anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping ’t Hop boeken

Camping ’t Hop is een welbekende 4 sterren camping in het Nederlandse Wijckel, midden in Friesland. We omschrijven dit als een middelgrote camping met circa 220 plaatsen. Een mooie camping voor jonge kinderen maar ook zeker voor senioren. Het park is gunstig gelegen, heeft diverse (schaduwrijke) plekken en voldoende voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Op deze pagina vind je uitgebreide tips en weetjes over deze kampeerplek en bieden wij jou de beste boekingssites voor de beste deals en last-minute kampeervakanties in Wijckel.

Aanbiedingen Camping ’t Hop april 2024

Heerlijk ontspannen met jouw gezin, kids of met je partner? Camping ’t Hop reserveren is dan misschien wel iets voor jou! Dit kindvriendelijke verblijf ligt midden in het gezellige Wijckel. Het is gelegen in het mooie groene Friesland in Nederland. Het kampeerterrein herbert verschillende heerlijke staplekken voor tent, camper, caravan of camper. Belangrijk: het wordt aanbevolen om tijdig te boeken. Een groot deel van de aanwezige gezinscampings in Wijckel zijn meestal al snel volgeboekt. Zit je niet vast aan een bepaalde periode? Dan kan je wachten op een last-minute Camping ’t Hop kampeer aanbieding. Maar let op, je ziet meer en meer dat de meest gewilde staanplaatsen dan niet meer te boeken zijn. Voor regels rondom honden en huisdieren verwijzen we je naar de website. Check ook onze pagina met informatie over Nederland.

  • Vakantiepark t Hop is een heel populair 4 sterren kampeerbestemming in Wijckel, in de omgeving van Friesland.
  • Lekker vrij in de natuur met jouw tent, caravan, vouwwagen of camper.
  • Deze familiecamping heeft prima sanitaire voorzieningen en in de buurt is er genoeg te doen voor de kinderen.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Check de campingwebsite en check wat er mogelijk is rondom jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, bungalows en vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping ’t Hop boeken

  1. Kies een boekingssite

    Camping ’t Hop en soortgelijke parken reserveer je gemakkelijk bij meerdere gebruiksvriendelijke boekingssites. Een van de aanraders is ANWB Campings. Andere bekende voorbeelden waar je toffe, en soms ook 5-sterren campings in Wijckel kunt vergelijken zijn: suncamp.nl & casamundo.nl. Sommige mensen boeken liever rechtstreeks. Dit kan per telefoon, via de e-mail of via het aanvraagformulier op de site.

  2. Kampeerplek selecteren

    Deze fraaie middelgrote camping heeft grofweg 220 kampeerplekken. Er is voor elke kampeerder wat wils. Je kunt kiezen voor XL-plaatsen voor een grote caravan of camper. Andere mensen gaan liever voor een fijnschalige staplek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Rondom het park deze accommodatie zijn er ook diverse accommodaties zoals stacaravans, vakantiehuisjes, tiny houses, bungalows, vakantieboerderij, chalets.

  3. Kies de vertrekdatum

    Selecteer de dag van aankomst en ook de vertrekdag. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Bijvoorbeeld de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Boek dan tijdig om zeker te zijn van een plekje. De mooiste plekjes zijn vaak al vroeg in het seizoen gereserveerd. Net als de seizoensplaatsen. Ook bij een verblijf op feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of 1e en 2e Paasdag is er veel interesse in de staplekken. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Betalen en afronden

    Op het moment dat je de staanplaats aangegeven hebt vul je de resterende gegevens nog even in en voltooi je de boeking. Bij de meeste touroperators kan je veilig en snel betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan is een aanbetaling nodig. Het resterende bedrag betaal je dan ter plekke. De boekingsbevestiging krijg je in de mailbox. Bij aankomst dien je deze bij de receptie te laten zien.

  5. Inpakken en vertrekken

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je met een eigen tent? Bijvoorbeeld een noktent, daktent, belltent, piramide tent? Denk dan ook zeker aan grondzeil, haringen, tafeltje en stoelen, scheerlijnen, hamer, slaapzakken, gasflessen, verlichting, waslijn en wasknijpers, koelkast/koelbox. Ga je met een caravan? Dingen die je zeker niet mag vergeten zijn slingers, disselslot, rubberen hamer, haringen en scheerlijnen, levellers, campingstoel en inklaptafel, waslijn, campinglamp, koffie en thee, gasfles en skottelbraai of bbq. Zorg ook voor warme kleding. Met name in de avonden kan de temperatuur sterk dalen. De afstand gerekend vanaf Utrecht is ongeveer 119 kilometer (1,5 uur rijden). Via internet is het mogelijk een route aan te vragen.

Goedkoop kamperen: een aantrekkelijk reis samenstellen?

Selecteer vertrekdatum en achterhaal interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Belangrijke gegevens over de kampeervakantie in april 2024

Park Camping ’t Hop is een leuke Nederlandse camping in Wijckel in de regio Friesland. Dit is een middelgrote camping met +/- 220 plaatsen. Gewoonlijk wordt een reisafstand vanaf Utrecht gerekend van +/- 119 kilometer. De gemiddelde reistijd is 1,5 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De voertaal is Nederlands. Qua type stekkers kun je hier gebruik maken van C + F. Voor een lokaal telefoongesprek moet je hier gebruik maken van netnummer +31. De stroom voltage is 220 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een doorsnee campingovernachting in deze omgeving kost je doorgaans €24,75 per staanplaats. In Nederland bevinden zich plus minus 18 miljoen bewoners. De nationale hoofdstad is Amsterdam. De belangrijkste religie is rooms-katholiek, protestants, islam. Goede luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Doorzoek ook ons aanbod kampeeropties in Kentriki Makedonia, Anfo of Waren.

Naam campingCamping ’t Hop
LandNederland
StreekFriesland
PlaatsWijckel
Type campingMiddelgrote camping
Aantal plekken220 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)119 kilometer
Actuele reistijd 1,5 uur

Goedkoop kamperen op Camping ’t Hop

In juli of augustus goedkoop kamperen op Camping ’t Hop? Deze plek levert meerdere betaalbare staplekken. Het betreft de kleinschalige plekken van ongeveer 35 m2. Heel geschikt voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. Normaal gesproken met stroomaansluiting (10 – 16 ampère) en watertappunt- en afvoer. De grote campingplekken vanaf 90 m2 geven extra comfort. en zijn perfect voor een grote familietent, camper of caravan. Kamperen met een eigen tent of caravan geeft je veel vrijheid en flexibiliteit en is veel goedkoper. Op deze vakantieplek betaal je gemiddeld genomen €24,75 per overnachting. Daarbovenop volgen er nog wel kosten zoals: kampeerartikelen, autokosten, eten/drinken en dagjes uit. In het stukje hieronder bieden wij concrete tips voor een gunstige campingvakantie in Friesland.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Boek een staplek buiten het hoogseizoen.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en bespaar op het avondeten door zelf te koken.
  3. Zoek een goedkope tweedehands caravan of tent.
  4. Verblijf ook een aantal nachten op een boerencamping (gemiddeld zo’n €15,75 voor een overnachting).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en boek een paar weken voor vertrek.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en reserveer ruim van tevoren jouw staplek.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping t Hop zijn perfect voor caravan, camper, tent of vouwwagen. Onderstaand bieden we de mogelijke soorten staanplaatsen met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Bekijk ook parken in de omgeving zoals: Allurepark De Thijmse Berg, Camping Bij De Bronnen & Camping Rozenhof.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor tunneltent, koepeltent, familietent, vis-à-vis tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Goedkoper dan een caravan, gemakkelijk in onderhoud.
  • Caravan: Je eigen sanitair, koelkast en bed.
  • Camper / kampeerauto: Veel gekozen voor onder andere rondreizen. Ontdek ook andere delen van Friesland en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Alle luxe, maar toch het gevoel van kamperen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Voor een toiletbezoek of warme douche hoef je niet de camping over (op aanvraag).

Bekijk prijzen van staplek op vakantiepark t Hop

Reserveer met vroegboekkorting en last minute voordeel

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Camping ’t Hop boeken, of een soortgelijke plek? Hieronder check je onze top-10 reisorganisaties voor het zoeken naar deze- en soortgelijke kampeerplekken. Het aanbod is enorm, je kunt eenvoudig zoeken en je kunt eenvoudig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Een heerlijke kampeervakantie met het hele gezin!
  2. Vacanceselect: Het adres voor ruime plekken voor de hele familie.
  3. Eurocampings / ACSI: Duidelijk prijzen en geen onverwachte kosten.
  4. Allcamps: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  5. Suncamp Holidays: Een begrip op het gebied van zorgeloze kampeervakanties.
  6. ROAN: Bekijk de last-minute deals om snel te vertrekken.
  7. Eurocamp: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
  8. Rent-a-Tent: Het hele jaar door is er voldoende beschikbaarheid.
  9. Vacansoleil: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
  10. Booking.com: Handig online account voor overzicht van je boeking.
Tip: bekijk ook eens de beschikbare campingreizen naar Friesland bij nationale reisbureaus zoals D-reizen, Vakantiediscounter, TUI, Prijsvrij, Sunweb en de Jong Intra Vakanties, Suntip, BeachCheck, Alltours, Thomas Cook.

7-daagse weerbericht

Deze vakantie luxe kamperen in Wijckel? Houd rekening met het weer! Op deze vakantiebestemming heb je een zeeklimaat. De gemiddelde temp. over 12 maanden is zo’n 14,0 graden °C. Met circa 26,1 graden °C is juli de maand waar het hier het warmst wordt. De maand januari is flink kouder met gemiddeld 7,0 graden °C. Een fijne kampeertijd is mei t/m september. In het volgende blok check je het 7-daagse weerbericht voor Wijckel .

Weersvoorspellingen maandag 29 april 2024 en 7-daagse verwachting

FAQ: een campingvakantie boeken

Wat zijn de ervaringen met de camping?

De camping bestaat uit meerdere rechthoekige veldjes waar vaste plaatsen en toeristische staanplaatsen door elkaar liggen. De velden worden omzoomd door groene singels met diverse aanplant van bomen en struiken. De chalets en stacaravans staan op een apart veld. Er worden kanos en sloepen verhuurd. De camping biedt een prima uitvalsbasis voor fietsliefhebbers en watersporters. Naast het terrein ligt ook een sportveld, dat gebruikt mag worden.

Waar kan ik camping t Hop voordelig reserveren?

Camping ’t Hop is een geliefd recreatiepark in het Nederlandse Wijckel. De actuele tarieven zijn ongeveer gelijk aan accommodaties in de buurt (vanaf €24,75 per overnachting). Wil je vertrekken in de zomervakantie? Maak dan snel een reservering. Je hebt dan vaak een mooi groen plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Kan jij ook makkelijk buiten de vakanties vertrekken? Let dan ook op last-minute deals. Campings als deze kan je goedkoop reserveren bij ANWB of via het aanvraagformulier van deze camping in Friesland. Check ook de accommodaties op goede campingketens zoals Aquadis Loisirs, Alannia, Capfun, Villagi Gran Vacanze, First Camp, Yelloh! Village of Huttopia, Ciela Village, Orbitur, Flower Campings, Campéole campings, LeadingCampings.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Friesland is een populair en veel gekozen reisdoel. In de omgeving is veel natuur te vinden. Ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandelingen of fietstochten. Zowel aan het water als in het bos. Of ben jij meer fan van een sportief dagje uit? Onder andere hiken of racefietsen. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. Nabij tref je sfeervolle steden waar je kennismaakt met de lokale cultuur en gebruiken. Bezoek ook eens de typische Nederlandse restaurants en vraag naar typische lokale lekkernijen. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek hoef je niet ver te rijden voor de supermarkt, bakkerij en mogelijkheden voor het OV.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping ’t Hop is gemakkelijk te bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 119 kilometer vanaf Utrecht. Dit houdt in 1,5 uur met de auto. Via de receptie kun je de inchecktijd navragen. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het adres van de camping (Meerenstein 1) check je vooraf nog even op de site.

Wat voor staplekken zijn er?

Dit is een middelgrote camping met 220 plekjes. Het merendeel van de kampeerplekken is te boeken voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Er zijn kleine plekken tot circa 20 m2 voor 2 personen, maar ook wat grotere comfortplekken tot 100 m2 voor complete gezinnen. het sanitair is dik in orde. De kunt ook gebruik maken van elektriciteit en water. Een schaduwplek is op aanvraag. Kijk in de boekingsbevestiging wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie