anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Dr. Ernst Dadder boeken

Camping Dr. Ernst Dadder is een populaire 3 sterren camping in het Duitse Saarlouis, in het rustgevende Saarland. Het betreft een middelgrote camping met in 2024 zo’n 90 plaatsen. Een ideale kampeerplek voor families met kids en een kleine vriendengroep. Het kampeerterrein heeft een centrale ligging, heeft nette staplekjes die zijn voorzien van alle basisfaciliteiten. Hier bieden wij bruikbare tips en weetjes over het park en zie je in 1 overzicht de handigste boekingssites voor jouw volgende kampeervakantie in Saarlouis.

Aanbiedingen Camping Dr. Ernst Dadder april 2024

Zoek je een adresje voor een vakantie met de hele familie, peuters en kinderen of met zijn tweetjes? Camping Dr. Ernst Dadder reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Dit kindvriendelijke verblijf is gesitueerd in het mooie Saarlouis. Het is gelegen in de regio Saarland in Duitsland. Er zijn hier zeer betaalbare staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Ons advies: wacht niet te lang met boeken. Een aanzienlijk deel van de gezinscampings in Saarlouis zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Soms is het wel slim om te kijken naar een last-minute Camping Dr. Ernst Dadder kampeer aanbieding. Alleen, je ziet meer en meer dat de beste staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Zie ook onze pagina met alle informatie over Kamperen in een tunneltent.

  • Vakantiepark Dr. Ernst Dadder is een prachtig 3 sterren kampeerverblijf in Saarlouis, in het natuurrijke Saarland.
  • Fijne (schaduwrijke) plekken voor de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en er zijn veel leuke dingen voor kinderen in de buurt.
  • Een mooie centrale ligging, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Zie de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Dr. Ernst Dadder boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Camping Dr. Ernst Dadder en soortgelijke parken reserveer je via een aantal toonaangevende boekingssites. Veel Nederlanders boeken hun plek via ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je gemakkelijk, en soms ook 5-sterren campings in Saarlouis kunt reserveren zijn: campings.com en vakantiediscounter.nl. Sommige mensen boeken liever rechtstreeks. Dit kan per telefoon, via de e-mail of via de boekingsmodule op de website.

  2. Het kiezen van een campingplek

    Deze geliefde middelgrote camping heeft grofweg 90 kampeerplekken. Het is een mooie mix van staanplaatsen. Populair zijn de lekker ruime plaatsen voor een camper of grotere caravan. Andere kampeerders houden juist van een knusse plaats, perfect voor de kleine kampeerder. Op of rondom het vakantiepark vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, vakantiehuisjes, tiny houses, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, bungalows.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies een gewenste aankomstdatum en de dag van vertrek. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. Veel plekjes zijn vaak al vroeg in het jaar gereserveerd. Dit geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook rondom feestdagen als 1e en 2e Paasdag, Hemelvaart of Pinksteren is het vaak drukker. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Boeking afronden en betalen

    Zodra je jouw plek en periode hebt geselecteerd vul je de resterende gegevens nog even in en voltooi je de boeking. Bij de erkende touroperators betaal je – zoals je gewend bent – met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken dien je een aanbetaling van bijvoorbeeld 25% te doen. Het restant van het totaalbedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Op de aankomstdag zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Inpakken en vertrekken

    Het is bijna tijd om te gaan! Ga je op vakantie met je eigen tent? Zoals een tunneltent, piramide tent, pop-up tent, familietent? Denk dan ook zeker aan parasol, scheerlijnen, tafeltje en stoelen, tentstokken, haringen, luchtbed en pomp, voortent/luifel, koelkast/koelbox, kooktoestel en kookgerei, slaapzakken. Op pad met de caravan? Spullen waar je dan om moet denken zijn caravanspiegels, kentekenbewijs, slingers, haringen en scheerlijnen, rubberen hamer, bezem en stoffer en blik, campingstoel en inklaptafel, koffie en thee, reserve waterpomp, gasfles en skottelbraai of bbq. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De afstand bekeken vanaf Utrecht is ongeveer 410 kilometer (4,5 uur reistijd). Per mail kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Selecteer vertrekdatum en doorzoek gunstige (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in april 2024

Park Camping Dr. Ernst Dadder is een prima Duitse camping in Saarlouis in de regio Saarland. We noemen dit een middelgrote camping met circa 90 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 410 kilometer. De actuele inschatting van de reistijd is 4,5 uur. In dit gebied kun je betalen met de Euro (EUR). De spreektaal is Duits. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +49. De netspanning is 230 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze omgeving kost €25,25 voor een staanplaats per nacht). In Duitsland wonen tegenwoordig 83 miljoen bewoners. De landelijke hoofdstad is Berlijn. Samenvatting religie: protestants, rooms-katholiek. Belangrijke luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 3 oktober Eenheidsdag. Check ook kampeerplekken in Savonlinna, Carwitz en Mayres.

Naam campingCamping Dr. Ernst Dadder
LandDuitsland
GebiedSaarland
PlaatsSaarlouis
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal overnachtingsplekken90 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)410 kilometer
Reistijd 4,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Dr. Ernst Dadder

Lekker vrij en goedkoop kamperen op Camping Dr. Ernst Dadder? Deze bestemming biedt een aantal betaalbare staanplaatsen. Het betreft de kleinschalige plekken van ongeveer 35 m2. Ruim genoeg voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. Meestal met stroom (10 – 16 ampère) en water. De grote staanplaatsen vanaf 95 m2 zijn ruimer opgezet en om die reden een uitkomst voor een grote tent, camper of caravan. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. In de regio is het tarief ongeveer €25,25 per staplek, per dag. Daarbij komen nog kosten zoals kampeerbenodigdheden, brandstof, boodschappen en dagjes uit. In de opsomming hieronder bieden wij 6 tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Saarland.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Reserveer een staanplaats buiten het hoogseizoen.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en kook je avondeten zelf.
  3. Koop tweedehands kampeerspullen.
  4. Extra voordelige boerencampings kunnen ook een uitkomst bieden (doorgaans zo’n €16,25 per nacht).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Dr. Ernst Dadder zijn ruim opgezet, perfect voor jouw tent, vouwwagen, caravan of camper. In het onderstaande gedeelte check je de diverse soorten staanplaatsen met daarbij ook de voordelen. Doorzoek ook het aanbod parken in de buurt zoals: Knaus Campingpark Essen-werden, Camping Wolfsmühle of Campingplatz Bostalsee.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor tunneltent, opblaasbare tent, koepeltent, vis-à-vis tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Eenvoudig opzetten en een hoog comfort.
  • Caravan: Al je spullen hebben een eigen plekje.
  • Camper / kampeerauto: Het ideale vervoersmiddel voor een avontuurlijke roadtrip. Bezoek de mooiste plekjes van Saarland en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent met eigen kookvoorzieningen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een exclusief vakantiehuis met alle luxe zoals je thuis gewend bent (op aanvraag).

Bekijk tarieven van staplek op vakantiepark Dr. Ernst Dadder

Profiteer van de vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Snel en voordelig een staanplaats op Camping Dr. Ernst Dadder boeken, of een camping in de buurt? In het onderstaande stukje vind je onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van deze kampeerplek en omliggende parken. Een ruim aanbod, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Erkende touroperator met jarenlang ervaring.
  2. Vacanceselect: Vertrouwd kamperen bij een erkende aanbieder.
  3. Eurocampings / ACSI: Veel verschillende soorten staplekken.
  4. Allcamps: Al jarenlang een van de favoriete boekingssites van Nederlandse kampeerder.
  5. Suncamp Holidays: Altijd een actueel aanbod met voldoende beschikbaarheid.
  6. ROAN: Een mooi aanbod met landelijke- en natuurparken.
  7. Eurocamp: Gunstige boekingsvoorwaarden voor jouw droomvakantie.
  8. Rent-a-Tent: Gemakkelijk en voordelig een kampeervakantie boeken.
  9. Vacansoleil: De beste meivakantie en zomervakantie deals.
  10. Booking.com: Mooie staplekken voor een heerlijke gezinsvakantie.
Tip: doorzoek ook toffe campingreizen naar Saarland bij nationale reisbureaus zoals Vakantiediscounter, Prijsvrij, D-reizen, Sunweb, Corendon & Thomas Cook, Reisknaller, Suntip, BeachCheck, Alltours.

Bekijk het actuele weerbericht

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Saarlouis? Houd dan wel het weer in de gaten. Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is 13,4 graden °C. Met zo’n 29,9 graden celsius is juli de periode met de meest aangename temperatuur. De maand januari is gemiddeld de koudste maand met 5,2 graden celsius °C. Een fijne kampeertijd is mei, juni en september. In het volgende blok vind je het 7-daagse weerbericht voor Saarlouis .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en de komende 7 dagen

Verschillende vragen en antwoorden over campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Aan de rand van het stadspark van Saarlouis, naast het gemeentelijk zwembad, ligt deze rechthoekige camping. De afgebakende staanplaatsen grenzen aan een lange straat. Het vlakke door bomen omgeven terrein kent lage begroeiing. De Altstadt bevindt zich op loopafstand. Over de Saar kun je een boottocht maken. In de nabijheid van de camping is een zwembad en spa. In de omgeving zijn goede fiets- en wandelpaden.

Waar kan ik camping Dr. Ernst Dadder goedkoop boeken?

Camping Dr. Ernst Dadder is een schitterend recreatiepark in het Duitse Saarlouis. De actuele kosten zijn ongeveer gelijk aan campingplekken in de regio (vanaf €25,25 per plek, per dag). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Boek dan bij voorkeur op tijd. Je hebt dan vaak een mooi groen plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Soms is het dan interessant om een last-minute actie te boeken. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren middels de site van ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Saarland. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op betrouwbare campingketens zoals Capfun, Qualité campings, First Camp, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze, Alannia & Ciela Village, Huttopia, Sandaya, LeadingCampings, Campéole campings, Flower Campings.

Wat zijn hier de populaire bezienswaardigheden?

Saarland is een geliefde vakantiebestemming. Zo is er voldoende natuur in de buurt. Te voet of te fiets kan je de omgeving eenvoudig verkennen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Voorbeelden zijn kajakken of tafeltennissen. Uiteraard kan je hier ook lekker zwemmen in de buurt. In de regio ontdek je idyllische stadjes waar je kennismaakt met de nationale cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Duitse ijssalons en probeer de lokale specialiteiten. In de omgeving van deze kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en andere winkels.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Camping Dr. Ernst Dadder heeft een uitstekende bereikbaarheid. Deze campingvakantie is gelegen op 410 km reisafstand van Utrecht. Dit betekent 4,5 uur met de auto. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. Het adres van de camping (Marschall-Ney-Weg 2) vind je op de site.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

Het betreft een middelgrote camping met zo’n 90 campingplekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Er zijn kleine plekken tot circa 25 m2 (ideaal voor stellen), maar daarnaast speciale XL-plekken tot 115 m2 voor gezinnen met kinderen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Check ook even wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie