anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping München-thalkirchen boeken

Camping München-thalkirchen is een welbekende 1 sterren camping in het Duitse München-Thalkirchen, in het rustgevende Bayern. Het betreft een zeer grote camping met circa 557 plaatsen. Een ideale stek voor jonge gezinnen met kinderen en wandelaars en fietsers. Het park heeft een centrale ligging, heeft diverse (schaduwrijke) kampeerplekken met voldoende privacy. Op onze camping-vergelijker check je praktische info over het park en informeren wij jou over de handigste boekingssites met de beste aanbiedingen voor een kampeervakantie in München-Thalkirchen.

Aanbiedingen Camping München-thalkirchen mei 2024

Lekker genieten met familie, kinderen of met zijn tweetjes? Camping München-thalkirchen reserveren is dan altijd een goed idee! Dit kindvriendelijke verblijf ligt midden in het diverse München-Thalkirchen. Deze plek ligt midden in de regio Bayern in Duitsland. Het kampeerterrein herbert verschillende goedkope staplekken voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Goed om te weten: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel van de beschikbare gezinscampings in München-Thalkirchen zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Camping München-thalkirchen kampeer aanbieding. Alleen, let op: meestal is het dan zo dat de meest gewilde staanplaatsen dan al weg zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Op onze website lees je ook meer over Griekenland.

  • Vakantiepark München-thalkirchen is een veelzijdig 1 sterren park in München-Thalkirchen, in de omgeving Beieren.
  • Heerlijke staplekken voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Het sanitair is in orde op deze familiecamping en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Bekijk de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping München-thalkirchen boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Camping München-thalkirchen en soortgelijke plekken reserveer je heel eenvoudig via verschillende erkende boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je bijzondere, en zelfs 5-sterren campings in campings in München-Thalkirchen ontdekt zijn: roan.nl en pitchup.com. Rechtstreeks reserveren kan vaak ook. Direct boeken kan vaak telefonisch, via de mail of via de website van de campinghouder.

  2. Selecteren van kampeerplaats

    Deze erkende zeer grote camping heeft om en nabij de 557 staanplaatsen. Er zijn verschillende type staanplaatsen. Je kunt gaan voor extra ruime staanplaatsen voor een caravan inclusief bijzettent. Anderen prefereren juist een wat meer intieme en kleine staanplaats voor een tent of vouwwagen. Rondom het park deze plek zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, groepsaccommodaties, tiny houses, chalets.

  3. Kies de vertrekdatum

    Kies de gewenste datum van aankomst en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Dit kan zijn de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Boek dan op tijd. De leukste plekken zijn namelijk al snel vol. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook gedurende de feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of 1e en 2e Paasdag zijn de plekjes sneller vol. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Boekingsbevestiging en betalen

    Als je de staanplaats aangegeven hebt moet je alleen nog afronden en betalen. Bij een touroperator betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Regelmatig vraagt men om een aanbetaling van 25% of 30%. Het overige bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Print deze uit. Bij aankomst dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Kampeerchecklist

    Een goede voorbereiding is het halve werk. Ga je op pad met de tent? Zoals een noktent, piramide tent, belltent, daktent? Zorg dan in ieder geval voor haringen, tentstokken, grondzeil, parasol, tenttapijt, luchtbed en pomp, gasflessen, kooktoestel en kookgerei, slaapzakken, voortent/luifel. Op pad met de caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als disselslot, haringen en scheerlijnen, kentekenbewijs, voortent, luifel, grondzeil, caravanspiegels, bezem en stoffer en blik, gasfles en skottelbraai of bbq, campingstoel en inklaptafel, campinglamp, disselweger. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand gecalculeerd vanaf Utrecht is zo’n 659 kilometer (7 uur reistijd). Via internet kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Vind geschikte vertrekdatum en doorzoek actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in mei 2024

Park Camping München-thalkirchen is een veel gekozen Duitse camping in München-Thalkirchen die gelegen is in Beieren. Het is een zeer grote camping met wel 557 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 659 kilometer. De actuele inschatting van de reistijd is 7 uur. Je kunt hier betalen met de Euro (EUR). Mensen praten hier Duits. Het type stekker is C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +49. Het landelijke voltage is 230 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een normale campingovernachting in dit gebied kost zo’n €24,25 per dag/nacht. In Duitsland zijn plus minus 83 miljoen inwoners. De nationale hoofdstad is Berlijn. De meeste mensen behoren tot de religie: protestants, rooms-katholiek. Goede luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). De nationale feestdag is 3 oktober Eenheidsdag. Liever een andere bestemming? Spot dan kampeermogelijkheden in Solothurn, Bolnuevo-Mazarrón of Reygades.

Naam campingCamping München-thalkirchen
LandDuitsland
RegioBayern
PlaatsMünchen-Thalkirchen
Type campingZeer grote camping
Aantal plaatsen557 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)659 kilometer
Reistijd indicatie/td>7 uur

Goedkoop kamperen op Camping München-thalkirchen

Lekker rustig en goedkoop kamperen op Camping München-thalkirchen? Deze bestemming biedt een aantal voordelige staanplaatsen. Je huurt dan de kleine plekken van om en nabij de 30 m2. Voldoende voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Vaak met stroomaansluiting (10 – 16 ampère) en watervoorzieningen. De grote campingplekken vanaf 75 m2 geven je extra ruimte en zijn prettig voor een grote familietent, camper of caravan. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. In deze streek rekent men gemiddeld €24,25 per staanplaats, per dag. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeeruitrusting, autokosten, boodschappen of uit eten en excursies. Onderstaand delen wij zes tips voor een betaalbare campingvakantie in Bayern.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Overweeg wildkamperen/paalkamperen en ga niet in het hoogseizoen.
  2. Neem een boodschappenkrat vol met spullen mee en kook je avondeten zelf.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (al vanaf €15,75 voor een overnachting).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en boek niet te vroeg je reis.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

De beste staplek voor jouw tent, caravan, camper of vouwwagen

Kampeerplekken op camping München-thalkirchen zijn doorgaans geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. In het onderstaande gedeelte delen we de belangrijkste accommodaties / staanplaatsen met daarbij ook de voordelen. Doorzoek ook het aanbod parken in de regio zoals: Ferienhof Kramer, Camping Elztalblick en Campingplatz Münsterblick Breisach.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor tunneltent, pop-up tent, vis-à-vis tent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Je hebt altijd alles bij de hand.
  • Camper / kampeerauto: Het biedt een uitkomst voor rondreizen. Geniet van de ongekende vrijheid van Beieren en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark München-thalkirchen

Reserveer met vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites mei 2024

Vandaag nog een staanplaats op Camping München-thalkirchen boeken, of een vergelijkbare plek? In de opsomming hieronder bespreken we onze top-10 reisorganisaties met een actueel aanbod van deze en vergelijkbare kampeerplekken. Je hebt veel parken om uit te kiezen, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Zoek en boek jouw vakantie eenvoudig via de website.
  2. Vacanceselect: Handig online account voor overzicht van je boeking.
  3. Eurocampings / ACSI: Prettige klantenservice en ondersteuning.
  4. Allcamps: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  5. Suncamp Holidays: Mooie staplekken met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
  6. ROAN: Gemakkelijke boekingsmodule met veel positieve reviews.
  7. Eurocamp: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  8. Rent-a-Tent: Gebruiksvriendelijke boekingsmodule met veel tevreden reizigers.
  9. Vacansoleil: Speciale acties in zowel het voorjaar als najaar.
  10. Booking.com: Al vele jaren jouw vertrouwde adres voor een onbezorgde vakantie.
Tip: informeer ook naar de mooiste campingreizen naar Beieren bij erkende reisbureaus zoals Sunweb, TUI, Corendon, D-reizen, Prijsvrij of Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties, Alltours, BeachCheck, Reisknaller.

Weerbericht voor de komende 7 dagen

Deze zomer luxe kamperen in München-Thalkirchen? Houd dan wel het weer in de gaten. In deze omgeving heerst een zeeklimaat. De jaartemperatuur is hier circa 13,3 graden °C. Met ongeveer 29,8 graden °C is juli een heerlijke warme maand. De periode januari is echter de meest koude met gem. 5,1 graden °C. Een aanbevolen reisperiode is mei, juni en september. In de volgende opsomming tonen wij het 7-daagse weerbericht voor München-Thalkirchen .

Weersvoorspellingen zaterdag 18 mei 2024 en 7-daagse verwachting

Verschillende vragen en antwoorden over campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

De camping is een echte stadscamping in het zuiden van Munchen, vlakbij het stadspark en de dierentuin. De doelgroep is kort verblijvende bezoekers voor de stad Munchen. De camping ligt direct aan de Isar, maar deze is vanaf de camping niet toegankelijk om in te zwemmen. Er zijn aparte staanplaatsen voor caravans en campers en in het midden van het terrein zijn er twee grote tentvelden. Vlak bij de camping is de bushalte naar het centrum en er tegenover ligt een golfbaan.

Hoe en waar kan ik camping München-thalkirchen voordelig reserveren?

Camping München-thalkirchen is een zeer gunstig recreatiepark in het Duitse München-Thalkirchen. De prijzen liggen redelijk gelijk met kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €24,25 voor een staanplaats per nacht). Zit je vast aan de zomervakantie? Zet je kampeerplek dan direct vast. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Soms is het dan interessant om een last-minute actie te boeken. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren middels de site van ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Beieren. Bekijk ook de accommodaties op erkende campingketens zoals Aquadis Loisirs, First Camp, Alannia, Qualité campings, Capfun, Yelloh! Village of Ciela Village, LeadingCampings, Sandaya, Orbitur, Flower Campings, Huttopia.

Wat zijn de lokale bezienswaardigheden?

Bayern is een omgeving waar je heerlijk kunt kamperen. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Onder andere watersporten of dagtochten. Uiteraard kan je hier ook lekker zwemmen in de buurt. In de regio ontdek je mooie plaatsen waar je helemaal op kunt gaan in de lokale cultuur en gebruiken. Bezoek ook eens de typische Duitse horeca en proef de lokale keuken. In het gebied van deze kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en banken.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping München-thalkirchen is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie is gelegen op 659 kilometer reisafstand van Utrecht. Dat komt neer op 7 uur reizen in de auto. Je kunt de inchecktijden opvragen via de parkreceptie. Parkeerruimte is er voldoende. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. De adresgegevens van de camping (Zentralländstr. 49) kun je nakijken via de website.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

Dit is een zeer grote camping met ongeveer 557 plekjes. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Kies voor een kleine plek van zo’n 45 m2 (ideaal voor stellen), maar daarnaast speciale XL-plekken tot 90 m2 voor 4 – 6 personen. De sanitaire voorzieningen zijn prima. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Schaduwplekken op aanvraag. Informeer bij eigenaar of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie