anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Am See International boeken

Camping Am See International is een prachtige 3 sterren camping in het Duitse Buxheim, in het groene Bayern. Het is een middelgrote camping met zo’n 135 plaatsen. Een heerlijke kampeerplek voor jonge gezinnen met kinderen en een kleine vriendengroep. Het park heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft nette plekken met voldoende privacy. In ons overzicht lees je praktische gegevens en info over het kampeerterrein en verwijzen we je naar onze top-10 boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Buxheim.

Aanbiedingen Camping Am See International april 2024

Lekker ontspannen erop uit met het gezin, peuters en kinderen of juist met z’n tweeën? Camping Am See International reserveren is zeker de overweging waard. Deze kindvriendelijke plek ligt in het sfeervolle Buxheim. Dit is een plaats in de regio Bayern in Duitsland. Je vindt hier goedkope staplekken voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Goed om te weten: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Een groot deel van de aanwezige gezinscampings in Buxheim zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Zit je niet vast aan een bepaalde periode? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Am See International kampeer aanbieding. Alleen, doorgaans is het zo dat de meest gunstig gelegen staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Op deze website lees je ook alles over Kamperen in een tent.

  • Vakantiepark Am See International is een geliefd 3 sterren kampeerverblijf in Buxheim, in de omgeving van Beieren.
  • Gunstig gelegen staplekken voor jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, klantgericht personeel.
  • Ga naar de website voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Am See International boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping Am See International en gelijksoortige kampeerplekken reserveer je heel eenvoudig via een aantal populaire boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je mooie, en zelfs 5-sterren campings in campings in Buxheim kunt boeken zijn: roan.nl & booking.com. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan telefonisch, per mail of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze gezellige middelgrote camping heeft circa 135 campingplekken. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Veel kampeerders houden van extra ruime plaatsen voor een caravan inclusief bijzettent. Je kunt ook kiezen voor een bescheiden plek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Op en rondom het vakantiepark kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, vakantieboerderij, tiny houses, bungalows, groepsaccommodaties, chalets.

  3. Kies reisperiode

    Kies de aankomstdatum en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Denk aan de meivakantie of zomervakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. De mooiste plekjes zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook bij aankomst op feestdagen zoals de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het drukker dan normaal. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 3 oktober Eenheidsdag.

  4. Boeken en betalen

    Als je jouw staplek hebt geselecteerd kan je eenvoudig de boeking afronden en betalen. Bij de meeste touroperators betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe dien je een aanbetaling van bijvoorbeeld 25% te doen. Het restant van het totaalbedrag betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Op de dag van aankomst moet je deze bij je hebben en bij de receptie laten zien.

  5. Een inpaklijst maken

    Tijd om in te pakken! Kampeer je in een tent? Misschien met een piramide tent, opblaasbare tent, tunneltent, noktent? Zorg dan in ieder geval voor haringen, tentstokken, tenttapijt, grondzeil, scheerlijnen, kooktoestel en kookgerei, koelkast/koelbox, gasflessen, waslijn en wasknijpers, luchtbed en pomp. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Vergeet dan niet spullen zoals levellers, kentekenbewijs, rubberen hamer, voortent, luifel, grondzeil, caravanspiegels, disselweger, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp, campingstoel en inklaptafel, koffie en thee. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt zo’n 678 kilometer (7,5 uur rijden). Via de boekingssite kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Selecteer vertrekdatum en doorzoek de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Am See International is een interessante Duitse camping in Buxheim in de buurt van Beieren. We noemen dit een middelgrote camping met 135 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 678 kilometer. De gemiddelde reistijd is 7,5 uur. Je voert hier betalingen uit met de Euro (EUR). De inwoners spreken Duits. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +49. Het net-voltage is 230 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze omgeving kost plus minus €24,25 per dag. In Duitsland bevinden zich plus minus 83 miljoen ingeschreven mensen. De landelijke hoofdstad is Berlijn. Mensen zijn hier qua religie protestants, rooms-katholiek. Beschikbare luchthaven(s): Berlijn (THF), Munchen (MUC) en Dusseldorf (DUS). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 3 oktober Eenheidsdag. Liever een andere bestemming? Spot dan campingplaatsen in West Sussex, Gilly-sur-Loire en Kühlungsborn.

Naam campingCamping Am See International
LandDuitsland
StreekBayern
PlaatsBuxheim
Type campingMiddelgrote camping
Aantal plekken135 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)678 kilometer
Reistijd 7,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Am See International

Wil je goedkoop kamperen op Camping Am See International? Het park heeft ook betaalbare staplekken. Dit zijn met name de kleine plekken van ongeveer 35 m2. Voldoende voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. Meestal inclusief 8 / 16 ampère stroom en waterput. Grote kampeerplekken vanaf 120 m2 geven extra comfort. en zijn een uitkomst voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Op een camping staan met eigen tent of caravan is goedkoop en geeft je veel vrijheid. Op deze bestemming rekent men gemiddeld €24,25 voor een overnachting. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeeruitrusting, brandstof, uitgaven bij de supermarkt en uitstapjes. In het gedeelte hieronder vind je concrete tips voor een goedkope campingvakantie in Bayern.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Neem een boodschappenkrat vol met spullen mee en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Koop je kampeerspullen tweedehands.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (gemiddeld zo’n €15,75 per dag/nacht).
  5. Kies eventueel voor een last-minute en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en boek al ruim van tevoren.

De juiste staplek voor jouw accommodatie

Kampeerplekken op camping Am See International zijn doorgaans geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. In het onderstaande gedeelte bieden we de belangrijkste kampeervormen en welke voordelen daarbij horen. Check ook parken in de regio zoals: Schwarzwaldcamping Alisehof, Camping Elbsee of Campingplatz Fränkische Schweiz.

  • Tentplek: Stevige tentplaats geschikt voor vis-à-vis tent, familietent, noktent, pop-up tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Prettig rijden, veel comfort en veel ruimte.
  • Caravan: Tijdens de reis overnachten waar jij dat wilt.
  • Camper / kampeerauto: De flexibiliteit maakt dat een rondreis eenvoudig gemaakt kan worden. Verken de prachtige omgeving van Beieren en Duitsland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niets meer op te zetten of mee te nemen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Bij aankomst staat alles voor je klaar in je eigen vakantiehuisje (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Am See International

Profiteer van de vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Camping Am See International boeken, of een gerelateerde camping? In het onderstaande stukje verstrekken we onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van verschillende soorten kampeerplekken. Het aanbod is enorm, je kunt supersnel filteren en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Prettige website waar je het boeken eenvoudig wordt gemaakt.
  2. Vacanceselect: Veel beschikbaarheid op verschillende aankomstdatums.
  3. Eurocampings / ACSI: Aanbiedingen voor weekendjes en weekjes weg.
  4. Allcamps: Geschikte aanbieder voor lange vakanties (2 – 3 weken).
  5. Suncamp Holidays: Altijd veilig boeken en betalen van je verblijf.
  6. ROAN: Aantrekkelijk acties voor feestdagen, zomervakantie en voorjaar.
  7. Eurocamp: Interessant aanbod met last minute vakanties.
  8. Rent-a-Tent: Een goede mix van budget en luxe vakantieplekken.
  9. Vacansoleil: Boek vroegtijdig voor extra voordeel in het hoogseizoen.
  10. Booking.com: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
Tip: vergelijk ook alle campingreizen naar Beieren bij grote landelijke reisbureaus zoals Corendon, Prijsvrij, Sunweb, TUI, Vakantiediscounter & BeachCheck, Reisknaller, de Jong Intra Vakanties, Alltours, Thomas Cook.

Weersverwachtingen (komende 7 dagen)

Ga je lekker luxe kamperen in Buxheim? Let dan goed op het weer. Je verblijft hier in een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld zo’n 13,1 graden. Met om en nabij de 29,3 graden °C is juli de maand met de hoogste temperaturen. De maand januari brengt wat koudere temperaturen met zich mee met gemiddeld 5,0 graden. Een aanbevolen reisperiode is mei, juni en september. In het volgende lijstje bekijk je het 7-daagse weerbericht voor Buxheim .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Het terrein ligt direct aan de Kartauser See en is begroeid met hoge loofbomen, struiken en hagen. Er is een apart tentenveld en een paar staanplaatsen zijn gereserveerd voor passanten. De camping beschikt over een speeltuin en een restaurant met een terras aan het water. Bij het meer is een ligweide met een zwemsteiger, een trap en een klein strandje. Op 200 m afstand zijn boten te huur en kun je paardrijden. Let op afrit 13 Buxheim is al na 100 m op de A96.

Bij wie kan ik camping Am See International voordelig reserveren?

Camping Am See International is een veelzijdig recreatiepark in het Duitse Buxheim. De prijzen liggen redelijk gelijk met andere parken in de regio (vanaf €24,25 voor een staplek p/ nacht). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Zet je kampeerplek dan direct vast. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi plekje en misschien wordt je beloond met vroegboekkorting. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren bij de ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Beieren. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op erkende campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Capfun, First Camp, Alannia, Qualité campings, Yelloh! Village & Ciela Village, Orbitur, Huttopia, Campéole campings, Sandaya, Flower Campings.

Wat is er te doen in de buurt?

Bayern is een echte aanrader voor de kampeerder. Ontdek de prachtige natuur. Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Ook in het bos en aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Onder andere hardlopen of crossfit. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. In dit gebied vind je mooie plekjes waar je helemaal op kunt gaan in de regionale cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Duitse ijssalons en maak kennis met de lokale keuken. Rondom de kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en openbaar vervoer stations.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Camping Am See International is prima bereikbaar met auto, caravan en camper. Deze campingvakantie heeft een afstand van 678 km afstand van Utrecht. Dit is ongeveer 7,5 uur met de auto. Het is verstandig om nog even de inchecktijden te controleren. Er is voldoende parkeergelegenheid. De wegen zijn tolvrij. In steeds meer Duitse steden is een milieusticker nodig. De adresgegevens van de camping (Am Weiherhaus 7) kun je nakijken via de website.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het gaat hier om een middelgrote camping met zo’n 135 plekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 25 m2 voor stelletjes, maar ook de wat grotere plekken tot 100 m2 voor grote gezinnen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Vraag naar de schaduwplekken. Controleer ook vooraf of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie