anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Antioche D’oléron boeken

Camping Antioche D’oléron is een heerlijk gelegen sterren camping in het Franse La Brée-les-Bains, in de vakantieregio Charente-Maritime. Het betreft een middelgrote camping met in 2024 zo’n 129 plaatsen. Een leuke stek voor gezinnetjes en een kleine vriendengroep. Deze camping heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft gunstig gelegen kampeerplekken met lekker veel rust en privacy. In het campingoverzicht check je nuttige tips en weetjes over deze vakantiebestemming en vertellen wij over populaire boekingssites waar je terecht kunt voor jouw kampeervakantie in La Brée-les-Bains.

Aanbiedingen Camping Antioche D’oléron april 2024

Lekker genieten met het gezin, kleuters en kinderen of lekker samen? Camping Antioche D’oléron reserveren is dan altijd een goed idee! Deze kindvriendelijke bestemming ligt midden in het diverse La Brée-les-Bains. Het ligt midden in de regio Charente-Maritime in Frankrijk. Het kampeerterrein herbert verschillende zeer betaalbare staplekken voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Tip: boek op tijd. Een aanzienlijk deel van de gezinscampings in La Brée-les-Bains zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Zit je niet vast aan een bepaalde periode? Dan kan je wachten op een last-minute Camping Antioche D’oléron kampeer aanbieding. Maar, we zien steeds vaker dat de meest gewilde staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Op onze website lees je ook meer over Duitsland.

  • Vakantiepark Antioche D’oléron is een gunstig gelegen sterren recreatiepark in La Brée-les-Bains, in de streek Poitou-Charentes.
  • Prachtige plekjes voor de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en de kampeervelden bieden volop plezier voor de kinderen.
  • Een prettige ligging in het groen, de eigenaar doet zijn best om gasten tevreden te stellen.
  • Bekijk de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Antioche D’oléron boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Camping Antioche D’oléron en gerelateerde parken kan je vaak reserveren via diverse Nederlandstalige boekingssites. Een van de aanraders is ANWB Campings. Andere sites waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in La Brée-les-Bains kunt boeken zijn: roan.nl & glampings.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan telefonisch, via de mail of via het contact- of boekingsformulier op de site.

  2. Uitzoeken van een staanplaats

    Deze geliefde middelgrote camping heeft ruim 129 plaatsen. Het is een mooie mix van staanplaatsen. Je kunt gaan voor ruim opgezette overnachtingsplekken voor een camper of grotere caravan. Je kunt ook kiezen voor een knusse staanplaats waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Nabij deze bestemming zijn er ook wat meer luxe stacaravans, bungalows, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, tiny houses, chalets.

  3. Kies reisperiode

    Kies de gewenste datum van aankomst en de dag van vertrek. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Zorg dan dat je op tijd boekt. De leukste plekken zijn meestal al snel gereserveerd. Dit is ook zo voor seizoensplaatsen. Ook gedurende de feestdagen als 1e en 2e Paasdag, Hemelvaart of Pinksteren is er veel interesse in de staplekken. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Indien je jouw staanplaats en het aantal dagen ingevuld hebt vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij veel van de moderne touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Af en toe moet je meteen een aanbetaling van 30 – 40% doen. Het restant van het totaalbedrag betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging volgt per mail. Op de dag van aankomst zal de receptie hierom vragen.

  5. Reisvoorbereidingen

    Tijd om in te pakken! Ga je op vakantie met je eigen tent? Wellicht met een tunneltent, koepeltent, piramide tent, daktent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn grondzeil, parasol, tafeltje en stoelen, hamer, scheerlijnen, kooktoestel en kookgerei, slaapzakken, voortent/luifel, gasflessen, verlichting. Neem je de caravan mee? Dingen die je zeker niet mag vergeten zijn voortent, luifel, grondzeil, kentekenbewijs, caravanspiegels, haringen en scheerlijnen, rubberen hamer, gasfles en skottelbraai of bbq, disselweger, waslijn, reserve waterpomp, campingstoel en inklaptafel. Denk ook aan lekkere warme kleding. Het kan in de avond best een beetje afkoelen. De afstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt ongeveer 970 kilometer (10,5 uur reistijd). Per mail is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Voer de gewenste vertrekdatum in en doorzoek actuele (last-minute) vakantie aanbiedingen

Belangrijke gegevens over de kampeervakantie in april 2024

Park Camping Antioche D’oléron is een aantrekkelijke Franse camping in La Brée-les-Bains die gelegen is in Poitou-Charentes. Het wordt beschreven als een middelgrote camping met om en nabij de 129 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 970 km. De gemiddelde reistijd is 10,5 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). Mensen praten hier Frans. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +33. De elektra is 230 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in dit gebied kost €25,25 voor een staanplaats per nacht). In Frankrijk zijn zo’n 60 miljoen mensen. De hoofdstad is Parijs. De mensen zijn hier ook religieus: rooms-katholiek. Aantrekkelijke luchthaven(s): Parijs (PAR), Nice (NCE) en Bordeaux (BOD). Let op: nationale feestdag is 8 mei Feest van de Overwinning, 14 juli Bastille dag. Doorzoek ook ons aanbod kampeeropties in Öland, Tralee en Kitzbühel.

Naam campingCamping Antioche D’oléron
LandFrankrijk
OmgevingCharente-Maritime
PlaatsLa Brée-les-Bains
Type campingMiddelgrote camping
Aantal plekken129 plaatsen
Afstand (via Utrecht)970 kilometer
Reistijd 10,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Antioche D’oléron

Wil je goedkoop kamperen op Camping Antioche D’oléron? Deze kampeerplek verhuurt diverse betaalbare staanplaatsen. Dit zijn de kleine plekken van rond de 45 m2. Voldoende voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Doorgaans incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en watervoorzieningen. De grote campingplekken vanaf 90 m2 zijn mooi ruim opgezet en om die reden ook geschikt voor kampeerders met een camper of grote caravan. Kamperen met een eigen tent of caravan geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. Op deze vakantiebestemming rekenen campings ongeveer €25,25 voor een staanplaats per nacht. Daarbij komen nog kosten zoals kampeerartikelen, autokosten, boodschappen en excursies. Onderstaand geven wij jou nuttige tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Charente-Maritime.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Vermijd het hoogseizoen en ga kamperen in het laagseizoen.
  2. Neem een boodschappenkrat vol met spullen mee en eet zoveel mogelijk bij je caravan of tent.
  3. Kijk of je eens een tent of caravan kunt lenen/huren.
  4. Wissel luxe campings af met een voordelige boerencamping (zo’n €18,25 per dag/nacht).
  5. Een last-minute kan extra aantrekkelijk zijn en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Welke staplek is geschikt?

Kampeerplekken op camping Antioche D’oléron zijn doorgaans geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. In het stukje hieronder delen wij de mogelijke type staplekken met de voordelen. Bekijk ook parken in de omgeving zoals: Camping Le Beau Vezé, Camping Les Genêts D’or of Domaine Naturiste De Bélézy.

  • Tentplek: Stevige tentplaats geschikt voor belltent, koepeltent, piramide tent, daktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Kan bijna achter elke auto, geen speciaal rijbewijs nodig.
  • Caravan: Met een eigen keuken, bed, zitruimte en soms toilet.
  • Camper / kampeerauto: Super handig als je een rondreis gaat maken. Breng een bezoekje aan populaire bezienswaardigheden van Poitou-Charentes en Frankrijk.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe van thuis, en toch midden in de natuur (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Voor een toiletbezoek of warme douche hoef je niet de camping over (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark Antioche D’oléron

Boek met vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Camping Antioche D’oléron boeken, of een gerelateerde camping? In het bijgaande gedeelte geven we onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van deze kampeerplek en omliggende parken. Een ruim aanbod, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Grote staanplaatsen voor een onbezorgde familievakantie.
  2. Vacanceselect: Veel filtermogelijkheden voor jouw ideale vakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: Heel divers aanbod op verschillende plekken.
  4. Allcamps: Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.
  5. Suncamp Holidays: Geschikte aanbieder voor lange vakanties (2 – 3 weken).
  6. ROAN: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
  7. Eurocamp: Altijd veilig boeken en betalen van je verblijf.
  8. Rent-a-Tent: De ruimste keuze aan campings, accommodaties én periodes.
  9. Vacansoleil: Aantrekkelijke vroegboekacties en last-minute deals.
  10. Booking.com: Ook voor andere topbestemmingen in Europa.
Tip: vergelijk ook alle campingreizen naar Poitou-Charentes bij grote landelijke reisbureaus zoals TUI, Sunweb, Prijsvrij, D-reizen, Vakantiediscounter & Suntip, Thomas Cook, Reisknaller, Alltours, de Jong Intra Vakanties.

Actuele weerbericht

Van plan om te luxe kamperen in La Brée-les-Bains? Houd rekening met het weer! Deze regio heeft een zeeklimaat. De temperatuur ligt over een heel jaar gemiddeld op 17,4 graden celsius °C. Met zo’n 28,7 graden °C is juli een aangename warme maand. De periode januari is niet heel prettig voor kampeerders met gem. 9,2 °C. Ga je kamperen? dan zit je goed in de periode mei, juni en september. In onderstaand schema kan je aan de slag met het 7-daagse weerbericht voor La Brée-les-Bains .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Wat zijn de ervaringen van kampeerders met de camping?

Op een deel van de vlakke camping staan bomen. De begroeiing is gevarieerd en de standplaatsen zijn gescheiden door heggen. De toeristische plaatsen, huuraccommodaties en seizoenplaatsen liggen door elkaar. Centraal op het terrein staat het sanitairgebouw. Vanaf de camping is er toegang tot het strand.

Waar en hoe kan ik camping Antioche D’oléron goedkoop reserveren?

Camping Antioche D’oléron is een knus recreatiepark in het Franse La Brée-les-Bains. De prijzen zijn te vergelijken met kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €25,25 per 24 uur). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Plaats dan vroegtijdig een reservering. Misschien heb je dan geluk, krijg je een mooi groen plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Kan jij het hele jaar wel vertrekken? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Campings als deze kan je goedkoop reserveren via de site van de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Poitou-Charentes. Bekijk ook de accommodaties op goede campingketens zoals Capfun, Qualité campings, Villagi Gran Vacanze, Yelloh! Village, First Camp, Alannia of Sandaya, Campéole campings, Flower Campings, Ciela Village, LeadingCampings, Huttopia.

Wat heeft de omgeving te bieden?

Charente-Maritime is een fantastische vakantieplek. Val jij in de categorie natuurliefhebbers? De omgeving kan je al wandelend of fietsend lekker rustig verkennen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Voorbeelden zijn hiken of een quad huren. In de regio is er ook een zwembad. Rondom deze plek tref je leuke plekjes waar je helemaal op kunt gaan in de lokale cultuur en gebruiken. Ontdek ook zeker de lokale Franse cafeetjes en vraag naar typische lokale lekkernijen. In de omgeving van deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en bioscopen.

Hoe is de ligging van dit kampeerpark?

Camping Antioche D’oléron is prima te bereiken per auto. Deze campingvakantie is gelegen op 970 km vanaf Utrecht. Dat is z’n 10,5 uur reistijd met de auto. Controleer in de boekingsbevestiging de uiterlijke inchecktijd. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. Op de meeste snelwegen wordt tol geheven. In bepaalde grote steden heb je een milieuvignet nodig. De adresgegevens van de camping (Route de Proires) is online op te vragen.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

Het is een middelgrote camping met 129 staplekken. De kampeerplekken zijn geschikt voor een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Kies voor een kleine plek van zo’n 30 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar ook extra grote plekken tot 110 m2 voor grote gezinnen. Qua sanitaire voorzieningen is er voldoende. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Vraag naar de schaduwplekken. Kijk in de boekingsbevestiging of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie