anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Sass Maor boeken

Camping Sass Maor is een veel gekozen sterren camping in het Italiaanse San Martino di Castrozza, in het rustgevende Bolzano. Dit is een middelgrote camping met plusminus 158 plaatsen. Een zeer geschikte kampeerplaats voor gezinnen met kinderen maar ook zeker voor senioren. Deze kampeerplek heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft prachtige plaatsen en voldoende voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Op onze camping-vergelijker lees je uitgebreide gegevens en info over dit verblijf en check je erkende boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in San Martino di Castrozza.

Aanbiedingen Camping Sass Maor april 2024

Even lekker uitrusten met de hele familie, kleuters en kinderen of met een vriendengroep? Camping Sass Maor reserveren is dan altijd een goed idee! Deze kindvriendelijke plek vinden we terug in het natuurrijke San Martino di Castrozza. Het ligt in de regio Bolzano in Italië. Je hebt de keuze uit ruime staplekken voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Goed om te weten: boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen. Een deel van de gezinscampings in San Martino di Castrozza zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Soms is het wel slim om te kijken naar een last-minute Camping Sass Maor kampeer aanbieding. Maar, je ziet meer en meer dat de beste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Zie ook onze pagina met alle informatie over Kamperen in een vouwwagen.

  • Vakantiepark Sass Maor is een veelzijdig sterren kampeerbestemming in San Martino di Castrozza, in het natuurrijke Trentino-Alto-Adige.
  • Prachtige plekjes voor een vouwwagen, camper, tent of caravan.
  • Goede sanitaire ruimtes (wc, douches) op deze familiecamping en er zijn veel leuke dingen voor kinderen in de buurt.
  • Goede bereikbaarheid, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Breng een bezoekje aan de website om te zien wat het aanbod is qua jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Sass Maor boeken

  1. Kies jouw boekingssite

    Camping Sass Maor en soortgelijke accommodaties reserveer je goedkoop en eenvoudig bij allerlei klantgerichte boekingssites. Jaarlijks boeken veel kampeerders bij ANWB Campings. Andere voorbeelden waar je aantrekkelijke, en soms ook 5-sterren campings in San Martino di Castrozza ontdekt zijn: vacanceselect.com & vakantiediscounter.nl. Het alternatief is rechtstreeks boeken. Dit kan via het telefoonnummer, via de e-mail of via de website van de campinghouder.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze populaire middelgrote camping heeft plusminus 158 campingplekken. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Er zijn mooie grote staanplaatsen die perfect zijn voor een grotere familie of vriendengroep. Andere mensen gaan liever voor een knusse campingplek, waar je heerlijk kunt staan met een klein tentje. Op en rondom deze bestemming zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, bungalows, tiny houses, vakantiehuisjes, vakantieboerderij, groepsaccommodaties.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies de datum dat je wilt aankomen en het aantal nachten dat je wilt kamperen. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Je kunt denken aan de zomervakantie of meivakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. De tofste plekken zijn vaak al vroeg in het seizoen gereserveerd. Net als de seizoensplaatsen. Ook rondom feestdagen als Pinksteren, Hemelvaart of Pasen is het drukker dan normaal. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek.

  4. Afronden en betalen

    Zodra je de staplek en het aantal nachten doorgegeven hebt vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij een touroperator betaal je veilig en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij sommige campings moet je eerst een aanbetaling doen. Het resterende bedrag betaal je meestal kort voor aankomst of op de dag dat je aankomt. De boekingsbevestiging krijg je met de mail. Bij aankomst dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Paklijst voor kamperen

    Tijd om in te pakken! Ga je op pad met de tent? Zoals een opblaasbare tent, vis-à-vis tent, familietent, belltent? Belangrijke spullen zijn dan onder andere parasol, hamer, grondzeil, tafeltje en stoelen, scheerlijnen, kooktoestel en kookgerei, verlichting, voortent/luifel, gasflessen, slaapzakken. Boek je een plekje voor de caravan? Dingen die je zeker niet mag vergeten zijn rubberen hamer, slingers, disselslot, kentekenbewijs, haringen en scheerlijnen, gasfles en skottelbraai of bbq, campingstoel en inklaptafel, reserve waterpomp, waslijn, koffie en thee. Denk ook aan lekkere warme kleding. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht is om en nabij de 885 km (9,5 uur rijden). Door middel van Google Maps ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Voer de gewenste vertrekdatum in en achterhaal interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Belangrijke gegevens over de kampeervakantie in april 2024

Park Camping Sass Maor is een prima Italiaanse camping in San Martino di Castrozza in de omgeving Trentino-Alto-Adige. Het valt in de categorie middelgrote camping met +/- 158 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 885 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 9,5 uur. In de winkel heb je de volgende valuta nodig: Euro (EUR). De voertaal is Italiaans. De type stekkers die hier werken zijn: F+L. De telefooncode is +39. De stroomspanning is 220 Volt. Bij calamiteiten kun je bellen met het noodnummer 112. Een basis-campingovernachting in dit gebied kost €36,75 voor een staanplaats per nacht). In Italië zijn hedendaags 58 miljoen ingeschreven inwoners. De landelijke hoofdstad is Rome. Een belangrijke religie in dit gebied is: rooms-katholiek. Aantrekkelijke luchthaven(s): Milaan (MIL), Rome (ROM), Venetie (VCE) en Palermo (PMO). De nationale feestdag is 25 april Bevrijdingsdag, 2 juni Dag van de Republiek. Zoek ook kampeerplaatsen in Lancashire, Cloyes-sur-le-Loir & Sainte-Suzanne.

Naam campingCamping Sass Maor
LandItalië
OmgevingBolzano
PlaatsSan Martino di Castrozza
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal plaatsen158 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)885 kilometer
Huidige reistijd 9,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Sass Maor

Plannen om goedkoop te kamperen op Camping Sass Maor? Deze bestemming levert diverse staanplaatsen tegen een lage prijs. Dit zijn de kleinschalige plekken van zo’n 30 m2. Heel geschikt voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Normaliter met 6 ampère en waterput. De grote plekken vanaf 85 m2 zijn extra groot en daardoor dus ook prettig voor prettig voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Kamperen met een eigen tent of caravan is goedkoop en geeft je veel vrijheid. Op deze vakantiebestemming is het tarief ongeveer €36,75 per 24 uur. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeeruitrusting, brandstof, kosten voor eten en drinken en activiteiten. In het gedeelte hieronder vind je de beste tips voor een gunstige campingvakantie in Bolzano.

Slim besparen op jouw kampeervakantie

  1. Vergelijk campingprijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Neem je eigen eten en drinken mee en kook met een eigen gasfornuis.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Extra voordelige boerencampings kunnen ook een uitkomst bieden (vanaf €23,25 voor een staplek p/ nacht).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Houd je mail in de gaten voor vroegboekkorting en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Kies jouw staplek en accommodatie

Kampeerplekken op camping Sass Maor zijn ideaal voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Onderstaand delen wij de belangrijkste staplekken met de voordelen. Doorzoek ook het aanbod parken in de omgeving zoals: Camping Gisser, Camping Zum See en Camping Mals.

  • Tentplek: Ideale tentplaats geschikt voor belltent, opblaasbare tent, pop-up tent, daktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Comfortabel verblijf en kan bijna achter elke auto.
  • Caravan: De vakantie begint al zodra je de auto start.
  • Camper / kampeerauto: Het biedt een uitkomst voor rondreizen. Breng een bezoekje aan populaire bezienswaardigheden van Trentino-Alto-Adige en Italië.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een heerlijk huisje voor het hele gezin of een vriendengroep (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark Sass Maor

Ontdek vroegboekkorting en last minutes

Top-10 boekingssites april 2024

Gemakkelijk en snel een staanplaats op Camping Sass Maor boeken, of iets vergelijkbaars? Hieronder geven we een toelichting op onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van veel kampeerplekken en staplaatsen. Je profiteert van een ruim aanbod, je kunt supersnel filteren en je hebt verschillende betaalopties.

  1. ANWB camping: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
  2. Vacanceselect: Veilig en vertrouwd online een betaling doen.
  3. Eurocampings / ACSI: Volop inspiratie voor jouw droomvakantie.
  4. Allcamps: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
  5. Suncamp Holidays: Aantrekkelijke staplekken voor een fijne kampeervakantie.
  6. ROAN: Groot aanbod met betaalbare staanplaatsen.
  7. Eurocamp: Gebruiksvriendelijke boekingsmodule met veel tevreden reizigers.
  8. Rent-a-Tent: Ruim aanbod met voordelige staplekken.
  9. Vacansoleil: Stel online je reis samen op basis van aankomstdatum en vertrekdatum.
  10. Booking.com: Een mooi aanbod met landelijke- en natuurparken.
Tip: analyseer ook de mooiste campingreizen naar Trentino-Alto-Adige bij de grotere reisbureaus zoals D-reizen, Vakantiediscounter, Corendon, Sunweb, TUI of Alltours, Suntip, Thomas Cook, BeachCheck, Reisknaller.

Bekijk het actuele weerbericht

Ga je lekker luxe kamperen in San Martino di Castrozza? Check dan vooraf wel even het weer. Deze regio heeft een mediterraan klimaat. Gemiddeld ligt de temperatuur hier op 19,5 graden °C. Met ongeveer 33,9 graden °C is augustus de tijd om dit gebied zeker te bezoeken. De periode januari is echter de meest koude met gem. 14,4 graden celsius. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode april t/m juni, september en oktober. Hieronder ontdek je het 7-daagse weerbericht voor San Martino di Castrozza .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

Verschillende vragen en antwoorden over campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met de camping?

De camping ligt aan de rand van het dorp en is omgeven door bergen. Over het terrein loopt een beekje. De meeste standplaatsen liggen tussen de vaste plaatsen, zijn afgebakend door hekjes en bieden een weids panorama. Voor kleine kinderen zijn er enkele speeltoestellen. Voor bergwandelen en mountainbiken is de camping een goed uitgangspunt.

Waar en hoe kan ik camping Sass Maor goedkoop reserveren?

Camping Sass Maor is een schitterend recreatiepark in het Italiaanse San Martino di Castrozza. De actuele prijzen zijn te vergelijken met kampeerlocaties in de direct omgeving (vanaf €36,75 voor een staplek p/ nacht). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Maak dan snel een reservering. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi plekje en zit er mogelijk vroegboekkorting voor je in het verschiet. Ben je flexibel? Soms is het dan interessant om een last-minute actie te boeken. Mogelijk kan je deze camping goedkoop reserveren via de site van de ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Trentino-Alto-Adige. Bekijk ook soortgelijke accommodaties op uitstekende campingketens zoals Aquadis Loisirs, Alannia, Capfun, First Camp, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings + Huttopia, Orbitur, Campéole campings, Sandaya, Ciela Village, LeadingCampings.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Bolzano is een plek waar veel kampeerders graag komen. Ben je liefhebber van de natuur? Een fantastisch uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld varen of dagtochten. Je kunt in de buurt ook lekker zwemmen. In de regio bekijk je leuke steden waar je wordt ondergedompeld in de lokale cultuur en gebruiken. Probeer ook zeker de lokale Italiaanse speciaalzaken en vraag naar typische lokale lekkernijen. Nabij deze kampeerplek vind je ook altijd wel een supermarkt, bakkerij en pinautomaten.

Hoe makkelijk is het kampeerpark te bereiken?

Camping Sass Maor is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 885 km afstand van Utrecht. Dat wil zeggen 9,5 uur reizen in de auto. Het inchecken en uitchecken gebeurt via de receptie. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. In sommige steden heb je een milieuvignet of milieusticker nodig. Het juiste adres van de camping (Via Laghetto 48) is te vinden op de website.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

We spreken over een middelgrote camping met 158 campingplekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Er zijn kleine plekken tot circa 45 m2 voor stelletjes, maar tevens extra grote plekken tot 100 m2 voor families. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. Er zijn ook voldoende stroom en water. Schaduwplekken op aanvraag. Lees in de voorwaarden of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie