anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Seecamping Zittauer Gebirge boeken

Seecamping Zittauer Gebirge is een veel gekozen 4 sterren camping in het Duitse Olbersdorf, in het groene Sachsen. Een moderne grote camping met ruim 253 plaatsen. Een zeer geschikte stek voor gezinnen met kinderen maar ook zeker voor senioren. Deze kampeerplek is gunstig gelegen, heeft diverse (schaduwrijke) staplekjes met genoeg toiletten en douches. In het campingoverzicht geven we handige info over dit verblijf en ontdek je de meest gebruiksvriendelijke boekingssites voor de beste plekjes en kampeervakanties in Olbersdorf.

Aanbiedingen Seecamping Zittauer Gebirge april 2024

Lekker ontspannen erop uit met de hele familie, kinderen (van peuters tot pubers) of met een groep vrienden? Seecamping Zittauer Gebirge reserveren is zeker de overweging waard. Dit kindvriendelijke park is gesitueerd in het gezellige Olbersdorf. Dit is een plaats in de regio Sachsen in Duitsland. Het is heerlijk vertoeven op de voordelige staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Ons advies: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Veel van de beschikbare gezinscampings in Olbersdorf zijn vaak al vroeg in het seizoen volgeboekt. In theorie kan je wachten op een last-minute Seecamping Zittauer Gebirge kampeer aanbieding. Alleen, je ziet meer en meer dat de mooiste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Bekijk ook onze actuele pagina over Camping kortingsacties.

  • Vakantiepark Zittauer Gebirge is een heerlijk 4 sterren kampeerbestemming in Olbersdorf, in het unieke Saksen.
  • Prachtige plekjes voor jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Het sanitair is in orde op deze familiecamping en in de buurt is er genoeg te doen voor de kinderen.
  • Een prettige ligging in het groen, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Zie de website voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Seecamping Zittauer Gebirge boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Seecamping Zittauer Gebirge en gelijksoortige kampeerplekken kan je vaak reserveren via diverse Nederlandstalige boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere plekken waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Olbersdorf kunt vinden zijn: flowercampings.com en pitchup.com. Rechtstreeks boeken kan ook. Dit kan middels een belletje, door het sturen van een mailtje of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze populaire grote camping heeft ongeveer 253 staplekken. Er is voor elke kampeerder wat wils. Je hebt vaak grote ruime plekken staanplaatsen voor een camper of grotere caravan. Houd je het liever wat kleiner? Kies dan voor een fijnschalige plaats waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Nabij het vakantiepark heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, vakantieboerderij, vakantiehuisjes, tiny houses, groepsaccommodaties, bungalows.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies de aankomstdatum en de duur van jouw vakantie. Overweeg je het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld kamperen in de zomervakantie of meivakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. De leukste plekken zijn vaak al vroeg in het jaar gereserveerd. Dit geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook gedurende de feestdagen als 1e en 2e Paasdag, Hemelvaart of Pinksteren is het wat drukker dan normaal. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Afronden en betalen

    Zodra je jouw staanplaats en het aantal dagen hebt samengesteld vul je jouw naam en contactgegevens in om de boeking te voltooien. Boek je via een tussenpartij? Bij veel touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Dikwijls wordt gevraagd om direct een aanbetaling te doen. De rest van het bedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Wanneer je aankomt zal de receptie hierom vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Tijd om alles bij elkaar te pakken! Ga je met een eigen tent? Bijv. met een piramide tent, noktent, vis-à-vis tent, tunneltent? Zorg dan in ieder geval voor haringen, tafeltje en stoelen, hamer, grondzeil, tentstokken, kooktoestel en kookgerei, voortent/luifel, gasflessen, slaapzakken, waslijn en wasknijpers. Neem je de caravan mee? Denk dan ook aan kentekenbewijs, haringen en scheerlijnen, levellers, caravanspiegels, voortent, luifel, grondzeil, waslijn, reserve waterpomp, disselweger, koffie en thee, gasfles en skottelbraai of bbq. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De afstand gecalculeerd vanaf Utrecht bedraagt zo’n 356 kilometer (4 uur onderweg). Via de boekingssite kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Voer de gewenste vertrekdatum in en spot scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in april 2024

Park Seecamping Zittauer Gebirge is een prima Duitse camping in Olbersdorf in de omgeving van Saksen. Dit is een grote camping met plus minus 253 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 356 kilometer. Qua reistijd moet je rekening houden met 4 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Duits. Het type stekker is C + F. De telefooncode is +49. De netspanning is 230 Volt. Het noodnummer is 112. Een standaard campingovernachting in dit gebied kost plus minus €25,25 per plek. In Duitsland wonen zo’n 83 miljoen ingeschreven mensen. De nationale hoofdstad is Berlijn. Een belangrijke religie in dit gebied is: protestants, rooms-katholiek. Aantrekkelijke luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Er zijn ook nationale feestdagen: 3 oktober Eenheidsdag. Liever een andere bestemming? Spot dan staanplaatsen in Gironde, Komló & Terschelling West.

Naam campingSeecamping Zittauer Gebirge
LandDuitsland
OmgevingSachsen
PlaatsOlbersdorf
Type campingGrote camping
Aantal plaatsen253 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)356 kilometer
Actuele reistijd 4 uur

Goedkoop kamperen op Seecamping Zittauer Gebirge

In juli of augustus goedkoop kamperen op Seecamping Zittauer Gebirge? Het park verschaft allerlei betaalbare staplekken. Hiervoor zijn er de kleinschalige plekken van ongeveer 30 m2. Perfect voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Gewoonlijk met elektra (10 – 16 ampère) en een watertappunt. De grote campingplekken vanaf 120 m2 bieden extra veel ruimte en daarom perfect voor een grote familietent, camper of caravan. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. Op deze vakantieplek betaal je gemiddeld €25,25 per staplek, per dag. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeeruitrusting, brandstof, boodschappen of uit eten en dagjes uit. Hieronder bieden wij nuttige tips voor een betaalbare campingvakantie in Sachsen.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Vergelijk campingprijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Neem een boodschappenkrat vol met spullen mee en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Reserveer een aantal nachten op een mooie boerencamping (zo’n €16,25 per nacht).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en boek niet te vroeg je reis.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

De beste staplek voor jouw tent, caravan, camper of vouwwagen

Kampeerplekken op camping Zittauer Gebirge zijn perfect voor camper, tent, vouwwagen of caravan. In het stukje hieronder bekijk je de diverse kampeervormen met daarbij ook de voordelen. Klik ook verder naar parken in de buurt zoals: Campingplatz Siersburg, Campingplatz Freilingen en Campingplatz Denntal.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor pop-up tent, vis-à-vis tent, daktent, opblaasbare tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Je hebt altijd alles bij de hand.
  • Camper / kampeerauto: Overnachten in alle comfort, perfect voor een roadtrip. Binnen een mum van tijd ontdek je de rest van Saksen en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Volledige luxe inclusief kookgelegenheid (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Onbezorgd vakantie vieren in een mooie bungalow (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Zittauer Gebirge

Boek met vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Seecamping Zittauer Gebirge boeken, of een camping in de buurt? In het stukje hieronder beschrijven we onze top-10 reisorganisaties met een ruime keuze in deze en vergelijkbare kampeerplekken. Er is veel keuze, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Heel divers aanbod op verschillende plekken.
  2. Vacanceselect: Zoek en boek jouw vakantie eenvoudig via de website.
  3. Eurocampings / ACSI: Gemakkelijke boekingsmodule met veel positieve reviews.
  4. Allcamps: Geschikte aanbieder voor lange vakanties (2 – 3 weken).
  5. Suncamp Holidays: Veel verschillende soorten staplekken.
  6. ROAN: Prettige staanplaatsen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  7. Eurocamp: Speciale acties in zowel het voorjaar als najaar.
  8. Rent-a-Tent: Gemakkelijk en voordelig een kampeervakantie boeken.
  9. Vacansoleil: Mooie staplekken voor een heerlijke gezinsvakantie.
  10. Booking.com: Ruime keuze aan campings, staplekken en accommodaties.
Tip: check ook de beschikbare campingreizen naar Saksen bij erkende reisbureaus zoals D-reizen, Prijsvrij, TUI, Sunweb, Corendon of Alltours, BeachCheck, de Jong Intra Vakanties, Suntip, Thomas Cook.

Bekijk het actuele weerbericht

Binnenkort luxe kamperen in Olbersdorf? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Je hebt hier een zeeklimaat. De temperatuur over het hele jaar ligt op 13,1 graden °C. Met zo’n 29,3 °C is juli de maand met de hoogste temperatuur. De maand januari is echter de meest koude met gem. 5,1 graden celsius. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is mei, juni en september. In de volgende opsomming bieden wij het 7-daagse weerbericht voor Olbersdorf .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

Belangrijke vragen en antwoorden over jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

Het terrein ligt in een verzorgd natuurpark met een ca. 60 ha groot meer en bestaat uit een licht hellend grasland met een natuurlijk karakter en beplanting. Het meer biedt veel watersportmogelijkheden en heeft een royaal zandstrand en een ligweide. De staanplaatsen zijn niet afgebakend. Het maken van een kampvuur is toegestaan. Er is een langlaufloipe op 6 km afstand en een skilift ligt op 12 km afstand.

Waar kan ik camping Zittauer Gebirge goedkoop reserveren?

Seecamping Zittauer Gebirge is een groen recreatiepark in het Duitse Olbersdorf. De kosten liggen redelijk gelijk met andere parken in de regio (vanaf €25,25 voor een staplek p/ nacht). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Maak dan snel een reservering. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi schaduwrijke plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren via de ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Saksen. Check ook de accommodaties op bekende campingketens zoals First Camp, Alannia, Capfun, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, Yelloh! Village of LeadingCampings, Flower Campings, Orbitur, Huttopia, Campéole campings, Sandaya.

Wat zijn hier de populaire bezienswaardigheden?

Sachsen is een heerlijke vakantieregio. Val jij in de categorie natuurliefhebbers? Wandelend of fietsend kom je op de mooiste plekjes. Ook in het bos en aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Wat dacht je van tennissen of een quad huren. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. In de regio ontdek je levendige steden waar je jezelf onderdompelt in de regionale cultuur. Loop eens binnen bij een van de lokale Duitse cafeetjes en vraag naar typische lokale lekkernijen. Rondom de kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Is het kampeerpark goed bereikbaar?

Seecamping Zittauer Gebirge is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 356 km reisafstand van Utrecht. Dat komt neer op 4 uur reistijd met de auto. Het is verstandig om nog even de inchecktijden te controleren. Je kunt de auto gemakkelijk kwijt op een van de kampeerplekken. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het juiste adres van de camping (Zur Landesgartenschau 2) vind je op de site.

Wat voor staplekken zijn er?

We spreken over een grote camping met 253 verschillende plekken. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je kunt kiezen voor een kleine plek 25 m2 voor een kleine tent, maar tevens ruim opgezette plekken tot 115 m2 voor families. Het aanbod van sanitair is prima. Er zijn ook voldoende stroom en water. Een schaduwplek is op aanvraag. Bekijk de boekingsvoorwaarden wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie