anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Campings in Lamplugh

Heb jij zin in een ontspannende vakantie op een fijne camping in Lamplugh (Engeland, Groot-Brittannië)? Het is hier ontzettend genieten in de heerlijke natuur en het diverse landschap. Kamperen met eigen tent, camper, vouwwagen of caravan is niet duur, dit kan al voor slechts €19,25 voor een overnachting. Ook kinderen houden van de camping! Het huren van een huisje, mobil home of stacaravan is een veel gekozen oplossing. Op deze pagina bieden we duidelijke toelichtingen op de beschikbare campings en de hedendaagse prijzen. Evenzeer vergelijk je via ons de beste sites om te boeken.

  • Lamplugh is een gevarieerde vakantieplek in het bijzondere Cumbria.
  • In deze buurt bieden ze exclusieve familiecampings volop animatie en zwembaden maar ook fijne en rustige (boeren)campings. Een vaak gekozen camping is Dockray Meadow Caravan And Motorhome Club Site.
  • De totale afstand vanaf Utrecht is zo’n 570 km.
  • De standaard prijs voor een standplaats is is ongeveer €26,50 voor 1 nacht.

Kamperen in Lamplugh: de mooiste campings boeken

Binnenkort een paar nachten verblijven op een heerlijke camping in de buurt van Lamplugh? Kamperen in Cumbria (Groot-Brittannië) is populairder dan ooit! In en rondom deze plek heb je de keuze uit een rijk aanbod campings. Het aanbod omslaat o.a. unieke gezinscampings met animatie, zwembad en restaurants of juist meer kleinschalige boerencampings (Camping key). Met behulp van ons stappenplan lees je precies hoe je een kampeerplek boekt.

In vijf stappen een goedkope camping in Lamplugh boeken

  1. Welke accommodatie kies je?

    Met de tent gaan is in de basis een hele leuke manier om te kamperen. Wil je iets meer comfort? Dan kan je ook kiezen voor de vouwwagen, camper of caravan. Een tent is de goedkoopste optie. Een caravan (en zeker een camper) biedt het ultieme comfort maar is wel duurder. Je kunt overwegen om een occasion te kopen, of eventueel eerst iets huren.

  2. Jouw wensen

    Kampeerplaatsen in Lamplugh zijn er in overvloed. Van kleine campings met enkele wat basisvoorzieningen tot de grote campings en vakantieparken die zijn uitgerust met faciliteiten als fietsverhuur en een sauna of hottub. Schrijf eens op wat jij belangrijk vindt. Ga je kamperen met kids? Let dan in het bijzonder op de aanwezigheid van zaken als een buitenspeeltuin en een kinderbad.

  3. Zoeken en boeken

    Het zoeken naar kampeerplekken kan nu echt beginnen. Op campingsoverzicht.nl check je alvast wat nemen. Handige boekingssites Vacanceselect, Suncamp, ACSI, ANWB, Allcamps en Vacansoleil, ROAN, Eurocamp, Booking.com, Campingdirect.com, Campings.nl. Dikwijls kan je alle informatie bekijken en een boeking plaatsen op de website van de aanbieder. Let goed op meningen op Tripadvisor en Zoover van Nederlanders die hier al eens geweest zijn. Zie ook de Campinggids ACSI 2022/2023.

  4. Kampeer Paklijst maken

    Het is handig om een paklijst te downloaden. Denk dan bijvoorbeeld aan: campingstoelen en tafeltje, slaapzak, kampeerlamp, bbq of skottelbraai, bestek en servies. Wat je ook moet meenemen: passende kleren en een warme jogginbroek en truien. Andere spullen die je niet moet vergeten zijn: medicijnen, grondzeil en scheerlijnen, koelkast of koelbox, medicijnen.

  5. Voorbereiden op de reis

    Controleer voor vertrek de route om een beeld te krijgen bij de reistijden. Om de 2 uur even 15 minuten pauze bevordert de verkeersveiligheid. Kijk of je de spits kunt vermijden. Vaak is er een inchecktijd dat je uiterlijk binnen moet zijn.

camping-lamplugh-groot-brittannie

Adviezen voor kamperen in Lamplugh

Dit is een ideale reisbestemming in Engeland (Groot-Brittannië). Deze locatie is gelegen op 570 kilometer (berekend vanaf Utrecht). Het land heeft ook een unieke hoofdstad: London. De actuele bevolkingsstand is 60 miljoen inwoners. De spreektaal van de lokalen bewoners is Engels en het betaalmiddel is de Britse Pond (GBP). Nationale feestdag(en): Early May Bank Holiday 2 mei, Queen’s Birthday 18 juni, Boxing Day 25 december. Nog wat handige en praktische info voor kampeerders: Wild kamperen is officieel toegestaan. Over het algemeen zijn autosnelwegen, bruggen en tunnels tolvrij. Er geldt geen vignetplicht. De telefooncode is +44, de elektra is 230 Volt. Het type stekker dat je hier gebruikt is G. Bij spoedgevallen bel je naar 112. De kentekencode begint altijd met GB en de actuele tijdzone is UTC+01.

LandGroot-Brittannië
RegioCumbria
PlaatsLamplugh
Gemiddelde temp.14 graden
Wild kamperen mogelijk?Ja, officieel toegestaan
Vignet nodigNee
TolwegenNee
TaalEngels
GeldBritse Pond (GBP)
Afstand (hemelsbreed vanaf Utrecht)456 km
Reistijd (vanaf Utrecht)570 km (+/- 6,5 uur)
Gemiddelde prijs camping€26,50
Regionale campingDockray Meadow Caravan And Motorhome Club Site

Keuzehulp: vind een kampeerplek die past bij jouw wensen

In Lamplugh kamperen is absoluut de moeite waard. Een paar nachten op pad met jouw tent, vouwwagen, camper of caravan is een garantie voor succes. Genieten van dezelfde luxe als thuis? Boek dan een glamping (ingerichte tent) of een mooi vakantiehuisje.

Een eigen staanplaats in Lamplugh: een onvergetelijke vakantie met je eigen tent of caravan

Een leuke en toegankelijke manier van vakantie in Lamplugh vieren is toch wel de vrije staplek. Je ontdekt dan de omgeving vanuit jouw eigen tent, caravan, camper of vouwwagen. Elk type heeft unieke eigenschappen (voordelen). Hieronder staat een lijst met een korte toelichting.

  • Kamperen met tent: Een tent is er goedkoop, je kunt ‘m snel opzetten en kan je kopen in heel veel soorten en materialen. Veel verkochte producten zijn o.a. de piramide tent, noktent, koepeltent, familietent. De prijs voor een campingplaats is ook lager. Jij zal wel zelf alle benodigde kampeerartikelen moeten meenemen. Het tentdoek is dun wat zorgt voor weinig comfort (koud). Je bent daarnaast ook volledig weersafhankelijk.
  • Vouwwagen: Een eigen vouwwagen is niet duur in aanschaf en je kunt het supersnel opzetten (na oefening). Je hoeft geen bijzondere grote auto te hebben. Heb je thuis geen ruimte? Houd rekening met stallingskosten en dat je echt wel even moet oefenen met opzetten.
  • Caravan: Een eigen caravan biedt veel comfort en ruimte, maar de aanschafkosten liggen hoog. Alles opzetten inclusief voortent duurt al snel 2 uur. Zeker in het begin is rijden met een caravan best even wennen (vanaf 3500 kg heb je rijbewijs E nodig).
  • Camper: Reizen met een camper geeft je de ultieme vrijheid. Er is veel opbergruimte voor bijv. fietsen, eten, meubilair etc. Ideaal voor kampeerders die elke nacht ergens anders willen staan. Voor een camper betaal je al snel €35.000. Het beste kan je er eerst een keer een huren.

Glamping (ingerichte tent)

Glamping houdt in: kamperen in luxe verblijven / accommodaties. Je hoeft zelf niets meer mee te nemen, je overnacht in een lekker bed en je hebt lekker veel privacy met eigen sanitaire voorzieningen. Heel erg geschikt voor de onervaren kampeerder. Glamping in Lamplugh is dus ideaal als je wel graag in de natuur zit, maar ook van een beetje luxe houdt.

  • Glamping is een samenvoeging van glamorous en camping.
  • Geniet van eigen kookmogelijkheden, sanitair en bedden.
  • Ten opzichte van een staplaats ben je wel wat meer geld kwijt.

Kindvriendelijke camping uitzoeken?

Reserveer alvast de meest gezellige campings met veel vertier voor jong en oud!

De voordelen van een vakantiehuisje

Meer en meer grote campings beschikken doorgaans over verschillende type bungalows. Op het park is vaak een bepaald deel gevuld met bungalows, hutten, vakantiehuisjes, chalets, groepsaccommodaties, tiny houses. Een ideale uitvalsbasis voor een familieweekend. Het biedt veel comfort en je hebt alle faciliteiten zoals koffie- en theevoorzieningen, een keukentje & soms zelfs een bad.

  • Een ruim huisje op een heerlijke locatie (stacaravan huren in Lamplugh).
  • Veel geboekte accommodaties: mobil home, chalet, appartement, tiny house, vakantiebungalow, stacaravan.
  • Ben je fan van vliegvakanties? Je kunt vliegen op luchthavens zoals: Londen (LON), Glasgow (GLA), Manchester ((MAN).

Kindvriendelijke camping Lamplugh: vakantieplezier voor je gezin

De gezinscamping is ideaal voor families met 1 of meerdere kinderen jonger dan 12 jaar. De kinderen hebben genoeg te doen. De meeste kindercampings bieden onder andere: een peuterbad en georganiseerde excursies. Medewerkers houden een oog in het zeil en er zijn weinig auto’s. In de direct omgeving vind je vaak ook dierenparken en themaparken voor een dagje uit.

  • Kinderanimatie: de leukste activiteiten zoals knutselen of samen een film kijken.
  • Camping met Zwembad: een subtropisch binnenzwembad of waterspeelparadijs.
  • Speeltuinen: veilige en vrolijke speeltoestellen met toezicht.

Populaire type bestemmingen

  • Camping aan het strand: heerlijk genieten aan de kust tijdens warme zomerdagen.
  • Camping aan het water: op korte afstand van een rivier of meer verblijven.
  • Campings in het bos: een heerlijke ervaring waar je van opkikkert.
  • Honden toegestaan: neem de hond lekker mee naar de vakantiebestemming.
  • Kleinschalige minicamping: Je kunt de kids met een gerust hart rond laten lopen.
  • Gemeente camping: onderhoud en exploitatie van het park wordt gedaan door de gemeente.
  • 4- en 5-sterren camping Lamplugh: luxe parken met heel veel (wellness) faciliteiten.

Doorsnee kosten kampeerplek Lamplugh

Ontvang je graag meer info over de doorsnee kosten van een kampeerplek in Engeland? In de onderstaande tabel zie je een indicatie van de gemiddelde (overnachting) kosten (per dag). Check ook de prijzen in Exeter, Coniston, Brixham en Jihomoravský kraj.

Normale staanplaats€26,50
Luxe 5-sterren campingplek€46,75
Budget staplek€19,25
Glamping (ingerichte tent)€55,75
Mobile Home€72,50
Vakantiehuis€85,25
Standaard kosten campingvakantie in Lamplugh april 2024 (indicatie)

Bekijk beschikbare vakantieparken

Hieronder kan je doorklikken naar het lokale campingaanbod met populaire parken en ANWB campings in Lamplugh. Kies een van de kampeeraccommodaties voor aanvullende info. Zie ook onze informatieve pagina over Verenigde Staten.

Boek de meest aantrekkelijke camping-aanbiedingen in Lamplugh

Profiteer van de de beste last-minute deals en vertrek binnen een paar weken

De beste boekingssites voor last minute Lamplugh camping aanbieding april 2024

  • ANWB camping: Filter eenvoudig op duizenden kampeerlocaties.
  • Vacanceselect: De mooiste kampeerplekken voor het hele gezin.
  • Eurocampings / ACSI: Groot aanbod met kampeerplaatsen én huuraccommodaties.
  • Allcamps: Zorgvuldig geselecteerd aanbod met 900 parken in 10 landen.
  • Suncamp Holidays: De tofste familieparken met gegarandeerd waterpret.
  • ROAN: 5-voudig Zoover Award Winner met heerlijke accommodaties.
  • Eurocamp: Ruim aanbod accommodaties: van standaard tot super de luxe.
  • Rent-a-Tent: Aantrekkelijk aanbod voor de schoolvakanties.
  • Vacansoleil: 7 dagen per week aankomst en vertrek mogelijk.
  • Bekende campingketens: eventueel kun je ook rechtstreeks boeken bij o.a. Aquadis Loisirs, Flower Campings, Sandaya, Orbitur, Alannia, First Camp of bijvoorbeeld Huttopia, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, Capfun, Campéole campings, Yelloh! Village.

De weersverwachtingen voor Lamplugh, Groot-Brittannië

In deze omgeving heerst een zeeklimaat. Een aanbevolen reisperiode is zomermaanden. De gem. jaartemperatuur is 14 graden. juli is gemiddeld gezien de warmste maand met 27 graden celsius °C. Een gemiddelde dag in januari is flink kouder met gemiddeld 9 graden celsius °C. Hieronder bekijk je de weersvoorspellingen voor de komende week.

Weersvoorspellingen april 2024


Verschillende vragen en antwoorden over kamperen

Waar kan je goedkope kampeervakanties in Lamplugh reserveren?

In deze streek kan je kiezen uit diverse kleinschalige voordelige campings. Beperkte luxe, maar wel alle basisfaciliteiten. Direct boeken? Dan kan dat via de website van de betreffende camping. Je kunt ook reserveren via Campings.nl, Camping.eu, ANWB, Airbnb, Booking.com, ACSI Eurocampings. Advies om te besparen: ga niet midden in het hoogseizoen en let goed op vroegboekkorting / last-minute deals bij Vakantiediscounter, D-Reizen, Suntip, Tui, Sunweb, Prijsvrij.

Hoe duur is een kampeerplek gemiddeld?

Een gemiddelde camping overnachting in Lamplugh kost plus minus €26,50 per dag. Kies je een budget-camping? Dan betaal je wat minder, gemiddeld €19,25 per staanplaats. Voor een XL-staplek liggen de prijzen op zo’n €46,75 per plek. Het reserveren van een vakantieboerderij, lodge, strandhuisje, ingerichte tent, wellness huisje, stacaravan heeft een hoger kostenplaatje. Het hoogseizoen juni, juli, augustus, september, schoolvakanties als voorjaarsvakantie, meivakantie, kerstvakantie, zomervakantie en midweken of weekenden zoals hemelvaart, kerst, oud en nieuw, pasen (feestdagen) zijn standaard wel wat duurder.

Kamperen met kinderen in Lamplugh: waar moet ik op letten?

Kamperen met kinderen is eenvoudig en niet duur. Hier volgen een aantal zaken waar je op moet letten: Kies bij voorkeur een park waar auto’s niet zijn toegestaan. Belangrijke faciliteiten zijn: speeltoestellen, trampolines, binnenspeeltuin, animatie. Check ook: Wifi (draadloos internet), privé sanitair en voldoende bomen voor genoeg schaduw.

Kamperen in Engeland met hond: is dat toegestaan?

Op vakantie met een eigen accommodatie? Op een hondencamping in Lamplugh is jouw hond meer dan welkom! Wel geldt er een maximum van 1 of 2 hondjes per plek. Let erop dat uw hond niet overmatig veel blaft. Voor een kat of hond geldt soms een dagtarief van enkele euro’s. Sommige plekken profileren zich zelfs als hondvriendelijke campings. Samen met je huisdier kun je gebruik maken van heerlijke wandelgebieden, uitlaatplekken en een hondendouche.

Wat is er te zien in de omgeving?

Deze omgeving heeft veel te bieden voor mensen die er graag op uit gaan. Ga voor avontuur of check een van de vele bezienswaardigheden in Lamplugh. Ideaal voor senioren en families met kinderen. In deze buurt heb je veel groen. Ontdek de lokale mensen en ervaar de plaatselijke gewoontes. In de nabije omgeving bekijk je ook veel cultuur en museums. Vergeet ook niet de regionale horeca (restaurants). De Britse mensen zijn zeer gastvrij.

Plaats een reactie