anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Allurepark De Thijmse Berg boeken

Allurepark De Thijmse Berg is een heerlijke sterren camping in het Nederlandse Rhenen, in het groene Utrecht. Het gaat om een middelgrote camping met ruim 220 plaatsen. Een mooie locatie voor families met kids maar ook zeker voor senioren. Deze camping is mooi centraal gelegen, heeft prima campingplekken voorzien van elektriciteit en drinkwater. Op campingsoverzicht.nl bieden wij bruikbare uitleg over het park en informeren wij jou over onze top-10 boekingssites voor de beste plekjes en kampeervakanties in Rhenen.

Aanbiedingen Allurepark De Thijmse Berg april 2024

Lekker genieten met je gezin, kids of juist met z’n tweeën? Allurepark De Thijmse Berg reserveren is al jaren een begrip. Dit kindvriendelijke kampeerterrein ligt in het gezellige Rhenen. Het ligt midden in de regio Utrecht in Nederland. Je kunt kiezen uit goedkope staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Tip: boek op tijd. Het merendeel van de gezinscampings in Rhenen zijn steeds vaker al snel volgeboekt. Soms is het wel slim om te kijken naar een last-minute Allurepark De Thijmse Berg kampeer aanbieding. Maar, we zien steeds vaker dat de meest gewilde staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Het meenemen van honden en huisdieren is op aanvraag. Of klik door naar onze pagina over Kamperen in een caravan .

  • Vakantiepark Allurepark De Thijmse Berg is een heel populair sterren kampeerterrein in Rhenen, in het groene Utrecht.
  • Heerlijke staplekken voor de tent, vouwwagen, camper of caravan.
  • De sanitaire ruimtes zijn netjes ingericht op deze familiecamping en er is genoeg vermaak en avontuur voor kinderen in de regio.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, de medewerkers zorgen voor een aangename sfeer.
  • Bekijk de website voor de beschikbaarheid van jaarplaatsen en accommodaties als stacaravans, huisjes en bungalows.

Goedkoop Allurepark De Thijmse Berg boeken

  1. Een boekingssite kiezen

    Allurepark De Thijmse Berg en omliggende parken reserveer je via een aantal Nederlandstalige boekingssites. Een van de meest gebruikte websites is ANWB Campings. Andere websites waar je gemakkelijk, en soms ook 5-sterren campings in Rhenen kunt reserveren zijn: vacanceselect.com en rent-a-tent.nl. Rechtstreeks reserveren kan vaak ook. Dit kan middels een belletje, per mail of via de website van de campinghouder.

  2. Kampeerplaats uitzoeken

    Deze fraaie middelgrote camping heeft circa 220 staplekken. Er is een gevarieerd aanbod staplekken. Je kunt kiezen voor XL-staanplaatsen voor een grote caravan of camper. Je kunt ook gaan voor een fijnschalige staplek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. In de buurt van deze bestemming vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, chalets, bungalows, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, vakantiehuisjes.

  3. Aankomst en vertrek

    Kies de datum dat je wilt aankomen en het aantal nachten dat je wilt kamperen. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld de meivakantie of zomervakantie? Wij adviseren dan om op tijd te boeken. Veel staplekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook tijdens feestdagen zoals Hemelvaart, Pinksteren of 1e en 2e Paasdag zijn de plekjes sneller vol. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag.

  4. Afronden en betalen

    Op het moment dat je de campingplek en reisperiode hebt gekozen kan je eenvoudig de boeking afronden en betalen. Bij de erkende touroperators betaal je veilig, snel en simpel met iDeal, creditcard of overschrijving. Soms moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. Het resterende bedrag betaal je dan bijvoorbeeld 1 maand voor aankomst. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Op de dag dat je aankomst kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Paklijst voor kamperen

    Het inpakken kan beginnen! Kampeer je in een tent? Wellicht met een noktent, koepeltent, vis-à-vis tent, piramide tent? Zorg dan in ieder geval voor hamer, tenttapijt, tafeltje en stoelen, grondzeil, haringen, waslijn en wasknijpers, slaapzakken, gasflessen, koelkast/koelbox, kooktoestel en kookgerei. Neem je de caravan mee? Vergeet dan ook geen essentiële zaken als rubberen hamer, disselslot, voortent, luifel, grondzeil, caravanspiegels, slingers, reserve waterpomp, koffie en thee, campingstoel en inklaptafel, waslijn, disselweger. Ook lekkere warme kleding mag zeker niet ontbreken. De temperatuurschommelingen in de avond zijn sterk. De afstand bekeken vanaf Utrecht bedraagt om en nabij de 40 km (0,5 uur rijden). Van de reisorganisatie kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een gunstige boeking maken?

Kies vertrekdatum en check interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Alles wat je moet weten over deze kampeervakantie in april 2024

Park Allurepark De Thijmse Berg is een prima Nederlandse camping in Rhenen in de streek Utrecht. We spreken over een middelgrote camping met plus minus 220 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 40 kilometer. De actuele inschatting van de reistijd is 0,5 uur. De valuta die hier gebruikt wordt is de Euro (EUR). De mensen spreken Nederlands. Het type stekker is C + F. Lokale telefoonnummers beginnen met +31. Het net-voltage is 220 Volt. Het nationale noodnummer is 112. Een basis-campingovernachting in dit gebied kost +/- €24,25 per dag/nacht. In Nederland zijn zo’n 18 miljoen bewoners. De landelijke hoofdstad is Amsterdam. De mensen zijn hier ook religieus: rooms-katholiek, protestants, islam. Aantrekkelijke luchthaven(s): Amsterdam (AMS). Op de nationale feestdag kan er extra drukte zijn: 27 april Koningsdag, 4 mei Nationale Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag. Doorzoek ook ons aanbod kampeerplaatsen in Bjelovarsko bilogorska, Vals & Ebstorf.

Naam campingAllurepark De Thijmse Berg
LandNederland
RegioUtrecht
PlaatsRhenen
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal overnachtingsplekken220 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)40 kilometer
Huidige reistijd 0,5 uur

Goedkoop kamperen op Allurepark De Thijmse Berg

In juli of augustus goedkoop kamperen op Allurepark De Thijmse Berg? Dit park levert verschillende betaalbare staplekken. Het betreft de kleine plekken van zo’n 35 m2. Bedoeld voor een kleine caravan, tent of vouwwagen. Doorgaans met stroom (10 – 16 ampère) en een watertappunt. De grote staplekken vanaf 90 m2 zijn extra ruim en daarmee handig voor een grote familietent, camper of caravan. Met eigen vouwwagen, tent, caravan of camper kamperen is onderaan de streep goedkoper dan je denkt. Op deze bestemming is de prijs ongeveer €24,25 per 24 uur. Daarbovenop volgen er nog wel kosten zoals: kampeerbenodigdheden, autokosten (brandstof, onderhoud), eten/drinken en uitstapjes. In het gedeelte hieronder kan je aan de slag met 6 tips voor een goedkope campingvakantie in Utrecht.

6 tips voor goedkoper kamperen

  1. Vermijd zoveel mogelijk het hoogseizoen.
  2. Doe vooraf boodschappen en eet zoveel mogelijk bij je caravan of tent.
  3. Zoek een goedkope tweedehands caravan of tent.
  4. Verblijf eventueel goedkoop op een boerencamping (al vanaf €15,25 voor een staplek p/ nacht).
  5. Maak een last-minute reservering en boek niet te vroeg je reis.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en boek in het najaar al jouw zomervakantie.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping Allurepark De Thijmse Berg zijn ruim opgezet, perfect voor jouw caravan, camper, tent of vouwwagen. In de opsomming hieronder vind je de belangrijkste accommodaties / staanplaatsen met daarbij ook de belangrijkste pluspunten. Bekijk ook parken in de omgeving zoals: Camping Bij De Bronnen, Camping Rozenhof of Vakantiepark Duinzicht.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor belltent, opblaasbare tent, noktent, tunneltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Je eigen vertrouwde slaapplek, snel opgezet.
  • Caravan: Al je spullen hebben een eigen plekje.
  • Camper / kampeerauto: Een maximaal gevoel van vrijheid, perfect voor een rondreis. Verken de prachtige omgeving van Utrecht en Nederland.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niets meer op te zetten of mee te nemen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Onbezorgd vakantie vieren in een mooie bungalow (op aanvraag).

Reserveer jouw staplek op vakantiepark Allurepark De Thijmse Berg

Bekijk vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Top-10 boekingssites april 2024

Via internet een staanplaats op Allurepark De Thijmse Berg boeken, of een vergelijkbare plek? In de opsomming hieronder benoemen we onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van verschillende soorten kampeerplekken. Er is veel keuze, je kunt gebruik maken van verschillende filters en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Aantrekkelijk acties voor feestdagen, zomervakantie en voorjaar.
  2. Vacanceselect: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  3. Eurocampings / ACSI: Aantrekkelijke staplekken voor een fijne kampeervakantie.
  4. Allcamps: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  5. Suncamp Holidays: Mooie staplekken met een uitstekende prijs- / kwaliteitverhouding.
  6. ROAN: Aantrekkelijke staplekken voor een fijne kampeervakantie.
  7. Eurocamp: Goede voorlichting en beschrijving van de vakanties.
  8. Rent-a-Tent: Grote staanplaatsen voor een onbezorgde familievakantie.
  9. Vacansoleil: Veel verschillende soorten staplekken.
  10. Booking.com: Zowel interessant voor gezinnen met kinderen als ouderen.
Tip: zie ook het aanbod van campingreizen naar Utrecht bij de grotere reisbureaus zoals TUI, Sunweb, Vakantiediscounter, Corendon, D-reizen & Reisknaller, Thomas Cook, Alltours, de Jong Intra Vakanties, Suntip.

Weersverwachtingen

Van plan om te luxe kamperen in Rhenen? Zoek dan online naar het actuele weerbericht. Je verblijft hier in een zeeklimaat. De jaartemperatuur is hier circa 14,1 graden celsius °C. Met zo’n 26,2 °C is juli de heetste periode. De periode januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 7,0 graden. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is mei t/m september. In de volgende opsomming bekijk je het 7-daagse weerbericht voor Rhenen .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

FAQ over jouw aanstaande campingvakantie

Wat zijn onze ervaringen met de camping?

Dit vakantiepark ligt midden in het bos en aan de rand van de Grebbelinie en de Veluwe. Het park heeft geen toeristische kampeerplaatsen, maar diverse typen cottages en chalets in de verhuur. Alle voorzieningen liggen centraal op het terrein. In het hoogseizoen komt een rijdende winkel, met vers brood, dagelijks langs.

Op welke manier kan ik camping Allurepark De Thijmse Berg voordelig reserveren?

Allurepark De Thijmse Berg is een groen recreatiepark in het Nederlandse Rhenen. De kosten voor een overnachting zijn goed te vergelijken met omliggende parken (vanaf €24,25 per nacht). Is de zomervakantie voor jou een must? Zet je kampeerplek dan direct vast. Je hebt dan vaak een mooi groen plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Ben je flexibel? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Je kunt deze camping mogelijk goedkoop reserveren bij de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Utrecht. Je kunt mogelijk ook geschikte accommodaties vinden via populaire campingketens zoals Yelloh! Village, Alannia, First Camp, Villagi Gran Vacanze, Capfun, Aquadis Loisirs en Huttopia, Ciela Village, Sandaya, Flower Campings, LeadingCampings, Orbitur.

Wat zijn leuke bezienswaardigheden en activiteiten?

Utrecht is een geliefde vakantiebestemming. Ben je liefhebber van de natuur? Er is volop gelegenheid om te wandelen en fietsen. Denk aan in het bos & aan het water. Eventueel kun je ook sportieve activiteiten ondernemen. Wat dacht je van paardrijden of golfen. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. Rondom deze plek zijn er levendige plekken waar je duikt in de lokale cultuur. Vergeet ook niet de lokale Nederlandse speciaalzaken en proef de lokale snacks en lekkernijen. Nabij deze kampeerplek tref je ook bakkerijen, supermarkten of een apotheek.

Hoe is de ligging van dit kampeerpark?

Allurepark De Thijmse Berg is goed bereikbaar met prima toegangswegen. Deze campingvakantie is te bereiken op 40 kilometer afstand van Utrecht. Dat komt neer op 0,5 uur reistijd. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Er is genoeg plek om de auto te parkeren. Er zijn geen tolwegen. Je hoeft geen vignet te hebben. Het volledige adres van de camping (Nieuwe Veenendaalseweg 229) is te vinden op de website.

Welke staplekken worden er aangeboden?

Dit is een middelgrote camping met ongeveer 220 plekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een kleine of grote tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je kunt gaan voor een kleine plek tot zo’n 40 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar ook extra grote plekken tot 105 m2 voor 4 – 6 personen. Qua sanitaire voorzieningen is er voldoende. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Vraag naar de schaduwplekken. Informeer bij eigenaar of honden en huisdieren het park op mogen.

Plaats een reactie