anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Duincamping De Lepelaar boeken

Duincamping De Lepelaar is een welbekende 3 sterren camping in het Nederlandse Sint Maartenszee, gelegen in de regio Noord-Holland. Het betreft een grote camping met zo’n 401 plaatsen. Een ideale plek voor families met jonge kids maar ook zeker voor senioren. Het park is uitstekend bereikbaar, heeft mooie ruime staanplaatsen voorzien van elektriciteit en drinkwater. Op campingsoverzicht.nl bieden wij belangrijke details over deze kampeerplek en vergelijk je erkende boekingssites voor de tofste kampeervakanties in Sint Maartenszee.

Aanbiedingen Duincamping De Lepelaar april 2024

Even tijd voor vakantie met je gezin, kids of juist met z’n tweeën? Duincamping De Lepelaar reserveren is dan altijd een goed idee! Dit kindvriendelijke verblijf ligt in het aangename Sint Maartenszee. Het is gelegen in het populaire Noord-Holland in Nederland. Je kunt kiezen uit gunstig gelegen staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Goed om te weten: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Veel van de ANWB-gezinscampings in Sint Maartenszee zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Je kunt kiezen voor een last-minute Duincamping De Lepelaar kampeer aanbieding. Alleen, let op: meestal is het dan zo dat de beste staanplaatsen dan al weg zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Op deze website lees je ook alles over Griekenland.

  • Vakantiepark De Lepelaar is een fantastisch 3 sterren kampeerterrein in Sint Maartenszee, in het groene Noord-Holland.
  • Heerlijke staplekken voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Goede sanitaire ruimtes (wc, douches) op deze familiecamping en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, het personeel is erg vriendelijk.
  • Surf naar de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Duincamping De Lepelaar boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Duincamping De Lepelaar en omliggende parken reserveer je heel eenvoudig via meerdere populaire boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere websites waar je degelijke, maar ook 5-sterren campings in Sint Maartenszee bekijkt zijn: vacansoleil.nl en glampings.nl. Het alternatief is rechtstreeks boeken. Dit kan telefonisch, per mail of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Kies een staplek of accommodatie

    Deze populaire grote camping heeft plusminus 401 campingplekken. De staanplekken zijn heel gemixed. Veel kampeerders houden van ruim opgezette plaatsen welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Je hebt ook een fijnschalige plek voor een tent of vouwwagen. Nabij deze bestemming vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, tiny houses, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, chalets, bungalows.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de gewenste dag van vertrek. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Je kunt denken aan de meivakantie of zomervakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De mooiste plekjes zijn steeds vaker al snel gereserveerd. Net als voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen zijn de plekjes sneller gevuld. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Boeking afronden en betalen

    Op het moment dat je jouw plek en periode ingevuld hebt vul je de resterende gegevens nog even in en voltooi je de boeking. Bij de bekende touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het restant van het totaalbedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Print deze uit. Bij aankomst moet je deze bij je hebben en bij de receptie laten zien.

  5. Inpaklijst en vertrek

    Het inpakken kan beginnen! Ga je lekker met de tent? Wellicht met een noktent, familietent, koepeltent, tunneltent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn tenttapijt, tentstokken, tafeltje en stoelen, parasol, hamer, slaapzakken, verlichting, luchtbed en pomp, koelkast/koelbox, gasflessen. Van plan om met de caravan te gaan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als voortent, luifel, grondzeil, kentekenbewijs, levellers, disselslot, slingers, reserve waterpomp, campingstoel en inklaptafel, gasfles en skottelbraai of bbq, koffie en thee, disselweger. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht is zo’n 105 km (1 uur reistijd). Per mail kun jij snel en eenvoudig route informatie inzien.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Kies vertrekdatum en achterhaal interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Belangrijke gegevens over de kampeervakantie in april 2024

Park Duincamping De Lepelaar is een interessante Nederlandse camping in Sint Maartenszee die gelegen is in Noord-Holland. Het is een grote camping met +/- 401 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 105 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 1 uur. Je kan dingen afrekenen met de Euro (EUR). De spreektaal is Nederlands. Je apparaten dienen geschikt te zijn voor stekker type C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +31. De elektriciteit-spanning is 220 Volt. Het nationale noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze omgeving kost je doorgaans €24,25 per dag. In Nederland wonen zo’n 18 miljoen landgenoten. Bezoek zeker eens de hoofdstad Amsterdam. Beschrijving van de religie: rooms-katholiek, protestants, islam. Belangrijke luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Let op: nationale feestdag is 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Zoek ook kampeeropties in Satakunta, Larmor-Plage & Bischofsheim.

Naam campingDuincamping De Lepelaar
LandNederland
OmgevingNoord-Holland
PlaatsSint Maartenszee
Soort campingGrote camping
Aantal staplekken401 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)105 kilometer
Huidige reistijd 1 uur

Goedkoop kamperen op Duincamping De Lepelaar

Lekker vrij en goedkoop kamperen op Duincamping De Lepelaar? Het park verschaft verschillende staplekken tegen een lage prijs. Hiervoor zijn er de kleinschalige plekken van ongeveer 20 m2. Ruim genoeg voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Gewoonlijk met elektriciteit (5 – 16 met 6 ampère) en waterput/watertappunt. De XL-staplekken vanaf 120 m2 bieden wat meer ruimte en daarom perfect voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Een paar weken op pad met een eigen tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. In dit gebied betaal je gemiddeld €24,25 per dag/nacht. Hierbij komen natuurlijk nog wel zaken als kampeerbenodigdheden, kosten voor tanken of laden, boodschappen of uit eten en dagjes uit. In de opsomming hieronder vind je nuttige tips om te besparen op jouw campingvakantie in Noord-Holland.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Kies een vakantieperiode buiten het hoogseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Zoek een goedkope tweedehands caravan of tent.
  4. Reserveer een aantal nachten op een mooie boerencamping (vanaf €15,75 voor een overnachting).
  5. Kijk naar last-minutes aanbiedingen en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en reserveer ruim van tevoren jouw staplek.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping De Lepelaar zijn ruim opgezet, perfect voor jouw caravan, camper, tent of vouwwagen. Hieronder check je de mogelijke accommodaties / staanplaatsen met daarbij ook de voordelen. Vind ook parken in de regio zoals: Ardoer Vakantiepark De Meerpaal, Molecaten Park Landgoed Ginkelduin en Camping Corfwater.

  • Tentplek: Gezellige tentplaats geschikt voor daktent, pop-up tent, familietent, piramide tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Gemakkelijk op te zetten, veel comfort.
  • Caravan: Minder afhankelijk van het weer.
  • Camper / kampeerauto: Overnachten in alle comfort, perfect voor een roadtrip. Je ontdekt ook de andere stukken van Noord-Holland en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark De Lepelaar

Bekijk vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Duincamping De Lepelaar boeken, of op een soortgelijk park? In het onderstaande stukje geven we een toelichting op onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van deze en vergelijkbare kampeerplekken. Er is veel keuze, je kunt gemakkelijk filteren op plaats of faciliteiten en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: Gemakkelijke website waar je snel en eenvoudig kunt boeken.
  2. Vacanceselect: Heerlijk genieten met de hele familie.
  3. Eurocampings / ACSI: Onvergetelijke campingvakanties beginnen hier!
  4. Allcamps: Onbezorgd boeken met ANVR en SGR garantie.
  5. Suncamp Holidays: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
  6. ROAN: Mooie staplekken voor een heerlijke gezinsvakantie.
  7. Eurocamp: Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.
  8. Rent-a-Tent: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  9. Vacansoleil: Aantrekkelijke staplekken voor een fijne kampeervakantie.
  10. Booking.com: Ruime keuze aan campings, staplekken en accommodaties.
Tip: doorzoek ook het aanbod van campingreizen naar Noord-Holland bij erkende reisbureaus zoals D-reizen, Vakantiediscounter, TUI, Corendon, Prijsvrij en de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, BeachCheck, Alltours, Suntip.

Actuele weerbericht

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Sint Maartenszee? Houd rekening met het weer! Je hebt hier een zeeklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is 14,1 °C. Met 26,1 °C is juli een aangename warme maand. De periode januari is gemiddeld de koudste maand met 7,0 graden °C. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode mei t/m september. Hierna delen wij het 7-daagse weerbericht voor Sint Maartenszee .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en verwachting van komende week

Veelgestelde vragen over jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

De natuurlijke, autovrije camping ligt in de duinen tussen natuurgebied Het Zwanenwater en de drukke kustweg. Je hebt je te houden aan een aantal regels zoals geen houtskoolbarbecues, de lengte van caravans (max. 6 m excl. dissel), geen campers buiten de camperplaatsen en reservering in het hoogseizoen. De camping biedt een recreatieclub voor de kleintjes en animatie gericht op de natuur. Er is een trapveldje. Afhankelijk van je staanplaats varieert de afstand tot het strand van 1,5 tot 3 km.

Waar kan ik camping De Lepelaar goedkoop reserveren?

Duincamping De Lepelaar is een natuurrijk recreatiepark in het Nederlandse Sint Maartenszee. De kosten voor een overnachting zijn ongeveer gelijk aan andere parken in de regio (vanaf €24,25 per dag). Zit je vast aan de zomervakantie? Boek jouw staplek dan tijdig. Misschien heb je dan geluk, krijg je een mooi schaduwrijke plekje en misschien wordt je beloond met vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Campings als deze kan je goedkoop reserveren via de site van de ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Noord-Holland. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op uitstekende campingketens zoals Capfun, First Camp, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, Alannia, Aquadis Loisirs of Sandaya, Flower Campings, Huttopia, Campéole campings, Ciela Village, LeadingCampings.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Noord-Holland is een zeer aan te raden reisbestemming. Er is hier een prachtige natuur. Te voet of te fiets kan je de omgeving eenvoudig verkennen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Voorbeelden zijn tennissen of klimmen. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. In de regio zijn er gemoedelijke plekjes waar je kennismaakt met de regionale cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Nederlandse slagerijen en probeer de lokale specialiteiten. In de buurt van de kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en mogelijkheden voor het OV.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Duincamping De Lepelaar kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 105 kilometer reisafstand van Utrecht. Dit is ongeveer 1 uur met de auto. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Je kunt de auto gemakkelijk kwijt op een van de kampeerplekken. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het volledige adres van de camping (Westerduinweg 15) kun je nakijken via de website.

Wat zijn de beschikbare staplekken?

Het gaat hier om een grote camping met ongeveer 401 plekjes. De kampeerplekken zijn geschikt voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 20 m2 (perfect voor twee), maar daarnaast ruim opgezette plekken tot 115 m2 voor 5 – 7 personen. Je hebt hier voldoende en schone sanitaire faciliteiten. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Bekijk ook vooraf of honden en huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie