anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Fortuna boeken

Camping Fortuna is een fijne 2 sterren camping in het Hongaarse Törökbálint, in het rustgevende Pest. Een moderne middelgrote camping met om en nabij de 130 plaatsen. Een fijne locatie voor jonge gezinnen met kinderen en ouderen. De accommodatie is mooi centraal gelegen, heeft mooie ruime campingplekken met prima voorzieningen en faciliteiten. In het campingoverzicht bekijk je handige uitleg over het vakantiepark en check je de beste boekingssites voor de tofste kampeervakanties in Törökbálint.

Aanbiedingen Camping Fortuna april 2024

Even lekker ertussenuit met je gezin, kinderen of met je partner? Camping Fortuna reserveren is al jaren een favoriet onder kampeerders. Dit kindvriendelijke park is een van de mooiste plekjes in het knusse Törökbálint. Het is gesitueerd in de regio Pest in Hongarije. Je kunt kiezen uit ruim opgezette staplekken voor tent, camper, caravan of camper. Tip: boek op tijd. Het merendeel van de gezinscampings in Törökbálint zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Camping Fortuna kampeer aanbieding. Alleen, je ziet meer en meer dat de meest gewilde staanplaatsen dan al gereserveerd zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Op onze website lees je ook meer over Kamperen in Oostenrijk.

  • Vakantiepark Fortuna is een geliefd 2 sterren kampeerverblijf in Törökbálint, in de streek Kozep-Magyarorszag.
  • Prachtige plekjes voor jouw camper, caravan, tent of vouwwagen.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en elektriciteit is aanwezig.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Surf naar de website om te kijken wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Fortuna boeken

  1. Maak keuze voor boekingssite

    Camping Fortuna en soortgelijke accommodaties reserveer je bij verschillende erkende boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere websites waar je dergelijke, en soms ook 5-sterren campings in Törökbálint kunt boeken zijn: roan.nl en pitchup.com. Boek je liever rechtstreeks? Dit is mogelijk. Je kunt dit doen per telefoon, via de e-mail of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Kies een staplek of accommodatie

    Deze erkende middelgrote camping heeft circa 130 campingplekken. Het is een mooie mix van staanplaatsen. Je kunt gaan voor lekker ruime plekken die perfect zijn voor grotere kampeergroepen. Andere mensen gaan liever voor een kleinschalige campingplek voor een tent of vouwwagen. Op of rondom het vakantiepark zijn er ook wat meer luxe stacaravans, vakantiehuisjes, chalets, tiny houses, vakantieboerderij, groepsaccommodaties.

  3. Kies vertrek- en aankomst

    Selecteer de dag van aankomst en de gewenste dag van vertrek. Wil je graag in het hoogseizoen (juli of augustus) kamperen? Je kunt denken aan de zomervakantie of meivakantie? Boek dan tijdig om zeker te zijn van een plekje. De meest gewilde plekken zijn namelijk al snel vol. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook bij aankomst op feestdagen zoals de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend zijn de kampeerplekken gewild. Dit geldt ook voor de nationale feestdag: 20 augustus Sint Stefanus dag.

  4. Boeking afronden en betalen

    Zodra je jouw plek en periode hebt gekozen voer je nog even jouw naam, adres en contactgegevens in. Bij de meeste touroperators kan je veilig en snel betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de parken wordt gevraagd om direct een aanbetaling te doen. De rest van het bedrag betaal je dan bijvoorbeeld 1 maand voor aankomst. De boekingsbevestiging krijg je in de mailbox. Op de aankomstdatum is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Voorbereiding kampeervakantie

    Bereid je goed voor. Kampeer je in een tent? Zoals een familietent, noktent, vis-à-vis tent, daktent? Denk dan ook zeker aan scheerlijnen, haringen, grondzeil, tentstokken, hamer, gasflessen, slaapzakken, verlichting, waslijn en wasknijpers, kooktoestel en kookgerei. Van plan om met de caravan te gaan? Spullen waar je dan om moet denken zijn caravanspiegels, rubberen hamer, haringen en scheerlijnen, kentekenbewijs, slingers, gasfles en skottelbraai of bbq, reserve waterpomp, waslijn, bezem en stoffer en blik, campingstoel en inklaptafel. Uiteraard zal ook warme kleding best handig kunnen zijn. In de avond kan het flink afkoelen. De afstand vanaf Utrecht is om en nabij de 709 kilometer (8 uur rijden). Via de vakantiepark receptie kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Selecteer vertrekdatum en doorzoek deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in april 2024

Park Camping Fortuna is een geschikte Hongaarse camping in Törökbálint in de omgeving van Kozep-Magyarorszag. Het wordt beschreven als een middelgrote camping met 130 plaatsen. Utrecht tot deze bestemming is ongeveer 709 km. De gemiddelde reistijd is 8 uur. Je kan dingen afrekenen met de Forint (HUF). De spreektaal is Hongaars. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. Lokale telefoonnummers beginnen met +36. Het net-voltage is 230 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een doorsnee campingovernachting in deze streek kost je doorgaans €20,25 per plek. In Hongarije wonen zo’n 10 miljoen ingeschreven mensen. Bezoek zeker eens de hoofdstad Boedapest. Samenvatting religie: rooms-katholiek. Landelijke luchthaven(s): Boedapest (BUD). Let op: nationale feestdag is 20 augustus Sint Stefanus dag. Bekijk ook campingplaatsen in Thüringen, Miannay of Sleeuwijk.

Naam campingCamping Fortuna
LandHongarije
GebiedPest
PlaatsTörökbálint
Type campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen130 plaatsen
Afstand (via Utrecht)709 kilometer
Huidige reistijd 8 uur

Goedkoop kamperen op Camping Fortuna

Binnenkort goedkoop kamperen op Camping Fortuna? Deze plek levert verschillende gunstig geprijsde staanplaatsen. Het betreft de kleinschalige plekken van rond de 25 m2. Heel geschikt voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Normaliter inclusief 8 / 16 ampère stroom en watertappunt- en afvoer. De grote campingplekken vanaf 105 m2 geven je extra ruimte en daarmee handig voor een grotere caravan of camper. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is flexibel en heel goedkoop. In dit gebied betaal je gemiddeld genomen €20,25 voor een staanplaats per nacht. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeerartikelen, vervoer, boodschappen en excursies of activiteiten. Bijgaand delen wij praktische tips voor een goedkope campingvakantie in Pest.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Maak een goede vergelijking van de campings.
  2. Bestel voordat je weggaat de boodschappen en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Koop je kampeeruitrusting tweedehands.
  4. Reserveer een aantal nachten op een mooie boerencamping (doorgaans zo’n €14,25 per 24 uur).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en boek vlak voor vertrek.
  6. Profiteer van vroegboekkorting en boek al ruim van tevoren.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Fortuna zijn doorgaans geschikt voor tent, camper, caravan of camper. Hieronder vind je de diverse type staplekken met daarbij ook de voordelen. Check ook parken in de omgeving zoals: Camping Arnyas, Camping Jálanka & Camping Koppany Pines.

  • Tentplek: Ruime tentplaats geschikt voor koepeltent, opblaasbare tent, piramide tent, familietent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Gemakkelijk op te zetten, veel comfort.
  • Caravan: Veel ruimte en comfort binnen (en buiten in de voortent).
  • Camper / kampeerauto: De flexibiliteit maakt dat een rondreis eenvoudig gemaakt kan worden. Ontdek ook andere delen van Kozep-Magyarorszag en Hongarije.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Maximaal comfort in een eigen recreatiewoning op het park (op aanvraag).

Boek een staplek op vakantiepark Fortuna

Bekijk vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Camping Fortuna boeken, of een vergelijkbare plek? In het stukje hieronder vind je onze top-10 reisorganisaties voor het bespreken van deze- en soortgelijke kampeerplekken. Er is veel keuze, je zoekt gemakkelijk op faciliteiten of voorzieningen en de boeking en betaling gaat veilig en snel.

  1. ANWB camping: Mooie en verzorgde plaatsen op de camping.
  2. Vacanceselect: Het hele jaar door is er voldoende beschikbaarheid.
  3. Eurocampings / ACSI: Vind eenvoudig en voordelig jouw ideale staplek.
  4. Allcamps: Prettige website met heldere en duidelijke prijzen.
  5. Suncamp Holidays: De leukste plekjes voor jouw tent, camper of caravan.
  6. ROAN: Prettige website met heldere en duidelijke prijzen.
  7. Eurocamp: De leukste plekjes voor jouw tent, camper of caravan.
  8. Rent-a-Tent: Stuurt al jaren reizigers naar populaire camping.
  9. Vacansoleil: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
  10. Booking.com: Het hele jaar door is er voldoende beschikbaarheid.
Tip: check ook toffe campingreizen naar Kozep-Magyarorszag bij Nederlandse reisbureaus zoals TUI, Vakantiediscounter, Corendon, Sunweb, Prijsvrij en de Jong Intra Vakanties, BeachCheck, Thomas Cook, Reisknaller, Suntip.

Actuele weerbericht

Van plan om te luxe kamperen in Törökbálint? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat. De gemiddelde temp. over 12 maanden is zo’n 16,1 graden celsius. Met zo’n 31,2 °C is augustus de periode met de meest aangename temperatuur. De maand januari is niet heel prettig voor kampeerders met gem. 5,0 graden celsius. De beste reistijd is mei, september en oktober. In het volgende lijstje vind je het 7-daagse weerbericht voor Törökbálint .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en actuele verwachtingen voor deze hele week

Veelgestelde vragen over jouw campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

De deels terrasvormige camping ligt aan de rand van het dorp. Het terrein is schaduwrijk. De staanplaatsen zijn deels afgebakend door heggen. De centraal op het terrein gelegen zwembad zorgt voor de nodige verkoeling. De camping is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Boedapest. Vanuit Torokbalint rijden bussen naar de Hongaarse hoofdstad.

Op welke manier kan ik camping Fortuna voordelig reserveren?

Camping Fortuna is een divers recreatiepark in het Hongaarse Törökbálint. De dagtarieven zijn redelijk gelijk aan kampeerplekken in de omgeving (vanaf €20,25 per nacht). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Boek jouw kampeerplek dan op tijd. Vaak is er dan veel mogelijk, heb je een mooi plekje en krijg je soms ook nog een extra vroegboekkorting. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Het kan dan lonen om te wachten op een last-minute. Campings als deze kan je goedkoop reserveren via de ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Kozep-Magyarorszag. Bekijk ook soortgelijke accommodaties op uitstekende campingketens zoals Qualité campings, First Camp, Aquadis Loisirs, Capfun, Villagi Gran Vacanze, Yelloh! Village + Orbitur, LeadingCampings, Ciela Village, Campéole campings, Flower Campings, Sandaya.

Wat is er te doen in deze vakantieregio?

Pest is een geweldig leuke vakantiebestemming. Ben je liefhebber van de natuur? De omgeving kan je al wandelend of fietsend lekker rustig verkennen. Je kunt recreëren aan het water of in het bos. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Voorbeelden zijn kanoën of klimmen. Vergeet ook zeker niet je zwemspullen voor het zwembad. In de omgeving bekijk je mooie stadjes waar je kunt opgaan in de kenmerkende cultuur. Vergeet ook niet de lokale Hongaarse restaurants en proef de lokale snacks en lekkernijen. In de omgeving van deze kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten en banken.

Hoe makkelijk is het kampeerpark te bereiken?

Camping Fortuna kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 709 km vanaf Utrecht. Dit houdt in 8 uur met de auto. Voorkom een dichte slagboom en check de uiterlijke inchecktijd. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Op de meeste snelwegen moet je tol betalen. Een vignet is verplicht. Het adres voor navigatie naar de camping (Dósza György út 164) vind je ook op de site.

Uit wat voor staplekken kan ik kiezen?

Het gaat hier om een middelgrote camping met 130 plekjes. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een tent, maar ook voor de tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 40 m2 voor een kleine tent, maar tevens wat grotere comfortplekken tot 115 m2 voor 5 – 7 personen. Er zijn goede sanitaire voorzieningen. Doorgaans is ook water en stroom geen probleem. Schaduwplekken op aanvraag. Check ook even of jouw hond, kat of andere huisdieren mee mogen.

Plaats een reactie