anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Lillebælt boeken

Camping Lillebælt is een ideale sterren camping in het Deense Augustenborg, in het natuurrijke Syddanmark. Het betreft een middelgrote camping met ruim 146 plaatsen. Bij uitstek een geschikte kampeerplek voor jonge kinderen en vrienden. Deze camping heeft een centrale ligging, heeft mooie grote campingplekken en er zijn voldoende voorzieningen. Hier geven we uitgebreide informatie over dit verblijf en verwijzen we je naar erkende boekingssites voor de mooiste kampeervakanties in Augustenborg.

Aanbiedingen Camping Lillebælt april 2024

Eventjes lekker weg met familie, kinderen of lekker samen? Camping Lillebælt reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Dit kindvriendelijke verblijf ligt in het groene Augustenborg. We vinden het terug in de regio Syddanmark in Denemarken. Je hebt de keuze uit voordelige staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Belangrijk: boek op tijd. Veel populaire gezinscampings in Augustenborg zijn meestal al snel volgeboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Lillebælt kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: je ziet meer en meer dat de meest gewilde staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Check ook onze pagina met informatie over Kamperen in Spanje.

  • Vakantiepark Lillebælt is een heel populair sterren kampeerterrein in Augustenborg, in het unieke Zuid-Jutland en Funen.
  • Keuze uit verschillende staplekken voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Camping Lillebælt boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Camping Lillebælt en soortgelijke accommodaties reserveer je snel en eenvoudig via verschillende gebruiksvriendelijke boekingssites. Veel Nederlanders boeken hun plek via ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je simpel, en soms ook 5-sterren campings in Augustenborg ontdekt zijn: camping.info en booking.com. Het alternatief is rechtstreeks boeken. Dit kan via het telefoonnummer, via de e-mail of door het invullen van het boekingsformulier.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze gezellige middelgrote camping heeft ongeveer 146 plaatsen. Er is voor elke kampeerder wat wils. Populair zijn de mooie grote plekken voor een caravan inclusief bijzettent. Andere kampeerders houden juist van een kleinschalige staplek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Nabij deze accommodatie vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, groepsaccommodaties, chalets, bungalows, vakantieboerderij, tiny houses.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies de gewenste datum van aankomst en het aantal nachten dat je wilt kamperen. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de meivakantie of zomervakantie? Wij adviseren dan om op tijd te boeken. Veel staplekken zijn vaak al vroeg in het seizoen gereserveerd. Net als de seizoensplaatsen. Ook rondom feestdagen als Pasen, Hemelvaart of Pinksteren is het wat drukker dan normaal. Daarbij heb je ook de nationale feestdag: 5 juni Dag van de Grondwet.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Zodra je de campingplek en reisperiode hebt samengesteld moet je alleen nog afronden en betalen. Bij de meeste touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Regelmatig vraagt men om een aanbetaling van 25% of 30%. Het resterende bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Op de aankomstdatum zal de receptie hierom vragen.

  5. Kampeerchecklist

    Bereid je goed voor. Ga je met een eigen tent? Wellicht met een koepeltent, tunneltent, piramide tent, opblaasbare tent? Vergeet dan niet spullen als tenttapijt, grondzeil, tentstokken, scheerlijnen, hamer, luchtbed en pomp, slaapzakken, koelkast/koelbox, gasflessen, verlichting. Boek je een plekje voor de caravan? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als disselslot, voortent, luifel, grondzeil, rubberen hamer, levellers, slingers, campingstoel en inklaptafel, campinglamp, waslijn, reserve waterpomp, bezem en stoffer en blik. Denk ook aan lekkere warme kleding. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De afstand gerekend vanaf Utrecht bedraagt zo’n 569 kilometer (6,5 uur rijden). Via de vakantiepark receptie kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Voer de gewenste vertrekdatum in en achterhaal de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Belangrijke gegevens over de kampeervakantie in april 2024

Park Camping Lillebælt is een aantrekkelijke Deense camping in Augustenborg in de omgeving van Zuid-Jutland en Funen. We spreken over een middelgrote camping met circa 146 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 569 kilometer. De reistijd is ongeveer 6,5 uur. Je voert hier betalingen uit met de Deense Kroon (DKK). Mensen praten hier Deens. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. Het netnummer is +45. De elektra is 230 Volt. Bij nood bel je het noodnummer 112. Een standaard campingovernachting in deze streek kost €31,75 per dag/nacht. In Denemarken leven plus minus 5,4 miljoen mensen. De hoofdstad is Kopenhagen. Mensen zijn hier qua religie evangelisch luthers (95%). Voorbeelden van luchthaven(s): Aalborg (AAL), Billbund (BLL), Kopenhagen (CPH). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag 5 juni Dag van de Grondwet. Check ook campingplekken in Frosinone, Dauphin en Beauvoir.

Naam campingCamping Lillebælt
LandDenemarken
OmgevingSyddanmark
PlaatsAugustenborg
Type campingMiddelgrote camping
Aantal plaatsen146 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)569 kilometer
Actuele reistijd 6,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Lillebælt

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Camping Lillebælt? Het park verhuurt ook goedkope staplekken. Hiervoor zijn er de kleinschalige plekken van om en nabij de 20 m2. Heel geschikt voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Gewoonlijk met stroomaansluiting (10 – 16 ampère) en watervoorzieningen. Grote kampeerplekken vanaf 85 m2 geven extra comfort. en daarom een uitkomst voor een grote familietent, camper of caravan. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is goedkoop en geeft je veel vrijheid. In dit gebied rekenen campings ongeveer €31,75 voor een staanplaats per nacht. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeerbenodigdheden, autokosten, boodschappen en uitstapjes. In de opsomming hieronder check je praktische tips voor een gunstige campingvakantie in Syddanmark.

Tips om te besparen op jouw boeking

  1. Vermijd het hoogseizoen en ga kamperen in het laagseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Koop tweedehands items.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (al vanaf €21,75 voor een staplek p/ nacht).
  5. Overweeg ook een last-minute en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

Een staanplaats uitzoeken

Kampeerplekken op camping Lillebælt bieden veel mogelijkheden voor tent, caravan, camper of vouwwagen. In de opsomming hieronder bekijk je de diverse type staplekken met daarbij ook de voordelen. Check ook parken in de buurt zoals: Bamsebo Camping, Camping Sandager Naes en Randers City Camp.

  • Tentplek: Ruime tentplaats geschikt voor pop-up tent, daktent, vis-à-vis tent, koepeltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een riant bed met een lekker dik matras en veel ruimte.
  • Caravan: Je kunt de caravan lekker laten staan als je een dagtochtje maakt.
  • Camper / kampeerauto: Echt een aanrader voor bijvoorbeeld een rondreis. Ontdek ook andere delen van Zuid-Jutland en Funen en Denemarken.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niets meer op te zetten of mee te nemen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Lillebælt

Reserveer met vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Direct een staanplaats op Camping Lillebælt boeken, of een soortgelijke plek? Hieronder verstrekken we onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van deze en vergelijkbare kampeerplekken. Er is veel keuze, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Prettige staanplaatsen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  2. Vacanceselect: Een van de grootste campingspecialisten van Nederland.
  3. Eurocampings / ACSI: De specialist op het gebied van onbezorgd kamperen.
  4. Allcamps: Volop inspiratie voor jouw droomvakantie.
  5. Suncamp Holidays: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  6. ROAN: Al jarenlang een van de favoriete boekingssites van Nederlandse kampeerder.
  7. Eurocamp: Al vele jaren jouw vertrouwde adres voor een onbezorgde vakantie.
  8. Rent-a-Tent: Grote staanplaatsen voor een onbezorgde familievakantie.
  9. Vacansoleil: Geschikte aanbieder voor lange vakanties (2 – 3 weken).
  10. Booking.com: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
Tip: vergelijk ook toffe campingreizen naar Zuid-Jutland en Funen bij populaire reisbureaus zoals Corendon, Sunweb, Vakantiediscounter, TUI, D-reizen & Suntip, BeachCheck, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Alltours.

Weersverwachting 7 dagen voor

Deze vakantie luxe kamperen in Augustenborg? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat. De gem. jaartemperatuur is 11,0 °C. Met ongeveer 23,1 °C is juli de maand met de hoogste temperaturen. De maand januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 5,0 graden °C. Een heerlijke comfortabele reisperiode is april t/m oktober. In onderstaand schema ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Augustenborg .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en verwachting van komende week

Belangrijke vragen en antwoorden over jouw campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

Gelegen op korte afstand van de veerhaven aan zee. De standplaatsen liggen op verscheidene, door halfhoge hagen en boomgroepjes van elkaar gescheiden veldjes, met grotendeels uitzicht op zee. Goede windsurf-, zeil- en vismogelijkheden aanwezig. Op ca. 1 km ligt een supermarkt. De camping beschikt over een boothelling, grillplaats en kampvuurplaats.

Hoe en waar kan ik camping Lillebælt voordelig reserveren?

Camping Lillebælt is een natuurrijk recreatiepark in het Deense Augustenborg. De actuele kosten liggen in lijn met andere parken in de regio (vanaf €31,75 per dag/nacht). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Maak dan snel een reservering. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi plekje en kan je aanspraak maken op een aantrekkelijke vroegboekkorting. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren bij ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Zuid-Jutland en Funen. Check ook de accommodaties op betrouwbare campingketens zoals First Camp, Villagi Gran Vacanze, Aquadis Loisirs, Alannia, Capfun, Qualité campings en Huttopia, Sandaya, Flower Campings, Campéole campings, LeadingCampings, Ciela Village.

Wat is er te doen in de buurt?

Syddanmark is een heerlijke vakantieregio. Ben je liefhebber van de natuur? Wandelend of fietsend kom je op de mooiste plekjes. Geniet aan het water of in het bos. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Wat dacht je van hardlopen of golfen. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. In de regio bezoek je mooie dorpjes waar je in contact komt met de kenmerkende cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Deense cafeetjes en vraag naar typische lokale lekkernijen. In de omgeving van deze kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en openbaar vervoer stations.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Camping Lillebælt is prima bereikbaar met auto, caravan en camper. Deze campingvakantie is gelegen op 569 kilometer afstand van Utrecht. Dat wil zeggen 6,5 uur in de auto. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Er is voldoende parkeergelegenheid. Er zijn geen tolwegen behalve de Grote Belbrug, de Sontbrug en de Kroonprinses Marybrug. Alleen dieselauto’s met meer dan 8 zitplaatsen moeten een vignet / mileusticker hebben. Het adres voor navigatie naar de camping (Lillebæltvej 4, Fynshav) vind je ook op de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het is een middelgrote camping met circa 146 plekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Er zijn kleine plekken tot circa 25 m2 voor 2 personen, maar tevens extra grote plekken tot 115 m2 voor families. De sanitaire faciliteiten bieden genoeg voor iedereen. Elektra en een waterput zijn meestal aanwezig. Schaduwplekken op aanvraag. Controleer ook vooraf wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie