anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Le Diomedee boeken

Camping Le Diomedee is een ideale 3 sterren camping in het Italiaanse Santa Maria di Merino, in het veelzijdige Foggia. Een moderne grote camping met circa 288 plaatsen. Een gemoedelijke locatie voor jonge gezinnen met kinderen en solo reizigers. Deze camping is gunstig gelegen, heeft mooie ruime staanplaatsen met prima voorzieningen en faciliteiten. Op campingsoverzicht.nl geven we nuttige informatie over dit verblijf en check je populaire boekingssites voor de beste plekjes en kampeervakanties in Santa Maria di Merino.

Aanbiedingen Camping Le Diomedee april 2024

Wil je er even lekker op uit met jouw familie, kleuters en kinderen of met vrienden? Camping Le Diomedee reserveren is dan altijd een goed idee! Dit kindvriendelijke park is gesitueerd in het sfeervolle Santa Maria di Merino. Het is gelegen in het populaire Foggia in Italië. Je kunt kiezen uit verschillende zeer betaalbare staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Goed om te weten: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Veel van de ANWB-gezinscampings in Santa Maria di Merino zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Natuurlijk, je kunt gaan voor een last-minute Camping Le Diomedee kampeer aanbieding. Alleen, in de praktijk is het vaak zo dat de meest gewilde staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Zie ook onze pagina met alle informatie over Kamperen in een caravan .

  • Vakantiepark Le Diomedee is een prachtig 3 sterren kampeerbestemming in Santa Maria di Merino, in het natuurrijke Puglia.
  • Fijne (schaduwrijke) plekken voor de tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Het sanitair is in orde op deze familiecamping en er is veel vermaak voor de kinderen in de omgeving.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, klantgericht personeel.
  • Check de campingwebsite om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Le Diomedee boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Camping Le Diomedee en gerelateerde parken reserveer je voordelig en snel bij diverse Nederlandse boekingssites. Veel Nederlanders boeken hun plek via ANWB Campings. Andere plekken waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Santa Maria di Merino bekijkt zijn: vacansoleil.nl en rent-a-tent.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan per telefoon, via het mailadres (zie website) of via de boekingsmodule op de website.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze grote camping heeft zo’n 288 plekken. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Zo heb je grote ruime plekken plaatsen voor een caravan inclusief bijzettent. Houd je het liever wat kleiner? Kies dan voor een wat meer intieme en kleine campingplek waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Nabij deze plek heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, groepsaccommodaties, chalets, vakantieboerderij, bungalows, tiny houses.

  3. Kies reisperiode

    Kies de aankomstdatum en het aantal nachten dat je wilt kamperen. Overweeg je het hoogseizoen (juli of augustus)? Denk aan de zomervakantie of meivakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De leukste plekken zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook bij aankomst op feestdagen zoals de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend zijn de kampeerplekken gewild. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek.

  4. Boeking afronden en betalen

    Zodra je jouw staplek ingevuld hebt vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij de grote Nederlandse touroperators betaal je veilig en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige aanbieders wordt gevraagd om direct een aanbetaling te doen. De rest van het bedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging volgt per mail. Print deze uit. Bij aankomst dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Voorbereiding voor je reis

    Het inpakken kan beginnen! Ga je op pad met de tent? Bijv. met een belltent, vis-à-vis tent, opblaasbare tent, piramide tent? Denk dan ook zeker aan hamer, tentstokken, haringen, tenttapijt, parasol, slaapzakken, waslijn en wasknijpers, koelkast/koelbox, luchtbed en pomp, kooktoestel en kookgerei. Op pad met de caravan? Spullen waar je dan om moet denken zijn voortent, luifel, grondzeil, rubberen hamer, disselslot, slingers, kentekenbewijs, disselweger, campinglamp, waslijn, campingstoel en inklaptafel, reserve waterpomp. Zorg ook voor warme kleding. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht bedraagt +/- 1453 km (16 uur reistijd). Via internet kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Voer de gewenste vertrekdatum in en achterhaal actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Camping Le Diomedee is een geschikte Italiaanse camping in Santa Maria di Merino in de regio Puglia. We noemen dit een grote camping met plus minus 288 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 1453 kilometer. De reistijd is ongeveer 16 uur. Het geldige betaalmiddel hier is de Euro (EUR). De voertaal is Italiaans. De type stekkers die hier werken zijn: F+L. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +39. De stroom voltage is 220 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een gewone campingovernachting in dit gebied kost ongeveer €37,75 per plek. In Italië leven tegenwoordig 58 miljoen ingeschreven inwoners. De nationale hoofdstad is Rome. Een belangrijke religie in dit gebied is: rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). Qua nationale feestdagen kunnen we vermelden: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek. Klik eventueel door naar overnachtingsmogelijkheden in East Riding of Yorkshire, Söderköping en Montecatini Terme.

Naam campingCamping Le Diomedee
LandItalië
StreekFoggia
PlaatsSanta Maria di Merino
Soort campingGrote camping
Aantal plaatsen288 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)1453 kilometer
Actuele reistijd 16 uur

Goedkoop kamperen op Camping Le Diomedee

Lekker rustig en goedkoop kamperen op Camping Le Diomedee? Dit park levert ook gunstige staplekken. Hiervoor zijn er de kleine plekken met een oppervlakte van circa 40 m2. Ideaal voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Gewoonlijk met elektra (10 met 6 ampère) en een watertappunt. De grote staanplaatsen vanaf 95 m2 geven extra comfort. en zijn perfect voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Kamperen met een eigen tent of caravan is nog altijd de goedkoopste manier van vakantie. Op deze vakantieplek betaal je gemiddeld genomen €37,75 per staplek, per dag. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeeruitrusting, tankkosten, laadkosten, uitgaven bij de supermarkt en andere uitstapjes. In het stukje hieronder geven wij jou zes tips voor een betaalbare campingvakantie in Foggia.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Ga buiten het hoogseizoen op vakantie.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en kook je avondeten zelf.
  3. Koop je kampeerspullen tweedehands.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (al vanaf €23,75 per overnachting).
  5. Kies eventueel voor een last-minute en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en reserveer ruim van tevoren jouw staplek.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping Le Diomedee zijn ruim opgezet, perfect voor jouw caravan, camper, tent of vouwwagen. Onderstaand bekijk je de diverse staplekken met de voordelen. Bekijk ook parken in de regio zoals: Camping Mattinata, Camping Internazionale Di Castel Fusano & Camping El-bahira.

  • Tentplek: Groene tentplaats geschikt voor familietent, koepeltent, opblaasbare tent, belltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Overal eenvoudig overnachten met je eigen
  • Caravan: Alles is aanwezig en je hebt een lage afschrijving.
  • Camper / kampeerauto: Je hebt altijd alles bij de hand en trekt makkelijk rond. Eenvoudig uitstapjes maken naar andere gedeelten van Puglia en Italië.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een kant-en-klare tent waar je direct in kunt (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Bekijk prijzen van staplek op vakantiepark Le Diomedee

Ga voor een vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Camping Le Diomedee boeken, of een soortgelijke plek? In het bijgaande gedeelte verstrekken we onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van verschillende soorten kampeerplekken. Er is veel keuze, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Boek vroegtijdig voor extra voordeel in het hoogseizoen.
  2. Vacanceselect: Gevarieerd aanbod met grote plekken voor het hele gezin.
  3. Eurocampings / ACSI: Volop inspiratie voor jouw droomvakantie.
  4. Allcamps: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  5. Suncamp Holidays: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  6. ROAN: Handig online account voor overzicht van je boeking.
  7. Eurocamp: Duidelijk prijzen en geen onverwachte kosten.
  8. Rent-a-Tent: Een goede mix van budget en luxe vakantieplekken.
  9. Vacansoleil: Ga er met de auto op uit deze zomer en boek een mooie kampeerplek.
  10. Booking.com: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
Tip: doorzoek ook het aanbod van campingreizen naar Puglia bij nationale reisbureaus zoals Sunweb, Prijsvrij, D-reizen, TUI, Vakantiediscounter en Thomas Cook, BeachCheck, Reisknaller, de Jong Intra Vakanties, Alltours.

Actuele weerbericht

Deze vakantie luxe kamperen in Santa Maria di Merino? Houd rekening met het weer! Je hebt hier een mediterraan klimaat. Het jaarlijkse gemiddelde (temperatuur) ligt op 19,4 graden. Met zo’n 33,7 graden °C is augustus de heetste maand. De periode januari is niet heel prettig voor kampeerders met gem. 14,3 graden celsius. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is april t/m juni, september en oktober. Hierna vind je het 7-daagse weerbericht voor Santa Maria di Merino .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en verwachting van komende week

Alles wat je moet weten over jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

De camping ligt aan een eenvoudig bereikbaar zandstrand aan de Adriatische Zee. In de buurt van het zwembad en op het strand zijn voor de kinderen wat plastic speelobjecten. Het zandstrand is ca. 300 m lang en 30 m breed. Het loopt geleidelijk af. Er zijn enkele eenvoudige kunststof speeltoestellen.

Hoe en waar kan ik camping Le Diomedee goedkoop boeken?

Camping Le Diomedee is een betaalbaar recreatiepark in het Italiaanse Santa Maria di Merino. De prijzen zijn te vergelijken met kampeerlocaties in de direct omgeving (vanaf €37,75 per 24 uur). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Maak dan snel een reservering. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi schaduwrijke plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren via de ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Puglia. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op goede campingketens zoals Aquadis Loisirs, Yelloh! Village, First Camp, Villagi Gran Vacanze, Capfun, Qualité campings + Campéole campings, Flower Campings, Orbitur, LeadingCampings, Ciela Village, Sandaya.

Wat is er te doen in de buurt?

Foggia is een populair en veel gekozen reisdoel. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Te voet of te fiets kan je de omgeving eenvoudig verkennen. Zoals in het bos of aan het water. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Zoals bijv. watersporten of mountainbiken. Uiteraard kan je hier ook lekker zwemmen in de buurt. In de buurt bekijk je levendige plekken waar je duikt in de kenmerkende cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Italiaanse gelateria en probeer de lokale streekgerechten. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en openbaar vervoer stations.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Camping Le Diomedee is prima bereikbaar met auto, caravan en camper. Deze campingvakantie is gelegen op 1453 kilometer vanaf Utrecht. Dit is ongeveer 16 uur reizen in de auto. Je kunt de inchecktijden opvragen via de parkreceptie. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. In sommige steden heb je een milieuvignet of milieusticker nodig. Het juiste adres van de camping (Loc. Pantano) kan je bekijken via internet.

Welke staplekken worden er aangeboden?

We beschrijven dit als een grote camping met ongeveer 288 staanplaatsen. De kampeerplekken zijn geschikt voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 35 m2 voor stelletjes, maar daarnaast de wat grotere plekken tot 100 m2 voor gezinnen met kinderen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Elektra en een waterput zijn meestal aanwezig. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Kijk in de boekingsbevestiging of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie