anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping In Naumburg boeken

Camping In Naumburg is een fantastische 3 sterren camping in het Duitse Naumburg, in het rustgevende Hessen. Het gaat om een middelgrote camping met grofweg 202 plaatsen. De perfecte kampeerplaats voor jonge kinderen en wandelaars en fietsers. Deze kampeerplek is gemakkelijk te bereiken, heeft prachtige plaatsen voorzien van elektriciteit en drinkwater. In ons overzicht lees je praktische tips en weetjes over het park en informeren wij jou over de beste boekingssites voor de beste plekjes en kampeervakanties in Naumburg.

Aanbiedingen Camping In Naumburg april 2024

Even heerlijk genieten met je gezin, kleuters en kinderen of even helemaal alleen? Camping In Naumburg reserveren is dan misschien wel iets voor jou! Dit kindvriendelijke park vinden we terug in het natuurrijke Naumburg. Het ligt in de regio Hessen in Duitsland. Je vindt hier voordelige staplekken voor tent, camper, caravan of camper. Handig: het wordt aanbevolen om tijdig te boeken. Veel populaire gezinscampings in Naumburg zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Camping In Naumburg kampeer aanbieding. Maar let op, we zien steeds vaker dat de mooiste staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Kijk voor regels m.b.t. honden en huisdieren even op de website. Check ook onze pagina met informatie over Kamperen met kinderen.

  • Vakantiepark In Naumburg is een geliefd 3 sterren kampeerterrein in Naumburg, in het natuurrijke Hessen.
  • Fijne (schaduwrijke) plekken voor de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • Het sanitair is in orde op deze familiecamping en er is veel vermaak voor de kinderen in de omgeving.
  • Gunstig gelegen, de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Camping In Naumburg boeken

  1. Kies een boekingssite

    Camping In Naumburg en soortgelijke accommodaties kan je vaak reserveren via diverse populaire boekingssites. De meest populaire plek om te boeken is ANWB Campings. Andere plekken waar je degelijke, maar ook 5-sterren campings in Naumburg kunt vergelijken zijn: campings.nl & casamundo.nl. Rechtstreeks boeken kan ook. Dit kan middels een belletje, via het mailadres (zie website) of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Uitzoeken van een staanplaats

    Deze fraaie middelgrote camping heeft zo’n 202 staanplaatsen. Er is voor elke kampeerder wat wils. Je kunt meestal kiezen voor lekker ruime staplekken die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Houd je het liever wat kleiner? Kies dan voor een knusse staplek, perfect voor de kleine kampeerder. Op en nabij de camping kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, tiny houses, vakantieboerderij, bungalows, groepsaccommodaties, chalets.

  3. Aankomst en vertrek

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de vertrekdag. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. De meest gewilde plekken zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren of Pasen zijn de plekjes sneller gevuld. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Boeken en betalen

    Wanneer je de staplek en het aantal nachten ingevuld hebt kan je eenvoudig de boeking afronden en betalen. Bij de online touroperators betaal je – zoals je gewend bent – met iDeal, creditcard of overschrijving. Dikwijls is een aanbetaling nodig. De rest van het bedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging volgt per mail. Op de aankomstdatum dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Een inpaklijst maken

    Bereid je goed voor. Ga je met de tent? Bijv. met een belltent, daktent, piramide tent, tunneltent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere tafeltje en stoelen, scheerlijnen, tentstokken, grondzeil, hamer, kooktoestel en kookgerei, koelkast/koelbox, slaapzakken, luchtbed en pomp, waslijn en wasknijpers. Neem je de caravan mee? Vergeet dan niet spullen zoals voortent, luifel, grondzeil, haringen en scheerlijnen, slingers, levellers, disselslot, campinglamp, koffie en thee, waslijn, bezem en stoffer en blik, gasfles en skottelbraai of bbq. Warme kleding is ook erg belangrijk. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De reisafstand gerekend vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 368 km (4 uur onderweg). Door middel van Google Maps is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een aantrekkelijk reis samenstellen?

Vind geschikte vertrekdatum en achterhaal deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping In Naumburg is een leuke Duitse camping in Naumburg die gelegen is in Hessen. We noemen dit een middelgrote camping met +/- 202 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 368 kilometer. Calculeer een reistijd in van 4 uur. Je kunt hier betalen met de Euro (EUR). Mensen praten hier Duits. Het type stekker is C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +49. Het landelijke voltage is 230 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een gewone campingovernachting in dit gebied kost plus minus €25,25 voor een staanplaats per nacht). In Duitsland zijn hedendaags 83 miljoen bewoners. De populairste (hoofd)stad is Berlijn. De belangrijkste religie is protestants, rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 3 oktober Eenheidsdag. Zoek ook kampeeropties in Telemark, Somogygeszti & Orebic.

Naam campingCamping In Naumburg
LandDuitsland
StreekHessen
PlaatsNaumburg
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal staplekken202 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)368 kilometer
Reistijd 4 uur

Goedkoop kamperen op Camping In Naumburg

Plannen om goedkoop te kamperen op Camping In Naumburg? Deze bestemming verschaft ook goedkope staanplaatsen. Dit zijn de kleinschalige plekken van ongeveer 35 m2. Bedoeld voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. In de regel met elektriciteit (5 – 16 met 6 ampère) en een watertappunt. De grotere plekken vanaf 115 m2 geven je extra ruimte en zijn een uitkomst voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Erop uit met jouw eigen tent of caravan is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. In de regio betaal je gemiddeld €25,25 per 24 uur. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerspullen, tolwegen, brandstof, boodschappen en overige tripjes. In het gedeelte hieronder geven wij jou een aantal handige tips voor een goedkope campingvakantie in Hessen.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Ga buiten het hoogseizoen op vakantie.
  2. Neem boodschappen mee naar je vakantiebestemming en kook je avondeten zelf.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Verblijf eventueel goedkoop op een boerencamping (al voor €16,25 voor een overnachting).
  5. Kies eventueel voor een last-minute en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping In Naumburg bieden voldoende ruimte voor je vouwwagen, camper, caravan of tent. In het onderstaande gedeelte bekijk je de diverse type staplekken met de voordelen. Doorzoek ook het aanbod parken in de omgeving zoals: Campingplatz Alte Mühle, Campingplatz Dreieich-offenthal en Odenwald-camping-park.

  • Tentplek: Ideale tentplaats geschikt voor tunneltent, daktent, belltent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Prettig rijden, veel comfort en veel ruimte.
  • Caravan: Je hebt je eigen sanitair, keuken en bed.
  • Camper / kampeerauto: Ideaal als je een rondreis gaat maken. Verken de prachtige omgeving van Hessen en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe, maar toch het gevoel van kamperen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een luxe verblijf inclusief sanitaire voorzieningen (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark In Naumburg

Boek met vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Snel en voordelig een staanplaats op Camping In Naumburg boeken, of op een soortgelijk park? In het stukje hieronder verstrekken we onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van verschillende soorten kampeerplekken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Onvergetelijke campingvakanties beginnen hier!
  2. Vacanceselect: Mooie staplekken met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
  3. Eurocampings / ACSI: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
  4. Allcamps: Onvergetelijke campingvakanties beginnen hier!
  5. Suncamp Holidays: Een van de meest populaire boekingssites in Nederland.
  6. ROAN: Grote staanplaatsen voor een onbezorgde familievakantie.
  7. Eurocamp: De beste aanbiedingen voor een lang weekend of weekje weg.
  8. Rent-a-Tent: Gemakkelijke website waar je snel en eenvoudig kunt boeken.
  9. Vacansoleil: Voor een onbezorgde kampeervakantie op mooie plekken.
  10. Booking.com: Gunstige boekingsvoorwaarden voor jouw droomvakantie.
Tip: bekijk ook eens last-minute campingreizen naar Hessen bij grote landelijke reisbureaus zoals D-reizen, Corendon, Sunweb, Vakantiediscounter, TUI & Suntip, Thomas Cook, BeachCheck, Reisknaller, de Jong Intra Vakanties.

Het actuele weerbericht

Van plan om te luxe kamperen in Naumburg? Houd dan wel het weer in de gaten. Dit gebied heeft een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld 13,0 graden celsius °C. Met gemiddeld 29,1 °C is juli de maand waar het hier het warmst wordt. De maand januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 5,0 graden celsius °C. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen mei, juni en september. In het volgende blok tref je het 7-daagse weerbericht voor Naumburg .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en verwachting van komende week

Belangrijke vragen en antwoorden over jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Het ruim opgezette, langgerekte terrein ligt op een zuidhelling van de Krebsbachvallei, in een landelijke omgeving. De staanplaatsen zijn in cirkelvorm opgezet en bevinden zich op terrassen met vooral jonge aanplant. De camping heeft een ruimtelijke uitstraling. De met gras bedekte ondergrond is vrij hard. Naast de camping is een buitenzwembad met voor alle leeftijden bassins, een volleybalveld en voor campinggasten een gereduceerd tarief. Een supermarkt ligt op ca. 200 meter.

Hoe en waar kan ik camping In Naumburg goedkoop boeken?

Camping In Naumburg is een natuurrijk recreatiepark in het Duitse Naumburg. De kosten zijn redelijk gelijk aan vakantieparken in de buurt (vanaf €25,25 voor een staanplaats per nacht). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Boek jouw kampeerplek dan op tijd. Zo ben je zeker van een heerlijk plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Soms is het dan interessant om een last-minute actie te boeken. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren via de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Hessen. Bekijk ook soortgelijke accommodaties via populaire campingketens zoals Yelloh! Village, First Camp, Qualité campings, Aquadis Loisirs, Villagi Gran Vacanze, Capfun + LeadingCampings, Sandaya, Huttopia, Orbitur, Campéole campings, Ciela Village.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Hessen is een heerlijke vakantieregio. Ontdek de prachtige natuur. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Denk aan in het bos & aan het water. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Voorbeelden zijn watersporten of racefietsen. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In de buurt ontdek je levendige dorpjes waar je duikt in de plaatselijke cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Duitse horeca en proef de lokale keuken. In de omgeving van deze kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en andere handige winkels.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Camping In Naumburg kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 368 km reisafstand van Utrecht. Dit houdt in 4 uur reistijd met de auto. Voorkom een dichte slagboom en check de uiterlijke inchecktijd. Je kunt de auto gemakkelijk kwijt op een van de kampeerplekken. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het adres voor navigatie naar de camping (Am Schwimmbad 12) kun je nakijken via de website.

Welke staplekken kan ik kiezen?

Het is een middelgrote camping met wel 202 verschillende plekken. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 25 m2 (perfect voor twee), maar daarnaast wat grotere comfortplekken tot 100 m2 voor 5 – 7 personen. Het aanbod van sanitair is prima. De plekken hebben elektriciteit en water. Schaduwplekken op aanvraag. Check ook even of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie