anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Hedebo Strand boeken

Camping Hedebo Strand is een moderne 4 sterren camping in het Deense Sæby, in het rustgevende Nordjylland. Het betreft een zeer grote camping met ruim 639 plaatsen. Bij uitstek een geschikte locatie voor families met kids en stelletjes. Deze kampeerplek heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft mooie ruime staplekken met voldoende privacy. Op deze pagina geven we handige uitleg over dit verblijf en informeren wij jou over erkende boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Sæby.

Aanbiedingen Camping Hedebo Strand april 2024

Zoek je een adresje voor een vakantie met de hele familie, peuters en kinderen of met een vriendengroep? Camping Hedebo Strand reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Deze kindvriendelijke accommodatie is een van de hotspots in het aantrekkelijke Sæby. Het is gesitueerd in de regio Nordjylland in Denemarken. Er zijn hier goedkope staplekken voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Goed om te weten: wacht niet te lang met boeken. Het merendeel van de gezinscampings in Sæby zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als vol. Je kunt kiezen voor een last-minute Camping Hedebo Strand kampeer aanbieding. Alleen, in de praktijk is het vaak zo dat de mooiste staanplaatsen dan al weg zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Check ook onze pagina met informatie over Luxe camping.

  • Vakantiepark Hedebo Strand is een heel populair 4 sterren kampeerverblijf in Sæby, in de streek Noord-Jutland.
  • Gunstig gelegen staplekken voor jouw tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Breng een bezoekje aan de website voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Camping Hedebo Strand boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Camping Hedebo Strand en soortgelijke plekken reserveer je bij meer dan 10 erkende boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere waar je gemakkelijk, en soms ook 5-sterren campings in Sæby kunt vergelijken zijn: campings.com en villatent.nl. Het alternatief is rechtstreeks boeken. Dit kan via het telefoonnummer, met behulp van een mailtje of aan de hand van het boekingsformulier.

  2. Selecteren van kampeerplaats

    Deze fraaie zeer grote camping heeft circa 639 plekken. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Er zijn mooie grote staanplaatsen voor een camper of grotere caravan. Andere mensen gaan liever voor een fijnschalige staplek, perfect voor de kleine kampeerder. Op en rondom het park zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, chalets, tiny houses, bungalows, groepsaccommodaties, vakantieboerderij.

  3. Kies reisperiode

    Kies een beschikbare aankomstdag en de dag van vertrek. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Denk aan de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Boek dan tijdig om zeker te zijn van een plekje. Veel plekjes zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook tijdens feestdagen zoals de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend zijn de plekjes sneller gevuld. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 5 juni Dag van de Grondwet.

  4. Boeking afronden en betalen

    Zodra je jouw staplek hebt geselecteerd vul je jouw naam en contactgegevens in om de boeking te voltooien. Bij veel van de moderne touroperators betaal je – zoals je gewend bent – met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe dien je een aanbetaling van bijvoorbeeld 25% te doen. Het restant van het totaalbedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging volgt per mail. Op de dag dat je aankomst kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Een inpaklijst maken

    Je vakantie gaat bijna beginnen! Ga je met de tent? Zoals een vis-à-vis tent, koepeltent, familietent, opblaasbare tent? Denk dan sowieso aan tentstokken, parasol, scheerlijnen, haringen, tenttapijt, verlichting, slaapzakken, gasflessen, waslijn en wasknijpers, koelkast/koelbox. Neem je de caravan mee? Vergeet dan ook niet levellers, slingers, rubberen hamer, disselslot, caravanspiegels, waslijn, campingstoel en inklaptafel, reserve waterpomp, gasfles en skottelbraai of bbq, campinglamp. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. In de avond kan het flink afkoelen. De reisafstand gerekend vanaf Utrecht bedraagt om en nabij de 801 km (9 uur reistijd). Van de reisorganisatie kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Klik op een vertrekdatum en spot gunstige (last-minute) vakantie aanbiedingen

Handige details over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Hedebo Strand is een geschikte Deense camping in Sæby in de regio Noord-Jutland. Het is een zeer grote camping met zo’n 639 plaatsen. Gerekend vanaf Utrecht rijd je 801 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 9 uur. Je voert hier betalingen uit met de Deense Kroon (DKK). De lokale taal is Deens. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. Het netnummer is +45. De stroomspanning is 230 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een basis-campingovernachting in deze streek kost ongeveer €30,75 per dag. In Denemarken wonen nu zo’n 5,4 miljoen ingeschreven bewoners. De populairste (hoofd)stad is Kopenhagen. Samenvatting religie: evangelisch luthers (95%). Landelijke luchthaven(s): Aalborg (AAL), Billbund (BLL), Kopenhagen (CPH). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 5 juni Dag van de Grondwet. Bekijk ook campingplekken in Tarn, Belloc of Llanes.

Naam campingCamping Hedebo Strand
LandDenemarken
OmgevingNordjylland
PlaatsSæby
Soort campingZeer grote camping
Aantal staplekken639 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)801 kilometer
Reistijd 9 uur

Goedkoop kamperen op Camping Hedebo Strand

Plannen om goedkoop te kamperen op Camping Hedebo Strand? Het park verschaft allerlei goedkope staplekken. Hiervoor zijn er de kleine plekken van plusminus 20 m2. Voldoende voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Normaal gesproken met elektriciteit (5 – 16 met 6 ampère) en waterput. De grotere plekken vanaf 95 m2 geven je extra ruimte en daarom handig voor een grotere caravan of camper. Erop uit met jouw eigen tent of caravan is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. In deze streek betaal je gemiddeld genomen €30,75 per overnachting. Daarbovenop volgen er nog wel kosten zoals: kampeerspullen, autokosten (brandstof, onderhoud), uitgaven bij de supermarkt en activiteiten. Onderstaand geven wij jou praktische tips voor een betaalbare campingvakantie in Nordjylland.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Reserveer een staanplaats buiten het hoogseizoen.
  2. Neem je eigen eten en drinken mee en eet zo min mogelijk buiten de deur.
  3. Koop je kampeerspullen tweedehands.
  4. Je kunt besparen door te kiezen voor een boerencamping (al voor €21,25 per dag).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Hedebo Strand zijn uitermate geschikt voor tent, camper, caravan of camper. Bijgaand bieden we de mogelijke staplekken en wat hiervan de voordelen zijn. Bekijk ook parken in de buurt zoals: Camping Sølystgård, Camping Svalereden & Camping Henneby.

  • Tentplek: Ruime tentplaats geschikt voor koepeltent, belltent, vis-à-vis tent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Goedkoper dan een caravan, gemakkelijk in onderhoud.
  • Caravan: Een maximaal gevoel van vrijheid en flexibiliteit.
  • Camper / kampeerauto: De flexibiliteit maakt dat een rondreis eenvoudig gemaakt kan worden. Je ontdekt ook de andere stukken van Noord-Jutland en Denemarken.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Voor een toiletbezoek of warme douche hoef je niet de camping over (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Hedebo Strand

Controleer vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Camping Hedebo Strand boeken, of iets vergelijkbaars? In het onderstaande stukje bekijk je onze top-10 reisorganisaties met een ruime keuze in deze en vergelijkbare kampeerplekken. Er is veel aanbod, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Veel verschillende soorten staplekken.
  2. Vacanceselect: Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.
  3. Eurocampings / ACSI: Voor een onbezorgde kampeervakantie op mooie plekken.
  4. Allcamps: Grote staanplaatsen voor een onbezorgde familievakantie.
  5. Suncamp Holidays: Voor een onbezorgde kampeervakantie op mooie plekken.
  6. ROAN: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  7. Eurocamp: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
  8. Rent-a-Tent: Voor vakanties voor het hele gezin.
  9. Vacansoleil: Een goede mix van budget en luxe vakantieplekken.
  10. Booking.com: Genieten van een autovakantie met deze reisorganisatie.
Tip: zie ook toffe campingreizen naar Noord-Jutland bij Nederlandse reisbureaus zoals Sunweb, TUI, D-reizen, Prijsvrij, Vakantiediscounter en Suntip, BeachCheck, Alltours, Reisknaller, Thomas Cook.

Het actuele weerbericht

Ga je lekker luxe kamperen in Sæby? Neem dan de actuele weersvoorspellingen goed door. Deze omgeving wordt gekenmerkt door een zeeklimaat. De gemiddelde temp. over 12 maanden is zo’n 11,1 °C. Met zo’n 23,3 graden celsius °C is juli de heetste maand. De periode januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 5,1 graden. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is april t/m oktober. Hierna kan je aan de slag met het 7-daagse weerbericht voor Sæby .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en verwachting van komende week

FAQ: een campingvakantie boeken

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

Het terrein loopt af naar het strand. Vaste plaatsen zijn veelal gescheiden van toerplaatsen. Sommige plaatsen hebben uitzicht op zee. Eigen boten mogen op het strand liggen. De camping heeft een klein museum met oldtimermotoren, een van de grootste motorenverzamelingen van Denemarken. Het zwembad heeft een 50 cm diep kleutergedeelte. Alleen een smalle grasstrook scheidt de camping van het ca. 20 m brede zandstrand. Het water wordt langzaam dieper. Er zijn geen voorzieningen.

Bij wie kan ik camping Hedebo Strand goedkoop reserveren?

Camping Hedebo Strand is een geliefd recreatiepark in het Deense Sæby. De actuele kosten zijn ongeveer gelijk aan kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €30,75 per overnachting). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Boek jouw staplek dan tijdig. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Kan jij op elk moment weg? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Campings als deze kan je goedkoop reserveren via ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Noord-Jutland. Check ook de accommodaties op uitstekende campingketens zoals Yelloh! Village, Capfun, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, Alannia, Aquadis Loisirs + Sandaya, Campéole campings, Orbitur, Huttopia, LeadingCampings, Ciela Village.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Nordjylland is een geweldig leuke vakantiebestemming. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. De omgeving kan je al wandelend of fietsend lekker rustig verkennen. Denk aan in het bos & aan het water. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Wat dacht je van ponyrijden of crossfit. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In de buurt bezoek je toeristische stadjes waar je jezelf onderdompelt in de lokale cultuur en gebruiken. Ontdek ook zeker de lokale Deense horeca en probeer de lokale streekgerechten. Nabij deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en andere handige winkels.

Hoe is de ligging van dit kampeerpark?

Camping Hedebo Strand is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie is gelegen op 801 kilometer van Utrecht. Dit houdt in 9 uur reistijd. Het inchecken en uitchecken gebeurt via de receptie. Er is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn geen tolwegen behalve de Grote Belbrug, de Sontbrug en de Kroonprinses Marybrug. Alleen dieselauto’s met meer dan 8 zitplaatsen moeten een vignet / mileusticker hebben. Het volledige adres van de camping (Frederikshavnsvej 108) kun je nakijken via de website.

Wat is het huidige aanbod staplekken?

Dit is een zeer grote camping met op dit moment 639 staanplaatsen. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je kunt kiezen voor een kleine plek 20 m2 (perfect voor twee), maar ook speciale XL-plekken tot 120 m2 voor complete gezinnen. Het sanitair is voldoende en ruim aanwezig. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Lees in de voorwaarden wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie