anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Rotbrunn boeken

Camping Rotbrunn is een populaire 3 sterren camping in het Duitse Neukirchen vorm Wald, in de bekende regio Bayern. Het is een kleine camping met zo’n 49 plaatsen. Een mooie kampeerplek voor families met jonge kinderen en vrienden. Deze plek is goed te vinden, heeft prima plaatsen met genoeg vermaak voor de kids. Op campingsoverzicht.nl tref je bruikbare uitleg over deze vakantiebestemming en informeren wij jou over de meest gebruikte Nederlandse boekingssites voor de beste plekjes en kampeervakanties in Neukirchen vorm Wald.

Aanbiedingen Camping Rotbrunn april 2024

Een welverdiende vakantie met jouw gezin, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of met een vriendengroep? Camping Rotbrunn reserveren is al jaren een begrip. Dit kindvriendelijke kampeerterrein is een van de mooiste plekjes in het sfeervolle Neukirchen vorm Wald. Het is gelegen in het populaire Bayern in Duitsland. Je kunt kiezen uit voordelige staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Ons advies: boek ruim voor vertrekdatum. Veel van de ANWB-gezinscampings in Neukirchen vorm Wald zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Je zou kunnen wachten op een last-minute Camping Rotbrunn kampeer aanbieding. Maar let op, je ziet meer en meer dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan al weg zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Of klik door naar onze pagina over Camping kortingsacties.

  • Vakantiepark Rotbrunn is een heel populair 3 sterren kampeerbestemming in Neukirchen vorm Wald, in de omgeving Beieren.
  • Je kunt hier kamperen met jouw tent, caravan, vouwwagen of camper.
  • Deze familiecamping biedt goede sanitaire faciliteiten en voldoende mogelijkheden voor kinderen in de buurt.
  • Goede bereikbaarheid, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Breng een bezoekje aan de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Rotbrunn boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Camping Rotbrunn en gelijksoortige kampeerplekken reserveer je heel eenvoudig via verschillende gecertificeerde boekingssites. Veel Nederlanders boeken hun plek via ANWB Campings. Andere waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Neukirchen vorm Wald kunt vinden zijn: roan.nl & allcamps.nl. Het alternatief is rechtstreeks boeken. Dit kan middels een belletje, via de e-mail of aan de hand van het boekingsformulier.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze fraaie kleine camping heeft zo’n 49 kampeerplekken. Er is voor elke kampeerder wat wils. Er zijn grote ruime plekken staplekken die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Je kunt ook gaan voor een kleine staanplaats waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. In de buurt van het vakantiepark vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, chalets, tiny houses, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, bungalows.

  3. Kies vertrek- en aankomst

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de vertrekdag. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld kamperen in de zomervakantie of meivakantie? Boek dan tijdig om zeker te zijn van een plekje. De meest gewilde plekken zijn soms al voor een jaar vooruit gereserveerd. Dit zien we ook vaak met seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als Pasen, Hemelvaart of Pinksteren is het vaak drukker. Het is ook goed om te denken aan de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Boeking bevestigen en betalen

    Wanneer je de campingplek en reisperiode hebt samengesteld voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij de meeste touroperators betaal je – zoals je gewend bent – met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de campings moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. Het restant van de reissom dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging krijg je in de mailbox. Op de dag van aankomst kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Voorbereiding voor je reis

    Een goede voorbereiding is belangrijk. Ga je lekker met de tent? Wellicht met een pop-up tent, koepeltent, vis-à-vis tent, daktent? Denk dan sowieso aan tentstokken, hamer, scheerlijnen, tafeltje en stoelen, parasol, luchtbed en pomp, slaapzakken, kooktoestel en kookgerei, waslijn en wasknijpers, koelkast/koelbox. Boek je een plekje voor de caravan? Denk dan ook aan kentekenbewijs, caravanspiegels, rubberen hamer, disselslot, slingers, reserve waterpomp, gasfles en skottelbraai of bbq, koffie en thee, campinglamp, campingstoel en inklaptafel. Warme kleding is ook erg belangrijk. In de avond kan het flink afkoelen. De afstand gerekend vanaf Utrecht bedraagt gemiddeld gezien 580 kilometer (6,5 uur onderweg). Via de camping kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Voer de gewenste vertrekdatum in en spot actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Kampeervakantie april 2024 nader toegelicht

Park Camping Rotbrunn is een aantrekkelijke Duitse camping in Neukirchen vorm Wald in de omgeving van Beieren. We noemen dit een kleine camping met 49 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 580 kilometer. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 6,5 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De spreektaal is Duits. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +49. De elektra is 230 Volt. Het noodnummer is 112. Een standaard campingovernachting in deze omgeving kost +/- €24,75 per overnachting. In Duitsland leven plus minus 83 miljoen landgenoten. De hoofdstad van dit land is Berlijn. De meeste mensen behoren tot de religie: protestants, rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 3 oktober Eenheidsdag. Liever een andere bestemming? Spot dan kampeeropties in Asturias, Doué-la-Fontaine en Horw.

Naam campingCamping Rotbrunn
LandDuitsland
GebiedBayern
PlaatsNeukirchen vorm Wald
Soort campingKleine camping
Aantal plaatsen49 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)580 kilometer
Huidige reistijd 6,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Rotbrunn

Wil je goedkoop kamperen op Camping Rotbrunn? Deze bestemming levert verschillende gunstig geprijsde staplekken. Dit zijn met name de kleinschalige plekken van rond de 30 m2. Ideaal voor een tent, vouwwagen of zelfs een kleinere caravan. Meestal met elektra (10 met 6 ampère) en watervoorzieningen. De grote campingplekken vanaf 110 m2 bieden wat meer ruimte en daarmee een uitkomst voor kampeerders met een camper of grote caravan. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is goedkoop en geeft je veel vrijheid. In de regio betaal je gemiddeld €24,75 per staplek, per dag. Daarbovenop heb je nog zaken als kampeeruitrusting, autokosten, boodschappen, restaurants en excursies. Bijgaand delen wij zes tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Bayern.

Tips om te besparen op jouw boeking

  1. Vergelijk campingprijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Neem boodschappen mee naar je vakantiebestemming en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (vanaf €16,25 per overnachting).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Welke staplek is geschikt?

Kampeerplekken op camping Rotbrunn bieden veel mogelijkheden voor tent, camper, caravan of camper. In de opsomming hieronder bieden we de belangrijkste verblijfsvormen met de voordelen. Doorzoek ook het aanbod parken in de buurt zoals: Campingplatz Mainblick, Campingplatz Schiefer Turm of Seecamping Freudenberg.

  • Tentplek: Fraaie tentplaats geschikt voor noktent, pop-up tent, koepeltent, piramide tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Relatief voordelig en veel ruimte.
  • Caravan: Met een eigen keuken, bed, zitruimte en soms toilet.
  • Camper / kampeerauto: Een maximaal gevoel van vrijheid, perfect voor een rondreis. Je ontdekt ook de andere stukken van Beieren en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Volledige luxe inclusief kookgelegenheid (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een luxe verblijf inclusief sanitaire voorzieningen (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Rotbrunn

Boek met vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Camping Rotbrunn boeken, of een vergelijkbare plek? In het stukje hieronder geven we onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van verschillende soorten kampeerplekken. Je profiteert van een ruim aanbod, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Aantrekkelijk voorwaarden voor inchecken en uitchecken.
  2. Vacanceselect: Zoek en boek jouw vakantie eenvoudig via de website.
  3. Eurocampings / ACSI: Duidelijke beschrijvingen en toelichtingen van de parken.
  4. Allcamps: Prettige klantenservice en ondersteuning.
  5. Suncamp Holidays: Boek vroegtijdig voor extra voordeel in het hoogseizoen.
  6. ROAN: Uitstekende bereikbaarheid en klantenservice.
  7. Eurocamp: De specialist op het gebied van onbezorgd kamperen.
  8. Rent-a-Tent: Veilig en eenvoudig online boeken.
  9. Vacansoleil: Veel filtermogelijkheden voor jouw ideale vakantie.
  10. Booking.com: De beste aanbiedingen voor een lang weekend of weekje weg.
Tip: informeer ook naar last-minute campingreizen naar Beieren bij erkende reisbureaus zoals D-reizen, Vakantiediscounter, TUI, Prijsvrij, Sunweb en Reisknaller, BeachCheck, de Jong Intra Vakanties, Suntip, Alltours.

Weersverwachting 7 dagen voor

Deze zomer luxe kamperen in Neukirchen vorm Wald? Houd rekening met het weer! In deze omgeving heerst een zeeklimaat. De temperatuur ligt over een heel jaar gemiddeld op 13,1 graden °C. Met circa 29,1 graden °C is juli de maand met de hoogste temperaturen. De maand januari is niet heel prettig voor kampeerders met gem. 5,0 graden celsius. De beste reistijd is mei, juni en september. In het volgende lijstje tref je het 7-daagse weerbericht voor Neukirchen vorm Wald .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de komende 7 dagen

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

Het is een langwerpig terrein met een klein meertje, gelegen in een landelijke omgeving. Er zijn weinig bomen en struiken en de staanplaatsen liggen langs twee asfaltstraatjes. Er zijn veel vaste plaatsen. Voor passanten is er een apart veld. Je mag zelf een plaats uitzoeken, de beheerder komt langs. Op het terrein van de camping bevindt zich een klein meertje. Er is een broodjesservice op de camping.

Op welke manier kan ik camping Rotbrunn voordelig reserveren?

Camping Rotbrunn is een aantrekkelijk recreatiepark in het Duitse Neukirchen vorm Wald. De actuele prijzen zijn te vergelijken met omliggende parken (vanaf €24,75 per nacht). Zit je vast aan de zomervakantie? Boek dan bij voorkeur op tijd. Je hebt dan vaak een mooi schaduwrijke plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren via de ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Beieren. Doorzoek eventueel ook de accommodaties via populaire campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Alannia, Capfun, Yelloh! Village, Qualité campings, Aquadis Loisirs en Ciela Village, Flower Campings, Huttopia, Sandaya, Campéole campings, Orbitur.

Wat kan ik beleven in de omgeving?

Bayern is een geliefde vakantiebestemming. Ontdek de prachtige natuur. Een fantastisch uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Zowel aan het water als in het bos. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Bijvoorbeeld vissen of racefietsen. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In de regio zijn er toeristische dorpjes waar je jezelf onderdompelt in de nationale cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Duitse bakkerijen en proef de lokale snacks en lekkernijen. In de omgeving van deze kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en andere handige winkels.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Camping Rotbrunn is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie is te bereiken op 580 kilometer afstand van Utrecht. Dit betekent 6,5 uur reizen in de auto. Het inchecken en uitchecken gebeurt via de receptie. Parkeerruimte is er voldoende. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. De adresgegevens van de camping (Pilling 22) vind je ook op de site.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

We spreken over een kleine camping met op dit moment 49 overnachtingsplekken. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 45 m2 voor een kleine tent, maar daarnaast ruim opgezette plekken tot 110 m2 voor gezinnen met kinderen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. Elektra en een waterput zijn meestal aanwezig. Een schaduwplek is op aanvraag. Controleer ook vooraf of honden en huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie