anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Campings in Boltaña

Lekker met de familie naar een mooie camping in Boltaña (Aragon, Spanje)? Het is hier heerlijk vertoeven in de prachtige natuur. Een staplek boeken voor jouw tent, caravan, vouwwagen of camper hoeft niet duur te zijn. Een eenvoudige plek zonder veel luxe is er al voor €23,00 voor een nacht. Kinderen zijn er helemaal gek op! Een weekendje of week in een huisje is ook zeker een aanrader. Op onze website bieden we nuttige details over het actuele campingaanbod en een indicatie van de kosten. Daarnaast vergelijk je direct de beste sites om te boeken.

  • Boltaña is een populaire plek in de rustgevende regio Huesca.
  • In deze regio bieden ze grote familiecampings met (subtropisch) zwembad maar ook fijne en rustige (boeren)campings. Als voorbeeldcamping kunnen we noemen: Camping Boltaña.
  • De afstand vanaf Utrecht bedraagt zo’n 1368 km.
  • Een goede richtprijs voor een kampeerplaats is plus minus €36,25 per 24 uur.

Kamperen in Boltaña: online de mooiste campings boeken

De komende vakantie een staanplaats huren op een fijne camping in de buurt van Boltaña? Kamperen in Huesca (Spanje) is altijd een goed idee! In deze omgeving heb je de keuze uit een veelzijdig aanbod. Het gaat om gezellige gezinscampings met (subtropisch) zwembad of een kleine en landelijke kampeerplaats (Camping key). Aan de hand van het stappenplan vertellen we je in 5 stappen hoe dit werkt.

In vijf stappen een goedkope camping in Boltaña boeken

  1. Maak een keuze uit de kampeerplekken en accommodaties

    De tent is nog altijd een van de de meest populaire manieren van kamperen. Je kunt ook kiezen voor een caravan, vouwwagen of camper. De prijs voor een tentplek is erg interessant. Een camper of caravan biedt meer luxe maar dit is niet goedkoop. Je kan er zelf een kopen, maar ook een weekje uitproberen.

  2. Wat is belangrijk?

    Kampeerplaatsen in Boltaña vind je in veel afmetingen en varianten. Van kleine campings met uitsluitend wat basisvoorzieningen tot grote campings en bungalowparken die van alle gemakken zijn voorzien. Denk aan faciliteiten als fitness en wellness en beauty. Schrijf eens op wat jij belangrijk vindt. Ga je met kinderen? Bekijk dan ook of er iets wordt aangeboden zoals een speeltuin en een zwembad met glijbaan.

  3. Campings vergelijken en boeken

    Je kunt nu gericht zoeken naar kampeerplekken. Op campingsoverzicht.nl vind je een aantal suggesties. Uitstekende boekingssites zijn Eurocampings, Suncamp, ACSI, ANWB, Vacanceselect en Campings.nl, Rent-a-Tent, Campingdirect.com, ROAN, Booking.com, Vacansoleil. Daarbij kan je ook een reservering doen bij de eigenaar zelf. Wel zo handig: bekijk altijd reviews op Tripadvisor en Zoover van Nederlanders die hier al eens geweest zijn. Bekijk ook de Campinggids ACSI 2022/2023.

  4. Wat heb ik nodig voor kamperen?

    Stel vooraf een inpaklijst samen. Wat je hier noteert is onder andere: bbq of skottelbraai, kampeerlamp, bestek en servies, slaapzak, luchtbed. Vergeet ook niet fijn zittende kleding, ook voor de koude nachten! Andere handige spullen om bij je te hebben: medicijnen, grondzeil en scheerlijnen, koelkast of koelbox, afwasteil en afwasborstel.

  5. Bereid je voor op de reis

    Vraag actuele route op (wegwerkzaamheden) om een beeld te krijgen bij de reistijden. Houd rekening met een pauze van 15 minuten na 2 uur rijden. Vermijd eventueel tolwegen, spits en wegwerkzaamheden. Let ook op uiterlijke inchecktijd.

camping-boltana-spanje

Adviezen voor kamperen in Boltaña

Dit is een mooie vakantieplek in Aragon (Spanje). De reisafstand is doorgaans 1368 kilometer (gerekend vanaf Utrecht). Breng ook zeker een bezoek aan de hoofdstad Madrid. Er leven om en nabij de 43 miljoen geregistreerde personen. Qua taal spreken deze personen Spaans en het betaalmiddel is de Euro (EUR). Nationale feestdag(en): februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje. Relevante specificaties voor kampeerders: Wild kamperen is officieel niet toegestaan. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. Een vignet is niet verplicht. De internationale landcode is +34, de stroom is 220 Volt. Het type stekker dat je hier gebruikt is C + F. Bij spoedgevallen bel je naar 112/061. De kentekencode van een rijdend voertuig begint met E en de internationale tijdzone is UTC+02.

LandSpanje
OmgevingHuesca
PlaatsBoltaña
Gem. temperatuur16 graden °C
Wild kamperen?Officieel niet toegestaan
Vignet verplichtingNee
TolwegenJa
SpreektaalSpaans
GeldEuro (EUR)
Afstand (hemelsbreed vanaf Utrecht)1094 km
Reistijd (vanaf Utrecht)1368 km (+/- 15 uur)
Gemiddeld dagtarief camping€36,25
Camping-suggestieCamping Boltaña

Advies: vind een kampeerplek die past bij jouw wensen

In Boltaña kamperen kun je op veel manieren doen. Overnachten met een eigen caravan, camper, vouwwagen of tent geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. Wil je meer luxe? Kies dan voor een luxe tent die al voor jou klaar staat (glamping) of een heerlijk vakantiehuisje.

Huur een staanplaats in Boltaña voor jouw eigen vouwwagen, tent, camper of caravan

Een toffe en betaalbare manier van vakantie in Boltaña is het zoeken naar een privé staplek. Je viert hier vakantie in jouw eigen caravan, vouwwagen, tent of camper. De tent, caravan, camper of vouwwagen heeft zijn eigen karakteristieke elementen en pluspunten. We vertellen je graag meer over de verschillende wijzes van kamperen.

  • Kamperen in een tent: Een tent is betaalbaar, je kunt ‘m snel opzetten en ze zijn er zowel voor stellen als grote gezinnen. Denk aan de pop-up tent, tunneltent, opblaasbare tent, vis-à-vis tent. Campingplaatsen zijn in de basis ook goedkoper. Natuurlijk moet je zelf zorgen dat alle kampeerspullen er komen. Je ligt praktisch op de grond wat zorgt voor weinig comfort (koud). Je bent daarnaast ook volledig weersafhankelijk.
  • Vouwwagen: Een vouwwagen is niet al te duur en je hebt qua leefruimte meer comfort. Qua opslagruimte biedt het ook veel mogelijkheden. Houd rekening met stallingskosten en dat het opzetten de eerste keren wat moeizamer gaat.
  • Caravan: Met een caravan ben je in een mum van tijd reisklaar, maar kost al wel snel €1.500 per jaar. Erg geldt een maximum snelheid op de snelweg. Je hebt een auto met trekhaak nodig (soms met rijbewijs E).
  • Camper: Een camper staat voor het ultieme gevoel van vrijheid. Er is veel opbergruimte voor bijv. fietsen, eten, meubilair etc. Ideaal voor rondreizen. Het is wel duur en je bent minder wendbaar. Het is dan ook slim om eerst een keer een camper te huren.

Tips & Tricks voor glamping (ingerichte tent)

Glamping is een samenstelling van glamorous en camping. De tent staat al klaar dus je hoeft niets mee te nemen, je overnacht in een lekker bed en zelf een toilet en badkamer zijn vaak inbegrepen. Heel handig voor bijvoorbeeld gezinnen met (jonge) kinderen. Glamping in Boltaña is dus ideaal als je wel houdt van kamperen, maar ook van een beetje luxe.

  • Glamping is een luxe kampeerstijl met voorzieningen.
  • Kookgelegenheid en badkamer zijn meestal inbegrepen.
  • Logischerwijs is het wel een veel duurdere manier van vakantie vieren.

Kindvriendelijke camping uitzoeken?

Bekijk de tofste campings met animatie voor jong en oud!

Veel comfort in een vakantiehuisje

Veel van de grote campings verhuren ook bungalows. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld hutten, groepsaccommodaties, stacaravans, bungalows, tiny houses, chalets. Heerlijk genieten met het hele gezin tijdens een week vakantie. Je hebt lekker de ruimte en het huisje heeft veel voorzieningen. O.a. een vaatwasser en een eigen toilet.

  • Veel geboekt door gezinnen, families en vriendengroepen (stacaravan huren in Boltaña).
  • De volgende accommodatie zijn beschikbaar: mobil home, appartement, vakantiebungalow, chalet, tiny house, stacaravan.
  • Ga je niet met de auto maar met het vliegtuig? Populaire luchthavens zijn: Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP).

Kindvriendelijke camping Boltaña: genieten met het hele gezin

De gezinscamping is ideaal voor familie met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. De kinderen worden de hele dag door vermaakt. Ze bieden uiteenlopende voorzieningen zoals: een speeltuin en kinderboerderij. Vaak is het park ook autoluw. Op korte afstand bezoek je meerdere attractieparken en dierentuinen voor een dagje uit.

  • Kids animatie: de leukste activiteiten zoals knutselen of samen een film kijken.
  • Camping met Zwembad: een subtropisch binnenzwembad met glijbanen en wildwaterbaan.
  • Speeltuin: de leukste activiteiten en speeltoestellen voor jong en oud.

Zoek op ligging of thema

  • Camping aan het strand: ontdek de kustregio, de beach en de natuur.
  • Camping aan het water: lekker recreëren aan een rivier of meer.
  • Campings in het bos: de meest magische manier om te kamperen.
  • Honden toegestaan: zoek naar hond-vriendelijke reisbestemmingen.
  • Kleinschalige minicamping: Klein opgezet, een gemoedelijke sfeer.
  • Gemeente camping: kleinschalig opgezet met voordelige tarieven.
  • 4- en 5-sterren camping Boltaña: hele luxe accommodaties en parkfaciliteiten.

Gemiddelde tarieven kampeerplek Boltaña

Zou je graag meer weten over de verwachte prijs van een kampeerplek in Aragon? Hieronder delen wij de gemiddelde (overnachting) tarieven (per dag/nacht). We informeren je ook graag over kamperen in Navajas, Castelló d’Empúries, Benicàssim en Portalegre.

Gemiddelde staanplaats€36,25
Luxe 5-sterren staanplaats€51,75
Budget staplek€23,00
Ingerichte tent (Glamping)€61,25
Stacaravan€79,00
Bungalow€92,25
Gemiddelde prijzen campingvakantie in Boltaña april 2024 (indicatie)

Check beschikbare vakantieparken

Onderstaand bekijk je het actuele aanbod met onder andere ANWB campings in Boltaña. Kies een van de parken voor informatie en ervaringen. Zie ook onze informatieve pagina over Kamperen in Polen.

Boek de laatste camping-aanbiedingen in Boltaña

Bekijk de de mooiste last-minute deals voor de mooiste kampeerplekken

De beste boekingssites voor last minute Boltaña camping aanbieding april 2024

  • ANWB camping: Vind unieke locaties en accommodaties in de EU.
  • Vacanceselect: De glampingspecialist van Nederland.
  • Eurocampings / ACSI: Veilig en eenvoudig te boeken via internet.
  • Allcamps: Geen reserveringskosten en altijd een transparante prijs.
  • Suncamp Holidays: De mooiste gezinsvriendelijke parken gelegen aan het water.
  • ROAN: Spetterende last minutes en zorgeloos online boeken.
  • Eurocamp: Winnaar Zoover Awards populairste campingvakantie-aanbieder.
  • Rent-a-Tent: Persoonlijke benadering met Nederlandse gastheren- en vrouwen.
  • Vacansoleil: 7 dagen per week aankomst & vertrek mogelijk.
  • Reserveren bij de campingketen: indien gewenst kan je ook direct boeken bij ketens als First Camp, LeadingCampings, Sandaya, Aquadis Loisirs, Alannia, Orbitur en bijvoorbeeld Campéole campings, Huttopia, Qualité campings, Ciela Village, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze.

De weersvoorspelling voor Boltaña, Spanje

Dit gebied heeft een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De fijnste reisperiode is mei, juni en september. De gemiddelde jaartemperatuur is 16 graden celsius. juli is een hete maand met gemiddeld 36 graden. Een gemiddelde dag in januari is historisch gezien het koudst met 13 graden. In het volgende gedeelte verstrekken we het actuele weerbericht voor de aanstaande zeven dagen.

Weersvoorspellingen april 2024


Waar moet ik rekening mee houden als ik wil kamperen?

Hoe kan ik goedkope kampeervakanties in Boltaña zoeken?

In deze regio tref je her en der wel wat kleinschalige budget campings. Beperkte luxe, maar wel alle basisfaciliteiten. Een rechtstreekse boeking is snel gemaakt via de site van het park (of telefonisch / per mail). Je kunt ook boeken bij Campingdirect.com, Camping.eu, Booking.com, ACSI Eurocampings, ANWB, Campings.nl. Liever minder betalen? Tips: ga zoveel mogelijk buiten het hoogseizoen op vakantie en ga voor de vroegboekkorting of een last-minute bij Corendon, Vakantiediscounter, Prijsvrij, Suntip, D-Reizen, Tui.

Welke tarieven hanteert men voor een kampeerplek?

Een normale camping overnachting in Boltaña kost plus minus €36,25 per dag. Ga je voor een kleine camping? Dan betaal je wat minder, gemiddeld €23,00 per nacht. Voor een ruime staplek op een A-locatie betaal je gemiddeld €51,75 per staplek. Het reserveren van een strandhuisje, lodge, boomhut, vakantieboerderij, wellness huisje, ingerichte tent kost al gauw het driedubbele. De aangename periode juni, juli, augustus, september, schoolvakanties als kerstvakantie, meivakantie, voorjaarsvakantie, herfstvakantie en een midweek of weekend zoals kerst, pinksteren, hemelvaart, pasen (feestdagen) kunnen qua prijs ook flink hoger zijn.

Kamperen met kinderen in Boltaña: wat zijn de suggesties?

Veel ouders vinden het heerlijk om te kamperen met kinderen. Er zijn wel een aantal belangrijk onderwerpen. Vraag even na hoe het zit met auto’s op het park Bekijk ook of de volgende faciliteiten aanwezig zijn: speeltoestellen, theatershows, trampolines, zwembad. Kijk ook naar zaken als Wifi (draadloos internet), eigen sanitair en voldoende schaduwrijke plekken.

Kamperen in Aragon met hond: zijn er beperkingen?

Boek je een kampeerplek met je eigen tent of caravan? Op een hondencamping in Boltaña mag je jouw viervoeter meenemen. Vaak kan je 1 of 2 honden meenemen. De hond moet aangelijnd zijn. Voor een kat of hond geldt soms een dagtarief van enkele euro’s. Er zijn ook speciale hondvriendelijke campings. Zo kun jij met je huisdier naar een strand en douche voor honden en speciale uitlaatplekken.

Wat is er te doen en te bekijken in de regio?

Dit gebied is rijk aan veel geschiedenis en uitjes. Er zijn talloze actieve mogelijkheden en bezienswaardigheden in Boltaña. Ideaal voor senioren en natuurlijk complete families met kinderen. In deze streek vind je natuurgebieden. Heerlijk om de echte stilte op te zoeken. Je bekijkt hier ook allerlei cultuur en beroemde plekken. Vergeet ook niet de gespecialiseerde horeca (restaurants). De Spaanse inwoners laten je direct thuisvoelen.

Plaats een reactie