anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Spilhammar boeken

Camping Spilhammar is een moderne 3 sterren camping in het Zweedse Mariannelund, in het bijzondere Jönköping. Een moderne middelgrote camping met zo’n 98 plaatsen. Een ontspannen locatie voor gezinnen met kinderen en wandelaars en fietsers. Het park is gunstig gelegen, heeft gunstig gelegen staanplaatsen en er zijn voldoende voorzieningen. Op deze website bieden wij bruikbare uitleg over het park en informeren wij jou over de meest gebruiksvriendelijke boekingssites met de beste aanbiedingen voor een kampeervakantie in Mariannelund.

Aanbiedingen Camping Spilhammar april 2024

Lekker genieten met familie, kinderen (peuters, kleuters, tieners en pubers) of met een groep vrienden? Camping Spilhammar reserveren is dan zeker een goed idee! Deze kindvriendelijke accommodatie ligt midden in het prachtige Mariannelund. Het is gelegen in het populaire Jönköping in Zweden. Ze bieden diverse ruim opgezette staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Tip: wacht niet te lang met boeken. Het merendeel van de gezinscampings in Mariannelund zijn meestal al snel volgeboekt. In theorie kan je wachten op een last-minute Camping Spilhammar kampeer aanbieding. Maar let op, in de praktijk is het vaak zo dat de meeste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Check ook onze pagina met informatie over Naturisten vakantieparken.

  • Vakantiepark Spilhammar is een heerlijk 3 sterren park in Mariannelund, in het unieke Jonkopings-Lan.
  • Grote en kleine staplekken voor een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • Op deze familiecamping vind je schone sanitaire faciliteiten en voldoende mogelijkheden voor kinderen in de buurt.
  • Goede bereikbaarheid, de eigenaar doet zijn best om gasten tevreden te stellen.
  • Bekijk de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans, bungalows of vakantiehuisjes.

Goedkoop Camping Spilhammar boeken

  1. Boekingssite kiezen

    Camping Spilhammar en omliggende parken reserveer je via meerdere gecertificeerde boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere websites waar je soortgelijke, maar ook 5-sterren campings in Mariannelund ontdekt zijn: flowercampings.com & booking.com. Je kunt ook direct bij de eigenaar boeken. Direct boeken kan vaak telefonisch, via de mail of middels het boekings- of contactformulier op de website.

  2. Campingplek kiezen

    Deze erkende middelgrote camping heeft plusminus 98 plekjes. Er zijn heel diverse en gevarieerde plekken. Er zijn extra ruime plekken voor een caravan inclusief bijzettent. Andere mensen gaan liever voor een kleinschalige plek waar je heerlijk kunt vertoeven in tent of vouwwagen. Nabij deze bestemming vinden we ook diverse luxe accommodaties als stacaravans, vakantieboerderij, tiny houses, groepsaccommodaties, chalets, vakantiehuisjes.

  3. Kies aankomst- en vertrekdatum

    Kies een gewenste aankomstdatum en de duur van jouw vakantie. Ga je in het hoogseizoen (juli of augustus)? Bijvoorbeeld tijdens de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Boek dan op tijd. De tofste plekken zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen gereserveerd. Hetzelfde geldt voor seizoensplaatsen. Ook bij vertrek op feestdagen als Hemelvaart, Pinksteren of 1e en 2e Paasdag zijn de plekjes sneller gevuld. Tip: denk ook aan de nationale feestdag: 6 juni Nationale Dag.

  4. Boeking voltooien en betalen

    Indien je de staanplaats doorgegeven hebt vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij de grote Nederlandse touroperators kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan moet je direct bij het boeken al een aanbetaling doen. Het restant van de reissom betaal je dan zo’n 6 weken voor aankomst. De boekingsbevestiging sturen ze per mail naar je toe. Op de dag dat je aankomst is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Kampeerchecklist

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je lekker met de tent? Misschien met een belltent, noktent, tunneltent, pop-up tent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn tentstokken, parasol, haringen, scheerlijnen, grondzeil, kooktoestel en kookgerei, voortent/luifel, gasflessen, slaapzakken, verlichting. Op pad met de caravan? Let dan ook op spullen zoals levellers, rubberen hamer, kentekenbewijs, voortent, luifel, grondzeil, disselslot, disselweger, koffie en thee, waslijn, campinglamp, reserve waterpomp. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. Juist in de avonduren daalt de temperatuur behoorlijk. De afstand gerekend vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 820 km (9 uur reistijd). Via de camping kan je de route opvragen.

Goedkoop kamperen: een onvergetelijke vakantie?

Klik op een vertrekdatum en bekijk gunstige (last-minute) vakantie aanbiedingen

Toelichting op deze kampeervakantie in april 2024

Park Camping Spilhammar is een geschikte Zweedse camping in Mariannelund die gelegen is in Jonkopings-Lan. We spreken over een middelgrote camping met zo’n 98 plaatsen. Gemiddeld gezien is de rijafstand vanaf Utrecht 820 km. Qua reistijd moet je rekening houden met 9 uur. In de winkel heb je de volgende valuta nodig: Zweedse Kroon (SEK). Mensen praten hier Zweeds. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: C + F. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +46. De netspanning is 220 Volt. Het internationale noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in deze regio kost €25,75 per staplek. In Zweden bevinden zich plus minus 9 miljoen ingeschreven inwoners. De populairste (hoofd)stad is Stockholm. Een belangrijke religie in dit gebied is: luthers (87%). Landelijke luchthaven(s): Gothenburg (GOT), Karlstad (KSD) en Stockholm (STO). Er zijn ook nationale feestdagen: 6 juni Nationale Dag. Doorzoek ook ons aanbod kampeeropties in Haute-Vienne, Villers-sur-Authie of Saint-Julien-en-Genevois.

Naam campingCamping Spilhammar
LandZweden
StreekJönköping
PlaatsMariannelund
Type campingMiddelgrote camping
Aantal overnachtingsplekken98 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)820 kilometer
Actuele reistijd 9 uur

Goedkoop kamperen op Camping Spilhammar

Binnenkort goedkoop kamperen op Camping Spilhammar? Dit park biedt een aantal voordelige staplekken. Je komt dan uit op de kleine plekken van om en nabij de 25 m2. Ruim genoeg voor een tentje, vouwwagen of een kleine caravan. Meestal met elektriciteit (5 – 16 met 6 ampère) en watervoorzieningen. De grote staanplaatsen vanaf 100 m2 bieden wat meer ruimte en zijn handig voor kampeerders die houden van wat extra comfort. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan is een van de goedkoopste vormen van vakantie. In deze regio is de prijs ongeveer €25,75 per overnachting. Ook heb je uiteraard nog kosten aan kampeerbenodigdheden, kosten voor tanken of laden, boodschappen en andere uitstapjes. In het stukje hieronder bieden wij 6 tips voor een onvergetelijke betaalbare campingvakantie in Jönköping.

Tips om te besparen op jouw boeking

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Neem je eigen eten en drinken mee en kook met een eigen gasfornuis.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (al vanaf €18,75 voor een dag).
  5. Overweeg ook een last-minute en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Maak gebruik van vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

Staanplaats kiezen

Kampeerplekken op camping Spilhammar zijn uitermate geschikt voor caravan, camper, tent of vouwwagen. In het onderstaande gedeelte delen we de diverse accommodaties / staanplaatsen met de voordelen. Bekijk ook parken in de regio zoals: Camping Vättersmålen, Movänta Camping en Eksjö Camping.

  • Tentplek: Ideale tentplaats geschikt voor tunneltent, pop-up tent, piramide tent, vis-à-vis tent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Goedkoper dan een caravan, gemakkelijk in onderhoud.
  • Caravan: Je hebt altijd alles bij de hand.
  • Camper / kampeerauto: Overnachten in alle comfort, perfect voor een roadtrip. Bezoek de mooiste plekjes van Jonkopings-Lan en Zweden.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niets meer op te zetten of mee te nemen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Ervaar de rust in een eigen vakantiewoning op het recreatiepark (op aanvraag).

Bekijk beschikbaarheid staplek op vakantiepark Spilhammar

Ontdek vroegboekkorting en last minute reizen

Top-10 boekingssites april 2024

Online een staanplaats op Camping Spilhammar boeken, of iets vergelijkbaars? In het onderstaande stukje vind je onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van deze kampeerplek en omliggende parken. Er is veel keuze, je kunt gemakkelijk filteren op plaats of faciliteiten en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  2. Vacanceselect: Speciale acties in zowel het voorjaar als najaar.
  3. Eurocampings / ACSI: Een mooi aanbod met landelijke- en natuurparken.
  4. Allcamps: Voor vakanties voor het hele gezin.
  5. Suncamp Holidays: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  6. ROAN: Altijd veilig boeken en betalen van je verblijf.
  7. Eurocamp: Al vele jaren jouw vertrouwde adres voor een onbezorgde vakantie.
  8. Rent-a-Tent: Speciale acties in zowel het voorjaar als najaar.
  9. Vacansoleil: Reserveer snel, goedkoop en veilig een heerlijke kampeervakantie.
  10. Booking.com: Op sommige parken zijn Nederlandse medewerkers aanwezig.
Tip: zie ook het aanbod van campingreizen naar Jonkopings-Lan bij de grotere reisbureaus zoals Sunweb, TUI, Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij of de Jong Intra Vakanties, BeachCheck, Reisknaller, Suntip, Thomas Cook.

Actuele weerbericht

Ga je lekker luxe kamperen in Mariannelund? Bekijk dan vooraf de weersvoorspellingen. Je verblijft hier in een zeeklimaat en landklimaat. De temperatuur ligt over een heel jaar gemiddeld op 6,1 graden °C. Met om en nabij de 26,6 °C is juli de maand waar het hier het warmst wordt. De maand januari is echter de meest koude met gem. 2,0 graden. Een fijne kampeertijd is maart, juni en eind augustus. In de volgende opsomming vind je het 7-daagse weerbericht voor Mariannelund .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en de verwachtingen voor de komende dagen

De meest gestelde vragen over een campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

De camping, die beheerd wordt door Nederlandse eigenaren, bestaat uit twee velden. De staanplaatsen zijn niet afgebakend en liggen onder hoge naald- en loofbomen. Op de camping is een kookgelegenheid en ernaast ligt een restaurant. Bij het meer is een ligweide met zandstrand en zwemsteiger. In het meer op 50 m van het strand ligt een zwemplateau met duikplanken.

Bij wie kan ik camping Spilhammar goedkoop boeken?

Camping Spilhammar is een aangenaam recreatiepark in het Zweedse Mariannelund. De tarieven zijn goed te vergelijken met kampeerplekken in de omgeving (vanaf €25,75 per plek, per dag). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Wacht dan niet te lang met boeken. Je hebt dan vaak een mooi groen plekje en soms krijg je extra vroegboekkorting. Zit je niet vast aan schoolvakanties? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Mogelijk kan je deze camping goedkoop reserveren via de site van de ANWB of via de website van de camping in Jonkopings-Lan. Bekijk ook soortgelijke accommodaties op bekende campingketens zoals First Camp, Villagi Gran Vacanze, Qualité campings, Yelloh! Village, Capfun, Alannia & Orbitur, Sandaya, Campéole campings, Ciela Village, Flower Campings, Huttopia.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Jönköping is een echte aanrader voor de kampeerder. In de omgeving is veel natuur te vinden. Je kunt hier uren wandelen en fietsen. Denk aan in het bos & aan het water. Of kies je liever voor een sportieve uitdaging? Wat dacht je van voetballen of mountainbiken. Of wil je liever zwemmen in een (overdekt) zwembad. In de regio ontdek je authentieke dorpjes waar je jezelf onderdompelt in de nationale cultuur. Loop eens binnen bij een van de lokale Zweedse speciaalzaken en probeer de lokale specialiteiten. Nabij deze kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en kledingwinkels.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Camping Spilhammar heeft een uitstekende bereikbaarheid. Deze campingvakantie ligt op 820 kilometer reisafstand van Utrecht. Dit betekent 9 uur in de auto. Check altijd nog even de uiterlijke inchecktijd. Je kunt de auto gemakkelijk kwijt op een van de kampeerplekken. Je betaalt alleen tol voor een aantal bruggen en de binnensteden van Stockholm en Göteborg. Een vignet is niet verplicht. Het juiste adres van de camping (Mariannelund) vind je ook op de site.

Welke staplekken worden er aangeboden?

We beschrijven dit als een middelgrote camping met nu 98 staanplaatsen. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Er zijn kleine plekken tot circa 30 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar tevens ruim opgezette plekken tot 95 m2 voor grote gezinnen. Het sanitair (WC en douches) is prima. Er is stroom en een waterpunt. Schaduwplekken op aanvraag. Kijk in de boekingsbevestiging wat de policy is voor honden en huisdieren.

Plaats een reactie