anwb campings
Vacanceselect
acsi eurocampings
Suncamp
  • Veelzijdig campingaanbod
    Hoge vroegboekkortingen
    Geld-terug-garantie
vakantiediscounter

Edmore Park boeken

Edmore Park is een heerlijk gelegen 2 sterren camping in het Britse Jacobstow, in de vakantieregio Cornwall. Dit is een kleine camping met 26 plaatsen. Een geschikte camping voor jonge gezinnen met kinderen en stellen. De camping heeft prima toegangswegen, heeft gunstig gelegen campingplekken en voldoende voorzieningen voor een comfortabel verblijf. In het campingoverzicht bekijk je nuttige tips over het vakantiepark en check je de meest gebruiksvriendelijke boekingssites met de beste deals voor een kampeervakantie in Jacobstow.

Aanbiedingen Edmore Park april 2024

Heerlijk ontspannen met het hele gezin, kids of lekker samen? Edmore Park reserveren is dan altijd een goed idee! Deze kindvriendelijke bestemming is een van de mooiste plekjes in het diverse Jacobstow. Het ligt midden in de regio Cornwall in Groot-Brittannië. Er zijn hier voordelige staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Goed om te weten: boek ruim voor vertrekdatum. Veel van de ANWB-gezinscampings in Jacobstow zijn vaak al vroeg in het seizoen volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Edmore Park kampeer aanbieding. Maar let op, je ziet meer en meer dat de mooiste staanplaatsen dan allemaal al weg zijn. Huisdieren en honden op de staplek is op aanvraag. Op deze website lees je ook alles over Slowakije.

  • Vakantiepark Edmore Park is een fantastisch 2 sterren kampeerbestemming in Jacobstow, in de omgeving van Engeland.
  • Gunstig gelegen staplekken voor een vouwwagen, camper, tent of caravan.
  • Prima sanitaire voorzieningen op deze familiecamping en elektriciteit is aanwezig.
  • Goed bereikbaar, er is van alles te doen, het personeel doet er alles aan om je naar het zin te maken.
  • Bekijk de website voor jaarplaatsen en overige accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Edmore Park boeken

  1. Kies een boekingssite

    Edmore Park en verwante parken zijn eenvoudig te reserveren bij meerdere gecertificeerde boekingssites. Een populaire site hiervoor is ANWB Campings. Andere websites waar je soortgelijke, maar ook 5-sterren campings in Jacobstow kunt vinden zijn: flowercampings.com & eurocamp.nl. Rechtstreeks reserveren kan vaak ook. Rechtstreeks reserveren is vaak mogelijk via de telefoon, via de mail of aan de hand van het boekingsformulier.

  2. Selecteren van kampeerplaats

    Deze fraaie kleine camping heeft zo’n 26 staplekken. Het aanbod staplekken is divers. Je kunt kiezen voor XL-kampeerplekken voor een grote caravan of camper. Anderen prefereren juist een kleinschalige kampeerplek, ideaal voor een kleine tent of vouwwagen. Op en nabij het vakantiepark kan je ook heerlijk vakantie vieren in een stacaravan, vakantiehuisjes, bungalows, chalets, tiny houses, vakantieboerderij.

  3. Aankomst- en vertrek kiezen

    Kies een beschikbare aankomstdag en ook de vertrekdag. Kies je voor het hoogseizoen (juli of augustus)? Dit kan zijn de voorjaarsvakantie of zomervakantie? Ons advies is om tijdig te boeken. Veel staplekken zijn vaak al vroeg in het jaar gereserveerd. Dit geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook met de Nederlandse feestdagen als Pasen, Hemelvaart of Pinksteren zijn de kampeerplekken gewild. Het is verstandig om ook rekening te houden met de nationale feestdag: Early May Bank Holiday 2 mei, Queen’s Birthday 18 juni, Boxing Day 25 december.

  4. Boeken en betalen

    Wanneer je jouw staplek hebt geselecteerd vul je de resterende gegevens nog even in en voltooi je de boeking. Bij een touroperator betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Bij een deel van de campings dien je een aanbetaling van bijvoorbeeld 25% te doen. Het openstaande bedrag betaal je dan bijvoorbeeld 1 maand voor aankomst. De boekingsbevestiging ontvang je per mail. Wanneer je de camping op rijdt kan je deze bij de receptie laten zien.

  5. Reisvoorbereidingen

    Tijd om alles bij elkaar te pakken! Ga je met de tent? Misschien met een familietent, daktent, tunneltent, belltent? Enkele voorbeelden van belangrijke spullen zijn tentstokken, hamer, parasol, scheerlijnen, grondzeil, luchtbed en pomp, kooktoestel en kookgerei, verlichting, waslijn en wasknijpers, gasflessen. Neem je de caravan mee? Vergeet dan ook niet voortent, luifel, grondzeil, kentekenbewijs, rubberen hamer, slingers, levellers, campinglamp, waslijn, gasfles en skottelbraai of bbq, bezem en stoffer en blik, reserve waterpomp. Zorg ook voor warme kleding. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De reisafstand bekeken vanaf Utrecht is zo’n 520 km (5,5 uur onderweg). Via internet kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: een betaalbare vakantie zoeken?

Kies vertrekdatum en vind interessante (last-minute) vakantie aanbiedingen

Relevante feiten over je kampeervakantie in april 2024

Park Edmore Park is een prima Britse camping in Jacobstow in de regio Engeland. Dit is een kleine camping met plus minus 26 plaatsen. Vanaf Utrecht is de afstand zo’n 520 kilometer. Qua reistijd moet je rekening houden met 5,5 uur. Je kunt hier betalen met de Britse Pond (GBP). De voertaal is Engels. Je kunt hier de volgende type stekkers gebruiken: G. De regionale telefoonnummers beginnen hier met +44. De elektra is 230 Volt. Als er een ongeluk gebeurd bel je met het noodnummer 112. Een basis-campingovernachting in dit gebied kost je doorgaans €26,25 per 24 uur. In Groot-Brittannië leven tegenwoordig 60 miljoen mensen. De nationale hoofdstad is London. Qua religie kunnen we zeggen: gemengd. Goede luchthaven(s): Londen (LON), Glasgow (GLA), Manchester ((MAN). Er zijn ook nationale feestdagen: Early May Bank Holiday 2 mei, Queen’s Birthday 18 juni, Boxing Day 25 december. Liever een andere bestemming? Spot dan kampeermogelijkheden in Gipuzkoa, Schwangau & Den Hout nb.

Naam campingEdmore Park
LandGroot-Brittannië
RegioCornwall
PlaatsJacobstow
Type campingKleine camping
Aantal overnachtingsplekken26 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)520 kilometer
Reistijd indicatie/td>5,5 uur

Goedkoop kamperen op Edmore Park

Wil jij graag goedkoop kamperen op Edmore Park? Deze plek biedt een aantal staplekken tegen een lage prijs. Dit zijn de kleinschalige plekken van rond de 35 m2. Ideaal voor een tent, kleine caravan of vouwwagen. Meestal met elektra (10 – 16 ampère) en waterput/watertappunt. De grote plekken vanaf 70 m2 zijn ruimer opgezet en zodoende prettig voor toeristen met een grote tent, caravan of camper. Kamperen met een eigen tent of caravan biedt veel vrijheid en is voordeliger dan een huisje of stacaravan. Rondom deze plek is de prijs ongeveer €26,25 per staplek, per dag. Verder heb je natuurlijk nog kosten zoals kampeerartikelen, autokosten, uitgaven bij de supermarkt en uitstapjes. In de opsomming hieronder delen wij concrete tips voor een betaalbare campingvakantie in Cornwall.

6 tips voor goedkoop kamperen

  1. Probeer het hoogseizoen zoveel mogelijk te vermijden.
  2. Neem je eigen boodschappen mee en zorg voor je eigen kooktoestel.
  3. Koop je kampeeruitrusting tweedehands.
  4. Overnacht ook een paar nachten in een boerencamping (vanaf €19,25 voor een staplek p/ nacht).
  5. Maak gebruik van aantrekkelijke last-minute deals en reserveer kort voordat je vertrekt.
  6. Via internet kun je ook zoeken naar vroegboekkortingen en profiteer in het voorseizoen van lagere prijzen voor de zomer.

Een geschikte staplek kiezen

Kampeerplekken op camping Edmore Park zijn uitermate geschikt voor tent, vouwwagen, caravan of camper. Onderstaand delen wij de diverse accommodaties / staanplaatsen en welke voordelen daarbij horen. Doorzoek ook het aanbod parken in de omgeving zoals: Camping Swallow Hall, Camping Church Farm & St. Helens In The Park.

  • Tentplek: Groene tentplaats geschikt voor belltent, koepeltent, pop-up tent, daktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Kan bijna achter elke auto, geen speciaal rijbewijs nodig.
  • Caravan: Snel op te zetten en eenvoudig uit te breiden met voortent.
  • Camper / kampeerauto: Het ideale vervoersmiddel voor een avontuurlijke roadtrip. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Engeland en Groot-Brittannië.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niets meer op te zetten of mee te nemen (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: De luxe en het comfort van thuis, maar dan op het vakantiepark (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark Edmore Park

Ga voor een vroegboekkorting en last minute aanbod

Top-10 boekingssites april 2024

Snel en voordelig een staanplaats op Edmore Park boeken, of een vergelijkbare plek? In het onderstaande stukje bieden we onze top-10 reisorganisaties voor het vinden van diverse soorten staplekken. Er is veel keuze, je kunt supersnel filteren en je kunt veilig boeken en betalen.

  1. ANWB camping: Eenvoudig en snel online betalen.
  2. Vacanceselect: Volop inspiratie voor jouw droomvakantie.
  3. Eurocampings / ACSI: De mooiste staplekken voor jouw camper, caravan of tent.
  4. Allcamps: Altijd contact mogelijk met medewerkers voor vragen.
  5. Suncamp Holidays: Onbezorgd boeken met ANVR en SGR garantie.
  6. ROAN: Veilig en eenvoudig online boeken.
  7. Eurocamp: Ook speciale deals voor de herfstvakantie.
  8. Rent-a-Tent: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  9. Vacansoleil: Prima boekingsvoorwaarden en garanties.
  10. Booking.com: Gunstige prijzen en boekingsvoorwaarden.
Tip: zie ook de mooiste campingreizen naar Engeland bij de grotere reisbureaus zoals Vakantiediscounter, Sunweb, Corendon, Prijsvrij, TUI en Alltours, BeachCheck, Thomas Cook, Suntip, Reisknaller.

Weersverwachting 7 dagen voor

Ga je lekker luxe kamperen in Jacobstow? Check dan vooraf wel even het weer. Je verblijft hier in een zeeklimaat. De jaartemperatuur is gemiddeld 14,0 °C. Met gemiddeld 27,1 graden celsius °C is juli de maand met de hoogste temperaturen. De maand januari is aanzienlijk frisser met gemiddeld 9,0 graden celsius. Een fijne tijd om je tentje op te slaan is zomermaanden. Hieronder kan je aan de slag met het 7-daagse weerbericht voor Jacobstow .

Weersvoorspellingen dinsdag 30 april 2024 en 7-daagse verwachting

FAQ: een onbezorgde campingvakantie

Wat zijn de ervaringen met deze camping?

Kleine camping op een vlak grasveld in een agrarische omgeving. De staanplaatsen liggen op een open terrein met weinig schaduw. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en een tokkelbaan op het terrein. Het strand ligt op 3 km afstand. Het terrein ligt in de buurt van een grotere weg maar het is s avonds rustig.

Hoe kan ik camping Edmore Park voordelig boeken?

Edmore Park is een natuurrijk recreatiepark in het Britse Jacobstow. De kosten voor een overnachting zijn goed te vergelijken met kampeerplekken in de omgeving (vanaf €26,25 per dag/nacht). Kan je uitsluitend in de zomervakantie reizen? Boek jouw staplek dan tijdig. Doorgaans kan je kiezen voor een mooi schaduwrijke plekje en misschien wordt je beloond met vroegboekkorting. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Dan kun je een gok wagen op een scherpe last-minute deal. Soms kun je deze camping goedkoop reserveren bij de ANWB of via de website van de camping in Engeland. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op bekende campingketens zoals Qualité campings, Alannia, Yelloh! Village, Capfun, First Camp, Villagi Gran Vacanze of Flower Campings, Ciela Village, LeadingCampings, Campéole campings, Huttopia, Sandaya.

Welke activiteiten en excursies zijn er mogelijk?

Cornwall is een fantastische vakantieplek. Houd je van de natuur, dan zit je hier goed. Er zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Geniet aan het water of in het bos. Ook zijn er allerlei sportieve activiteiten. Bijvoorbeeld ponyrijden of klimmen. Uiteraard kan je hier ook lekker zwemmen in de buurt. In de regio ontdek je gemoedelijke plekken waar je wordt ondergedompeld in de plaatselijke cultuur. Vergeet ook niet de lokale Britse bakkerijen en vraag naar typische lokale lekkernijen. Binnen de directe omgeving van de kampeerplek kan je ook snel naar verschillende supermarkten, bakkerijen en andere winkels.

Hoe is de bereikbaarheid van de kampeerpark?

Edmore Park kan je per snelweg goed bereiken. Deze campingvakantie is gelegen op 520 km reisafstand van Utrecht. Dit is ongeveer 5,5 uur reistijd. Controleer in de boekingsbevestiging de uiterlijke inchecktijd. Er is voldoende parkeergelegenheid. Over het algemeen zijn autosnelwegen, bruggen en tunnels tolvrij. Er geldt geen vignetplicht. Het volledige adres van de camping (Wainhouse Corner) vind je ook op de site.

Wat voor staplekken zijn er?

We beschrijven dit als een kleine camping met circa 26 plekken. Je kunt op deze kampeerplekken gebruik maken van een grote of kleine tent, kampeerauto, kampeerwagen of tenttrailer. Je hebt kleinschalige plekken tot zo’n 35 m2 voor stellen of kleine gezinnen, maar daarnaast speciale XL-plekken tot 115 m2 voor gezinnen met kinderen. Het aanbod van sanitair is prima. De meeste plekken hebben stroomvoorzieningen en water. Mogelijk kun je reserveren voor een schaduwplek. Lees in de voorwaarden wat de regels zijn rondom honden en huisdieren.

Plaats een reactie