Neem boodschappen mee naar je vakantiebestemming en eet/kook zoveel mogelijk in je eigen tent of caravan.
  3. Koop je kampeerspullen tweedehands.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (al voor €18,25 per staplek, per dag).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en boek vlak voor vertrek.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping Les Dunes bieden voldoende ruimte voor je tent, vouwwagen, caravan of camper. In het onderstaande gedeelte vind je de verschillende verblijfsvormen met daarbij ook de voordelen. Klik ook verder naar parken in de buurt zoals: Camping Le Beaupré, Camping Sandaya Le Kerou & Camping La Puerta Del Sol.

  • Tentplek: Stevige tentplaats geschikt voor tunneltent, vis-à-vis tent, familietent, pop-up tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Alles is aanwezig en je hebt een lage afschrijving.
  • Camper / kampeerauto: Het biedt een uitkomst voor rondreizen. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Pays-De-La-Loire en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Voor een toiletbezoek of warme douche hoef je niet de camping over (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark Les Dunes

Controleer vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Camping Les Dunes boeken, of op een omliggende camping? In het onderstaande stukje beschrijven we onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van deze kampeerplek en omliggende parken. Een ruim aanbod, je kunt gemakkelijk filteren op plaats of faciliteiten en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Zowel interessant voor gezinnen met kinderen als ouderen.
  2. Vacanceselect: Gunstige boekingsvoorwaarden voor jouw droomvakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  4. Allcamps: Altijd kamperen inspirerende plekken met voldoende bezienswaardigheden.
  5. Suncamp Holidays: Zowel interessant voor gezinnen met kinderen als ouderen.
  6. ROAN: Ga er met de auto op uit deze zomer en boek een mooie kampeerplek.
  7. Eurocamp: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  8. Rent-a-Tent: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  9. Vacansoleil: Gemakkelijke website waar je snel en eenvoudig kunt boeken.
  10. Booking.com: Aanbiedingen voor weekendjes en weekjes weg.
Tip: vergelijk ook het aanbod van campingreizen naar Pays-De-La-Loire bij Nederlandse reisbureaus zoals Corendon, Sunweb, Prijsvrij, TUI, Vakantiediscounter en Alltours, BeachCheck, Reisknaller, Suntip, de Jong Intra Vakanties.

Weersverwachtingen

Deze vakantie luxe kamperen in Brétignolles-sur-Mer? Check dan vooraf wel even het weer. Deze regio heeft een zeeklimaat. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 17,5 graden celsius °C. Met 28,8 graden is juli de tijd om dit gebied zeker te bezoeken. De maand januari is echter de meest koude met gem. 9,3 graden celsius. De beste reistijd is mei, juni en september. Hierna check je het 7-daagse weerbericht voor Brétignolles-sur-Mer .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de komende 7 dagen

Veelgestelde vragen over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

De camping ligt op zon 150 m van het strand. De staanplaatsen hebben een ondergrond van zand. Er worden ook stacaravans verhuurd. De camping biedt een verwarmd openlucht- en overdekt zwembad met glijbanen en een whirlpool, een minimarkt, een bar/restaurant met ook afhaalmaaltijden, een speeltuin, sportmogelijkheden, fietsverhuur en animatie voor jong en oud. In de omgeving zijn veel fietsroutes.

Hoe kan ik camping Les Dunes voordelig boeken?

Camping Les Dunes is een mooie recreatiepark in het Franse Brétignolles-sur-Mer. De kosten voor een overnachting zijn ongeveer gelijk aan vakantieparken in de buurt (vanaf €25,25 per overnachting). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Zo ben je zeker van een mooi centraal plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren via de site van de ANWB of via de website van de camping in Pays-De-La-Loire. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op goede campingketens zoals Qualité campings, Aquadis Loisirs, Villagi Gran Vacanze, First Camp, Alannia, Yelloh! Village of Sandaya, Campéole campings, Huttopia, LeadingCampings, Ciela Village, Flower Campings.

Wat zijn hier de populaire bezienswaardigheden?

Vendée is een zeer aan te raden reisbestemming. Ontdek de prachtige natuur. Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Wat dacht je van skeeleren of dagtochten. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. Nabij tref je gemoedelijke steden waar je helemaal op kunt gaan in de kenmerkende cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Franse ijssalons en maak kennis met de lokale keuken. Nabij deze kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en mogelijkheden voor het OV.

Hoe is de ligging van dit kampeerpark?

Camping Les Dunes kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie ligt op 901 kilometer reisafstand van Utrecht. Dat is z’n 10 uur met de auto. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het volledige adres van de camping (50 Avenue des Dunes) is te vinden op de website.

Welke staplekken kan ik kiezen?

Het betreft een zeer grote camping met zo’n 774 campingplekken. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Kies voor een kleine plek van zo’n 25 m2 (ideaal voor stellen), maar daarnaast grote ruime plekken tot 90 m2 voor 4 – 6 personen. Het aanbod van sanitair is prima. De plekken hebben elektriciteit en water. Een schaduwplek is op aanvraag. Controleer ook vooraf of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie