anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Rubi-camp boeken

Rubi-camp is een heerlijk gelegen sterren camping in het Duitse Oberstdorf, in de streek Bayern. Het gaat om een middelgrote camping met ongeveer 116 plaatsen. Een ideale uitvalsbasis voor families met jonge kids en stelletjes. Deze locatie is gunstig gelegen, heeft fijne staplekken met genoeg vermaak voor de kids. Op deze website geven we nuttige gegevens en info over het kampeerterrein en bieden wij jou erkende boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Oberstdorf.

Aanbiedingen Rubi-camp april 2024

Wil je er even lekker op uit met de hele familie, kinderen of juist met z’n tweeën? Rubi-camp reserveren is al jaren een begrip. Deze kindvriendelijke accommodatie ligt midden in het groene Oberstdorf. Het ligt in de regio Bayern in Duitsland. Je kunt kiezen uit verschillende zeer betaalbare staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Belangrijk: het wordt aanbevolen om tijdig te boeken. Een groot deel van de aanwezige gezinscampings in Oberstdorf zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Rubi-camp kampeer aanbieding. Alleen, doorgaans is het zo dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Zie ook onze pagina met alle informatie over Zwitserland.

  • Vakantiepark Rubi is een heerlijk sterren kampeerterrein in Oberstdorf, in het groene Beieren.
  • Een ideale plek om te verblijven met een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Uitstekende bereikbaarheid, klantgericht personeel.
  • Breng een bezoekje aan de website en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Rubi-camp boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Rubi-camp en gelijksoortige kampeerplekken zijn eenvoudig te reserveren bij diverse gecertificeerde boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere waar je mooie, en zelfs 5-sterren campings in campings in Oberstdorf bekijkt zijn: campings.nl & casamundo.nl. Doorgaans kan je ook rechtstreeks een reservering plaatsen. Direct boeken kan vaak telefonisch, via het mailadres (zie website) of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Selecteren van kampeerplaats

    Deze geliefde middelgrote camping heeft plusminus 116 plaatsen. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Je hebt vaak lekker ruime plaatsen die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Andere kampeerders houden juist van een wat meer intieme en kleine kampeerplek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Op en nabij het park zijn er ook wat meer luxe stacaravans, vakantieboerderij, tiny houses, vakantiehuisjes, chalets, groepsaccommodaties.

  3. Kies de vertrekdatum

    Kies de gewenste datum van aankomst en de gewenste dag van vertrek. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Denk aan de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. Veel plekjes zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals Pinksteren, Hemelvaart of Pasen is het wat drukker dan normaal. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Afronden en betalen

    Zodra je jouw plek en periode hebt geselecteerd vul je jouw naam en contactgegevens in om de boeking te voltooien. Bij veel van de moderne touroperators kan je veilig en snel betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Regelmatig is een aanbetaling nodig. Het overige bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Op de aankomstdatum kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Paklijst voor kamperen

    Een goede voorbereiding is belangrijk. Ga je op pad met de tent? Denk aan een familietent, piramide tent, noktent, vis-à-vis tent? Zorg dan in ieder geval voor grondzeil, tentstokken, hamer, tafeltje en stoelen, tenttapijt, koelkast/koelbox, slaapzakken, kooktoestel en kookgerei, luchtbed en pomp, gasflessen. Ga je op reis met een caravan? Let dan ook op spullen zoals kentekenbewijs, haringen en scheerlijnen, slingers, voortent, luifel, grondzeil, disselslot, waslijn, koffie en thee, campingstoel en inklaptafel, disselweger, bezem en stoffer en blik. Warme kleding is ook erg belangrijk. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 745 km (8 uur rijden). Via de camping kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Kies vertrekdatum en spot interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Rubi-camp is een interessante Duitse camping in Oberstdorf in de regio Beieren. Het valt in de categorie middelgrote camping met 116 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 745 kilometer. Qua reistijd moet je rekening houden met 8 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De voertaal is Duits. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +49. De elektra-spanning is 230 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een normale campingovernachting in deze omgeving kost €24,75 per staplek. In Duitsland zijn zo’n 83 miljoen mensen. Bezoek zeker eens de hoofdstad Berlijn. Beschrijving van de religie: protestants, rooms-katholiek. Belangrijke luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 3 oktober Eenheidsdag. Bekijk ook kampeerplekken in Salamanca, Mont-roig en Cézan.

Naam campingRubi-camp
LandDuitsland
StreekBayern
PlaatsOberstdorf
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plaatsen116 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)745 kilometer
Reistijd 8 uur

Goedkoop kamperen op Rubi-camp

Wil je goedkoop kamperen op Rubi-camp? Dit park heeft diverse gunstige staanplaatsen. Je komt dan uit op de kleine plekken van zo’n 50 m2. Bedoeld voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Vaak met 6 ampère met watertappunt dichtbij. De grote plekken vanaf 120 m2 bieden wat meer ruimte en zodoende ideaal voor een grote familietent, camper of caravan. Kamperen met een eigen tent of caravan is goedkoop en geeft je veel vrijheid. In deze regio betaal je gemiddeld €24,75 voor een overnachting. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeerartikelen, autokosten, uitgaven bij de supermarkt en dagjes uit. In het stukje hieronder delen wij concrete tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Bayern.

Tips om te besparen op jouw boeking

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Doe vooraf boodschappen en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Koop tweedehands items.
  4. Je kunt besparen door te kiezen voor een boerencamping (al voor €15,75 per dag/nacht).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Welke staplek is geschikt?

Kampeerplekken op camping Rubi zijn uitermate geschikt voor vouwwagen, tent, camper of caravan. In het onderstaande gedeelte delen wij de diverse staplekken met de voordelen. Vind ook parken in de regio zoals: Camping Am Weißenstädter See, Altmühlsee-camping Herzog en Campingplatz Zum Fischer-michl.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor belltent, piramide tent, daktent, noktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel bed met opvallend veel ruimte.
  • Caravan: Je hebt je eigen sanitair, keuken en bed.
  • Camper / kampeerauto: Veel gekozen voor onder andere rondreizen. Verken de prachtige omgeving van Beieren en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Volledige luxe inclusief kookgelegenheid (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Ervaar de rust in een eigen vakantiewoning op het recreatiepark (op aanvraag).

Een mooie staplek op vakantiepark Rubi

Boek met vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Rubi-camp boeken, of een vergelijkbare plek? In het bijgaande stukje doorzoek je onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. deze- en soortgelijke kampeerplekken. Er is veel keuze, je kunt eenvoudig zoeken en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Altijd kamperen inspirerende plekken met voldoende bezienswaardigheden.
  2. Vacanceselect: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  3. Eurocampings / ACSI: Prettige staanplaatsen voor een zorgeloze vakantie.
  4. Allcamps: Gevarieerd aanbod met grote plekken voor het hele gezin.
  5. Suncamp Holidays: Veel filtermogelijkheden voor jouw ideale vakantie.
  6. ROAN: Uitstekende bereikbaarheid en klantenservice.
  7. Eurocamp: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
  8. Rent-a-Tent: Heldere en transparante prijzen, gemakkelijk in gebruik.
  9. Vacansoleil: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  10. Booking.com: Gemakkelijk en voordelig een kampeervakantie boeken.
Tip: zie ook de beschikbare campingreizen naar Beieren bij nationale reisbureaus zoals Vakantiediscounter, Corendon, D-reizen, Prijsvrij, TUI & BeachCheck, Alltours, Thomas Cook, Reisknaller, de Jong Intra Vakanties.

Weerbericht voor de komende 7 dagen

Ga je lekker luxe kamperen in Oberstdorf? Check dan vooraf wel even het weer. Je verblijft hier in een zeeklimaat. De temperatuur over het hele jaar ligt op 13,1 °C. Met om en nabij de 29,2 graden is juli de periode met de meest aangename temperatuur. De periode januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 5,0 graden °C. Een heerlijke reistijd is mei, juni en september. Hieronder bieden wij het 7-daagse weerbericht voor Oberstdorf .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

FAQ: een campingvakantie boeken

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

De camping staat op een vlak terrein met jonge aanplant. Een hondendouche is aanwezig. De camping ligt aan de rand van het dorp, noordelijk van de rivier de Ill, midden in de natuur en 2 km van het centrum van Oberstdorf. De omgeving nodigt uit tot (berg)wandelingen. In het tarief is gratis gebruik van 8 gondelbanen in de regio inbegrepen. De camping heeft een aparte droogkamer voor schoenen en kleding. De staanplaatsen zijn versterkt met grastegels. Rondom is een fraai uitzicht op de bergen.

Bij wie kan ik camping Rubi voordelig boeken?

Rubi-camp is een sfeervol recreatiepark in het Duitse Oberstdorf. De dagtarieven zijn te vergelijken met accommodaties in de buurt (vanaf €24,75 voor een staplek p/ nacht). Ga je in de zomervakantie op pad? Zet je kampeerplek dan direct vast. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi groen plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Ben je flexibel? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren bij de ANWB of via de website van de camping in Beieren. Bekijk ook soortgelijke accommodaties via populaire campingketens zoals First Camp, Yelloh! Village, Capfun, Aquadis Loisirs, Villagi Gran Vacanze, Alannia of Ciela Village, Orbitur, Sandaya, Flower Campings, Huttopia, LeadingCampings.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Bayern is een fantastische vakantieplek. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Ook in het bos en aan het water. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Wat dacht je van tennissen of een quad huren. Een zwembad in de buurt is aanwezig. Nabij tref je toeristische plaatsen waar je duikt in de kenmerkende cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Duitse speciaalzaken en proef de lokale keuken. In het gebied van deze kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en andere handige winkels.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Rubi-camp is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 745 km afstand van Utrecht. Dat is z’n 8 uur autorijden. Check altijd nog even de uiterlijke inchecktijd. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het juiste adres van de camping (Rubinger Str. 34) kun je nakijken via de website.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

Dit is een middelgrote camping met wel 116 plekjes. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 25 m2 voor een kleine tent, maar tevens grote ruime plekken tot 100 m2 voor 4 – 6 personen. De sanitaire voorzieningen zijn prima. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Controleer ook vooraf of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie