anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Campings in Verenigde Staten

De VS liggen aan het westen aan de Grote Oceaan en aan het oosten aan de Atlantische Oceaan. Op vakantie gaan naar één van de campings in de VS is een unieke ervaring. In het Land van de Belofte is veel te zien en te beleven. Voor iedereen is er wat leuks te doen. Als je van stranden houdt, ga je naar de kustgebieden. Houd je van de drukte en wil je wel eens zien hoe het leven is in de grote steden van de VS, ga dan naar een camping in de VS dichtbij een grote stad. Iedereen wil wel een keer naar de VS. Kampeergids heeft een aanbod van vele campings in de VS waar jij een keuze uit kunt maken.

Populaire gebieden om te kamperen in Amerika

Kamperen in Amerika is een avontuur. Het is een heel andere beleving dan een kampeervakantie in Europa. Het komt natuurlijk door de indrukwekkende natuur, de cultuur, de mensen en het feit dat het aan de andere kant van de wereld is. Wat zijn nu mooie gebieden om te bezoeken (naast hele mooie campings in Canada)? Hieronder vind de inspiratie voor jouw volgende kampeervakantie in de VS:

  • Arizona – Massachusetts
  • Californië – Nevada
  • Connecticut – North- & South Carolina
  • Florida – Virginia
  • Maine

Florida

Florida staat met zijn subtropische klimaat beter bekend als de ‘Sunshine State’. Meer dan 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 24 graden maken van Florida een heerlijke vakantiebestemming! En natuurlijk is er méér. Echte attractieparkfanaten beleven de vakantie van hun leven in de buurt van Orlando: de grootste ‘pretparkprovincie’ ter wereld. Zoveel spectaculaire attracties bij elkaar vindt u nergens anders! Liefhebbers van zon, zee strand en (onder)watersport halen hun hart op bij de hagelwitte stranden en het kristalheldere water aan de westkust en bij de bijzondere eilandengroep de ‘Florida Keys’. Ook natuurliefhebbers heeft Florida veel te bieden. In totaal zijn er in Florida maar liefst 156 natuurparken, met elk een eigen karakter.

Tip: Camping Sugarloaf Key

Idyllische familiecamping, direct aan het strand. Veel te doen, maar ook heerlijk om helemaal tot rust te komen. Echt een uitgelezen plek voor een paar dagen strand, zon en zee. De camping ligt aan de kristalheldere Golf van Mexico vlak bij Key West. Eten onder de palmen, zwemmen terwijl de zon prachtig ondergaat, snorkelen, een vuurtje stoken, eindeloos jumpen op de watertrampolines, dromerig staren naar de zee vanaf de veranda van de ‘campingpub’: vakantie vieren is hier elke dag een feest. Bovendien wordt er veel verzorgd door de camping. Banana bike verhuur, snorkeltripjes, uitstapjes (zoals sunset cruises) en er is een uitgebreid activiteitenprogramma. Ook de accommodatie is dik in orde, u verblijft hier in een 1 of 2 slaapkamer stacaravan met terras en airco. Plus… de 1 slaapkamer heeft een jacuzzi!