anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Camping Trosa Havsbad boeken

Camping Trosa Havsbad is een moderne 3 sterren camping in het Zweedse Trosa, in het welbekende Södermanland. Het is een grote camping met 271 plaatsen. Een heerlijke uitvalsbasis voor families met jonge kids en natuurliefhebbers. De accommodatie heeft een uitstekende bereikbaarheid, heeft fijne staplekjes die zijn voorzien van alle basisfaciliteiten. Op onze camping-vergelijker bieden wij relevante tips over dit verblijf en verwijzen we je naar populaire boekingssites voor de beste plekjes en kampeervakanties in Trosa.

Aanbiedingen Camping Trosa Havsbad april 2024

Eventjes lekker weg met familie, kinderen of even helemaal alleen? Camping Trosa Havsbad reserveren is al jaren een favoriet voor veel Nederlanders. Deze kindvriendelijke accommodatie is een van de mooiste verblijven in het prachtige Trosa. Dit is een plaats in de regio Södermanland in Zweden. Er zijn hier goedkope staplekken voor tent, caravan, camper of vouwwagen. Goed om te weten: boek tijdig om zeker te zijn van jouw plek. Een groot deel van de aanwezige gezinscampings in Trosa zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. In theorie kan je wachten op een last-minute Camping Trosa Havsbad kampeer aanbieding. Echter, de kans is groot dat de meest gewilde staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Voor de policy rondom honden en huisdieren kan je het beste even op de website kijken. Op deze website lees je ook alles over Kamperen in Griekenland.

  • Vakantiepark Trosa Havsbad is een modern 3 sterren park in Trosa, in het unieke Sodermanlands-Lan.
  • Lekker vrij in de natuur met de caravan, camper, vouwwagen of tent.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en er is genoeg vermaak en avontuur voor kinderen in de regio.
  • Zeer goed bereikbaar, voldoende mogelijkheden in de buurt, het personeel is klantgericht en flexibel.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Camping Trosa Havsbad boeken

  1. Boekingssite uitzoeken

    Camping Trosa Havsbad en soortgelijke parken reserveer je bij allerlei erkende boekingssites. Een veel gebruikte boekingssite is natuurlijk ANWB Campings. Andere sites waar je mooie, en zelfs 5-sterren campings in campings in Trosa kunt vinden zijn: vacansoleil.nl en prijsvrij.nl. Je kunt natuurlijk ook direct boeken bij de eigenaar. Dit kan telefonisch, met behulp van een mailtje of via de boekingsmodule op de website.

  2. Staanplaats kiezen

    Deze grote camping heeft om en nabij de 271 kampeerplekken. Er zijn zeer gevarieerde staplekken. Zo heb je XL-staanplaatsen voor een camper of grotere caravan. Houd je het liever wat kleiner? Kies dan voor een fijnschalige kampeerplek waar je heerlijk met z’n tweeën kunt verblijven. Nabij deze plek zijn er ook wat meer luxe stacaravans, groepsaccommodaties, chalets, vakantiehuisjes, tiny houses, bungalows.

  3. Aankomst en vertrek

    Kies een gewenste aankomstdatum en ook de vertrekdag. Ben je aan het kijken naar het hoogseizoen (juli of augustus)? Dit kan zijn de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Boek dan tijdig om zeker te zijn van een plekje. De meest gewilde plekken zijn namelijk al snel vol. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook bij aankomst op feestdagen zoals de Paasdagen, Hemelvaart of het Pinksterweekend is het wat drukker dan normaal. Daarbij heb je ook de nationale feestdag: 6 juni Nationale Dag.

  4. Afronden en betalen

    Indien je jouw staplek ingevuld hebt vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij de grote Nederlandse touroperators kan je eenvoudig betalen met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de campings is een aanbetaling nodig. Het openstaande bedrag dient meestal 4 – 6 weken voor aankomst overgemaakt te zijn. De boekingsbevestiging wordt per mail gestuurd. Op de aankomstdatum zal de receptie hierom vragen.

  5. Paklijst voor kamperen

    Een goede voorbereiding is het halve werk. Ga je op pad met de tent? Zoals een pop-up tent, familietent, opblaasbare tent, daktent? Vergeet dan niet spullen als tenttapijt, hamer, scheerlijnen, haringen, grondzeil, koelkast/koelbox, gasflessen, voortent/luifel, verlichting, slaapzakken. Boek je een plekje voor de caravan? Let dan ook op spullen zoals kentekenbewijs, voortent, luifel, grondzeil, levellers, rubberen hamer, slingers, gasfles en skottelbraai of bbq, koffie en thee, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp, disselweger. Je moet natuurlijk ook lekkere warme kleding inpakken. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De afstand gerekend vanaf Utrecht is zo’n 980 kilometer (11 uur onderweg). Door middel van Google Maps kun je de snelste route opzoeken.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Vind geschikte vertrekdatum en vind scherpe (last-minute) vakantie aanbiedingen

Belangrijke gegevens over de kampeervakantie in april 2024

Park Camping Trosa Havsbad is een aantrekkelijke Zweedse camping in Trosa in de omgeving Sodermanlands-Lan. Het is een grote camping met om en nabij de 271 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 980 km. De actuele inschatting van de reistijd is 11 uur. Je voert hier betalingen uit met de Zweedse Kroon (SEK). Mensen praten hier Zweeds. Het type stekker is C + F. Als je wilt bellen moet je gebruik maken van code +46. De elektra is 220 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een gemiddelde campingovernachting in dit gebied kost zo’n €25,25 per 24 uur. In Zweden bevinden zich tegenwoordig 9 miljoen ingeschreven mensen. De populairste (hoofd)stad is Stockholm. De belangrijkste religie is luthers (87%). Aantrekkelijke luchthaven(s): Gothenburg (GOT), Karlstad (KSD) en Stockholm (STO). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 6 juni Nationale Dag. Klik eventueel door naar campingplekken in Ticino, Blangy-sur-Bresle en Thyborøn.

Naam campingCamping Trosa Havsbad
LandZweden
RegioSödermanland
PlaatsTrosa
Soort campingGrote camping
Aantal plaatsen271 plaatsen
Reisafstand (via Utrecht)980 kilometer
Reistijd indicatie/td>11 uur

Goedkoop kamperen op Camping Trosa Havsbad

Lekker onbezorgd en goedkoop kamperen op Camping Trosa Havsbad? Dit park verhuurt ook betaalbare staanplaatsen. Vaak kom je dan uit op de kleine plekken van ongeveer 25 m2. Bedoeld voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Gewoonlijk met elektra (10 met 6 ampère) en watervoorzieningen. De grotere plekken vanaf 90 m2 zijn mooi ruim opgezet en daarom handig voor een grote tent, camper of caravan. Een paar weken op pad met een eigen tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. In dit gebied rekent men gemiddeld €25,25 per plek, per dag. Er zijn nog wel een aantal extra kostenposten: kampeerbenodigdheden, brandstof, boodschappen en andere uitstapjes. In het stukje hieronder geven wij jou een aantal handige tips om te besparen op jouw campingvakantie in Södermanland.

Zes tips voor goedkoper kamperen

  1. Kies een vakantieperiode buiten het hoogseizoen.
  2. Koop zoveel mogelijk spullen vooraf en eet zo min mogelijk buiten de deur.
  3. Koop je kampeerbenodigdheden tweedehands op Marktplaats.
  4. Je kunt besparen door te kiezen voor een boerencamping (al voor €17,75 voor een staplek p/ nacht).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Ook kan een vroegboekkorting interessant zijn en boek meteen in de zomer al jouw camping voor het volgende jaar.

Welke staanplaats past bij mij?

Kampeerplekken op camping Trosa Havsbad zijn ruim opgezet, perfect voor jouw tent, camper, caravan of camper. In de opsomming hieronder delen wij de verschillende verblijfsvormen met de voordelen. Bekijk ook parken in de regio zoals: Camping Herrfallet, Camping Fiskeboda & Mariefreds Camping.

  • Tentplek: Goed onderhouden tentplaats geschikt voor piramide tent, vis-à-vis tent, pop-up tent, belltent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Prettig rijden, veel comfort en veel ruimte.
  • Caravan: Alles bij de hand in je eigen rijdende slaapplek.
  • Camper / kampeerauto: Perfect voor een rondreis. Eenvoudig uitstapjes maken naar andere gedeelten van Sodermanlands-Lan en Zweden.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je vakantie begint direct na aankomst (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Bij aankomst staat alles voor je klaar in je eigen vakantiehuisje (op aanvraag).

Bekijk prijzen van staplek op vakantiepark Trosa Havsbad

Reserveer met vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Vandaag nog een staanplaats op Camping Trosa Havsbad boeken, of een gerelateerde camping? In het stukje hieronder vergelijk je onze top-10 reisorganisaties met voldoende beschikbaarheid m.b.t. veel kampeerplekken en staplaatsen. Er is veel aanbod, je kunt heel eenvoudig jouw wensen doorgeven en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Ga er met de auto op uit deze zomer en boek een mooie kampeerplek.
  2. Vacanceselect: Prettige website waar je het boeken eenvoudig wordt gemaakt.
  3. Eurocampings / ACSI: Veel beschikbaarheid op verschillende aankomstdatums.
  4. Allcamps: Altijd contact mogelijk met medewerkers voor vragen.
  5. Suncamp Holidays: Veel verschillende soorten staplekken.
  6. ROAN: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  7. Eurocamp: Prettige staanplaatsen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  8. Rent-a-Tent: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  9. Vacansoleil: Interessant aanbod met last minute vakanties.
  10. Booking.com: Geschikte aanbieder voor lange vakanties (2 – 3 weken).
Tip: informeer ook naar alle campingreizen naar Sodermanlands-Lan bij de grotere reisbureaus zoals TUI, Prijsvrij, Sunweb, Vakantiediscounter, Corendon & de Jong Intra Vakanties, Thomas Cook, Suntip, Reisknaller, Alltours.

Het weerbericht

Ga je lekker luxe kamperen in Trosa? Houd dan wel het weer in de gaten. Dit gebied heeft een zeeklimaat en landklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld zo’n 6,0 °C. Met 26,1 graden is juli de heetste periode. De maand januari is echter de meest koude met gem. 2,0 graden °C. Een heerlijke reistijd is maart, juni en eind augustus. Hieronder check je het 7-daagse weerbericht voor Trosa .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en verwachting van komende week

Vragen rondom jouw campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

Dit rotsachtige terrein ligt aan de scherenkust, direct aan het water. De grasvelden met genummerde kampeerplaatsen liggen deels op heuveltjes tussen bomen, deels op vlakke open velden. De camping verhuurt kanos, roei- en motorboten. Op zee kan gevist worden. Er is een ondiep natuurbad. Er is een zandstrand met aan een zijde een grote rotspartij om op te zonnen. Aan het strand grenst een ligweide. Er zijn een kleedruimte, een stranddouche en zwemsteigers met een glijbaantje en springplanken.

Hoe en waar kan ik camping Trosa Havsbad voordelig boeken?

Camping Trosa Havsbad is een gezellig recreatiepark in het Zweedse Trosa. De actuele kosten liggen in lijn met kampeerplekken in de omgeving (vanaf €25,25 per nacht). Kan jij alleen in de zomervakantie weg? Zet je kampeerplek dan direct vast. Zo ben je zeker van een mooi schaduwrijke plekje en mogelijk heb je recht op vroegboekkorting. Mag jij zelf je vakantieperiode uitkiezen? Soms is het dan interessant om een last-minute actie te boeken. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren via ANWB of via de boekingsmodule van deze camping in Sodermanlands-Lan. Bekijk ook de accommodaties op bekende campingketens zoals Aquadis Loisirs, Qualité campings, Villagi Gran Vacanze, Capfun, First Camp, Yelloh! Village + Sandaya, Huttopia, Ciela Village, Campéole campings, Flower Campings, LeadingCampings.

Wat is er in de omgeving te doen?

Södermanland is een fantastische vakantieplek. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. Er zijn heerlijke wandel- en fietsroutes. Zoals in het bos of aan het water. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Zoals bijv. watersporten of mountainbiken. Neem je zwemspullen mee want er zijn zwembaden in de buurt. In de buurt ontdek je levendige dorpen waar je kunt opgaan in de nationale cultuur. Loop eens binnen bij een van de lokale Zweedse bakkerijen en probeer de lokale specialiteiten. Nabij deze kampeerplek zijn ook voldoende supermarkten, bakkerijen en bijvoorbeeld tabakswinkels.

Wat kan er gezegd worden over de plek van dit kampeerpark?

Camping Trosa Havsbad is prima bereikbaar met auto, caravan en camper. Deze campingvakantie is te bereiken op 980 kilometer afstand van Utrecht. Dit houdt in 11 uur autorijden. Zorg dat je niet te laat aankomst en kijk tot hoe laat je kunt inchecken. Er zijn voor gasten vaak parkeerplaatsen aanwezig. Je betaalt alleen tol voor een aantal bruggen en de binnensteden van Stockholm en Göteborg. Een vignet is niet verplicht. Het volledige adres van de camping (Trosa) check je vooraf nog even op de site.

Wat voor staplekken zijn er?

Het is een grote camping met op dit moment 271 plekken. Veel van deze kampeerplekken hebben voldoende faciliteiten voor een eigen tent, tenttrailer, kampeerauto of kampeerwagen. Je hebt de keuze uit kleine plekken tot 30 m2 voor stelletjes, maar daarnaast wat grotere comfortplekken tot 90 m2 voor 4 – 6 personen. Je hebt hier voldoende en schone sanitaire faciliteiten. Er zijn ook voldoende stroom en water. Mogelijk kun je reserveren voor een schaduwplek. Kijk in de boekingsbevestiging of jouw hond, kat of andere huisdieren welkom zijn.

Plaats een reactie