anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Continental boeken

Camping Continental is een heerlijke sterren camping in het Italiaanse Bardolino, midden in Verona. Dit is een grote camping met 282 plaatsen. Een gemoedelijke plek voor jonge gezinnen met kinderen en wandelaars en fietsers. Deze plek is mooi centraal gelegen, heeft nette plekken met genoeg toiletten en douches. Op deze website vind je nuttige gegevens en info over het kampeerterrein en check je de handigste boekingssites voor de mooiste kampeervakanties in Bardolino.

Aanbiedingen Camping Continental april 2024

Even tijd voor vakantie met het hele gezin, kids of met een vriendengroep? Camping Continental reserveren is dan een uitstekende keuze! Dit kindvriendelijke kampeerterrein is een van de mooiste plekjes in het groene Bardolino. We vinden het terug in de regio Verona in Italië. Het is heerlijk vertoeven op de voordelige staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Handig: het is handig om ruim van tevoren te boeken. Een aanzienlijk deel van de gezinscampings in Bardolino zijn meestal al snel volgeboekt. Ben je flexibel? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Continental kampeer aanbieding. Alleen, we zien vaak dat de meeste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Kijk voor regels m.b.t. honden en huisdieren even op de website. Zie ook onze pagina met alle informatie over Camping in het bos.

  • Vakantiepark Continental is een veelzijdig sterren kampeerpark in Bardolino, in de streek Veneto.
  • Een ongedwongen plek om te kamperen met de tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Het park is uitstekend bereikbaar, de medewerkers zijn zeer vriendelijk.
  • Breng een bezoekje aan de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans en huisjes.

Goedkoop Camping Continental boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping Continental en gerelateerde parken reserveer je snel en eenvoudig via diverse toonaangevende boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je toffe, en soms ook 5-sterren campings in Bardolino kunt boeken zijn: vacanceselect.com & vakantiediscounter.nl. Je kunt ook direct bij de eigenaar boeken. Dit kan via het telefoonnummer, via de e-mail of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Staanplaats of accommodatie selecteren

    Deze gezellige grote camping heeft plusminus 282 campingplekken. De staanplekken zijn heel gemixed. Populair zijn de XL-kampeerplekken welke een groot gevoel van vrijheid en privacy geven. Anderen prefereren juist een knusse plek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. In de buurt van deze plek heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, bungalows, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, chalets, vakantiehuisjes.

  3. Kies reisperiode

    Kies de datum dat je wilt aankomen en de dag van vertrek. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Je kunt denken aan de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Boek dan tijdig om zeker te zijn van een plekje. De leukste plekken zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook op en rondom feestdagen zoals het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen is er veel interesse in de staplekken. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek.

  4. Boeking bevestigen en betalen

    Indien je jouw staplek aangegeven hebt voer je de gevraagde gegevens in en regel je de betaling. Bij de meeste touroperators betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Regelmatig moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het resterende bedrag betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging wordt per mail toegezonden. Wanneer je aankomt zal de receptie hierom vragen.

  5. Voorbereiding voor je reis

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je lekker met de tent? Denk aan een tunneltent, daktent, piramide tent, belltent? Vergeet dan niet spullen als haringen, parasol, tentstokken, hamer, grondzeil, gasflessen, voortent/luifel, verlichting, slaapzakken, waslijn en wasknijpers. Ga je op reis met een caravan? Vergeet dan niet spullen zoals kentekenbewijs, voortent, luifel, grondzeil, disselslot, levellers, rubberen hamer, gasfles en skottelbraai of bbq, campingstoel en inklaptafel, campinglamp, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp. Zorg ook voor warme kleding. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De reisafstand vanaf Utrecht is om en nabij de 980 kilometer (11 uur reistijd). Door middel van Google Maps kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: vakantie voor het hele gezin?

Vind geschikte vertrekdatum en doorzoek deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Continental is een prima Italiaanse camping in Bardolino in de gemeente Veneto. Het wordt beschreven als een grote camping met wel 282 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 980 kilometer. Calculeer een reistijd in van 11 uur. In de winkel heb je de volgende valuta nodig: Euro (EUR). De lokale taal is Italiaans. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van F+L. Lokale telefoonnummers beginnen met +39. Het net-voltage is 220 Volt. Het nationale noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze omgeving kost zo’n €36,75 per staplek. In Italië zijn hedendaags 58 miljoen ingeschreven bewoners. De landelijke hoofdstad is Rome. De meeste mensen behoren tot de religie: rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). Er is extra veel te doen tijden de nationale feestdag 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek. Check ook kampeermogelijkheden in Nord, Oude Pekela of Kronenberg.

Naam campingCamping Continental
LandItalië
GebiedVerona
PlaatsBardolino
Soort campingGrote camping
Aantal staplekken282 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)980 kilometer
Reistijd indicatie/td>11 uur

Goedkoop kamperen op Camping Continental

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Camping Continental? Deze accommodatie levert ook gunstig geprijsde staplekken. Vaak kom je dan uit op de kleinschalige plekken van plusminus 25 m2. Ideaal voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Vaak incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en watervoorzieningen. De grote staanplaatsen vanaf 80 m2 geven extra comfort. en daardoor dus ook prettig voor handig voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Overnachten in een eigen caravan of tent is een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een stacaravan. In de regio rekent men gemiddeld €36,75 per nacht. Daarbovenop volgen er nog wel kosten zoals: kampeeruitrusting, brandstof, eten/drinken en overige tripjes. Bijgaand kan je aan de slag met concrete tips voor een goedkope campingvakantie in Verona.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Neem je eigen boodschappen mee en regel zelf je ontbijt, lunch en avondeten.
  3. Koop je kampeerspullen aan het einde van het seizoen.
  4. Verblijf ook een aantal nachten op een boerencamping (zo’n €23,25 voor een staanplaats per nacht).
  5. Maak gebruik van aantrekkelijke last-minute deals en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en reserveer in het voorjaar voordelig je zomervakantie.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping Continental zijn uitermate geschikt voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Bijgaand vergelijk je de mogelijke type verblijfsvormen en welke voordelen daarbij horen. Check ook parken in de regio zoals: Camping Village Marina Di Venezia, Camping Laghi Di Lamar en Camping Cisano.

  • Tentplek: Ideale tentplaats geschikt voor daktent, noktent, tunneltent, pop-up tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Prettig rijden, veel comfort en veel ruimte.
  • Caravan: Je hebt je eigen sanitair, keuken en bed.
  • Camper / kampeerauto: Echt een aanrader voor bijvoorbeeld een rondreis. Geniet van de ongekende vrijheid van Veneto en Italië.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe, maar toch het gevoel van kamperen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Onbezorgd vakantie vieren in een mooie bungalow (op aanvraag).

Bekijk prijzen van staplek op vakantiepark Continental

Bekijk vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Direct een staanplaats op Camping Continental boeken, of een camping in de buurt? In het onderstaande stukje bespreken we onze top-10 reisorganisaties met een ruime keuze in deze en vergelijkbare kampeerplekken. Een ruim aanbod, je kunt supersnel filteren en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Gunstige boekingsvoorwaarden voor jouw droomvakantie.
  2. Vacanceselect: Een heerlijke kampeervakantie met het hele gezin!
  3. Eurocampings / ACSI: Gevarieerd aanbod met grote plekken voor het hele gezin.
  4. Allcamps: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  5. Suncamp Holidays: De beste meivakantie en zomervakantie deals.
  6. ROAN: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
  7. Eurocamp: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  8. Rent-a-Tent: Wordt goed beoordeeld door gasten.
  9. Vacansoleil: De leukste plekjes voor jouw tent, camper of caravan.
  10. Booking.com: Mooie en verzorgde plaatsen op de camping.
Tip: zie ook het aanbod van campingreizen naar Veneto bij de grotere reisbureaus zoals Vakantiediscounter, TUI, D-reizen, Corendon, Sunweb & BeachCheck, Suntip, Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties, Reisknaller.

Lokaal weerbericht

Deze vakantie luxe kamperen in Bardolino? Houd rekening met het weer! Er is hier een mediterraan klimaat. De jaartemperatuur is hier circa 19,6 graden celsius. Met 34,0 graden celsius is augustus de heetste periode. De periode januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 14,4 °C. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode april t/m juni, september en oktober. In het volgende blok tonen wij het 7-daagse weerbericht voor Bardolino .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

Alles wat je moet weten over jouw campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

De standplaatsen op het kampeerterrein aan het Gardameer liggen voor een deel op vlakke en voor een deel op glooiende velden. De begroeiing op de camping bestaat uit olijf- en loofbomen. Bij het meer zijn ligplaatsen voor boten beschikbaar. Langs het meer bevindt zich een smal kiezelstrand met een steile graswal. Het 200 m lange strand, dat 5 m breed is, is van de camping gescheiden door een voor voetgangers en fietsers geschikt pad.

Waar en hoe kan ik camping Continental voordelig reserveren?

Camping Continental is een mooie recreatiepark in het Italiaanse Bardolino. De prijzen zijn redelijk gelijk aan vakantieparken in de buurt (vanaf €36,75 per dag). Ga je in de zomervakantie op pad? Plaats dan vroegtijdig een reservering. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi centraal plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Een last-minute aanbieding kan voor jou dan extra aantrekkelijk zijn. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren middels de site van ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Veneto. Bekijk ook de accommodaties op erkende campingketens zoals Villagi Gran Vacanze, Alannia, Aquadis Loisirs, Capfun, First Camp, Qualité campings & Campéole campings, Orbitur, LeadingCampings, Sandaya, Flower Campings, Ciela Village.

Wat is er te doen in de buurt?

Verona is een geweldig leuke vakantiebestemming. Het is een heerlijke groene omgeving met veel natuur. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Denk aan varen of racefietsen. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. Rondom deze plek tref je idyllische plaatsen waar je helemaal op kunt gaan in de lokale cultuur en gebruiken. Probeer ook zeker de lokale Italiaanse winkels en vraag naar typische lokale lekkernijen. In de buurt van de kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en pinautomaten.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van het kampeerpark?

Camping Continental is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie ligt op 980 kilometer reisafstand van Utrecht. Dat wil zeggen 11 uur in de auto. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Je kunt de auto gemakkelijk kwijt op een van de kampeerplekken. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. In sommige steden heb je een milieuvignet of milieusticker nodig. Het juiste adres van de camping (Gardesana) kan je bekijken via internet.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Het betreft een grote camping met ongeveer 282 overnachtingsplekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Kies voor een kleine plek van zo’n 40 m2 (ideaal voor stellen), maar ook de wat grotere plekken tot 90 m2 voor complete gezinnen. De sanitaire voorzieningen zijn prima. Er zijn ook voldoende stroom en water. Vraag naar de schaduwplekken. Check ook even of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie