anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Campings in Slovenië

Slovenië is de perfecte bestemming voor liefhebbers van outdooractiviteiten. Van mountainbiken tot vogels spotten. En van vissen tot bergbeklimmen. Het is niet groot, ongeveer de helft van Nederland, maar aan afwisseling geen gebrek! Eindeloze bossen, een zonnig stukje strand aan de golf van Trieste, besneeuwde bergtoppen, schone rivieren, grottenstelsels en wijngaarden: als u van mooie landschappen houdt, kunt u hier alle kanten op. Slovenië is zeker ook een kastelenland. Snuif de middeleeuwse sfeer op in de oude stadjes of breng een bezoek aan de vele burchten en kloosters. Of ga ondergronds! Postonja ligt op 57 km rijden van de hoofdstad Ljubljana. Verschillende rivieren banen zich een weg door het rotsplauteau en gaan hier en daar ondergronds verder.


Populaire gebieden
Bekijk bijvoorbeeld: Gorenjska, Kamnik, Savinjska, Slovenië en Upper Carniola.


Waar het mooist kamperen in Slovenië?

Kamperen in Slovenië, vlakbij de hoofdstad Ljubljana, kan op de camping Ljubljana Resort. Dit is een fantastisch, levendig vakantiepark midden in Slovenië. Zoals de naam van de camping al doet vermoeden haal je op deze camping meer uit het kamperen in Slovenië. De camping is gelegen in prachtige natuur. Het zwembadcomplex Laguna is ingericht naar het principe feng shui en heeft 60 attracties en zeer gevarieerd activiteitenprogramma. Op de camping is genoeg te beleven voor jong en oud: fitness, massages, tafeltennis of aerobics. Voor de kinderen is het Adrenalinepark een hoogtepunt. Dit park bevat een klimparcours in de bomen. Dit maakt het kamperen in Slovenië ook voor de kinderen een geweldige belevenis. Tip: bekijk ook alle campings in Zwitserland.

Camping Ljubljana Resort

Een zeer levendig vakantiepark midden in Slovenië, vlak bij de hoofdstad Ljubljana. Lekker in het groen gelegen met zeer spectaculaire zwemmogelijkheden. Ljubljana Resort is, zoals de naam al zegt, méér dan alleen een camping. Uw vakantieverblijf is een wereld op zich, met een prima restaurant en het indrukwekkende zwembadcomplex Laguna. Dit complex is ingericht naar het principe feng shui en heeft maar liefst zestig attracties en een zeer veelzijdig activiteitenprogramma. Fitness, massage, tafeltennis, aerobics: voor jong en oud valt er volop te beleven aan sport en ontspanning. Een hoogtepunt voor de kinderen is bovendien het Adrenalinepark met een klimparcours in de bomen.