anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Mycamp Trelde Næs boeken

Mycamp Trelde Næs is een prachtig gelegen 3 sterren camping in het Deense Fredericia, in de bekende regio Syddanmark. Het betreft een grote camping met ruim 447 plaatsen. Een leuke locatie voor families met jonge kids en een kleine vriendengroep. Deze kampeerplek heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft prachtige staanplaatsen en voldoende voorzieningen voor een comfortabel verblijf. In ons overzicht bieden wij belangrijke details over het vakantiepark en vergelijk je de handigste boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Fredericia.

Aanbiedingen Mycamp Trelde Næs april 2024

Even lekker uitrusten met jouw gezin, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of lekker samen? Mycamp Trelde Næs reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Deze kindvriendelijke plek ligt in het natuurrijke Fredericia. Het is gesitueerd in de regio Syddanmark in Denemarken. Je vindt hier zeer betaalbare staplekken voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Tip: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Een groot deel van de aanwezige gezinscampings in Fredericia zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Je zou kunnen wachten op een last-minute Mycamp Trelde Næs kampeer aanbieding. Maar, je ziet meer en meer dat de gunstigste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Op deze website lees je ook alles over Naturistencamping.

  • Vakantiepark MyTrelde Næs is een geliefd 3 sterren park in Fredericia, in het unieke Zuid-Jutland en Funen.
  • Grote en kleine staplekken voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Goede sanitaire ruimtes (wc, douches) op deze familiecamping en er is genoeg vermaak en avontuur voor kinderen in de regio.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, de medewerkers zorgen voor een aangename sfeer.
  • Surf naar de website voor jaarplaatsen en andere type accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Mycamp Trelde Næs boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Mycamp Trelde Næs en gelijksoortige kampeerplekken reserveer je snel en eenvoudig via allerlei erkende boekingssites. Een van de aanraders is ANWB Campings. Andere boekingssites waar je toffe, en soms ook 5-sterren campings in Fredericia kunt reserveren zijn: eurocampings.nl en pitchup.com. Rechtstreeks boeken kan ook. Je kunt dit doen per telefoon, via de e-mail of via de website van de campinghouder.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze populaire grote camping heeft grofweg 447 plekjes. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Zo heb je XL-plaatsen voor een caravan inclusief bijzettent. Andere kampeerders houden juist van een kleinschalige plek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Op of rondom het vakantiepark zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, chalets, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, tiny houses, vakantieboerderij.

  3. Aankomst en vertrek

    Kies de aankomstdatum en ook de vertrekdag. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Je kunt denken aan de zomervakantie of meivakantie? Boek dan op tijd. De leukste plekken zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het wat drukker dan normaal. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 5 juni Dag van de Grondwet.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Zodra je de campingplek en reisperiode hebt gekozen voer je de gevraagde gegevens in en regel je de betaling. Bij de grote Nederlandse touroperators kan je gewoon betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan is een aanbetaling nodig. De rest van het bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging sturen ze per mail naar je toe. Op de dag van aankomst is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Paklijst voor kamperen

    Bereid je goed voor. Ga je op vakantie met je eigen tent? Denk aan een daktent, noktent, familietent, tunneltent? Belangrijkste spullen zijn dan haringen, tafeltje en stoelen, tenttapijt, scheerlijnen, hamer, koelkast/koelbox, slaapzakken, gasflessen, luchtbed en pomp, verlichting. Boek je een plekje voor de caravan? Vergeet dan niet spullen zoals slingers, disselslot, rubberen hamer, kentekenbewijs, caravanspiegels, reserve waterpomp, disselweger, campingstoel en inklaptafel, gasfles en skottelbraai of bbq, campinglamp. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht bedraagt zo’n 625 kilometer (7 uur rijden). Via de boekingssite kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Voer de gewenste vertrekdatum in en bekijk interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Mycamp Trelde Næs is een mooie Deense camping in Fredericia in de omgeving van Zuid-Jutland en Funen. We spreken over een grote camping met +/- 447 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 625 kilometer. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 7 uur. In dit gebied kun je betalen met de Deense Kroon (DKK). De spreektaal is Deens. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +45. De netspanning is 230 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze streek kost plus minus €30,25 per plek. In Denemarken wonen ongeveer 5,4 miljoen inwoners. De landelijke hoofdstad is Kopenhagen. Samenvatting religie: evangelisch luthers (95%). Landelijke luchthaven(s): Aalborg (AAL), Billbund (BLL), Kopenhagen (CPH). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 5 juni Dag van de Grondwet. Klik eventueel door naar kampeerplekken in Päijät-Häme, Issigau en San Costanzo.

Naam campingMycamp Trelde Næs
LandDenemarken
GebiedSyddanmark
PlaatsFredericia
Soort campingGrote camping
Aantal overnachtingsplekken447 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)625 kilometer
Actuele reistijd 7 uur

Goedkoop kamperen op Mycamp Trelde Næs

Binnenkort goedkoop kamperen op Mycamp Trelde Næs? Deze bestemming beheert ook staanplaatsen tegen een lage prijs. Dit zijn de kleinschalige plekken van om en nabij de 25 m2. Ruim genoeg voor een vouwwagen, tent of wellicht een kleine caravan. Meestal met elektra (10 met 6 ampère) en watervoorzieningen. De grote staanplaatsen vanaf 110 m2 geven extra comfort. en daarom handig voor een grotere caravan of camper. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is nog altijd de goedkoopste manier van vakantie. Op deze bestemming betaal je gemiddeld genomen €30,25 per 24 uur. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeerbenodigdheden, vervoer, kosten voor eten en drinken en dagjes uit. In het stukje hieronder bieden wij zes tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Syddanmark.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Vermijd zoveel mogelijk het hoogseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Koop je kampeerspullen tweedehands.
  4. Verblijf eventueel goedkoop op een boerencamping (al vanaf €20,75 voor een overnachting).
  5. Maak gebruik van aantrekkelijke last-minute deals en boek niet te vroeg je reis.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping MyTrelde Næs zijn ideaal voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Bijgaand bieden we de mogelijke kampeervormen met de voordelen. Vind ook parken in de omgeving zoals: Grønnehave Strand Camping, Camping Lavensby Strand & Campone Assens Strand.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor tunneltent, koepeltent, vis-à-vis tent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Je eigen vertrouwde slaapplek, snel opgezet.
  • Caravan: Al je spullen hebben een eigen plekje.
  • Camper / kampeerauto: Super handig als je een rondreis gaat maken. Verken de prachtige omgeving van Zuid-Jutland en Funen en Denemarken.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Ervaar de rust in een eigen vakantiewoning op het recreatiepark (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark MyTrelde Næs

Controleer vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Mycamp Trelde Næs boeken, of een gerelateerde camping? Onderstaand vergelijk je onze top-10 reisorganisaties voor het boeken van verschillende soorten kampeerplekken. Er is veel keuze, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt zelf kiezen hoe je de boeking betaalt.

  1. ANWB camping: Vertrouwd kamperen bij een erkende aanbieder.
  2. Vacanceselect: Interessant aanbod met last minute vakanties.
  3. Eurocampings / ACSI: Grote staanplaatsen voor een onbezorgde familievakantie.
  4. Allcamps: Heerlijk genieten met de hele familie.
  5. Suncamp Holidays: Gunstige prijzen en boekingsvoorwaarden.
  6. ROAN: Gevarieerd aanbod met grote plekken voor het hele gezin.
  7. Eurocamp: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  8. Rent-a-Tent: Gemakkelijk en veilig online boeken.
  9. Vacansoleil: De mooiste staplekken voor jouw camper, caravan of tent.
  10. Booking.com: Jouw adres voor een onvergetelijke kampeervakantie.
Tip: bekijk ook eens last-minute campingreizen naar Zuid-Jutland en Funen bij populaire reisbureaus zoals Prijsvrij, Sunweb, TUI, Corendon, D-reizen & Alltours, de Jong Intra Vakanties, Suntip, BeachCheck, Thomas Cook.

Actuele weerbericht

Deze zomer luxe kamperen in Fredericia? Houd dan wel het weer in de gaten. Je hebt hier een zeeklimaat. Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 11,1 graden °C. Met ongeveer 23,3 graden celsius is juli de periode met de meest aangename temperatuur. De maand januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 5,1 graden celsius. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is april t/m oktober. In het volgende lijstje tonen wij het 7-daagse weerbericht voor Fredericia .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en de komende 7 dagen

Belangrijke vragen en antwoorden over jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

Zeer rustig gelegen camping op de Trelde Klint. De camping ligt in een bosrijke omgeving, aan de steile oever van de Vejle Fjord. De staanplaatsen, die door halfhoge hagen en rijen bomen van elkaar zijn gescheiden, liggen in straatjes. Een klein gedeelte van de staanplaatsen ligt aan de overkant van de toegangsweg. In het noorden van schiereiland Trelde Nas ligt een natuurpark. Er is een zandstrand, te bereiken via een steile, 120 treden tellende trap.

Waar en hoe kan ik camping MyTrelde Næs voordelig reserveren?

Mycamp Trelde Næs is een divers recreatiepark in het Deense Fredericia. De actuele kosten zijn ongeveer gelijk aan andere parken in de regio (vanaf €30,25 voor een staplek p/ nacht). Is de zomervakantie voor jou een must? Boek jouw staplek dan tijdig. Zo ben je zeker van een lekker rustig plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Heb je de volledige vrijheid over de vertrekdatum? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren bij ANWB of via de website van de camping in Zuid-Jutland en Funen. Check ook de accommodaties op betrouwbare campingketens zoals Qualité campings, Aquadis Loisirs, First Camp, Capfun, Yelloh! Village, Villagi Gran Vacanze of Sandaya, Ciela Village, Flower Campings, LeadingCampings, Campéole campings, Orbitur.

Wat heeft de omgeving te bieden?

Syddanmark is een geliefde vakantiebestemming. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. Te voet of te fiets kan je de omgeving eenvoudig verkennen. Zowel aan het water als in het bos. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Zoals bijv. ponyrijden of klimmen. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In de buurt tref je idyllische stadjes waar je wordt ondergedompeld in de lokale cultuur. Breng ook een bezoek aan de lokale Deense winkels en probeer de lokale specialiteiten. In de buurt van de kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen of een apotheek.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Mycamp Trelde Næs kun je uitstekend bereiken met de auto. Deze campingvakantie is gelegen op 625 km afstand van Utrecht. Dat is z’n 7 uur autorijden. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. Er zijn geen tolwegen behalve de Grote Belbrug, de Sontbrug en de Kroonprinses Marybrug. Alleen dieselauto’s met meer dan 8 zitplaatsen moeten een vignet / mileusticker hebben. Het adres van de camping (Trelde Næsvej 297) kun je nakijken via de website.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Dit is een grote camping met ongeveer 447 verschillende plekken. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt informeren naar een kleine plek van +/- 30 m2 voor stelletjes, maar tevens wat grotere comfortplekken tot 110 m2 voor families. Het aanbod van sanitair is prima. Elektra en een waterput zijn meestal aanwezig. Je kunt vooraf een verzoek indienen voor een schaduwplek. Check ook even wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie