anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Campingplatz Blaue Lagune boeken

Campingplatz Blaue Lagune is een vaak geboekte sterren camping in het Duitse Wachtendonk, in de vakantieregio Nordrhein-Westfalen. Het is een middelgrote camping met grofweg 112 plaatsen. Een gezellige plek voor families met jonge kinderen maar ook zeker voor senioren. Het park heeft prima toegangswegen, heeft mooie grote campingplekken en voldoende voorzieningen voor een comfortabel verblijf. In ons overzicht bekijk je relevante info over het kampeerterrein en zie je in 1 overzicht populaire boekingssites voor de beste plekjes en kampeervakanties in Wachtendonk.

Aanbiedingen Campingplatz Blaue Lagune april 2024

Zoek je een adresje voor een vakantie met de hele familie, kinderen (van peuters tot pubers) of met een vriendengroep? Campingplatz Blaue Lagune reserveren is zeker de overweging waard. Dit kindvriendelijke park is een van de hotspots in het veelzijdige Wachtendonk. Het ligt in de regio Nordrhein-Westfalen in Duitsland. Het kampeerterrein herbert verschillende heerlijke staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Tip: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Veel van de ANWB-gezinscampings in Wachtendonk zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Campingplatz Blaue Lagune kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: het komt steeds vaker voor dat dan de gunstigste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Of klik door naar onze pagina over Boerencamping.

  • Vakantiepark Blaue Lagune is een fantastisch sterren kampeerpark in Wachtendonk, in het groene Noordrijn-Westfalen.
  • Fijne (schaduwrijke) plekken voor een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • Het sanitair is prima op orde bij deze familiecamping en er is veel vermaak voor de kinderen in de omgeving.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, klantgericht personeel.
  • Breng een bezoekje aan de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuisjes.

Goedkoop Campingplatz Blaue Lagune boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Campingplatz Blaue Lagune en gerelateerde parken zijn eenvoudig te reserveren bij allerlei populaire boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere plekken waar je aantrekkelijke, en soms ook 5-sterren campings in Wachtendonk kunt reserveren zijn: suncamp.nl en rent-a-tent.nl. Je kunt ook direct bij de eigenaar boeken. Direct boeken kan vaak telefonisch, per mail of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Staplek of accommodatie kiezen

    Deze middelgrote camping heeft zo’n 112 staanplaatsen. Er is voor elke kampeerder wat wils. Er zijn extra grote kampeerplekken die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Je kunt ook gaan voor een bescheiden staplek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Rondom het park het vakantiepark zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, bungalows, groepsaccommodaties, tiny houses, vakantiehuisjes, vakantieboerderij.

  3. Kies reisperiode

    Kies een gewenste aankomstdatum en de totale reisperiode. Gaat jouw voorkeur uit naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de meivakantie of zomervakantie? Wij adviseren dan om op tijd te boeken. Veel staplekken zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook rondom feestdagen als 1e en 2e Paasdag, Hemelvaart of Pinksteren is het wat drukker dan normaal. Het is ook goed om te denken aan de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Betalen en afronden

    Wanneer je de staanplaats ingevuld hebt moet je alleen nog afronden en betalen. Bij de meeste touroperators kan je gewoon betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Soms moet je eerst een aanbetaling doen. Het resterende bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Print deze uit. Bij aankomst kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Voorbereiding voor je reis

    Tijd om in te pakken! Ga je op pad met de tent? Denk aan een daktent, vis-à-vis tent, noktent, opblaasbare tent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn tentstokken, haringen, tenttapijt, grondzeil, tafeltje en stoelen, kooktoestel en kookgerei, koelkast/koelbox, luchtbed en pomp, verlichting, gasflessen. Ga je met een caravan? Let dan ook op spullen zoals haringen en scheerlijnen, levellers, slingers, caravanspiegels, kentekenbewijs, reserve waterpomp, disselweger, campingstoel en inklaptafel, bezem en stoffer en blik, koffie en thee. Zorg ook voor warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De afstand vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 139 kilometer (1,5 uur reistijd). Via de boekingssite kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Selecteer vertrekdatum en vind deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Campingplatz Blaue Lagune is een interessante Duitse camping in Wachtendonk in de omgeving van Noordrijn-Westfalen. Het wordt beschreven als een middelgrote camping met plus minus 112 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 139 kilometer. Calculeer een reistijd in van 1,5 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). De voertaal is Duits. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +49. De stroom voltage is 230 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een gewone campingovernachting in deze streek kost plus minus €25,25 per overnachting. In Duitsland wonen ongeveer 83 miljoen ingeschreven inwoners. De landelijke hoofdstad is Berlijn. De meeste mensen behoren tot de religie: protestants, rooms-katholiek. Belangrijke luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). De nationale feestdag is 3 oktober Eenheidsdag. Bekijk ook kampeeropties in Saône-et-Loire, Nagykanizsa of Hvar.

Naam campingCampingplatz Blaue Lagune
LandDuitsland
StreekNordrhein-Westfalen
PlaatsWachtendonk
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plaatsen112 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)139 kilometer
Huidige reistijd 1,5 uur

Goedkoop kamperen op Campingplatz Blaue Lagune

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Campingplatz Blaue Lagune? Dit park beheert diverse gunstig geprijsde staplekken. Dit zijn de kleine plekken van om en nabij de 45 m2. Perfect voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. Meestal incl. elektriciteit 10 – 16 ampère met watertappunt dichtbij. De XL-staplekken vanaf 105 m2 bieden extra veel ruimte en daarom een uitkomst voor een grotere caravan of camper. Kamperen met een eigen tent of caravan geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. In deze streek rekent men gemiddeld €25,25 per staanplaats, per dag. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerbenodigdheden, kosten voor tanken of laden, boodschappen en dagjes uit. Bijgaand check je een aantal handige tips voor een betaalbare campingvakantie in Nordrhein-Westfalen.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Reserveer een staanplaats buiten het hoogseizoen.
  2. Neem je eigen eten en drinken mee en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Zoek een goedkope tweedehands caravan of tent.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (zo’n €16,25 per dag).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping Blaue Lagune bieden voldoende ruimte voor je tent, caravan, camper of vouwwagen. In het stukje hieronder delen wij de mogelijke type staplekken en wat de voordelen hiervan zijn. Bekijk ook parken in de regio zoals: Camping Und Ferienpark Brilon, Camping Jillieshof en Camping Hellenthal.

  • Tentplek: Fraaie tentplaats geschikt voor koepeltent, tunneltent, pop-up tent, piramide tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Overal eenvoudig overnachten met je eigen
  • Caravan: Minder afhankelijk van het weer.
  • Camper / kampeerauto: Overnachten in alle comfort, perfect voor een roadtrip. Binnen een mum van tijd ontdek je de rest van Noordrijn-Westfalen en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Volledige luxe inclusief kookgelegenheid (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een luxe verblijf inclusief sanitaire voorzieningen (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark Blaue Lagune

Boek met vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Campingplatz Blaue Lagune boeken, of iets vergelijkbaars? In het bijgaande gedeelte vergelijk je onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van deze kampeerplek en omliggende parken. Er is veel keuze, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je hebt verschillende betaalopties.

  1. ANWB camping: De beste voorjaarsdeals en zomervakantie-aanbiedingen.
  2. Vacanceselect: Al jarenlang een van de favoriete boekingssites van Nederlandse kampeerder.
  3. Eurocampings / ACSI: Al jarenlang een favoriet onder de Nederlandse kampeerders.
  4. Allcamps: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
  5. Suncamp Holidays: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  6. ROAN: Uniek aanbod met reizen in de voorjaarsvakantie.
  7. Eurocamp: Altijd veilig boeken en betalen van je verblijf.
  8. Rent-a-Tent: Snel en gemakkelijk de perfecte staplek zoeken.
  9. Vacansoleil: Onvergetelijke campingvakanties beginnen hier!
  10. Booking.com: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
Tip: vergelijk ook alle campingreizen naar Noordrijn-Westfalen bij de grotere reisbureaus zoals TUI, Prijsvrij, Corendon, Sunweb, Vakantiediscounter en Reisknaller, BeachCheck, de Jong Intra Vakanties, Suntip, Thomas Cook.

Weersverwachtingen (komende 7 dagen)

Plannen om te luxe kamperen in Wachtendonk? Houd dan wel het weer in de gaten. Je hebt hier een zeeklimaat. De jaartemperatuur is hier circa 13,2 °C. Met 29,5 graden celsius °C is juli de tijd om dit gebied zeker te bezoeken. De periode januari is flink kouder met gemiddeld 5,1 graden celsius. De beste reistijd is mei, juni en september. In het volgende blok kan je aan de slag met het 7-daagse weerbericht voor Wachtendonk .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

Deze familiecamping ligt op vlak grasland met een nog jong boombestand. De camping maakt deel uit van een recreatiepark met zwemmeer. Het recreatiepark heeft een gevarieerd aanbod, o.a. een waterski/wakeboard baan, een aquapark, een slacklinepark, suppen, een speeltuin en beachvolleybal en -voetbal. Er is een ca. 500 m lang en maximaal 20 m breed zandstrand met ligweide. Er is een snelweg binnen gehoorsafstand.

Hoe kan ik camping Blaue Lagune goedkoop boeken?

Campingplatz Blaue Lagune is een prachtig recreatiepark in het Duitse Wachtendonk. De actuele tarieven liggen in lijn met omliggende parken (vanaf €25,25 voor een dag). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. Misschien heb je dan geluk, krijg je een lekker rustig plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren bij ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Noordrijn-Westfalen. Doorzoek eventueel ook de accommodaties via populaire campingketens zoals Alannia, First Camp, Capfun, Qualité campings, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze en LeadingCampings, Flower Campings, Ciela Village, Sandaya, Campéole campings, Orbitur.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Nordrhein-Westfalen is een plek waar veel kampeerders graag komen. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Ook in het bos en aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Voorbeelden zijn bowlen of racefietsen. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. In de omgeving tref je levendige dorpjes waar je kennismaakt met de nationale cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Duitse restaurants en proef de lokale snacks en lekkernijen. Nabij deze kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten en bioscopen.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Campingplatz Blaue Lagune is prima bereikbaar met auto, caravan en camper. Deze campingvakantie ligt op 139 kilometer reisafstand van Utrecht. Dat komt neer op 1,5 uur in de auto. Voorkom een dichte slagboom en check de uiterlijke inchecktijd. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het juiste adres van de camping (Jülicher Straße 1-2) vind je ook op de site.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

We spreken over een middelgrote camping met op dit moment 112 verschillende plekken. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Kies voor een kleine plek van zo’n 20 m2 voor stelletjes, maar daarnaast speciale XL-plekken tot 120 m2 voor 4 – 6 personen. Je hebt hier voldoende en schone sanitaire faciliteiten. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Een schaduwplek is op aanvraag. Controleer ook vooraf wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie