anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Juliusplate boeken

Camping Juliusplate is een ideale 3 sterren camping in het Duitse Berne, in de bekende regio Niedersachsen. Dit betreft heen grote camping met om en nabij de 389 plaatsen. Een ontspannen stek voor gezinnetjes en vrienden. Het kampeerterrein heeft een centrale ligging, heeft fijne plekken voorzien van elektriciteit en drinkwater. Op deze pagina bekijk je bruikbare informatie over dit verblijf en bieden wij jou de meest populaire boekingssites voor de beste plekjes en kampeervakanties in Berne.

Aanbiedingen Camping Juliusplate april 2024

Zoek je een adresje voor een vakantie met jouw familie, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of met een vriendengroep? Camping Juliusplate reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Deze kindvriendelijke plek is een van de mooiste plekjes in het veelzijdige Berne. Het is gelegen in het populaire Niedersachsen in Duitsland. Het kampeerterrein herbert verschillende heerlijke staplekken voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Belangrijk: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Het merendeel van de gezinscampings in Berne zijn meestal al snel volgeboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Juliusplate kampeer aanbieding. Alleen, doorgaans is het zo dat de beste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Kijk voor regels m.b.t. honden en huisdieren even op de website. Bekijk ook onze actuele pagina over Kamperen in Frankrijk.

  • Vakantiepark Juliusplate is een heel populair 3 sterren kampeerbestemming in Berne, in de streek Niedersachsen.
  • Prachtige plekjes voor de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • De sanitaire ruimtes zijn netjes ingericht op deze familiecamping en er is veel vermaak voor de kinderen in de omgeving.
  • Een prettige ligging in het groen, de medewerkers zorgen voor een aangename sfeer.
  • Zie de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Juliusplate boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping Juliusplate en gerelateerde parken kan je vaak reserveren via verschillende Nederlandse boekingssites. Veel Nederlanders boeken hun plek via ANWB Campings. Andere boekingssites waar je bijzondere, en zelfs 5-sterren campings in campings in Berne kunt reserveren zijn: eurocampings.nl & booking.com. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Dit kan via het telefoonnummer, per mail of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Campingplek kiezen

    Deze erkende grote camping heeft plusminus 389 kampeerplekken. Er zijn verschillende type staanplaatsen. Er zijn mooie grote kampeerplekken die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Je hebt ook een fijnschalige campingplek, perfect voor de kleine kampeerder. Nabij het park zijn er ook wat meer luxe stacaravans, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, bungalows, vakantieboerderij, tiny houses.

  3. Aankomst en vertrek

    Kies een gewenste aankomstdatum en het aantal nachten dat je wilt kamperen. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Dit kan zijn de zomervakantie of meivakantie? Boek dan ruim voor de vertrekdatum. De meest gewilde plekken zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als 1e en 2e Paasdag, Hemelvaart of Pinksteren is het drukker dan normaal. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Boeking afronden en betalen

    Wanneer je jouw plek en periode ingevuld hebt vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij veel van de moderne touroperators betaal je veilig en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken dien je een aanbetaling van bijvoorbeeld 25% te doen. De rest van het bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging wordt per mail toegezonden. Wanneer je aankomt dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Kampeerchecklist

    Bereid je goed voor. Ga je lekker met de tent? Wellicht met een daktent, koepeltent, noktent, vis-à-vis tent? Denk dan ook zeker aan grondzeil, haringen, hamer, tentstokken, parasol, koelkast/koelbox, waslijn en wasknijpers, voortent/luifel, kooktoestel en kookgerei, gasflessen. Van plan om met de caravan te gaan? Denk dan ook zeker aan haringen en scheerlijnen, rubberen hamer, kentekenbewijs, voortent, luifel, grondzeil, levellers, campinglamp, campingstoel en inklaptafel, koffie en thee, waslijn, gasfles en skottelbraai of bbq. Zorg ook voor warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De afstand gecalculeerd vanaf Utrecht is plus minus 325 kilometer (3,5 uur rijden). Door middel van Google Maps kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Klik op een vertrekdatum en vind actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Camping Juliusplate is een aantrekkelijke Duitse camping in Berne in de streek Niedersachsen. Dit is een grote camping met plus minus 389 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 325 km. De reistijd is ongeveer 3,5 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De plaatselijke taal is Duits. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +49. De netspanning is 230 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een gewone campingovernachting in deze regio kost zo’n €24,25 per staanplaats. In Duitsland bevinden zich plus minus 83 miljoen landgenoten. De nationale hoofdstad is Berlijn. De meeste mensen behoren tot de religie: protestants, rooms-katholiek. Voorbeelden van luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 3 oktober Eenheidsdag. Bekijk ook overnachtingsmogelijkheden in Sondrio, York of Saint-Lunaire.

Naam campingCamping Juliusplate
LandDuitsland
RegioNiedersachsen
PlaatsBerne
Type campingGrote camping
Aantal staanplaatsen389 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)325 kilometer
Actuele reistijd 3,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Juliusplate

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Camping Juliusplate? Deze accommodatie verschaft een aantal goedkope staanplaatsen. Dit zijn de kleinschalige plekken van plusminus 50 m2. Ideaal voor een tent of vouwwagen en mogelijk een kleinere caravan. Normaliter inclusief 8 / 16 ampère stroom met watertappunt dichtbij. De grotere plekken vanaf 105 m2 zijn ruimer opgezet en daarom ideaal voor een grote tent, camper of caravan. Overnachten in een eigen caravan of tent is goedkoop en geeft je veel vrijheid. In deze regio is het tarief ongeveer €24,25 per staanplaats, per dag. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeerbenodigdheden, autokosten, boodschappen, restaurants en overige tripjes. In het gedeelte hieronder kan je aan de slag met zes tips voor een gunstige campingvakantie in Niedersachsen.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Reserveer een staanplaats buiten het hoogseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (al voor €15,75 per dag/nacht).
  5. Maak een last-minute reservering en boek vlak voor vertrek.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Juliusplate bieden voldoende ruimte voor je caravan, camper, tent of vouwwagen. Bijgaand vergelijk je de verschillende accommodaties / staanplaatsen met daarbij ook de voordelen. Check ook parken in de regio zoals: Campingplatz Silberborn, Alfsee Ferien- Und Erlebnispark & Camping Am Freesenbruch.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor familietent, tunneltent, pop-up tent, vis-à-vis tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een riant bed met een lekker dik matras en veel ruimte.
  • Caravan: Snel op te zetten en eenvoudig uit te breiden met voortent.
  • Camper / kampeerauto: Het ideale vervoersmiddel voor een avontuurlijke roadtrip. Je ontdekt ook de andere stukken van Niedersachsen en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Ervaar de rust in een eigen vakantiewoning op het recreatiepark (op aanvraag).

Bekijk tarieven van staplek op vakantiepark Juliusplate

Reserveer met vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Online een staanplaats op Camping Juliusplate boeken, of een camping in de buurt? In de opsomming hieronder vind je onze top-10 reisorganisaties voor het boeken van diverse soorten staplekken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Mooie staplekken met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
  2. Vacanceselect: Prettige klantenservice en ondersteuning.
  3. Eurocampings / ACSI: Uniek aanbod met reizen in de voorjaarsvakantie.
  4. Allcamps: De beste meivakantie en zomervakantie deals.
  5. Suncamp Holidays: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  6. ROAN: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  7. Eurocamp: Een goede mix van budget en luxe vakantieplekken.
  8. Rent-a-Tent: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
  9. Vacansoleil: Veilig en vertrouwd online een betaling doen.
  10. Booking.com: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
Tip: informeer ook naar het aanbod van campingreizen naar Niedersachsen bij erkende reisbureaus zoals Sunweb, Prijsvrij, TUI, Corendon, Vakantiediscounter & de Jong Intra Vakanties, BeachCheck, Alltours, Reisknaller, Thomas Cook.

Weersverwachtingen

Deze vakantie luxe kamperen in Berne? Houd dan wel het weer in de gaten. Je hebt hier het zeeklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is 13,1 graden celsius. Met ongeveer 29,1 °C is juli de heetste periode. De periode januari is niet heel prettig voor kampeerders met gem. 5,0 graden celsius. Een aanbevolen reisperiode is mei, juni en september. In het volgende lijstje ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Berne .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

FAQ over jouw aanstaande campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

Deze parkachtige camping ligt aan de rivier de Weser. Het tentenveldje voor de jeugd ligt aan de zijkant van het terrein. Achteraan is een groot vismeer. Er is voldoende beschutting, maar er zijn ook plaatsen meer in de zon. De camping kan fiets- en/of kanoverhuur regelen. Tegenover de camping is een jachthaven met trailerhelling en aanlegsteiger. Langs de camping loopt het Weser-fietspad. Er een lang, golvend zandstrand met hier en daar helmgras.

Bij wie kan ik camping Juliusplate voordelig boeken?

Camping Juliusplate is een knus recreatiepark in het Duitse Berne. De kosten voor een overnachting liggen in lijn met kampeerplekken in de omgeving (vanaf €24,25 per nacht). Zit je vast aan de zomervakantie? Maak dan snel een reservering. Zo ben je zeker van een van de mooiere plekken en soms krijg je extra vroegboekkorting. Ben je flexibel? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren via de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Niedersachsen. Bekijk ook soortgelijke accommodaties op uitstekende campingketens zoals Aquadis Loisirs, Capfun, Qualité campings, Alannia, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze of LeadingCampings, Flower Campings, Sandaya, Huttopia, Ciela Village, Campéole campings.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Niedersachsen is een omgeving waar je heerlijk kunt kamperen. Zo is er voldoende natuur in de buurt. Je kunt hier uren wandelen en fietsen. Zoals in het bos of aan het water. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Denk aan watersporten of mountainbiken. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. In de omgeving zijn er toeristische plekjes waar je kunt opgaan in de nationale cultuur. Ontdek ook zeker de lokale Duitse restaurants en proef de lokale snacks en lekkernijen. In de buurt van de kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en andere winkels.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Camping Juliusplate is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie is gelegen op 325 km vanaf Utrecht. Dit betekent 3,5 uur reizen in de auto. Kijk vooraf tot hoe laat je kunt inchecken. Parkeerruimte is er voldoende. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het juiste adres van de camping (Juliusplate 4) vind je op de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het is een grote camping met wel 389 staanplaatsen. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 35 m2 (ideaal voor stellen), maar ook extra grote plekken tot 115 m2 voor gezinnen met kinderen. het sanitair is dik in orde. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Mogelijk kan jij ook een schaduwplek reserveren. Bekijk ook vooraf of honden en huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie