anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Snibbens Camping boeken

Snibbens Camping is een populaire sterren camping in het Zweedse Ramvik, in het groene Västernorrland. Het betreft een middelgrote camping met ongeveer 104 plaatsen. Een gemoedelijke uitvalsbasis voor families met jonge kinderen en stelletjes. De camping heeft een centrale ligging, heeft mooie grote staplekken en voldoende voorzieningen voor een comfortabel verblijf. In het campingoverzicht lees je belangrijke details over dit verblijf en vergelijk je de meest populaire boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in Ramvik.

Aanbiedingen Snibbens Camping april 2024

Een welverdiende vakantie met het gezin, kids of juist met z’n tweeën? Snibbens Camping reserveren is zeker de overweging waard. Deze kindvriendelijke bestemming is gesitueerd in het aantrekkelijke Ramvik. Het is gelegen in de regio Västernorrland in Zweden. Er zijn hier ruime staplekken voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Tip: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Veel van de beschikbare gezinscampings in Ramvik zijn vaak al vroeg in het jaar vol. In theorie kan je wachten op een last-minute Snibbens Camping kampeer aanbieding. Alleen, we zien steeds vaker dat de beste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Bekijk ook onze actuele pagina over Kamperen in een tent.

  • Vakantiepark Snibbens is een geliefd sterren kampeerverblijf in Ramvik, in het groene Vasternorrlands-Lan.
  • Heerlijke staplekken voor een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Breng een bezoekje aan de website en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Snibbens Camping boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Snibbens Camping en soortgelijke parken zijn eenvoudig te reserveren bij meer dan 10 gebruiksvriendelijke boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere plekken waar je toffe, en soms ook 5-sterren campings in Ramvik kunt vergelijken zijn: campingdirect.com & villatent.nl. Sommige mensen boeken liever rechtstreeks. Dit kan per telefoon, per mail of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Kampeerplek selecteren

    Deze gezellige middelgrote camping heeft zo’n 104 plekjes. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Je kunt kiezen voor mooie grote staanplaatsen die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Andere kampeerders houden juist van een fijnschalige staanplaats, perfect voor de kleine kampeerder. In de buurt van het vakantiepark heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, tiny houses, bungalows, chalets.

  3. Aankomst- en vertrekdag selecteren

    Kies de gewenste datum van aankomst en de duur van jouw vakantie. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Bijvoorbeeld kamperen in de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Wij adviseren dan om op tijd te boeken. De meest gewilde plekken zijn vaak al vroeg in het jaar gereserveerd. Dit geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook rondom feestdagen als de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het drukker dan normaal. Vergeet ook niet de nationale feestdag: 6 juni Nationale Dag.

  4. Boeking afronden en betalen

    Wanneer je de staplek en het aantal nachten hebt gekozen vul je jouw naam en contactgegevens in om de boeking te voltooien. Boek je via een tussenpartij? Bij veel touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan is een aanbetaling nodig. Het openstaande bedrag betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Op de dag van aankomst moet je deze bij je hebben en bij de receptie laten zien.

  5. Inpakken en vertrekken

    Een goede voorbereiding is belangrijk. Ga je op vakantie met je eigen tent? Bijvoorbeeld een tunneltent, belltent, piramide tent, daktent? Vergeet dan niet spullen als tentstokken, tenttapijt, hamer, parasol, scheerlijnen, verlichting, voortent/luifel, slaapzakken, gasflessen, kooktoestel en kookgerei. Boek je een plekje voor de caravan? Denk dan ook aan caravanspiegels, haringen en scheerlijnen, disselslot, rubberen hamer, voortent, luifel, grondzeil, waslijn, campingstoel en inklaptafel, reserve waterpomp, koffie en thee, disselweger. Zorg ook voor warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De reisafstand gerekend vanaf Utrecht bedraagt +/- 1510 kilometer (16,5 uur reistijd). Door middel van Google Maps ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Klik op een vertrekdatum en vind scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Snibbens Camping is een aantrekkelijke Zweedse camping in Ramvik in de regio Vasternorrlands-Lan. Het valt in de categorie middelgrote camping met 104 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 1510 kilometer. De reistijd is ongeveer 16,5 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Zweedse Kroon (SEK). De inwoners spreken Zweeds. De volgende type stekkers / stopcontacten werken hier: C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +46. Het landelijke voltage is 220 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een standaard campingovernachting in deze omgeving kost €24,75 per plek. In Zweden wonen plus minus 9 miljoen ingeschreven bewoners. De hoofdstad is Stockholm. Mensen zijn hier qua religie luthers (87%). Goede luchthaven(s): Gothenburg (GOT), Karlstad (KSD) en Stockholm (STO). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 6 juni Nationale Dag. Zoek ook campingplaatsen in Komárom-Esztergom, Vraignes-en-Vermandois & Brissac.

Naam campingSnibbens Camping
LandZweden
OmgevingVästernorrland
PlaatsRamvik
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plaatsen104 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)1510 kilometer
Actuele reistijd 16,5 uur

Goedkoop kamperen op Snibbens Camping

Lekker vrij en goedkoop kamperen op Snibbens Camping? Deze plek heeft een aantal goedkope staanplaatsen. Dit zijn de kleine plekken met een oppervlakte van circa 40 m2. Perfect voor een tent, vouwwagen of zelfs een kleinere caravan. Normaal gesproken incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en waterput. De grote campingplekken vanaf 85 m2 zijn mooi ruim opgezet en daarom handig voor een grote familietent, camper of caravan. Overnachten in een eigen caravan of tent biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. Op deze vakantiebestemming betaal je gemiddeld €24,75 voor een staanplaats per nacht. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerbenodigdheden, autokosten (brandstof, onderhoud), boodschappen of uit eten en andere uitstapjes. Bijgaand vind je de beste tips om te besparen op jouw campingvakantie in Västernorrland.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Overweeg wildkamperen/paalkamperen en ga niet in het hoogseizoen.
  2. Sla vooraf al je boodschappen in en eet zoveel mogelijk bij je caravan of tent.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (gemiddeld zo’n €17,75 voor een staanplaats per nacht).
  5. Maak gebruik van aantrekkelijke last-minute deals en boek vlak voor vertrek.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en reserveer ruim van tevoren jouw staplek.

De beste staplek voor jouw tent, caravan, camper of vouwwagen

Kampeerplekken op camping Snibbens zijn perfect voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Hieronder vergelijk je de belangrijkste kampeervormen met de voordelen. Doorzoek ook het aanbod parken in de buurt zoals: Fläsians Camping, Vojmåns Camping en Chilla Inn – Camping Kattisavan.

  • Tentplek: Knusse tentplaats geschikt voor familietent, pop-up tent, daktent, noktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Overal eenvoudig overnachten met je eigen
  • Caravan: Al je spullen hebben een eigen plekje.
  • Camper / kampeerauto: Een maximaal gevoel van vrijheid, perfect voor een rondreis. Binnen een mum van tijd ontdek je de rest van Vasternorrlands-Lan en Zweden.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Onbezorgd vakantie vieren in een mooie bungalow (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Snibbens

Ontdek vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Snibbens Camping boeken, of een camping in de buurt? In de opsomming hieronder delen we onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van diverse soorten staplekken. Een ruim aanbod, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: Vind eenvoudig en voordelig jouw ideale staplek.
  2. Vacanceselect: Boek vroegtijdig voor extra voordeel in het hoogseizoen.
  3. Eurocampings / ACSI: Onbezorgd boeken met ANVR en SGR garantie.
  4. Allcamps: Gunstige boekingsvoorwaarden voor jouw droomvakantie.
  5. Suncamp Holidays: Interessant aanbod met last minute vakanties.
  6. ROAN: Mooie staplekken met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
  7. Eurocamp: Heldere en transparante prijzen, gemakkelijk in gebruik.
  8. Rent-a-Tent: Duidelijke beschrijvingen en toelichtingen van de parken.
  9. Vacansoleil: Staplaatsen in verschillende soorten en maten.
  10. Booking.com: Ruime keuze aan campings, staplekken en accommodaties.
Tip: bekijk ook eens het aanbod van campingreizen naar Vasternorrlands-Lan bij nationale reisbureaus zoals Prijsvrij, Sunweb, Corendon, Vakantiediscounter, TUI en Alltours, Suntip, Reisknaller, de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook.

Weersverwachtingen

Binnenkort luxe kamperen in Ramvik? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Deze regio heeft een zeeklimaat en landklimaat. De temperatuur ligt over een heel jaar gemiddeld op 6,1 °C. Met circa 26,5 graden celsius is juli een aangename warme maand. De maand januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 2,0 graden °C. Een aanbevolen reisperiode is maart, juni en eind augustus. Hierna check je het 7-daagse weerbericht voor Ramvik .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor deze week

Vragen rondom jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

De langgerekte camping ligt aan de voet van een beboste heuvel aan het Mortsjon. Het kampeergedeelte ligt achteraan bij het water. De staanplaatsen liggen deels open, deels onder berkenbomen. De camping organiseert elandensafaris. Voor tentkampeerders zijn er kookfaciliteiten. Kanos, motorboten en mountainbikes zijn te huur. Het zandstrand is 100 m lang en 10 m breed. Er zijn een ligweide en een zwemsteiger.

Hoe kan ik camping Snibbens goedkoop boeken?

Snibbens Camping is een schitterend recreatiepark in het Zweedse Ramvik. De tarieven zijn ongeveer gelijk aan kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €24,75 per overnachting). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Boek jouw staplek dan tijdig. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een heerlijk plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Let dan ook op last-minute deals. Tip: je kunt deze camping vermoedelijk goedkoop reserveren bij ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Vasternorrlands-Lan. Doorzoek eventueel ook de accommodaties op internationale campingketens zoals Alannia, Qualité campings, Aquadis Loisirs, First Camp, Villagi Gran Vacanze, Capfun & Campéole campings, Huttopia, Sandaya, Flower Campings, Orbitur, LeadingCampings.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Västernorrland is een plek waar veel kampeerders graag komen. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Geniet aan het water of in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Wat dacht je van watersporten of dagtochten. Een zwembad in de buurt is aanwezig. Nabij zijn er toeristische plaatsen waar je helemaal op kunt gaan in de lokale cultuur. We raden aan eens te kijken in een van de Zweedse horeca en vraag naar typische lokale lekkernijen. Nabij deze kampeerplek vind je ook altijd wel een supermarkt, bakkerij en pinautomaten.

Is dit kampeerpark gemakkelijk te bereiken?

Snibbens Camping kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 1510 km reisafstand van Utrecht. Dat wil zeggen 16,5 uur reistijd. Voorkom een dichte slagboom en check de uiterlijke inchecktijd. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. Je betaalt alleen tol voor een aantal bruggen en de binnensteden van Stockholm en Göteborg. Een vignet is niet verplicht. Het volledige adres van de camping (Snibben 109) kan je bekijken via internet.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

Het gaat hier om een middelgrote camping met nu 104 verschillende plekken. De meeste kampeerplekken zijn ideaal voor een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Er zijn kleine plekken tot circa 20 m2 voor 2 personen, maar ook wat grotere comfortplekken tot 105 m2 voor gezinnen met kinderen. Qua sanitaire voorzieningen is er voldoende. Elektra en een waterput zijn meestal aanwezig. Je kunt specifiek vragen om een schaduwplek. Controleer ook vooraf wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie