anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Ardoer Vakantiepark Diana Heide boeken

Ardoer Vakantiepark Diana Heide is een heel leuke 4 sterren camping in het Nederlandse Amen, in het rustgevende Drenthe. Het gaat om een grote camping met in 2024 zo’n 387 plaatsen. Bij uitstek een geschikte uitvalsbasis voor gezinnetjes en een kleine vriendengroep. De accommodatie is mooi centraal gelegen, heeft mooie grote plekken en er zijn voldoende voorzieningen. Op campingsoverzicht.nl bieden wij praktische tips over het park en verwijzen we je naar de beste boekingssites met de beste aanbiedingen voor een kampeervakantie in Amen.

Aanbiedingen Ardoer Vakantiepark Diana Heide april 2024

Even lekker uitrusten met jouw familie, kinderen (van peuters tot pubers) of met een vriendengroep? Ardoer Vakantiepark Diana Heide reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Deze kindvriendelijke accommodatie ligt in het schitterende Amen. Het is gelegen in het mooie groene Drenthe in Nederland. Ze bieden diverse ruim opgezette staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Tip: boek ruim voor vertrekdatum. Het merendeel van de gezinscampings in Amen zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Natuurlijk, je kunt gaan voor een last-minute Ardoer Vakantiepark Diana Heide kampeer aanbieding. Alleen, het komt steeds vaker voor dat dan de beste staanplaatsen dan al volgeboekt zijn. Voor de policy rondom honden en huisdieren kan je het beste even op de website kijken. Of klik door naar onze pagina over Kamperen voor jongeren.

  • Vakantiepark Ardoer Diana Heide is een fantastisch 4 sterren kampeerpark in Amen, in de omgeving van Drenthe.
  • Prachtige plekjes voor jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Het sanitair is ruim voldoende op deze familiecamping en voldoende mogelijkheden voor kinderen in de buurt.
  • Gunstig gelegen, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Check de campingwebsite en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Ardoer Vakantiepark Diana Heide boeken

  1. Maak keuze voor boekingssite

    Ardoer Vakantiepark Diana Heide en soortgelijke plekken reserveer je snel en eenvoudig via diverse populaire boekingssites. Een van de aanraders is ANWB Campings. Andere sites waar je toffe, en soms ook 5-sterren campings in Amen bekijkt zijn: camping.info en campingplekken.nl. Rechtstreeks boeken kan ook. Dit kan per telefoon, via het mailadres (zie website) of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze gezellige grote camping heeft plusminus 387 kampeerplekken. Er is voor elke kampeerder wat wils. Je hebt vaak grote ruime plekken plekken die ideaal zijn voor een wat grotere caravan. Je hebt ook een knusse campingplek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Nabij het vakantiepark zijn er ook wat meer luxe stacaravans, vakantieboerderij, groepsaccommodaties, chalets, vakantiehuisjes, bungalows.

  3. Aankomst- en vertrekdatum invullen

    Kies de aankomstdatum en de dag van vertrek. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of meivakantie? Wacht dan niet te lang met boeken. De mooiste plekjes zijn namelijk al snel vol. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het wat drukker dan normaal. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Afronden en betalen

    Op het moment dat je de staplek en het aantal nachten ingevuld hebt moet je enkel nog even jouw naam en contactgegevens invullen. Bij veel van de moderne touroperators betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. Het openstaande bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Op de aankomstdatum zal de receptie hierom vragen.

  5. Kampeerchecklist

    Het is bijna tijd om te gaan! Ga je met de tent? Zoals een tunneltent, koepeltent, belltent, piramide tent? Denk dan ook zeker aan haringen, tentstokken, parasol, tenttapijt, tafeltje en stoelen, voortent/luifel, luchtbed en pomp, gasflessen, waslijn en wasknijpers, slaapzakken. Ga je met een caravan? Spullen waar je dan om moet denken zijn voortent, luifel, grondzeil, disselslot, rubberen hamer, levellers, haringen en scheerlijnen, reserve waterpomp, campinglamp, koffie en thee, campingstoel en inklaptafel, gasfles en skottelbraai of bbq. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De reisafstand vanaf Utrecht bedraagt gemiddeld gezien 170 km (2 uur rijden). Per mail kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Selecteer vertrekdatum en vind de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Ardoer Vakantiepark Diana Heide is een aantrekkelijke Nederlandse camping in Amen die gelegen is in Drenthe. We spreken over een grote camping met om en nabij de 387 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 170 kilometer. Calculeer een reistijd in van 2 uur. Je voert hier betalingen uit met de Euro (EUR). De lokale taal is Nederlands. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +31. De stroom voltage is 220 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een gewone campingovernachting in deze streek kost plus minus €24,75 per dag/nacht. In Nederland bevinden zich zo’n 18 miljoen inwoners. Bezoek zeker eens de hoofdstad Amsterdam. De mensen zijn hier ook religieus: rooms-katholiek, protestants, islam. Aantrekkelijke luchthaven(s): Amsterdam (AMS). De nationale feestdag is 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Klik eventueel door naar overnachtingsmogelijkheden in Dumfries and Galloway, Pisa & Murs-et-Gélignieux.

Naam campingArdoer Vakantiepark Diana Heide
LandNederland
OmgevingDrenthe
PlaatsAmen
Soort campingGrote camping
Aantal staplekken387 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)170 kilometer
Huidige reistijd 2 uur

Goedkoop kamperen op Ardoer Vakantiepark Diana Heide

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Ardoer Vakantiepark Diana Heide? Deze plek biedt allerlei staanplaatsen tegen een lage prijs. Je komt dan uit op de kleinschalige plekken van ongeveer 50 m2. Ruim genoeg voor een tent/vouwwagen of een bescheiden caravan. Doorgaans met elektra (10 met 6 ampère) met watertappunt. De XL-staplekken vanaf 120 m2 zijn mooi ruim opgezet en daardoor dus ook prettig voor een uitkomst voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Met je eigen tent of caravan kamperen is flexibel en heel goedkoop. In deze streek betaal je als kampeerder zo’n €24,75 per plek, per dag. Daarbovenop heb je nog zaken als kampeerbenodigdheden, autokosten (brandstof, onderhoud), boodschappen of uit eten en activiteiten. Hieronder check je de beste tips om te besparen op jouw campingvakantie in Drenthe.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Overweeg wildkamperen/paalkamperen en ga niet in het hoogseizoen.
  2. Neem je eigen eten en drinken mee en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Koop tweedehands kampeerspullen.
  4. Combineer je trip met een goedkope boerencamping (zo’n €15,75 per staplek, per dag).
  5. Maak een last-minute reservering en maak jouw reservering vlak voor vertrek rond.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en maak de reservering al een jaar van tevoren rond.

Accommodatie en staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Ardoer Diana Heide zijn uitermate geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Onderstaand vind je de mogelijke accommodaties / staanplaatsen inclusief de belangrijkste voordelen. Zoek ook naar parken in de omgeving zoals: Familiecamping De Molenhoek, Recreatiecentrum Heumens Bos of Vakantiepark Witterzomer.

  • Tentplek: Fraaie tentplaats geschikt voor noktent, opblaasbare tent, daktent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel bed met opvallend veel ruimte.
  • Caravan: Geschikt voor jong en oud (eenvoudig te verrijden met een mover).
  • Camper / kampeerauto: Perfect voor een rondreis. Ontdek ook andere delen van Drenthe en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Genieten van een prachtige vakantiewoning op het park (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Ardoer Diana Heide

Boek met vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Online een staanplaats op Ardoer Vakantiepark Diana Heide boeken, of iets vergelijkbaars? Onderstaand benoemen we onze top-10 reisorganisaties met een ruime keuze in veel kampeerplekken en staplaatsen. Een ruim aanbod, je kunt eenvoudig zoeken en het betalen gaat veilig en vertrouwd.

  1. ANWB camping: Mooie staplekken met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
  2. Vacanceselect: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  3. Eurocampings / ACSI: Op sommige parken zijn Nederlandse medewerkers aanwezig.
  4. Allcamps: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
  5. Suncamp Holidays: Een ideale vakantie voor het hele gezin.
  6. ROAN: Klantgerichte klantenservice die helpt bij jouw boeking.
  7. Eurocamp: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
  8. Rent-a-Tent: Aantrekkelijke staplekken voor een fijne kampeervakantie.
  9. Vacansoleil: De ruimste keuze aan campings, accommodaties én periodes.
  10. Booking.com: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
Tip: vergelijk ook de beschikbare campingreizen naar Drenthe bij nationale reisbureaus zoals Sunweb, TUI, Vakantiediscounter, Prijsvrij, Corendon & BeachCheck, Reisknaller, Alltours, Suntip, Thomas Cook.

7-daagse weerbericht

Deze zomer luxe kamperen in Amen? Check dan vooraf wel even het weer. Deze regio heeft een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld 14,2 graden celsius °C. Met ongeveer 26,4 graden is juli een heerlijke warme maand. De maand januari is echter de meest koude met gem. 7,1 °C. De beste reistijd is mei t/m september. Hierna tref je het 7-daagse weerbericht voor Amen .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en verwachting van komende week

Verschillende vragen en antwoorden over campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

De familiecamping ligt in een bosrijk natuurgebied dat grenst aan een staatsbos met vennen en heidevelden. Het terrein heeft wat geaccidenteerde kampeervelden, omzoomd door bomen en losstaande struiken. De plaatsen zijn gescheiden door hagen. Er is een visvijver en een aparte speel-/zwemvijver met een zandstrand. Op 1,5 km afstand is een sterrenwacht en herinneringscentrum Westerbork ligt aan de andere kant van het bos op 1 km afstand.

Op welke manier kan ik camping Ardoer Diana Heide voordelig boeken?

Ardoer Vakantiepark Diana Heide is een levendig recreatiepark in het Nederlandse Amen. De actuele kosten zijn goed te vergelijken met accommodaties in de buurt (vanaf €24,75 per dag). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Wacht dan niet te lang met boeken. Doorgaans kan je kiezen voor een heerlijk plekje en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Soms is het dan interessant om een last-minute actie te boeken. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren via de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Drenthe. Check ook de accommodaties op internationale campingketens zoals Capfun, Villagi Gran Vacanze, First Camp, Qualité campings, Aquadis Loisirs, Alannia & Ciela Village, Campéole campings, Flower Campings, Orbitur, Huttopia, Sandaya.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Drenthe is een fantastische vakantieplek. Ontdek de prachtige natuur. Te voet of te fiets kan je de omgeving eenvoudig verkennen. Zoals in het bos of aan het water. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Voorbeelden zijn tennissen of mountainbiken. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. In dit gebied bekijk je sfeervolle dorpen waar je duikt in de regionale cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Nederlandse winkels en proef de lokale keuken. In de omgeving van deze kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en banken.

Hoe makkelijk is het kampeerpark te bereiken?

Ardoer Vakantiepark Diana Heide is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie ligt op 170 km afstand van Utrecht. Dat is z’n 2 uur reistijd met de auto. Je kunt de inchecktijden opvragen via de parkreceptie. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. De adresgegevens van de camping (Amen 53) vind je ook op de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het gaat hier om een grote camping met op dit moment 387 verschillende plekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 20 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar daarnaast speciale XL-plekken tot 115 m2 voor gezinnen met kinderen. De sanitaire faciliteiten bieden genoeg voor iedereen. Er zijn ook voldoende stroom en water. Schaduwplekken op aanvraag. Kijk in de boekingsbevestiging of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie