anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Furuviks Havscamping boeken

Furuviks Havscamping is een welbekende 2 sterren camping in het Zweedse Gävle, in de bekende regio Gävleborg. Dit is een middelgrote camping met om en nabij de 128 plaatsen. Een uitstekende uitvalsbasis voor gezinnetjes en solo reizigers. Het park is mooi centraal gelegen, heeft fijne kampeerplekken en er zijn voldoende voorzieningen. Op onze camping-vergelijker bekijk je belangrijke gegevens en info over dit verblijf en check je de handigste boekingssites voor de mooiste kampeervakanties in Gävle.

Aanbiedingen Furuviks Havscamping april 2024

Even lekker ertussenuit met familie, kleuters en kinderen of met een vriendengroep? Furuviks Havscamping reserveren is zeker een voor op jouw lijstje. Deze kindvriendelijke plek is gesitueerd in het diverse Gävle. We vinden het terug in de regio Gävleborg in Zweden. Het kampeerterrein herbert verschillende zeer betaalbare staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Tip: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel van de beschikbare gezinscampings in Gävle zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Furuviks Havscamping kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: meestal is het dan zo dat de beste staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Check ook onze pagina met informatie over Boerencamping.

  • Vakantiepark Furuviks Havs is een heerlijk 2 sterren recreatiepark in Gävle, in de streek Gavleborgs-Lan.
  • Heerlijke staplekken voor de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • Het sanitair is prima op orde bij deze familiecamping en er zijn veel leuke dingen voor kinderen in de buurt.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Furuviks Havscamping boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Furuviks Havscamping en gelijksoortige kampeerplekken reserveer je goedkoop en eenvoudig bij diverse toonaangevende boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je soortgelijke, maar ook 5-sterren campings in Gävle kunt reserveren zijn: campings.nl & vakantiediscounter.nl. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Dit kan via het telefoonnummer, per mail of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Uitzoeken van een staanplaats

    Deze erkende middelgrote camping heeft ruim 128 plekjes. Het aanbod staplekken is divers. Er zijn lekker ruime plaatsen voor een camper of grotere caravan. Andere kampeerders houden juist van een knusse kampeerplek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Op en nabij deze plek kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, tiny houses, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, bungalows.

  3. Kies de vertrekdatum

    Kies een beschikbare aankomstdag en de dag van vertrek. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Wij adviseren dan om op tijd te boeken. De meest gewilde plekken zijn vaak al vroeg in het jaar zo goed als volgeboekt. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren of Pasen is er veel interesse in de staplekken. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 6 juni Nationale Dag.

  4. Boeking bevestigen en betalen

    Op het moment dat je jouw staanplaats en het aantal dagen doorgegeven hebt vul je jouw naam en contactgegevens in om de boeking te voltooien. Bij de bekende touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige aanbieders is een aanbetaling noodzakelijk. Het restant van het totaalbedrag betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Print deze uit. Bij aankomst zal de receptiemedewerker hierom vragen.

  5. Een inpaklijst maken

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je lekker met de tent? Bijvoorbeeld een piramide tent, tunneltent, daktent, belltent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere tafeltje en stoelen, hamer, parasol, grondzeil, tentstokken, koelkast/koelbox, verlichting, kooktoestel en kookgerei, gasflessen, luchtbed en pomp. Op pad met de caravan? Spullen waar je dan om moet denken zijn slingers, rubberen hamer, disselslot, kentekenbewijs, haringen en scheerlijnen, campinglamp, gasfles en skottelbraai of bbq, campingstoel en inklaptafel, koffie en thee, bezem en stoffer en blik. Zorg ook voor warme kleding. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand bekeken vanaf Utrecht is zo’n 1219 km (13,5 uur reistijd). Via de boekingssite kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Kies vertrekdatum en bekijk scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Furuviks Havscamping is een leuke Zweedse camping in Gävle in de regio Gavleborgs-Lan. Het valt in de categorie middelgrote camping met plus minus 128 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 1219 km. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 13,5 uur. In dit gebied kun je betalen met de Zweedse Kroon (SEK). De spreektaal is Zweeds. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. De telefooncode is +46. De stroomspanning is 220 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een basis-campingovernachting in deze streek kost +/- €24,75 per plek. In Zweden bevinden zich zo’n 9 miljoen ingeschreven inwoners. De landelijke hoofdstad is Stockholm. De mensen zijn hier ook religieus: luthers (87%). Voorbeelden van luchthaven(s): Gothenburg (GOT), Karlstad (KSD) en Stockholm (STO). Er zijn ook nationale feestdagen: 6 juni Nationale Dag. Doorzoek ook ons aanbod overnachtingsmogelijkheden in Buskerud, La Penne-sur-l’Ouvèze of Belfort.

Naam campingFuruviks Havscamping
LandZweden
GebiedGävleborg
PlaatsGävle
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen128 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)1219 kilometer
Huidige reistijd 13,5 uur

Goedkoop kamperen op Furuviks Havscamping

Wil jij graag goedkoop kamperen op Furuviks Havscamping? Deze plek biedt allerlei betaalbare staplekken. Je huurt dan de kleine plekken van zo’n 20 m2. Perfect voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. Gewoonlijk met 6 ampère en waterput. De grotere plekken vanaf 70 m2 zijn extra groot en zodoende prettig voor een grote familietent, camper of caravan. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. Rondom deze plek betaal je gemiddeld genomen €24,75 per staplek, per dag. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerspullen, tankkosten, laadkosten, boodschappen of uit eten en andere uitstapjes. Bijgaand check je zes tips voor een voordelige campingvakantie in Gävleborg.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Vergelijk campingprijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Koop je kampeerspullen tweedehands.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (zo’n €17,75 per staanplaats, per dag).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Furuviks Havs zijn uitermate geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. In de opsomming hieronder lees je over de diverse accommodaties / staanplaatsen en wat hiervan de voordelen zijn. Doorzoek ook het aanbod parken in de buurt zoals: Camping Barken, Malingsbo Camping en Camping & Stugby Leksand Strand.

  • Tentplek: Gezellige tentplaats geschikt voor tunneltent, belltent, koepeltent, piramide tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een lekker bed en veel ruimte in de tent.
  • Caravan: Je hebt altijd alles bij de hand.
  • Camper / kampeerauto: Goedkoop reizen door dure landen. Geniet van de ongekende vrijheid van Gavleborgs-Lan en Zweden.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: De luxe en het comfort van thuis, maar dan op het vakantiepark (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark Furuviks Havs

Reserveer met vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Meteen een staanplaats op Furuviks Havscamping boeken, of iets vergelijkbaars? Onderstaand bieden we onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. deze- en soortgelijke kampeerplekken. Je profiteert van een ruim aanbod, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je hebt verschillende betaalopties.

  1. ANWB camping: Al jarenlang een van de favoriete boekingssites van Nederlandse kampeerder.
  2. Vacanceselect: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Gebruiksvriendelijke boekingsmodule met veel tevreden reizigers.
  4. Allcamps: Onbezorgd boeken met ANVR en SGR garantie.
  5. Suncamp Holidays: Geschikte aanbieder voor lange vakanties (2 – 3 weken).
  6. ROAN: Voordelig boeken met vroegboekkorting en last minutes.
  7. Eurocamp: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  8. Rent-a-Tent: Aantrekkelijk voorwaarden voor inchecken en uitchecken.
  9. Vacansoleil: Biedt jaarlijks veel Nederlanders een mooie vakantiebestemming.
  10. Booking.com: Uitstekende bereikbaarheid en klantenservice.
Tip: informeer ook naar alle campingreizen naar Gavleborgs-Lan bij de grotere reisbureaus zoals Prijsvrij, D-reizen, Corendon, TUI, Sunweb of Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties, Alltours, Reisknaller, BeachCheck.

Weersverwachting 7 dagen voor

Deze zomer luxe kamperen in Gävle? Let dan goed op het weer. Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat en landklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld zo’n 6,1 graden °C. Met ongeveer 26,6 °C is juli de heetste periode. De periode januariis niet perse een kampeermaand met gemiddeld 2,0 graden. Wat betreft weer en natuur is een fijne tijd om hier te kamperen maart, juni en eind augustus. In onderstaand schema delen wij het 7-daagse weerbericht voor Gävle .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Welke ervaringen hebben wij met de camping?

De camping is gelegen naast het gelijknamige attractiepark aan zee. De toeristische staanplaatsen liggen op een hoger gelegen gedeelte van de camping en hebben gedeeltelijk zicht op zee en op de haven. De staanplaatsen liggen gescheiden van de verhuuraccommodaties. De camping wordt veelal bezocht door bezoekers van het naastgelegen attractiepark.

Waar kan ik camping Furuviks Havs voordelig reserveren?

Furuviks Havscamping is een aantrekkelijk recreatiepark in het Zweedse Gävle. De kosten voor een overnachting liggen redelijk gelijk met accommodaties in de buurt (vanaf €24,75 per staplek, per dag). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Wacht dan niet te lang met boeken. Doorgaans kan je kiezen voor een heerlijk plekje en misschien wordt je beloond met vroegboekkorting. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren middels de site van ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Gavleborgs-Lan. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden op erkende campingketens zoals Aquadis Loisirs, Alannia, Yelloh! Village, Capfun, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings en Flower Campings, Ciela Village, LeadingCampings, Campéole campings, Orbitur, Huttopia.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Gävleborg is een populair en veel gekozen reisdoel. Zo is er voldoende natuur in de buurt. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Geniet aan het water of in het bos. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Bijvoorbeeld paardrijden of mountainbiken. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. Nabij tref je leuke dorpjes waar je kunt opgaan in de nationale cultuur. Loop eens binnen bij een van de lokale Zweedse restaurants en vraag naar typische lokale lekkernijen. In de omgeving van deze kampeerplek vind je ook diverse supermarkten, bakkerijen en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Furuviks Havscamping is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie is gelegen op 1219 kilometer vanaf Utrecht. Dit is ongeveer 13,5 uur autorijden. Check altijd nog even de uiterlijke inchecktijd. Parkeerruimte is er voldoende. Je betaalt alleen tol voor een aantal bruggen en de binnensteden van Stockholm en Göteborg. Een vignet is niet verplicht. Het volledige adres van de camping (Gävle) check je vooraf nog even op de site.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

Het gaat hier om een middelgrote camping met ongeveer 128 plekken. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van jouw eigen tentje, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 40 m2 voor 2 personen, maar tevens speciale XL-plekken tot 115 m2 voor complete gezinnen. Het aanbod van sanitair is prima. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Lees in de voorwaarden of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie