anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Manon boeken

Camping Manon is een mooie sterren camping in het Franse Orange, midden in Vaucluse. Het gaat om een middelgrote camping met ongeveer 89 plaatsen. Een geschikte kampeerplaats voor gezinnetjes en ouderen. Deze camping is gemakkelijk te bereiken, heeft nette staplekjes en er zijn voldoende voorzieningen. Op deze website geven we nuttige gegevens en info over dit verblijf en ontdek je de beste boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Orange.

Aanbiedingen Camping Manon april 2024

Op zoek naar een heerlijke plek voor een vakantie met je gezin, peuters en kinderen of lekker een weekje alleen? Camping Manon reserveren is dan een uitstekende keuze! Deze kindvriendelijke plek vinden we terug in het aangename Orange. We vinden het terug in de regio Vaucluse in Frankrijk. Het kampeerterrein herbert verschillende goedkope staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Handig: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Een groot deel van de aanwezige gezinscampings in Orange zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Camping Manon kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: we zien vaak dat de beste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Voor de policy rondom honden en huisdieren kan je het beste even op de website kijken. Check ook onze pagina met informatie over Kamperen in Nederland.

  • Vakantiepark Manon is een rustgevend sterren recreatiepark in Orange, in het natuurrijke Provence-Alpen-Cote-D-Azur.
  • Een ideale plek om te verblijven met jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Het sanitair is in orde op deze familiecamping en in de buurt is er genoeg te doen voor de kinderen.
  • Een mooie centrale ligging, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Bekijk de website voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Camping Manon boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping Manon en soortgelijke accommodaties reserveer je heel eenvoudig via diverse populaire boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je degelijke, maar ook 5-sterren campings in Orange bekijkt zijn: campings.com en eurocamp.nl. Rechtstreeks reserveren kan vaak ook. Je kunt dit doen per telefoon, met behulp van een mailtje of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze geliefde middelgrote camping heeft plusminus 89 plekjes. Het aanbod staplekken is divers. Je hebt vaak grote ruime plekken staanplaatsen voor een camper of grotere caravan. Je kunt ook gaan voor een bescheiden plek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Op of rondom de camping kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, bungalows, tiny houses, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, vakantiehuisjes.

  3. Kies vertrek- en aankomst

    Kies de gewenste datum van aankomst en de totale reisperiode. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de meivakantie of zomervakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. De mooiste plekjes zijn soms al voor een jaar vooruit gereserveerd. Dit zien we ook vaak met seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als Pinksteren, Hemelvaart of Pasen zijn de plekjes sneller gevuld. Houd ook rekening met de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking afronden en betalen

    Zodra je de campingplek en reisperiode hebt samengesteld vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Boek je via een tussenpartij? Bij veel touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe wordt gevraagd om direct een aanbetaling te doen. Het resterende bedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging sturen ze per mail naar je toe. Op de dag van aankomst zal de receptie hierom vragen.

  5. Reisvoorbereidingen

    Tijd om in te pakken! Ga je met de tent? Bijvoorbeeld een piramide tent, koepeltent, noktent, opblaasbare tent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere tenttapijt, tafeltje en stoelen, hamer, grondzeil, scheerlijnen, gasflessen, koelkast/koelbox, luchtbed en pomp, verlichting, voortent/luifel. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Let dan ook op spullen zoals haringen en scheerlijnen, disselslot, voortent, luifel, grondzeil, caravanspiegels, rubberen hamer, waslijn, koffie en thee, gasfles en skottelbraai of bbq, bezem en stoffer en blik, campingstoel en inklaptafel. Denk ook aan lekkere warme kleding. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De reisafstand vanaf Utrecht bedraagt +/- 1104 kilometer (12 uur onderweg). Door middel van Google Maps kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Bepaal de vertrekdatum en spot scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in april 2024

Park Camping Manon is een veel gekozen Franse camping in Orange in de gemeente Provence-Alpen-Cote-D-Azur. Het is een middelgrote camping met zo’n 89 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 1104 km. De gemiddelde reistijd is 12 uur. In de winkel heb je de volgende valuta nodig: Euro (EUR). De spreektaal is Frans. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +33. De elektriciteit is 230 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een basis-campingovernachting in dit gebied kost €25,75 per dag/nacht. In Frankrijk leven zo’n 60 miljoen ingeschreven mensen. De hoofdstad is Parijs. De meeste mensen behoren tot de religie: rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Bekijk ook kampeerplekken in Södermanland, Lido di Ostia en Boô-Silhen.

Naam campingCamping Manon
LandFrankrijk
StreekVaucluse
PlaatsOrange
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal staplekken89 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)1104 kilometer
Huidige reistijd 12 uur

Goedkoop kamperen op Camping Manon

Lekker rustig en goedkoop kamperen op Camping Manon? Dit park levert verschillende staplekken tegen een lage prijs. Je komt dan uit op de kleine plekken van ongeveer 45 m2. Ruim genoeg voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Doorgaans met elektra (10 met 6 ampère) en waterput/watertappunt. De grote plekken vanaf 70 m2 zijn ruimer opgezet en om die reden prettig voor een grote familietent, camper of caravan. Erop uit met jouw eigen tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. In de regio betaal je gemiddeld €25,75 per staplek, per dag. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerspullen, brandstof, boodschappen en overige tripjes. Onderstaand vind je zes tips voor een voordelige campingvakantie in Vaucluse.

Tips om te besparen op jouw boeking

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en eet/kook zoveel mogelijk in je eigen tent of caravan.
  3. Kijk of je kampeerspullen tweedehands kunt kopen.
  4. Extra voordelige boerencampings kunnen ook een uitkomst bieden (doorgaans zo’n €18,75 per nacht).
  5. Maak een last-minute reservering en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Welke staplek is geschikt?

Kampeerplekken op camping Manon bieden voldoende ruimte voor je tent, caravan, camper of vouwwagen. Bijgaand lees je over de belangrijkste kampeervormen en wat de voordelen hiervan zijn. Zoek ook naar parken in de buurt zoals: Camping Du Pré Morjal, Les Méditerranées Beach Garden & Camping À L’ombre Des Micocouliers.

  • Tentplek: Gezellige tentplaats geschikt voor familietent, belltent, koepeltent, opblaasbare tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een riant bed met een lekker dik matras en veel ruimte.
  • Caravan: Je hebt je eigen sanitair, keuken en bed.
  • Camper / kampeerauto: Echt een aanrader voor bijvoorbeeld een rondreis. Geniet van de ongekende vrijheid van Provence-Alpen-Cote-D-Azur en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Volledige luxe inclusief kookgelegenheid (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een knus en comfortabel verblijf voor het hele gezin (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark Manon

Boek met vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Camping Manon boeken, of iets vergelijkbaars? Hieronder doorzoek je onze top-10 reisorganisaties met een actueel aanbod van verschillende soorten kampeerplekken. Er is veel keuze, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je hebt verschillende betaalopties.

  1. ANWB camping: Je kunt elk moment van de dag boeken via internet.
  2. Vacanceselect: De specialist op het gebied van onbezorgd kamperen.
  3. Eurocampings / ACSI: Een van de meest populaire boekingssites in Nederland.
  4. Allcamps: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
  5. Suncamp Holidays: Speciale acties in zowel het voorjaar als najaar.
  6. ROAN: Ruime keuze aan campings, staplekken en accommodaties.
  7. Eurocamp: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  8. Rent-a-Tent: Stel vooraf al je vragen direct aan de klantenservice.
  9. Vacansoleil: Altijd een actueel aanbod met voldoende beschikbaarheid.
  10. Booking.com: Duidelijke beschrijvingen en toelichtingen van de parken.
Tip: informeer ook naar het aanbod van campingreizen naar Provence-Alpen-Cote-D-Azur bij grote landelijke reisbureaus zoals Corendon, Vakantiediscounter, TUI, Sunweb, Prijsvrij en BeachCheck, de Jong Intra Vakanties, Alltours, Suntip, Reisknaller.

Lokaal weerbericht

Deze vakantie luxe kamperen in Orange? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Je hebt hier een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld 17,4 °C. Met ongeveer 28,6 graden celsius is juli de maand met de hoogste temperatuur. De periode januari is minder geschikt voor kamperen met gemiddeld 9,2 °C. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen mei, juni en september. In de volgende opsomming ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Orange .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en verwachting van komende week

Alles wat je moet weten over jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

De vlakke camping is gelegen aan de rand van Orange in een landelijke omgeving. De standplaatsen zijn afgebakend door lage en hoge heggen. De camping heeft diverse sportfaciliteiten waaronder een tennisbaan, voetbalveld en tafeltennis. Voor kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden.

Hoe kan ik camping Manon voordelig boeken?

Camping Manon is een zeer gunstig recreatiepark in het Franse Orange. De actuele tarieven zijn redelijk gelijk aan campingplekken in de regio (vanaf €25,75 per nacht). Zit je door werk of school vast aan de zomervakantie? Maak dan snel een reservering. Zo ben je zeker van een mooi plekje en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Kan jij ook makkelijk buiten de vakanties vertrekken? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren via de ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Provence-Alpen-Cote-D-Azur. Bekijk ook soortgelijke accommodaties op internationale campingketens zoals Qualité campings, Yelloh! Village, Capfun, Aquadis Loisirs, Alannia, First Camp & Huttopia, Campéole campings, Ciela Village, LeadingCampings, Sandaya, Flower Campings.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Vaucluse is een geweldig leuke vakantiebestemming. Ontdek de prachtige natuur. Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Denk aan in het bos & aan het water. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Voorbeelden zijn voetballen of golfen. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. Rondom deze plek vind je sfeervolle dorpen waar je kennismaakt met de kenmerkende cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Franse ijssalons en vraag naar typische lokale lekkernijen. Rondom de kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen of een apotheek.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping Manon is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie is gelegen op 1104 kilometer van Utrecht. Dat wil zeggen 12 uur met de auto. Controleer in de boekingsbevestiging de uiterlijke inchecktijd. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. Het juiste adres van de camping (1321 rue Alexis Carrel) vind je ook op de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het is een middelgrote camping met wel 89 staplekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 35 m2 voor 2 personen, maar tevens de wat grotere plekken tot 105 m2 voor 4 – 6 personen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. Er is stroom en een waterpunt. Mogelijk kun je reserveren voor een schaduwplek. Controleer ook vooraf of honden en huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie