anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Playa Arenillas boeken

Camping Playa Arenillas is een mooie 2 sterren camping in het Spaanse Islares, in het welbekende Cantabria. Dit is een middelgrote camping met grofweg 239 plaatsen. Een leuke plek voor families met kids en stellen. Het park is mooi centraal gelegen, heeft mooie grote kampeerplekken en voldoende voorzieningen voor een comfortabel verblijf. In ons overzicht bieden wij nuttige uitleg over het vakantiepark en bieden wij jou de meest populaire boekingssites met de beste deals voor een kampeervakantie in Islares.

Aanbiedingen Camping Playa Arenillas april 2024

Wil je er even lekker op uit met het hele gezin, kleuters en kinderen of met een vriendengroep? Camping Playa Arenillas reserveren is dan altijd een goed idee! Deze kindvriendelijke kampeerplek is gelegen in het gezellige Islares. Het ligt midden in de regio Cantabria in Spanje. Het is heerlijk vertoeven op de zeer betaalbare staplekken voor vouwwagen, camper, caravan of tent. Belangrijk: boek ruim voor vertrekdatum. Het merendeel van de gezinscampings in Islares zijn soms al voor een jaar vooruit geboekt. Soms is het wel slim om te kijken naar een last-minute Camping Playa Arenillas kampeer aanbieding. Maar let op, doorgaans is het zo dat de beste staanplaatsen dan al vergeven zijn. Neem je honden of huisdieren mee? Vraag dan even naar de regels. Zie ook onze pagina met alle informatie over Kamperen in Denemarken.

  • Vakantiepark Playa Arenillas is een modern 2 sterren kampeerverblijf in Islares, in de streek Cantabrie.
  • Prachtige plekjes voor jouw eigen tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en er zijn voldoende speelmogelijkheden voor kinderen in de regio.
  • Een mooie centrale ligging, klantgericht personeel.
  • Breng een bezoekje aan de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Playa Arenillas boeken

  1. Jouw boekingssite kiezen

    Camping Playa Arenillas en soortgelijke parken reserveer je gemakkelijk bij meer dan 10 gebruiksvriendelijke boekingssites. Een heel populaire plek is ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je mooie, en zelfs 5-sterren campings in campings in Islares kunt reserveren zijn: campingdirect.com & villatent.nl. Rechtstreeks reserveren kan vaak ook. Direct boeken kan vaak telefonisch, met behulp van een mailtje of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze gezellige middelgrote camping heeft om en nabij de 239 plekjes. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Er zijn mooie grote plekken die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Je hebt ook een wat meer intieme en kleine kampeerplek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Rondom het park deze plek zijn er ook diverse mogelijkheden rondom stacaravans, vakantieboerderij, tiny houses, groepsaccommodaties, vakantiehuisjes, bungalows.

  3. Kies vertrek- en aankomst

    Kies de gewenste datum van aankomst en de totale reisperiode. Overweeg je het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de zomervakantie of voorjaarsvakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. De meest gewilde plekken zitten vaak al vroeg in het jaar helemaal vol. Dit is ook zo bij seizoensplaatsen. Ook tijdens feestdagen zoals het Pinksterweekend, Hemelvaart en de Paasdagen is het wat drukker dan normaal. Daarbij heb je ook de nationale feestdag: februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje.

  4. Betalen en afronden

    Wanneer je jouw plek en periode hebt gekozen moet je enkel nog even jouw naam en contactgegevens invullen. Boek je via een tussenpartij? Bij veel touroperators betaal je gemakkelijk en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. In sommige gevallen dien je een aanbetaling van bijvoorbeeld 25% te doen. Het resterende bedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Print deze uit. Bij aankomst dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Paklijst voor kamperen

    Het is bijna tijd om te gaan! Ga je op vakantie met je eigen tent? Misschien met een tunneltent, pop-up tent, vis-à-vis tent, daktent? Zorg dan in ieder geval voor tenttapijt, parasol, hamer, scheerlijnen, haringen, kooktoestel en kookgerei, koelkast/koelbox, slaapzakken, gasflessen, voortent/luifel. Een staplek voor jouw caravan geboekt? Spullen waar je dan om moet denken zijn levellers, caravanspiegels, disselslot, voortent, luifel, grondzeil, rubberen hamer, gasfles en skottelbraai of bbq, waslijn, koffie en thee, bezem en stoffer en blik, campinglamp. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. In de avond kan het flink afkoelen. De reisafstand gecalculeerd vanaf Utrecht bedraagt plusminus 1310 kilometer (14,5 uur onderweg). Via de boekingssite ontvang je een route.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Voer de gewenste vertrekdatum in en doorzoek de beste (last-minute) vakantie aanbiedingen

Praktische info over jouw kampeervakantie in april 2024

Park Camping Playa Arenillas is een geweldige Spaanse camping in Islares in de omgeving Cantabrie. Het is een middelgrote camping met zo’n 239 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 1310 kilometer. Reken zeker wel op een reistijd van zo’n 14,5 uur. Je kan dingen afrekenen met de Euro (EUR). De lokale taal is Spaans. De type stekkers die hier werken zijn: C + F. Het netnummer is +34. De elektriciteit is 220 Volt. Het internationale noodnummer is 112/061. Een basis-campingovernachting in deze regio kost +/- €35,25 per plek. In Spanje wonen zo’n 43 miljoen ingeschreven bewoners. De populairste (hoofd)stad is Madrid. De belangrijkste religie is Rooms-katholiek (94%). Landelijke luchthaven(s): Arrecife (ACE), Barcelona (BCN), Malaga (AGP). Houd rekening met de nationale feestdag(en): februari Carnaval Gadiz, 12 oktober Nationale Feestdag Spanje. Liever een andere bestemming? Spot dan campingplekken in Nord, Bad Sachsa of Bodinnick by Fowey.

Naam campingCamping Playa Arenillas
LandSpanje
GebiedCantabria
PlaatsIslares
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal overnachtingsplekken239 plaatsen
Reisafstand (vanaf Utrecht)1310 kilometer
Reistijd 14,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping Playa Arenillas

Wil je goedkoop kamperen op Camping Playa Arenillas? Deze plek biedt een aantal betaalbare staanplaatsen. Vaak kom je dan uit op de kleine plekken van om en nabij de 45 m2. Bedoeld voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. In de regel met elektra (10 met 6 ampère) met watertappunt dichtbij. Grote kampeerplekken vanaf 95 m2 bieden wat meer ruimte en daarmee ook geschikt voor een grote familietent, camper of caravan. Kamperen met een eigen tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. Op deze vakantieplek betaal je gemiddeld genomen €35,25 voor een staplek p/ nacht. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeerbenodigdheden, tankkosten, laadkosten, kosten voor eten en drinken en overige tripjes. In het gedeelte hieronder delen wij zes tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Cantabria.

6 x besparen op jouw kampeervakantie

  1. Overweeg wildkamperen/paalkamperen en ga niet in het hoogseizoen.
  2. Neem boodschappen mee naar je vakantiebestemming en kook met een eigen gasfornuis.
  3. Zoek een goedkope tweedehands caravan of tent.
  4. Je kunt besparen door te kiezen voor een boerencamping (al vanaf €22,25 per nacht).
  5. Overweeg ook een last-minute en boek niet te vroeg je reis.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

De beste staplek voor jouw tent, caravan, camper of vouwwagen

Kampeerplekken op camping Playa Arenillas zijn ideaal voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Onderstaand check je de diverse type staplekken met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Vind ook parken in de buurt zoals: Camping Playa Joyel, Camping Santillana en Camping El Molino.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor daktent, tunneltent, opblaasbare tent, piramide tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Een riant bed met een lekker dik matras en veel ruimte.
  • Caravan: Je hebt je eigen sanitair, keuken en bed.
  • Camper / kampeerauto: Een maximaal gevoel van vrijheid, perfect voor een rondreis. Je ontdekt ook de andere stukken van Cantabrie en Spanje.
  • Ingerichte tent / Glamping: Een luxe tent met eigen kookvoorzieningen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Een exclusief vakantiehuis met alle luxe zoals je thuis gewend bent (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark Playa Arenillas

Bekijk vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Snel en voordelig een staanplaats op Camping Playa Arenillas boeken, of een soortgelijke plek? In het bijgaande stukje geven we onze top-10 reisorganisaties met een ruime keuze in deze- en soortgelijke kampeerplekken. Er is veel keuze, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Prettige staanplaatsen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  2. Vacanceselect: Gemakkelijk en veilig online boeken.
  3. Eurocampings / ACSI: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  4. Allcamps: Een goede mix van budget en luxe vakantieplekken.
  5. Suncamp Holidays: Prettige website met heldere en duidelijke prijzen.
  6. ROAN: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
  7. Eurocamp: Onvergetelijke campingvakanties beginnen hier!
  8. Rent-a-Tent: Volop inspiratie voor jouw droomvakantie.
  9. Vacansoleil: Een mooi aanbod met landelijke- en natuurparken.
  10. Booking.com: Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen.
Tip: analyseer ook toffe campingreizen naar Cantabrie bij nationale reisbureaus zoals Sunweb, TUI, Corendon, D-reizen, Vakantiediscounter & Thomas Cook, Suntip, de Jong Intra Vakanties, BeachCheck, Alltours.

Het weerbericht

Deze vakantie luxe kamperen in Islares? Houd dan wel het weer in de gaten. Je verblijft hier in een steppeklimaat en mediterraan klimaat. De temperatuur over het hele jaar ligt op 16,2 graden °C. Met 36,4 graden celsius °C is juli de meest warme periode. De periode januari is niet heel prettig voor kampeerders met gem. 13,1 °C. Qua weer is een fijne reisperiode mei, juni en september. In de volgende opsomming ontdek je het 7-daagse weerbericht voor Islares .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

Camping vlakbij zee, aan de voet van een hoge berg. Bij eb ontstaat bij de camping een zandstrand. Ca. 1 km verderop is een gewoon zandstrand. Bij vloed wordt de zee het terrein van wave-surfers. Het vlakke terrein is opgedeeld in verscheidene straatjes. De vele vaste gasten staan achteraan en de toeristische plaatsen liggen vooraan de camping. Enkele platanen zorgen voor schaduw op staanplaatsen. Bij de ingang van de camping is een restaurant, een winkel en een surfschool. De A-8 is hoorbaar.

Hoe kan ik camping Playa Arenillas goedkoop boeken?

Camping Playa Arenillas is een divers recreatiepark in het Spaanse Islares. De kosten liggen redelijk gelijk met accommodaties in de buurt (vanaf €35,25 voor een staplek p/ nacht). Ga je in de zomervakantie op pad? Boek jouw staplek dan tijdig. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi centraal plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Kan jij ook makkelijk buiten de vakanties vertrekken? Let dan ook op last-minute deals. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren bij ANWB of bekijk zelf even de website van deze camping in Cantabrie. Check ook de accommodaties op uitstekende campingketens zoals Aquadis Loisirs, First Camp, Villagi Gran Vacanze, Yelloh! Village, Qualité campings, Alannia en Flower Campings, Ciela Village, Huttopia, LeadingCampings, Sandaya, Campéole campings.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Cantabria is een zeer aan te raden reisbestemming. Zo is er voldoende natuur in de buurt. Wandelend of fietsend kom je op de mooiste plekjes. Geniet aan het water of in het bos. Tevens kun jij jezelf uitdagen op sportief gebied. Denk aan kanoën of racefietsen. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. Rondom deze plek tref je mooie dorpen waar je kennismaakt met de nationale cultuur. Vergeet ook niet de lokale Spaanse gelateria en probeer de lokale specialiteiten. In het gebied van deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en andere winkels.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping Playa Arenillas is goed te bereiken, ook met caravan. Deze campingvakantie ligt op een afstand van 1310 kilometer afstand van Utrecht. Dat is z’n 14,5 uur in de auto. Check altijd nog even de uiterlijke inchecktijd. Er zijn veel parkeerplekken beschikbaar. De meeste autosnelwegen zijn tolwegen. Een vignet is niet verplicht. Het volledige adres van de camping (Barrio Arenillas 43) check je vooraf nog even op de site.

Kan ik kiezen uit verschillende soorten staplekken?

We beschrijven dit als een middelgrote camping met ongeveer 239 plekjes. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Kies voor een kleine plek van zo’n 30 m2 voor stelletjes, maar ook extra grote plekken tot 120 m2 voor 5 – 7 personen. De sanitaire faciliteiten bieden genoeg voor iedereen. Er is stroom en een waterpunt. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Lees in de voorwaarden wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie